![]() |
jak bedzie decydowal o naszym awansie do 8 to jak najbardziej tak :)
|
Można typować już mecz z Ruchem. Typy oddajemy do dnia meczowego do godziny 12!
Z racji tego, że na temat meczu z Zagłębiem wypowiedziały się całe 4 (w tym ja) osoby z po¶ród ok 50, które bior± udział w zabawie (wszystkie się zgodziły) mecz ten będzie klasy TOP o ile będzie od niego zależało nasze być albo nie być w pierwszej 8. Pozdrawiam :) |
No to ja zacznę :)
Ruch - Wisła 1:1 Mi¶kiewicz - Sadlok, Głowacki, Guzmics, Jović - Wolski, Popović, Boguski, Małecki, Brożek - Ondrasek Bramki: Boguski |
Ruch Chorzów - Wisła Kraków 3:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Popović, Wolski, Boguski, Małecki, Brożek - Ondrasek Zmiany: Brlek, Balaszow, Drzazga Bramki: - |
Ruch Chorzów - Wisła Kraków 0-2 (0-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Popović, Wolski, Boguski, Małecki - Brożek, Ondrasek Zmiany: Brlek, Bałaszow, Cywka Bramki: Ondrasek, Brożek |
Ruch Chorzów - Wisła Kraków 1-4 (0-3)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Popović, Wolski, Boguski, Małecki - Brożek, Ondrasek Zmiany: Brlek, Bałaszow, Drzazga Bramki: Ondrasek, Brożek, Boguski, Wolski |
Ruch Chorzów - Wisła Kraków 1-2
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Popović, Wolski, Boguski, Małecki - Brożek, Ondrasek Zmiany: Brlek, Bałaszow, Uryga Bramki: Brożek, Wolski |
Ruch Chorzów - Wisła Kraków 3-1 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Popović, Wolski, Boguski, Małecki - Brożek, Ondrasek Zmiany: Brlek, Bałaszow, Cywka Bramki: Brożek |
Ruch Chorzów - Wisła Kraków 1-1 (1-0)
Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Popović, Wolski, Boguski, Małecki - Brożek, Ondrasek Zmiany: Brlek, Bałaszow, Drzazga Bramki: Ondrasek |
Ruch Chorzów - Wisła Kraków 1-3 (0-1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Popović, Wolski, Boguski, Małecki - Brożek, Ondrasek Zmiany: Brlek, Bałaszow, Drzazga Bramki: Ondrasek, Brożek, Wolski |
Ruch Chorzów - Wisła Kraków 1:2 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Popović, Wolski - Boguski, Brożek, Małecki - Ondrasek Zmiany: Brlek, Bałaszow, Uryga Bramki: Ondrasek, Popović |
Ruch Chorzów - Wisła Kraków 0:2 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Popović, Wolski - Boguski, Brożek, Małecki - Ondrasek Zmiany: Brlek, Bałaszow, Cywka Bramki: Ondrasek, Małecki |
Ruch Chorzów - Wisła Kraków 1:2
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Popović, Wolski - Boguski, Brożek, Małecki - Ondrasek Zmiany: Brlek, Bałaszow, Cywka Bramki: Małecki, Boguski |
Ruch Chorzów - Wisła Kraków 1-1 (1-0)
Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Popović, Wolski, Boguski, Małecki - Brożek, Ondrasek Zmiany: Brlek, Bałaszow, Drzazga Bramki: Boguski |
uch Chorzów - Wisła Kraków 1:2 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Popović, Wolski - Boguski, Brożek, Małecki - Ondrasek Zmiany: Brlek, Bałaszow, Cywka Bramki: Ondrasek, Brożek |
Ruch Chorzów - Wisła Kraków 1:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Popović, Wolski, Boguski, Małecki, Brożek - Ondrasek Zmiany: Brlek, Balaszow, Cywka Bramki: -ki |
Ruch Chorzów - Wisła Kraków 1:3 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Popović, Wolski - Boguski, Brożek, Małecki - Ondrasek Zmiany: Bałaszow, Brlek, Bartosz Bramki: Brożek, Wolski, Ondrasek |
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Popović, Wolski, Boguski, Małecki - Brożek, Ondrasek Zmiany: Bałaszow, Brlek, Cywka Bramki: Brożek, Ondrasek |
Ruch Chorzów - Wisła Kraków 1:3 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Popović, Wolski, Boguski, Małecki, Brożek - Ondrasek Zmiany: Cywka, Brlek, Balaszow Bramki: Ondrasek, Brożek, Wolski |
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Popović, Wolski, Boguski, Małecki - Brożek, Ondrasek Zmiany: Bałaszow, Brlek, Crivellaro Bramki: Wolski, Ondrasek |
Ruch 1:3 (1:1) Wisła Kraków
Skład: Mi¶kiewicz - Jović , Głowacki, Guzmics, Sadlok - Popović, Wolski, Małecki, Boguski - Brożek, Ondrasek Zmiany: Brlek, Bałaszow, Cywka Bramki: Małecki, Brożek, Ondrasek |
Ruch Chorzów- Wisła Kraków 1:2 ( 0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović , Głowacki, Guzmics, Sadlok - Popović, Wolski, Małecki, Boguski - Brożek, Ondrasek Zmiany: Brlek, Balashov, Cywka Bramki: Brożek , Małecki |
Ruch 1:1 Wisła (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok, Popović, Wolski, Boguski, Małecki, Brożek, Ondrasek Zmany: Brlek, Bałaszow, Cywka Bramka: Brożek |
Ruch Chorzów - Wisła Kraków 1:4 (1:2)
Skład: Mi¶kiewicz - Jovic, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Popovic, Wolski, Boguski, Małecki, Brożek - Ondrasek Zmiany: Brlek, Cywka, Bałaszow Bramki: Brożek, Wolski, Ondrasek, Bałaszow |
Ruch Chorzów- Wisła Kraków 2:3 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Popović, Wolski, Małecki, Boguski - Brożek, Ondrasek Zmiany: Brlek, Bałaszow, Cywka Bramki: Brożek, Ondrasek, Wolski |
Ruch Chorzów - Wisła Krakow 1:1 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Boguski, Popovic, Wolski, Małecki - Brozek - Ondrasek Zmiany: Bałaszow, Brlek, Cywka Bramki: Brozek |
Ruch Chorzów- Wisła Kraków 1:3 (0:2)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Popović, Wolski, Małecki, Boguski - Brożek, Ondrasek Zmiany: Brlek, Bałaszow, Cywka Bramki: Brożek, Boguski x2 |
Ruch Chorzów- Wisła Kraków 1:0 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Popović, Wolski, Małecki, Boguski - Brożek, Ondrasek Zmiany: Brlek, Bałaszow, Crivellaro Bramki: - |
Ruch Chorzów - Wisła Krakow 1:3 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Boguski, Popovic, Wolski, Małecki - Brozek - Ondrasek Zmiany: Bałaszow, Brlek, Cywka Bramki: Brożek, Ondrasek, Wolski |
Ruch Chorzów - Wisła Kraków 2:4 (1:2)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Popović, Wolski, Boguski, Małecki, Brożek - Ondrasek Zmiany: Cywka, Brlek, Balaszow Bramki: Ondrasek, Brożek, Brożek, Wolski |
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Popović, Wolski, Boguski, Małecki, Ondrasek - Brożek Zmiany: Brlek, Bałaszow, Cywka Bramki: Brożek, Wolski, Ondrasek |
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Popović, Wolski, Boguski, Małecki, Ondrasek - Brożek Zmiany: Brlek, Bałaszow, Crivellaro Bramki: Brożek, Wolski, Ondrasek |
Ruch Chorzów - Wisła Kraków 1:3 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Popović, Wolski, Boguski, Małecki, Brożek - Ondrasek Zmiany: Cywka, Brlek, Balaszow Bramki: Ondrasek, Brożek, Wolski |
Ruch Chorzów - Wisła Kraków 1-2 (0-1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Popović, Wolski, Boguski, Brożek, Małecki - Ondrasek Zmiany: Bałaszow, Brlek, Cywka Bramki: Brożek, Boguski |
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Popović, Wolski, Boguski, Małecki, Brożek - Ondrasek Zmiany: Cywka, Brlek, Balaszow Bramki: Ondrasek, Brożek, Popovic |
Ruch Chorzów-Wisła Kraków 1-2(1-1)
Skład: Mi¶kiewicz-Jovic-Głowacki-Guzmics-Sadlok-Boguski-Wolskli-Popovic-Brożek-Małecki-Ondrasek Zmiany: Bałaszow-Brlek-Cywka Bramki: Brożek-Ondrasek |
Ruch Chorzów - Wisła Kraków 1-3 (0-1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Popović, Wolski, Boguski, Małecki - Brożek, Ondrasek Zmiany: Brlek, Bałaszow, Cywka Bramki: Brożek, Wolski, Ondrasek |
Ruch Chorzów - Wisła Krakow 1:3 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Boguski, Popovic, Wolski, Małecki - Brozek - Ondrasek Zmiany: Bałaszow, Brlek, Cywka Bramki: Brożek, Popovic, Wolski |
Ruch Chorzów - Wisła Kraków 1:1 (1:0)
SKŁAD: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Boguski, Popović, Wolski, Małecki - Paweł Brożek, Ondrasek ZMIANY: Brlek, Cywka, Bałaszow. STRZELCY: Paweł Brożek. |
Ruch Chorzów - Wisła Kraków 0:0 (0:0)
Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Boguski, Popović, Wolski, Małecki - Paweł Brożek, Ondrasek ZMIANY: Brlek, Cywka, Bałaszow. |
| Wszystkie daty podane s± w GMT +1. Aktualna godzina to 02:23. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl