![]() |
Ten wynik to kompromitacja i panowie nie p****lce tutaj głupot.
CO to kogo obchodzi ze teraz maja sily na lige?? To nie byl sparing tylko 1/4 Pucharu Polski.Renomowanych i waznych rozgrywek.Nie dla nas. Obrona tragednia,pomoc bez Melikosna nie istnieje. Ja wszedl Zuraw to czulem ze juz nic im nie zrobimy. Kogoz to miala tak silna ekipa jak Podbeskidzie ze z 0-2 wyrównala i awnasowala?? Ja p******le troche jak po Karabachu sie czuje.Kolejna "porazka" do kolekcjii. |
nie mamy obrony co tu duzo gadac;/;/;/
|
Cytat:
Gościu weź daleki rozbieg i z całą siłą walnij głową w ścianę.. Rios w meczu nie zanotował ani jednej straty,grał pewnie i dobrze...co miał wg Ciebie jeszcze zrobić? założę się ,że gdyby strzelił bramkę a grał pytę jak .... to byś się nim zachwycał jak ten komentarzyna nad Podbeskidziem..Bunoza w naszym polu karnym chyba tylko statystuje..na powtórkach widać co on wyczynia w polu karnym..ręce opadają;/ ogólnie to na plus Łobo i Rios,Garguła długo dupy z ławki nie podniesie..mam do niego duży sentyment ale zarówno on jak i Zuraw dramat.. Cieszy przełamanie Genkova , ale nasza obrona..Palic jeszcze jako tako ale reszta porażka..:/ |
Czy Żurawski był przy piłce przez te 12min, które przebywał na boisku?
|
A czy jesteście pewni, że myśmy chcieli wygrać i grać w Pucharze Polski?
|
Cytat:
Poziom tego forum jest żenujący, ale chociaż pośmiać się można. |
Cytat:
|
Opanujcie się kur** trochę bo aż przykro czytać te wasze komentarze. Wstyd! Wy.......ić to was ale z tego forum, bo za dużo tu pokemonów i płaczków.. Kompromitujecie bardziej Wisłę niż piłkarze.
|
I jak się tu nie wku...ić?
No sorry, ale jak się nie wykorzystuje kontry czterech na dwóch z taką drużyną jak Podbeskidzie to bez jaj.Zamiast 0:3 się zrobiło 1:2. Obrony nie mamy w ogóle i boję się kolejnej kompromitacji w pucharach europejskich. Na Bunoze to za przeproszeniem od dłuższego czasu już patrzeć nie mogę. Gargule należą się specjalne "podziękowania" za świetną zmianę i grę. Znów zaangażowania brakło? |
Cytat:
|
Cytat:
Ziomek, odstaw to co bierzesz.:rotfl: |
Cytat:
|
My tak naprawdę odpadliśmy już w Krakowie w pierwszym meczu. Dziś dwie bramki do Podbeskidzia zupełnie przypadkowe. Odpadliśmy więc trzeba zacisnąć poślady i skupić się na lidze.
Co do zawodników, którzy weszli. Garguła - miał on w ogóle dłużej pikę przy nodze? Żurawski - wszedł podał raz piłkę, ważne, żeby kasa się zgadzała. Jak dla mnie na plus dziś Łobodziński wszedł i widać było, że chciało mu się grać. |
Średnio co roku, mniej więcej w lecie, zaliczamy kompromitujące mecze. Mecze, po których my kibice musimy się wstydzić. W tym roku kopaczę rozpoczęli sesję wyjątkowo wcześnie.
Ktoś wcześniej pisał, że znowu się gwiazdy popisały. GWIAZDY? ROTFL! To wyglądało jak zbieranina przypadkowych chłopaków z podwórka. O przepraszam, chłopaki na podwórku zazwyczaj walczą o każdą piłkę. Jakość dośrodkowań ze strony Wisły powodowała u mnie salwy gorzkiego śmiechu. A mecz doskonale podsumowały 2 zagrania w końcówce - gleba Pajlica i strata Cikosa zakończona czerwoną kartką. Gratulacje dla Podbeskidzia. Zasłużyli na awans i fajnie, że tamtejsi kibice zobaczą kolejnego mocnego rywala. A do Bielska pojedziemy znowu już niedługo. Oby z większą ambicją. I z większymi umiejętnościami. |
Żurawski bardzo ładnie się dziś prezentował. Buciki wyczyszczone, ładnie uczesany, koszulka wyprana, nawet się nie zabrudziła.
|
Straszny żal to przyznać, ale to właśnie my jesteśmy synonimem największych kompromitacji polskiej piłki ostatnich kilku lat.
Mimo wszystko: czy wygrywasz czy nie... |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
a tak na poważnie to: NIC SIĘ NIE STAŁO !!! przeciez to nasi pilkarze, nie można ich krytykować - ...., ze przeszli obok meczu w Krakowie - widocznie mieli powody |
Cytat:
|
Puchar pucharem, ale nie można przegrywać w takim stylu!!! Wygrywamy 2:0 i już się im nie chce grać, to są zawodnicy, którzy mają zdobyć MP i próbować walczyć o upragnioną LM, albo chociaż o fazę grupową LE. Każdy z nas by chciał żeby ta drużyna miała charakter i potrafiła odwrócić losy spotkania, a tu Podbeskiedzie 1 liga i koniec pucharów...jeszcze duuużo, duużoo, pracy. Ale jakaś odpowiedzialność powinni ponieść za ten wynik, wiadomo, że liga najważniejsza, jednak podwójna korona to brzmi inaczej:/ Kiedy ta drużyna zacznie walczyć w każdym meczu na 100% KIEDY??????
PS. komentator spotkania - bez komentarza |
a w sumie to już się uspokoiłem, bo przecież oni sami wszędzie mówią, że
WALCZĄ O MISTRZOSTWO o Pucharze Polski nie było mowy... :) |
westeryl nie Rios tylko Małecki za nie podanie do Sivaka kwa mać nikt nagle o tym nie pamięta, a jadą z koksem po kolesiu który zrobił co trzeba ale obrońca z pustej bramki wybił. Co do pierwszego zdania to mam nieodparte wrażenie że pan Małecki niejako odegrał się Sivakovi za akcję kilka chwil wcześniej gdzie zrobił wrzutkę do nikąd, a gdzie było widać po niej jak Mały czepia się o to zagranie Sivakova
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Łobo jak wszedł zaprezentował sie bardzo dobrze ale dla Ciebie pewnie to nazwisko już kole w oczy..choćby nie wiem co zrobił, a Rios najlepszy w Wiśle dziś. |
zwolnic to Ciebie z pisania na tym forum!
pamiętajcie! ten puchar jest jeszcze nasz! Chyba że nie pamiętacie o Braciach z Gdańska ! |
Cytat:
Do tego oczywiście należy dodać totalną zlewkę naszych kopaczy od stanu 2:0, kiedy im się wydawało, że mecz jest wygrany i mamy powód kompromitacji. I g...o mnie obchodzi, czy PP ma taką rangę a nie inną. To sprawa etyki zawodowej i szacunku do kibiców i właściciela, że nie wspomnę już o strategii budowania marki w Polsce i Europie! |
Eee tam, też jestem wkurzony, ale prawda jest taka że ten niby pierwszoligowiec to jak będzie dalej tak grał to w przyszłym sezonie spokojnie ekstraklasa i wcale nie będą się bronić przed spadkiem (czyli za parę miesięcy rewanżyk). Maskaanta za zmiany się nie ma co czepiać, mieliśmy bardzo korzystny wynik, Podbeskidzie już po samobójczej bramce lekko podłamane było, a to że rezerwowi lipę zagrali to co poradzić (chociaż Łobo to o dziwo coś szarpał przynajmniej). Niech się skupią na lidze.
|
Cytat:
|
Może trochę siatkarsko i nie do końca prawdziwie - ale jak się nie wrzuca przeciwnikowi na 3:0, to się przegrywa 2:3 :) Nie dobiliśmy przeciwnika, choć był już na kolanach. Możemy winić tylko siebie.
|
Tu można kierować podziękowania za obiektywny komentarz do meczu, tylko kulturalnie - [email protected] ja już swoje napisałem.
A co do naszej gry to niestety frajerstwo, mecz się nie kończy w 50 minucie. |
Dwie bramki zajebał nasz Bramkarz , a strzałem w kolano było zdejmować Meliksona , Gargłuła nic nie grał , Żurawski to samo.
....A MAĆ !!!!!!!!!!!!! Sorry ale musiałem. |
Nie, nie zwolnić Maaskanta ...
"Ludzie, ludzie ...!!" skończmy z głaskaniem tych skórokopów po jajkach bo to jest życie a nie bajka. Mam dosyć zawodników, którzy biorą za swoją pracę ciężkie pieniądze a prezentują się jak jakiś fajfus, który liczy na to, że przeciwnik wyłoży się przed nimi jak .....a z rozkraczonymi nogami tylko z tego względu, że są medialni i zarabiają niebotyczną kasę. Niestety trzeba sobie jasno powiedzieć, że zmieniają się trenerzy, zmieniają się zawodnicy a w kluczowych momentach drużyna powiela te same koszmarne błędy. Lekceważenie przeciwnika, olewactwo, boiskowe lenistwo ... Miało być nowe otwarcie a ja mam wrażenie, że krakowski klimat ma jakiś dziwny wpływ na zawodników grających u nas. Szczerze to życzę niektórym spotkania z kibicami, dla których nie ma, że "nic się nie stało". Solidny wpierdziel niektórym się należy po tym żenującym widowisku ... |
Nasza obrona pokazała dziś swoją wartość - gdy gospodarze ruszyli na nią kupą, po prostu musiało coś wpaść. Dobrze, że tylko 2 razy. Nasze krycie strefowe w ogóle nie funkcjonuje, szczególnie przy stałych fragmentach. Nasi obrońcy albo nie myślą (Cikos, Bunoza), albo mają ogromne problemy z motoryką (Jaliens), dlatego prezentują żałosny poziom. Remis zawdzięczamy też koszmarnej ilość dramatycznie głupich niewymuszonych błędów, wynikających z niechlujstwa i zdenerwowania. Głowa boili, ile oni zepsuli dziś prostych podań w drugiej połowie, ile razy uciekała im skandalicznie piłka przy przyjmowaniu...
Swoją cegiełkę do odpadnięcia z pucharu dołożył też Maaskant ściągając Meliksona - można było spodziewać się, że od razu wszystko się wówczas posypie. Nikt już nie potrafił wówczas zgubić krycia i sprytnym zagraniem oszukać rywali. A Genkow mimo zdobycia gola strasznie mnie dziś denerwował - w polu karnym zwykle zachowywał się jak amator, chowając za rywalami, nie atakując krótkiego słupka... Porażka z tak słabą i surową technicznie drużyną jak Podbeskidzie zawsze boli. |
i jest niestety dokładnie tak jak przeczuwałem... :(
Szkoda, że od lat nic nie możemy ugrać i w tych prestiżowych rozgrywkach.. |
Pajlic i Cikos nie wnoszą nic do ofensywy drużyny.
Jaliens nie radził sobie ze słabymi napastnikami Bielska. Nie ma co tłumaczyć Borskim jego gry, niepotrzebnie wdawał się w przepychanki. Przy 2:0 tak się rozluźnili ze ze aż się dziwie ze się nie posrali. Rios może i fajnie poda, przytrzyma piłkę, ale jego motoryka i brak zmysłu strzeleckiego wyjaśniają jego zesłanie do polskiej ekstraklasy. Podbeskidzie było słabe, Wisła z żadnym rywalem w tym roku nie grała tak długo piłką, a mimo to nie wygrała. Prosta afera i dobre stałe fragmenty wystarczyły - aż się boję meczu w Bytomiu bo Polonia zaprezentuje dokładnie to samo. Najdziwniejsze że okazji mieliśmy sporo. Ta drużyna nie umie wykorzystać słabości rywala, nie potrafi wykorzystać swojej przewagi technicznej. Brakuje spokoju w końcowej fazie akcji. A obrona to tragedia. Jedynym plusem jest to że może dojdzie do nich ile pracy przed nimi, i wyjdą ostro wku..ieni w Bytomiu. |
Cytat:
|
Co tak lamentujecie? BVB odpadło z III-ligowcem Kickers Offenbach w 2. rundzie Pucharu Niemiec 2010/11, a teraz liderują w Bundeslidze z ogromną przewagą nad resztą stawki. Teraz niech Warszawiaki i Pyry biją o PP (może Lechia nas pomści z PBB :D). Czy wygrywasz czy nie ...!!
|
nie przeżywajcie tak, bo wam żyłka pęknie. dobrze by było zamknąć forum, tak do północy.
frajerstwo, że roztrwonili dwubramkową przewagę, pozatym było ok do tego momentu. |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:45. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl