![]() |
Cytat:
Ja tam lubie jego skroty z meczow czy takie wlasnie gadki. Moze nie zawsze jest blyskotliwy ale ma poczucie humoru i jego materialy nie sa jałowe. |
|
Cytat:
|
powiem tak - typuje Legie na wicemistrza.
|
Trzeba kibicować teraz Górnikowi, nie ze względu na nas, bo Legia nas nie dogoni, ale jak Śląsk wygra dziś, to wicemistrzostwo dla wrocławian jest całkiem realne. Lechia pewnie przywiezie 3 punkty z Kielc, a miejsca 2-4 daja europejskie puchary, wiec szansa na to, ze Śląsk albo Lechia beda graly w pucharach jest naprawde wielka.
Jakby Lenczyk zrobił pudło dla Śląska, to by mu chyba we Wrocławiu jakiś pomnik musieli zrobic, biorąc pod uwage sytuacje WKSu przed przyjsciem Oresta. |
Fajna oprawa Górnika.
|
Cytat:
Oczywiście działacze - bo kibice stoją za nim murem. |
Cytat:
Jeśli będzie miał kasę to można przytoczyć słowa z pewnego filmu " To nie ty masz się jej podobać tylko ona tobie" Cionek to powinien zawiesić buty na kołku na pół roku do szpitala psychiatrycznego trafić. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Probierz zrezygnował z pracy w Jadze - za weszło
|
Ale by Górnik ładnie strzelił z wolnego ahh.
http://www.sport.pl/pilka/1,82313,95...o_dymisji.html Probierz podał się do dymisji. |
|
Cytat:
kolejka układa się wyśmienicie... jak tego nie wykorzystamy to jesteśmy frajerzy... |
oj panie Michale.. jak szczur z tonącego statku - a nie kapitan
|
Cytat:
Co za gosc, pokazuje jakim jest "trenerem". A jak znam nasza pilke to pewnie juz jest dogadany z Lechem. |
nie linkujcie do gówna wybiórczego .
mnie się zdaje że Legia jednak nie wygra w Zabrzu .. |
Najwidoczniej zbyt długo przebywał z Frankowskim..
|
Cytat:
|
Cytat:
Wg mnie dogadal sie z jakims klubem, nie chce sobie brudzic raczek i firmowac swoim nazwiskiem kolejnych ewentualnych niepowodzen Jagi i sie zwija. |
Legia albo Lech 99.9% procent, że tam wyląduje.Wszystko wyjaśni się po tej kolejce jak i z wynikami, chodź nie koniecznie są potrzebne wyniki....Najdłużej pracującym trenerem jest Kafarski o ile się nie mylę....
Junior_Battle Remis na razie :/ 0-0 |
jak Zagłębie ze Śląskiem?
|
Cytat:
Źle ta gra nie wygląda szczególnie, że mecz muszę oglądać w necie. |
A może po prostu Jaga grała przeciwko trenerowi - próbował, próbował ale w końcu się poddał.
|
Smieszny ten Probierz jest.
Jaga ma szanse na puchary i najlepszy wynik w lidze od wielu wielu lat jak nawet nie najlepszy w histroii(tego akurat nie wiem bo nie sprawdzalem) A Pan Michal sie obrazil i odchodzi bo on mistrza nie zdobedzie .... |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
mając szansę na największy sukces w historii klubu? wielu z tych zawodników nie będzie mieć już szansy na mistrzostwo. Nie wierze w teorie spiskową przeciwko Probierzowi. |
Probierz wg mnie zwyczajnie stchórzył. Skoro uwazal ze juz przegral Mistrza to mogl walczyc dalej o puchary , widać bał sie ze nawet pucharów nie bedzie i nie chcial se brudzic w CV ,ze przegral wszystko
|
Czyli to co sie pojawilo dzisiaj, ze prawdopodobnie od przyszłego sezonu bedzie prowadził Lecha moze byc prawda a to, ze teraz zrezygnowal z pracy w Jagielloni to oznaka zmeczenia i checi odpoczynku prze podjeciem nowej pracy. Dosc dziwna sytuacja ale trzeba ten wybor uszanowac
|
Pobudka Górnik, bo Legia zaraz coś wciśnie..
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:14. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl