![]() |
Czy jest może ktoś Kto Słyszał o Odzyskaniu pieniędzy za przyłączenie do Wodociągów?
Starał Się ktoś o to? Czy wie ktoś może czy to na obszarze całej małopolski? |
działa wam ta stronka http://www.mybet.com/ ? Bo mi od wczoraj sie nie chce włączyć
|
Cytat:
1234567890 |
Mozecie polecic jakiegos wydajnego netbooka ?
|
zamierzam kupić mieszkanie... takie do 300tyś zł.
jakie dzielnice polecacie?? żeby było cicho spokojnie i w miarę blisko rynku... może ktoś z was do sprzedania jakieś fajne mieszkanko?? |
okolice CZYŻYN sa nie głupie ,PARK AWF nowe osiedla ,super połaczenia z miastem ok 10minut tramwajem ,bardzo zielono ,czysto i spokojnie ...ale nie znam cen.W tej okolicy 2PUŁKU LOTNICZEGO i po drugiej stronie NARCIARSKA I WĘŻYKA ale tam nie ma nowych mieszkań!
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Beda budowac nowy blok i apartamentowiec, ceny za metr ok. 5K. Dobry dojazd tramwajem wszedzie... |
Monfils G. - Fognini F. czy wie ktoś kiedy będzie dokańczany ten mecz?
|
Cytat:
|
Czy w zwyklym serwisie elektronicznym naprawią mi gniazdo od głośnika w subwooferze? Rozebrałem go ale widzę że to jest wszystko zamknięte w kostce do której się nie da dostać..ile takie coś może kosztować?
|
Ok miesiąc temu byłem na WKU i tam kazali mi podbić książeczkę za jakiś czas. I moje pytanie. Co muszę tam wziąć (oprócz książeczki), jeżeli nie wybieram się do woja?
dzięki ponury |
Poleci ktoś jakiś dobry internetowy sklep z telewizorami LCD i laptopami (mogą być dwa różne) ? Najlepiej jak najtańszy i oczywiście najpewniejszy- to po pierwsze ;)
|
Cytat:
|
który doradca finansowy lepszy?? open finance czy expander?? czytałem opinie na necie że open finance ma podpisaną umowę z 3 bankami i tylko ich oferty starają się wcisnąć ludziom... Orientuje się może ktoś z jakimi bankami ma takową "cichą" umowę Expander?? proszę o szybka odp na prv. bo do jutra mam czas na decyzję czy open finance czy expander...
|
Cytat:
Nie widze przeszkód aby w paru miejscach sprawdzić ofertę i wybrac dla siebie najkorzystniejszą a i tak z tej najlepszej sprawdziłbym u źródła czyli proponowanym banku |
Widział ktoś może w Krakowie koszulke z takim motywem ?: http://hphotos-snc3.fbcdn.net/hs394...._6193207_n.jpg
E: Dzięki |
Cytat:
|
Jeśli chce oddać krew, ile musi minąć od picia alko??
|
Ponad 24h
123456789 |
Dzień wcześniej się nie powinno pić alkoholu. Ewentualne jedno piwo wieczór wcześniej nie zaszkodzi ale lepiej w ogóle nie pic
|
ile mniej wiecej kosztuje badanie lekarskie na prawo jazdy ?
|
Cytat:
|
jak zapobiec złuszczaniu skóry po opaleniźnie? tzn chodzi o to, żeby została!
|
nie kąp się... tylko wcieraj w ciało olej roślinny:] zawsze działa...:D
a tak poważnie to chyba się nie da... coś słyszałem o kremach utrzymujących opalenizne... ale jeśli nabyłeś ją na solarium bez użycia kremu brązującego to nie ma bata... opalenizna zniknie. za to naturalna trzyma się znacznie dłużej... |
Cytat:
|
Cytat:
www.zadowolenie.pl i ewentualnie to samo czyli www.mixelectronics.pl bo tu można odebrać osobiście w Krakowie, w tym pierwszym sprzedają tylko wysyłkowo, ale firma ta sama. |
**** mnie strzeli, kariera a-klasowej piłkarzyny legnie w gruzach...
Panowie! Wiem, że z taką sprawą powinienem wypieprzać do lekarza ale no stary chłop a głupi. Naciągnąłem ( chyba... ) dwugłowy pod udem i nie gram już z 3 tygodnie, smaruje viprosalem (?) i efekty są...jest lepiej...ale tak wolno, że przy próbie sprintu nie widzę różnic... Miał ktoś problemy z dwugłowym mięśniem? Zaleczy się go domowymi sposobami i smarowaniem czy konieczne jest umycie się ( :lol: ) i odwiedzenie lekarza...hehe. :-) Pomóżcie! |
Idź do lekarza, niech ci USG zrobi, jeśli to jakieś naciągnięcie to jazda do jakiegoś dobrego rehabilitanta.
|
Panowie polecicie jakas w miare sensowna wiertarke udarowa ? Ogolne prace w domu, od czasu do czasu przewiercic beton na wylot itd...
Znalazlem Bosch PSB 550 RE BLACK&DECKER 710w ujdzie ? |
Pany. Jakieś miejsce w Krakowie, gdzie dostane części do Golfa III? Chodzi mi o takie drobiazgi, jak uchwyt schowka, korbka szyby, lusterko etc. ?
|
Cytat:
|
Witam jest jakiś pakiet sms dla osób którzy sa po za granicam kraju, cos słyszłam o 60 sms za 6 zł . Siec Orange
|
O której godzinie dokładnie Sosnowski będzie walczył?
|
Pojedynek broniącego tytułu Kliczki z Sosnowskim rozpocznie się w sobotę ok. godz. 23.
Wg onetu. |
Cytat:
Ale poszukaj sobie czy czynna, wszak Rybitwy pozalewało ostatnio mocno. |
Wobec tego zapytam - czynna? Ktoś wie?
|
Cytat:
Kod:
Opis działalności: |
To znalazłem. Pytam, czy czynna po powodzi ;)
Aaaa i jak mamy tu jakiegoś szpeca od OC, to poproszę o kontakt na priv. W kwestii takiej, jak najlepiej spisać umowę kupna, żeby potem z OC nie było problemów ;) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:25. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl