Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Europejskie puchary w wykonaniu polskich drużyn. (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=989)

Kluvi 27.11.2008 19:39

ale macie spine na tego Lecha masakra hehe
niech punktuje bo te ptk NAM sie tez przydadza, a swoja drogą ten Ivan to calkiem niezly zakup Lecha

ps
a komentator to chyba po jakims ziołku komentuje albo po absyncie:D

kreseq 27.11.2008 19:39

Widac wasze przewrazliwienie.Jak wyzej napisane, ten komentator rowniez w meczu Wisly tak komentowal i wtedy jakos sie nie przypierniczaliscie, czemu?

Arboleda niezly aktor, ale faul byl na czerwona tak czy siak.
Bramkarz CSKA to jakis dziwak. Pilka prawie w srodek poleciala a ten nic...

sq 27.11.2008 19:39

czy was naprawdę interesuje co pisze fakt onet itp?
a odnośnie Arboledy... 4fan - powiedz mi (jestes Wiślakiem) ilu piłkarzy z Wisły zachowałoby się podobnie po to aby przeciwnik dostał czerwień? bez napinki - tak szczerze

grałem w piłkę 10lat w klasach rozgrywkowych i cwaniactwo, symulowanie, to część gry w piłkę nożną

WILU TS 27.11.2008 19:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kreseq (Post 634949)
Widac wasze przewrazliwienie.Jak wyzej napisane, ten komentator rowniez w meczu Wisly tak komentowal i wtedy jakos sie nie przypierniczaliscie, czemu?

Arboleda niezly aktor, ale faul byl na czerwona tak czy siak.
Bramkarz CSKA to jakis dziwak. Pilka prawie w srodek poleciala a ten nic...

Bo grała nasza drużyna to oczywiste. już widzę jak ty nie masz takich samych odczuć tylko się boisz odpowiedziec na goscinnych występach bo ci wstyd swojej drużyny ,bo nic nie zdzialala od 10 lat na arenie europejskiej i zawsze odpadala z ogórami.koniec OT

kreseq 27.11.2008 19:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WILU TS (Post 634953)
Bo grała nasza drużyna to oczywiste. już widzę jak ty nie masz takich samych odczuć tylko się boisz odpowiedziec na goscinnych występach bo ci wstyd swojej drużyny ,bo nic nie zdzialala od 10 lat na arenie europejskiej i zawsze odpadala z ogórami.koniec OT

Co Ty pierniczysz czlowieku? Dla mnie koles kibicuje polskim druzynom i tyle. Moze czasami przesadza ale w tym aspekcie jest "obiektywny" po rowno dla kazdego.
Jest ciekawie, widac ze koles kibicuje Lechowi w TYM MECZU i mnie to nei rusza. Ciebie rusza bo jak Wisle to ok ale innych to juz stronniczosc. Kali ukrasc....tyle soba reprezentujesz w tym momencie.
Wstym mi mojej druzyny? Idz sie leczyc chlopie. Kibicuje Legii od 20 lat i wstyd mi nigdy nie bylo. Nie mierz wszystkich swoja miara.
My odpadalismy z ogorasami, Wy tez i to nie raz. Moze powymieniac? Nie, nie znize sie do Twojego poziomu.

sq- Bez napinki spoko, tyle ze jak mi ktos wmawia ze ja sie wstydze swojej druzyny to takiego kogos najlepiej bym zj*** jak najmocniej. Wypisywanie przez kibica Wisly ze dostawala Legia od ogorkow jest conajmniej selfownage :)
Dodatkowo Komentuje ktos za Wisla to ok, ale za Lechem to juz nie...Ja rozumiem gdyby on komentowal TYLKo za Lechem, ale jak grala Wisla to tez sie tak podniecal i wtedy byl cacy.

sq 27.11.2008 19:50

kreseq... bez napinki
jedni denerwują się że Lechici strzelą Ruskom inni denerwują się że Lechici nie strzelą

4fan_player 27.11.2008 19:53

Ale trzeba przyznać że mecz dobry :) Amica nie gra przynajmniej anty futbolu i gra ofensywnie.

Pan Jotka 27.11.2008 19:54

Globalizacja to piekna sprawa: NA forum Wisly komentujacy mecz LEcha to Legionista i amator bulwy . ;-)
Koniec. Szczescie niestety nie moze sprzyjac zawsze i wszedzie.

gromaders 27.11.2008 19:54

brawo CSKA :)))) mają to na co zasłużyli :)0

K_2 27.11.2008 19:55

1.Ostatni drwale piłkarscy pochodzą z Polski.Krew zalewa czlowieka, jak Ruski klepia pilka na przestrzeni 15 metrów , a naszym w podobnej sytuacji placza sie nogi i graja niedokladnie.Czy ktos zacznie szkolic w Polsce technike ??
2.Bramka Stilica dała nadzieje,ale zabrakło dużo do szczescia .Lech to Arboleda,Stilic i Lewandowski (dzis tylko Stilic ,reszta 10 koszulek)
3.Lewandowski (i Brozek) gwiazda polskiej ligi ,nieistnieje praktycznie na tle obroncow CSKA ,a przeciez sa lepsi obroncy od np.Semberasa w Europie,wiec zanim zaczna "robic kariery" na zachodzie niech sie dwa razy zastanowia.
4.Lech,mimo wszystko to najlepsza druzyna pilkarsko w Polsce

sq 27.11.2008 19:56

hmm :) myslalem ze bedzie trzy, cztery zero hehehe
brawo Polacy za ładny mecz
Ruscy - paszoł won! :) jakaś Polska drużyna jeszcze wam przetrzepie tyłki

pchelas 27.11.2008 19:56

Cytat:

Faktycznie Panowie, za bardzo się spinacie. Cały świat przeciwko nam..

kohprzem'68 27.11.2008 19:58

Najcześciej pokazywana twarz meczu ? Smuda i jego zabawna mimika co tu dużo gadać w pierwszej połówce nie istnieli przecierałem oczy ze zdziwienia i nie tylko ja pewnie , ale nie widziałem walecznej grającej ładną piłkę drużyny leszków .

sq 27.11.2008 19:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pchelas (Post 634966)
Faktycznie Panowie, za bardzo się spinacie. Cały świat przeciwko nam..

wreszcie jeden normalny.. :)

element 27.11.2008 19:59

O której gra DEPORTIVO Z FEYENOORDEM?

tofik 27.11.2008 20:01

Co by nie mówić to Stilic ma zajebistą technikę i nogę ułożoną jak trzeba. Może nie jest to wybitny piłkarz, ale na pewno nie jest przeciętniakiem. Ma swój styl.Ppodoba jak zawodnik wie jak chce grać.

Lech nie jest taki najgorszy - może z jeden mecz wygrają. Na więcej nawet nie Lech, a cała Polska piłka nie zasługuje. Bo jesteśmy chujowi jak nie wiem co :)

sq 27.11.2008 20:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez element (Post 634970)

21:00 (moze na Polsat Sport)

Przemo12 27.11.2008 20:03

mimo porazki brawo za w sumie niezly mecz
szacunek

63624 27.11.2008 20:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez element (Post 634970)

O 21.
Jeśli Lech w obecnym sezonie ma prezentować, to co najlepsze w polskiej piłce to kiepsko. Obrońcy robili niezłą dywersję, Arboleda wszystkiego nie naprawi w dodatku dzisiaj sam popełniał błędy. Stilic miał mnóstwo strat, kilka udanych zagrań. Regnifo same straty prawie. Lewandowski niewidoczny. Wynik ogólnie rzecz biorąc lepszy niż gra, widać że gracze CSKA byli już myślami na urlopach, bo inaczej mogło być gorzej. A tak jest kiepsko a nie tragicznie.:) Mimo wszystko Lech będzie walczył do końca o awans, bo grupa za wyjątkiem CSKA wyrównana.

sq 27.11.2008 20:09

brak Murawskiego? zbyt wcześnie zmieniony Peszko? w życiu się nie spodziewałem ze do 90minuty Lech będzie walczył o remis... zakładałem gładkie 3:0, może nawet 4:0..

może jakby Deportivo na wyjeździe a Feyenord u siebie Lech miał... może byłyby łacznie 4pkt.. a tak.. może 1, może 2.., może 0

pan_premier 27.11.2008 20:11

oglądąłem 2 połowe i od 60 minładnie było

ALE

mam nadzieję, że Arboleda w końcu dostanie nagrode za swoje pajacowanie.
współczuje tym normalnym, którzy musza z takim gnojem siedzieć w jednej szatni, naprawde musi byc super kolegą
każdy praktycznie mecz w polskiej lidze dzisiaj dwa razy... czy on nigdy nie dostał w twarz?

kuba181819 27.11.2008 20:12

Lech jeszcze jeszcze powalczy ale bedzie ciezko.
Jak wygraja nastepny mecz to wszystko jest mozliwe ale jak zremisuja to juz raczej szans nie maja.

sq 27.11.2008 20:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pan_premier (Post 634983)
mam nadzieję, że Arboleda w końcu dostanie nagrode za swoje pajacowanie.
współczuje tym normalnym, którzy musza z takim gnojem siedzieć w jednej szatni, naprawde musi byc super kolegą
każdy praktycznie mecz w polskiej lidze dzisiaj dwa razy... czy on nigdy nie dostał w twarz?

zawalił pierwszą bramkę... potem grał normalnie
ponowię pytanie - coś złego widzisz w tym że chciał załatwić kolegom osłabionego przeciwnika? pokaż mi prosze - bez napinki - drużynę/piłkarza na świecie która nie pajacuje w takich przypadkach jak odepchnięcie :)

Cichy 27.11.2008 20:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sq (Post 634986)
zawalił pierwszą bramkę... potem grał normalnie
ponowię pytanie - coś złego widzisz w tym że chciał załatwić kolegom osłabionego przeciwnika? pokaż mi prosze - bez napinki - drużynę/piłkarza na świecie która nie pajacuje w takich przypadkach jak odepchnięcie :)

co innego być np. malutkim Boguskim kladacym zwykle uszy po sobie i przyaktorzyć w takiej sytuacji, a co innego samemu zagrac ostro, wydrzeć gębę na młodziutkiego ruskiego, a chwilę później pajacować jak panienka. Za to m.in. szanuję Hajtę mimo, że go bardzo nie lubie. Wiadomo, że lubi popyskowac, wiadomo, że gra ostro i wiadomo, że nawet jakby od kogoś chleba dostał to odda dwa, a nie położy się.

4fan_player 27.11.2008 20:24

sq Wisła :D bo jakby Sobola ktoś tak popchnął to on raczej by inaczej postąpił :p ale Arboleda dostał padaczki..wybrał inną drogę :)

TSNH 27.11.2008 20:27

CSKA wygrało raczej zasłużenie, ale Lech podjął walke szczególnie w końcówce...szansa na remis, minimalna ale była.....
p.s
Na trybunach dobrze słyszalni kibice Lecha

K_2 27.11.2008 20:28

Z Deportivo bedzie mecz o wszystko .Plus:Deportivo to nie Barcelona.Minus: Drużyny hiszpańskie ,dla polskich drwali to najgorsze co moze sie trafic,juz lepiej grac szybka angieslka pilke ,niz klepanie na malej przestrzeni,bo naszym predzej czy pozniej serce wysiada w okolicach 60 minuty:>

skttrbrain 27.11.2008 20:29

Jak na moje, to troszkę murawa też miała swój udział w tym meczu. Widać było, że np takiemu Lewandowskiemu kompletnie ona nie leży, zero wyczucia piłki na niej. Wynik lepszy niż gra, choć CSKA też specjalnie dupy nie urywało. Szkoda braku Murawskiego, kolejna głupia zmiana Smudy. Najlepsi na boisku byli Arboleda, Stilic, Djurdjevic i Injac. Reszta słabo, Peszko powalczył trochę.

Ale z ta dziurawą obroną wypadli i tak lepiej niż się spodziewałem szczerze mówiąc.

WINDEK 27.11.2008 20:31

Nie ....... o murawie - ćwiczyliście na takiej kilka dni w Poznaniu. Nawet nieobiektywny zdaniem niektórych Iwański podkreślił, że Lech na murawę narzekać nie może. Zagraliście słabo. Arboleda i Tanevski oraz Bandrowski po przerwie to trzy największe zakały dzisiejszego widowiska. Brawo dla Stilicia.

pan_premier 27.11.2008 20:32

dla mnie sprawa jest jasna: za naciaganie karnych i czerwonych dla przeciwnika, powinno byc wykluczenie na minimum dwa mecze
i Albo Arboledy i inne Krystyny, zaczęły by grać w teatrze, albo na oisku
teraz mamy dwa w jednym, a jak zabuczymy na pajaca, to jest rasizm :lol:

i nic ci nie musze pokazaywac, bo nie jestem, małym zakompleksionym chłopczykiem z Polski, żeby musiec sie wzorowac na 'całym świecie'

sq 27.11.2008 20:35

K_2 zależy jak dziś Deportivo z Feyenordem... może się zdarzyć że z Feyenordem będzie mecz o wszystko...
:)
WINDEK hehehehhehe nie osłabiaj mnie... "ćwiczyliście"? 2 dni. no to faktycznie ćwiczenia. Grałeś kiedyś na trawie a nie tylko w szkole na sztucznej murawie? Polecam. Dziwnie piłka się zachowuje.

Ale to nie usprawiedliwienie żadne. skttrbrain - Lech jak strzelił bramkę, wyczuł że może jest szansa na remis.. parę minut i mogło być 2:2.. tak samo jak parę minut i mogło byc 3:1...
wynik sprawiedliwy chciaż spodziewałem się dominacji CSKA i wygranej trzema bramkami

konrad1991tsw 27.11.2008 20:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez skttrbrain (Post 634995)
Jak na moje, to troszkę murawa też miała swój udział w tym meczu. Widać było, że np takiemu Lewandowskiemu kompletnie ona nie leży, zero wyczucia piłki na niej. Najlepsi na boisku byli Arboleda...
Ale z ta dziurawą obroną wypadli i tak lepiej niż się spodziewałem szczerze mówiąc.

No taka gwiazda a mu murawa przeszkadza:lol: . A Arboleda w kategorii aktorzenia był dzisiaj MVP :lol:. Ale mimo wszystko szacun dla amicowcow za gre do konca.

sq 27.11.2008 20:47

4fan hehehehehheh Sobol sie nie liczy bo wiadomo :P

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pan_premier (Post 634999)
i nic ci nie musze pokazaywac, bo nie jestem, małym zakompleksionym chłopczykiem z Polski, żeby musiec sie wzorowac na 'całym świecie'

tak tak
pan_premier moderator. Grupa Trzymająca Władzę :D tym jesteś

wracając do dyskusji - Lech pokazał (a raczej CSKA) że jest przepaść między bogatymi klubami, a klubikami z Polski

a jak poprawić sytuację Polski..? tyraniem punktów Panowie...

pan_premier 27.11.2008 20:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sq (Post 635012)
4fan hehehehehheh Sobol sie nie liczy bo wiadomo :P
tym jesteś

skończ pokemonic chłopcze. Wzoruj sie dalej na całym świecie nie miej swojego zdaniai uważaj za ok że chłop obnoszacy się sie ze swoją religijnością, jest największym oszustem jakiego nasza skopana widziała.
twoja sprawa

czyli dzięki punkcikom CSKA ma kase?Amica wam naciułała punkcików i jakos sie nie wzbogaciliście za bardzo
zacznij pisac do rzeczy

WINDEK 27.11.2008 21:00

Nie między bogatymi - tylko doświadczonymi, zgranymi, porządnymi, solidnymi, grającymi mądrą piłkę! Jakoś w LM pieniądze ostatnio nie wygrywają - czy tylko ja to widzę?

Sq - złej baletnicy rąbek u spódnicy przeszkadza... Zagraliście słabo i tyle. Nie murawa, nie mocne CSKA (bo dziś grali wyjątkowo słabo), tylko wy sami, swoimi indywidualnymi błędami przegraliście ten mecz, mecz który można było CO NAJMNIEJ zremisować.

Cóż, wypada trzymać kciuki za remis w meczu Deportivo-Feyenoord, bo wygrana któregokolwiek z nich powoduje, że Lech musi co najmniej jeden z dwóch kolejnych meczów wygrać...

element 27.11.2008 21:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sq (Post 635012)
klubikami z Polski
.

Mów za siebie. Może dla Ciebie Lech jest klubikiem ale Wisła to klub do którego dużo Wam jeszcze brakuje i mimo gracie w pucharach na licencji Amici limit fartów mam nadzieje że się skończył... choć miałem dziwne przeczucie że znów w 94 strzelą, tym razem CSKA.

Miejmy nadzieje że pompowany balonik jakim jest Lechica po meczach z Feye i Depo pęknie, a w mediach "ochy, achy, achh ten Lech" utną się na dobre. Bo żygam już tymi farmazonami, w tym na temat super Lewandowskiego i innych.

Tak mi dopomóż Bóg.

Podsumowując mecz:
- podniecony komentator
- Abroleda który o mało co ponownie się nie rozpłakał
- aktorstwo Abroledy po dotknięciu go przez grajka CSKA (choć w sumie mógłbym tego nie zaliczać bo.. j.w , chłopaczek zbyt delikatny, dmuchniesz i łzy w oczach)

+ wygrana CSKA

ja_ka_ 27.11.2008 21:14

Do 13 minuty naliczyłem przynajmniej 4 faule podobne albo i ostrzejsze za które Cleber wyleciał we Wrocławiu...
Arboleda jednym z najlepszych? Przy obu bramkach "maczał palce". Z ostatnio wychwalanych i przymieżanych do różnych Manchesterów tylko Stilic pokazał się z dobrej strony.

SopranoPL 27.11.2008 21:25

Skąd tyle jadu?
Poziom polskiej piłki jest gorzej niż żenujący, ale ja jakoś nie widzę powodów do tego by twierdzić iż Lech przynosi wstyd swoją grą.
Przypomnę, że CSKA 3 lata temu zdobyło Puchar Uefa, a większość składu jak nie cała kadra została nie zmieniona. Błagam o obiektywizm.

Mrsnh 27.11.2008 21:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ja_ka_ (Post 635032)
Do 13 minuty naliczyłem przynajmniej 4 faule podobne albo i ostrzejsze za które Cleber wyleciał we Wrocławiu...
Arboleda jednym z najlepszych? Przy obu bramkach "maczał palce". Z ostatnio wychwalanych i przymieżanych do różnych Manchesterów tylko Stilic pokazał się z dobrej strony.

niezgodze sie. uwaznie obserwowalem Stilicia, w koncu to gra klasy europejskiej. Oprocz kolejnej fantastyczniej bramki(ta z Nancy jednak lepsza..) nie pokazal nic. Wiekszosc podan zupelnie nie celnych, lub przekombinowanych. No, ale mozna byc za slabym na reprezentacje Bośni, a w sam raz na Manchester czy inny Milan.

sq 27.11.2008 21:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pan_premier (Post 635018)
skończ pokemonic chłopcze. Wzoruj sie dalej na całym świecie nie miej swojego zdaniai uważaj za ok że chłop obnoszacy się sie ze swoją religijnością, jest największym oszustem jakiego nasza skopana widziała.
twoja sprawa

czyli dzięki punkcikom CSKA ma kase?Amica wam naciułała punkcików i jakos sie nie wzbogaciliście za bardzo
zacznij pisac do rzeczy

"chłopcze", to pan_premier będzie mógł mówić do swego syna, jak uda ci się go spłodzić kiedykolwiek
moja sprawa, moje doświadczenie, moje obserwacje, po to jest chyba forum i dyskusja na nim co nie? wiem że inne opinie bolą, ale odrobina obiektywizmu i obeznania w sprawach stricte piłkarskich mogłaby się u ciebie znaleźć

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WINDEK (Post 635022)
Nie między bogatymi - tylko doświadczonymi, zgranymi, porządnymi, solidnymi, grającymi mądrą piłkę! Jakoś w LM pieniądze ostatnio nie wygrywają - czy tylko ja to widzę?

Sq - złej baletnicy rąbek u spódnicy przeszkadza... Zagraliście słabo i tyle. Nie murawa, nie mocne CSKA (bo dziś grali wyjątkowo słabo), tylko wy sami, swoimi indywidualnymi błędami przegraliście ten mecz, mecz który można było CO NAJMNIEJ zremisować.

Cóż, wypada trzymać kciuki za remis w meczu Deportivo-Feyenoord, bo wygrana któregokolwiek z nich powoduje, że Lech musi co najmniej jeden z dwóch kolejnych meczów wygrać...

WINDEK - sprostuj o ile sie myle ale w LM jak narazie faworyci awansuja... co z tego ze jakaś sensacja raz po raz wyskoczy jak "i tak zawsze Niemcy wygrywają" ;)
zgadzam się.. Lech był ZA SŁABY na CSKA, zwłaszcza że CSKA grało tak jakby im wisiało.. awans prawie pewien.. remis wystarcza.. ogólnie Lech grał piach i wstyd było przez 60 min

Cytat:

Pierwotnie napisane przez element (Post 635028)
Mów za siebie. Może dla Ciebie Lech jest klubikiem ale Wisła to klub do którego dużo Wam jeszcze brakuje i mimo gracie w pucharach na licencji Amici limit fartów mam nadzieje że się skończył... choć miałem dziwne przeczucie że znów w 94 strzelą, tym razem CSKA.

Miejmy nadzieje że pompowany balonik jakim jest Lechica po meczach z Feye i Depo pęknie, a w mediach "ochy, achy, achh ten Lech" utną się na dobre. Bo żygam już tymi farmazonami, w tym na temat super Lewandowskiego i innych.

Tak mi dopomóż Bóg.

Podsumowując mecz:
- podniecony komentator
- Abroleda który o mało co ponownie się nie rozpłakał
- aktorstwo Abroledy po dotknięciu go przez grajka CSKA (choć w sumie mógłbym tego nie zaliczać bo.. j.w , chłopaczek zbyt delikatny, dmuchniesz i łzy w oczach)

+ wygrana CSKA

Wiem. Wielka Wisła by wygrała, zero piachu i wogóle och ach. Media mnie nie interere tak jak ciebie, niech piszą ochy i achy na Wisłe (salut!) mnie to rybka. nie podnieca mnie komentator jak i nie podnieca nie mnie wygrana Ruskich, ale dzięki Bogu nie wszyscy są podobni do Ciebie

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ja_ka_ (Post 635032)

ja_ka... Fakt - Lech grał "kosę".. mogły się posypać kartki, ale sędzia był jakiś dziwny, heh.. w sumie nie widziałem faulu podobnego do tego co pokazał Cleber... Arboleda wszedł ostro w tej kontrowersyjnej sytuacji ale to nie był atak na nogi... zresztą..
każdy ma swoje zdanie co nie? :)

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:29.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl