![]() |
Piast Gliwice - Wisła Kraków 1:2 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Sarki, Stilic, Chrapek, Garguła, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Chavez, Stjepanović, Klarić Bramki: Stilic, Paweł Brożek |
Piast Gliwice - Wisła Kraków 0:1 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Sarki, Stilic , Chrapek, Garguła, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Stjepanović, Szewczyk, Klarić Bramka: Paweł Brożek |
Piast Gliwice - Wisła Kraków 0-3 (0-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Chrapek, Stilić, Garguła, Sarki, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Szewczyk, Stjepanović, Chavez Bramki: Paweł Brożek, Sarki, Guerrier |
Piast Gliwice - Wisła Kraków 0-0 (0-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Chavez, Uryga, Guerrier - Chrapek, Garguła, Kamiński, Sarki, Szewczyk - Paweł Brożek Zmiany: Głowacki, Stjepanović, Stilić Bramki: - |
Piast Gliwice - Wisła Kraków 1:2 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Sarki, Stilic, Chrapek, Garguła, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Chavez, Stjepanović, Klarić Bramki: Stilic, Paweł Brożek |
Piast Gliwice - Wisła Kraków 0:2 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Sarki, Garguła, Chrapek, Stilić, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Stjepanović, Klarić, Nalepa Bramki: Paweł Brożek, Sarki |
Piast Gliwice - Wisła Kraków 0:2 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Stjepanović , Garguła, Chrapek, Stilić, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Sarki, Klarić, Uryga Bramki: Paweł Brożek, Guerrier |
Piast Gliwice - Wisła Krakow 1:2 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Sarki, Chrapek, Garguła, Stilić, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Stjepanovic, Klaric, Szewczyk Bramki: Guerrier, Paweł Brożek |
Piast Gliwice - Wisła Kraków 0:3 (0:2)
Skład: Mi¶kiewicz, Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek, Chrapek, Stjepanović, Garguła, Stilić, Guerrier, Paweł Brożek Bramki: Stilić, Guerrier, Paweł Brożek Zmiany: Sarki, Nalepa, Chavez |
Piast Gliwice - Wisła Kraków 0:2 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz – Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek – Sarki, Chrapek, Garguła, Stilić, Guerrier – Paweł Brożek Bramki: Guerrier, Paweł Brożek Zmiany: Stjepanovići, Klarić, Szewczyk |
Piast Gliwice - Wisła Krakow 0:1 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Sarki, Chrapek, Stilić, Garguła, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Stjepanovic, Klaric, Uryga Bramki: Guerrier |
Piast Gliwice - Wisła Kraków 1:2 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz – Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek – Sarki, Chrapek, Garguła, Stilić, Guerrier – Paweł Brożek Bramki: Piotr Brożek, Paweł Brożek Zmiany: Stjepanović, Klarić, Szewczyk |
Piast Gliwice 1:2 (0:00
Skład:Mi¶kiewicz – Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek – Sarki, Stilic , Chrapek, Garguła, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Stjepanović , Klarić , Chaves. Bramki: Brożek , Stilić , Guerrier |
Skład: Mi¶kiewicz – Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek – Sarki, Chrapek, Garguła, Stilić, Guerrier – Paweł Brożek Bramki: Paweł Brożek Zmiany: Stjepanović, Klarić, Uryga |
Piast Gliwice - Wisła Kraków 1:1 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz – Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek – Sarki, Chrapek, Garguła, Stilić, Guerrier – Paweł Brożek Bramki: Paweł Brożek Zmiany: Stjepanović, Klarić, Uryga |
Piast Gliwice - Wisła Kraków 1:1 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz – Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek – Sarki, Chrapek, Garguła, Stilić, Guerrier – Paweł Brożek Bramki: Garguła Zmiany: Stjepanović, Klarić, Uryga |
Piast Gliwice - Wisła Kraków 0:3 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Sarki, Chrapek, Garguła, Stilić, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Stjepanovic, Klaric, Szewczyk Bramki: Paweł Brożek, Guerrier, Klarić |
Piast Gliwice : Wisła Kraków 1:1 (0:0)
Skład: Miskiewicz- Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek- Sarki, Chrapek, Garguła, Stilic, Guerrier- Paweł Brożek Zmiany: Stjepanovic, Chavez, Klaric Bramki: Paweł Brożek |
Piast Gliwice : Wisła Kraków 0:1 (0:0)
Skład: Miskiewicz- Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek- Sarki, Chrapek, Garguła, Stilic, Guerrier- Paweł Brożek Zmiany: Stjepanovic, Chavez, Klaric Bramki: Paweł Brożek |
Skład: Miskiewicz- Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek- Sarki, Chrapek, Garguła, Stilic, Guerrier- Paweł Brożek Zmiany: Stjepanovic, Szewczyk, Klaric Bramki: Paweł Brożek |
Piast Gliwice : Wisła Kraków 0:2 (0:0)
Skład: Miskiewicz- Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek- Sarki, Chrapek, Garguła, Stilic, Guerrier- Paweł Brożek Zmiany: Szewczyk, Klaric, Stjepanovic Bramki: Paweł Brożek, Chrapek |
Piast Gliwice - Wisła Kraków 1:2 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Chrapek, Stilic, Garguła, Guerrier, Sarki - Paweł Brożek Bramki: Brożek, Garguła Zmiany: Klaric, Stjepanovic, Szewczyk |
Piast Gliwice - Wisła Kraków 1:3 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Chrapek, Stilic, Garguła, Guerrier, Sarki - Paweł BrożekBramki: Stjepanović, Chavez, Klarić Zmiany: Małecki, Sarki, Fryc W.S: Co¶ Ľle powpisywałe¶. Wprowadzasz Sarkiego który już gra w 1szej 11 no i Małeckiego już u nas nie ma. Edit !!!! Piast Gliwice - Wisła Kraków 1:3 (1:1) Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Chrapek, Stilic, Garguła, Guerrier, Sarki - Paweł Brożek Zmianyi: Stjepanović, Chavez, Klarić Bramki: Brożek Paweł x2, Chrapek W.S: Co¶ Ľle powpisywałe¶. Wprowadzasz Sarkiego który już gra w 1szej 11 no i Małeckiego już u nas nie ma. Sorry za zamieszanie, w moim po¶cie wkradły się błędy, które można porównać |
Cytat:
http://oi59.tinypic.com/2191j5l.jpg |
Skład: Miskiewicz- Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek- Sarki, Chrapek, Garguła, Stilic, Guerrier- Paweł Brożek Zmiany: Stjepanovic, Szewczyk, Klaric Bramki: Paweł Brożek |
Piast Gliwice - Wisła Kraków 1-2 (0-1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Sarki, Chrapek, Garguła, Stilić, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Fryc, Stjepanović, Burdenski |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Chrapek, Stilic, Garguła, Guerrier, Sarki - Paweł Brożek Bramki: Stilić Zmiany: Klaric, Stjepanovic, Szewczyk |
Piast Gliwice : Wisła Kraków 0:3 (0:0)
Skład: Miskiewicz- Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek- Sarki, Chrapek, Garguła, Stilic, Guerrier- Paweł Brożek Zmiany: Stjepanovic, Szewczyk, Klaric Bramki: Paweł Brożek,2x Guerrier |
Skład: Miskiewicz- Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek- Sarki, Chrapek, Garguła, Stilic, Guerrier- Paweł Brożek Zmiany: Stjepanovic, Fryc, Klaric Bramki: Paweł Brożek |
Piast Gliwice-Wisła Kraków 0-1 (0-0)
Skład: Mi¶kiewicz-Burliga-Głowacki-Bunoza-Piotr Brożek-Sarki-Chrapek-Garguła-Stilic-Guerrier-Paweł Brożek Bramki: Paweł Brożek Zmiany: Stjepanovic-Klaric-Szewczyk |
Piast Gliwice - Wisła Kraków 1 : 1 (0 : 0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Stilić, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Fryc, Sarki, Klarić Bramki: Garguła |
Piast Gliwice : Wisła Kraków 1:2 (1:1)
Skład: Miskiewicz- Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek- Sarki, Chrapek, Garguła, Stilic, Guerrier- Paweł Brożek Zmiany: Stjepanovic, Klaric, Fryc Bramki: Paweł Brożek, Guerrier |
Piast Gliwice : Wisła Kraków 0:2 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Sarki, Chrapek, Garguła, Stilic, Guerrier- Paweł Brożek Zmiany: Stjepanović, Klarić, Szewczyk Bramki: Paweł Brożek, Garguła |
Piast Gliwice - Wisła Kraków 0:2
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Sarki, Chrapek, Garguła, Stilić, Guerrier - Paweł Brożek Bramki: Garguła, Guerrier Zmiany: Szewczyk, Chavez, Stjepanović |
Piast Gliwice - Wisła Krakow 0:2 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Sarki, Chrapek, Garguła, Stilić, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Stjepanovic, Klaric, Chávez Bramki: Guerrier, Paweł Brożek |
Piast Gliwice-Wisła Kraków 1-3(1-1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Sarki, Chrapek, Garguła, Stilic, Guerrier- Paweł Brożek Zmiany: Stjepanovic,Szewczyk,Klarić Bramki: Wild Donald Guerrier x2 Stilić |
Piast Gliwice : Wisła Kraków 0:2 (0:1)
Skład: Miskiewicz- Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek- Sarki, Chrapek, Garguła, Stilić, Guerrier- Paweł Brożek Zmiany: Stjepanovic, Szewczyk, Klarić Bramki: Paweł Brożek, Garguła |
Piast Gliwice - Wisła Kraków 1:3 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Sarki, Chrapek, Garguła, Stilic, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Stjepanovic, Klaric, Chavez Bramki: Chrapek, Guerrier, Stilic |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Stilić, Guerrier, Sarki, Garguła, Chrapek - Brożek Paweł Zmiany; Stjepanović, Szewczyk, Klarić Bramka: Paweł Brożek. |
Piast Gliwice - Wisła Kraków 0:3 (0:2)
Skład: Mi¶kiewicz, Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek, Chrapek, Stjepanović, Garguła, Stilić, Guerrier, Paweł Brożek Bramki: Stilić, Guerrier, Paweł Brożek Zmiany: Sarki, Nalepa, Chavez |
| Wszystkie daty podane s± w GMT +1. Aktualna godzina to 15:16. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl