![]() |
Cytat:
|
Wydaje mi się, że nasz Krzyś to żaden Judasz tylko zwykły Jonasz.
Od momentu powrotu Krzysia do Wisły,nie wygraliśmy derbów - Krzysio odszedł i bach wygrana !!! Krzyś poszedł do Legii dopiero co grającej w Lidze Mistrzów, w pucharowej części Ligi Europy i bach Legia po raz pierwszy od 5 sezonów nie zagra w grupowych rozgrywkach europejskich pucharów.... Na dodatek z Ligi Mistrzów odpalił Legię mistrz Kazachstanu (K jak Krzysztof) Szans na Ligę Europy pozbawił mistrz Mołdawii (M jak Mączyński) Czyli żaden Judasz tylko Jonasz przynoszący pecha |
Cytat:
|
Cytat:
|
A do mnie nadal nie dociera, że Guerrier awansował do LM :) Dziecko szczęścia.
|
Alan Uryga póki co trenuje w Fitness Platinium. Chyba ma słabego menago.
|
Cytat:
|
http://sport.lovekrakow.pl/aktualnos.....i_21804.html
Cytat:
|
Cytat:
|
Mówił coś wczoraj ciekawego w Lidze+ekstra Tomek Frankowski? coś o Wiśle ? nie dałem rady wczoraj obejrzeć
|
Polecam obejrzeć. Ogólnie fajnie się go słuchało. Dobre były pytania od Wiślaków (Żurawia,Kosy, Głowy i Baszcza) i pomidor. Łezka mi się zakręciła jak sobie przypomniałem tamtą Wisłe
|
A jest gdzieś online do obejrzenia?
|
zapewne pojawi się (a może i już jest) na allgoals.com.pl
|
Kamil Kosowski kończy dzisiaj 40 lat!
W barwach Wisły Kraków zdobył trzy tytuły mistrza Polski, dwa Puchary Polski, Puchar Ligi i Superpuchar. Rozgrywał też niezapomniane mecze w europejskich pucharach. W sumie w barwach „Białej Gwiazdy” rozegrał 186 spotkań, w których strzelił 21 bramek. Sto lat Kosa! najlepszy rocznik :D |
No i transfer stulecia...wypożyczony na 5 lat :D
|
Cytat:
Oto co mówił o samych przenosinach i o tym, że zrobił to po części wbrew rodzicom: Cytat:
Cytat:
Niech to będzie przestroga dla młodych, którzy po kilku udanych meczach w wieku 16 lat chcą robić skok na kasę i "sławę". Handzlik ujawniając swój charakter i krótkowzroczność zaprzepaścił ~1,5 roku rozwoju jako piłkarz. Na wszystko jest odpowiedni czas a pośpiech jest bardzo złym doradcą. Tutaj cały wywiad dla ciekawych co też Konrad miał do powiedzenia i jak kierował się rozsądkiem. https://www.wadowice24.pl/nowe/sport...ozsadkiem.html |
Cytat:
Oczywiście zgadzam się, ale mimo nadziei obawiam się, że przykład niestety niewiele da. |
Cytat:
Handzlika mi nie szkoda, skoro wolał dwa razy większą kasę niż własny rozwój. Przecież będąc w Sosnowcu rozegrał 1 [słownie: jedno] spotkanie przez pół roku. Za rok się okaże, że będzie grał w II lidze, a później już prosta droga do Skawy Wadowice i roboty na magazynie. |
Myślisz, że ojciec tę robotę w magazynie mu załatwi ???
|
Żadnego z nich mi nie szkoda - nawet Skawa Wadowice to zbyt duży luksus dla sprzedajnych dziwek.
Karma zawsze wraca jak widać. |
A tymczasem Mariusz Stępiński piłkarzem Chievo Verona został wypożyczony z Nantes.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie zapominajmy też o innym wielkim talencie Tomaszu Zającu. Wybrał większa kase w Koronie, tam po jednym sezonie na sile dawania mu szansy został wypożyczony do Sandecji. ta jednak okazała się rewelacja ligi, takze Tomek wystąpił w czterech meczach (po 10 minut).
Teraz ani Korona go nie chciała, ani Sandecja, więc po testach podszedł do Stomilu. Tam zaczął od 90 minut i znowu ława. W ostatnich czterech meczach grzeje ława, wybiegł raz na 20 minut... A Stomil potega w 1 Lidze nie jest... A taka gwiazda była... |
Andy Rios w słynnym CR Vasco da Gama.
|
Cytat:
|
Ostro powiedziane. Co do Petara to on tym swoim przyjeciem czesto zostawial za plecami po 2 przeciwnikow. A taki Burliga? Kolanem kopal a asysty i bramki zbieral. Liczy sie inteligencja i podejmowanie decyzji. Tego Brlekowi odmowic nie mozna bylo
|
Sprzedali go:
http://www.90minut.pl/news/280/news2...Grudziadz.html |
trwa dołująca passa Mączyńskiego , każdy widział mecz w Danii...
|
Kij w nerki Judaszowi, jeśli Krychowiak będzie w miarę regularnie teraz grać to już raczej Krzysio się z ławeczki nie podniesie.
Bardziej martwi obrona - do mundialu został niecały rok, a mamy w tej formacji dwóch w miarę równo grających gości i dwóch w formie katastrofalnej. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:04. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl