Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Robert Maaskant byłym trenerem Wisły (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=7560)

Markus 30.09.2010 17:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 988930)
"Lepiej" nie znaczy "dobrze". Pawełek jest przeciętny, Jovanić się zwyczajnie nie nadaje. O Kurto się nie wypowiadam.

Ciekawe, który to "ekspert" oglądał i zarekomendował Wiśle Jovanica. Stawiam na Zdzisia, bo Klejndinst ma chyba nieco większe pojęcie o tym, co robi i zagranicę nie jedzie jedynie na wczasy tudzież "odgrzewanie kontaktów".

Jeśli jakikolwiek bramkarz na przestrzeni kilku miesięcy nie jest w stanie wygrać rywalizacji z Pawełkiem, oznacza to, że jest po prostu słaby i niewiele potrafi. Jovanić ze swoją grą na przedpolu niestety pasuje do powyższego opisu.

To kolejny "trup w szafie", sprezentowany Maaskaantowi przez naszą cudowną "ofensywę transferową".

gooro33 30.09.2010 18:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Markus (Post 988984)
Ciekawe, który to "ekspert" oglądał i zarekomendował Wiśle Jovanica. Stawiam na Zdzisia, bo Klejndinst ma chyba nieco większe pojęcie o tym, co robi i zagranicę nie jedzie jedynie na wczasy tudzież "odgrzewanie kontaktów".

Jeśli jakikolwiek bramkarz na przestrzeni kilku miesięcy nie jest w stanie wygrać rywalizacji z Pawełkiem, oznacza to, że jest po prostu słaby i niewiele potrafi. Jovanić ze swoją grą na przedpolu niestety pasuje do powyższego opisu.

To kolejny "trup w szafie", sprezentowany Maaskaantowi przez naszą cudowną "ofensywę transferową".

Smutne jes to ze mielismy caly kabaret z poszukiwaniem bramkarza, kilkunastu ludzi na testach... I nagle gdy znajduje sie kasa na bramkarza, moze przyjsc ktos niekoniecznie z karta w reku, ale ktos za uczciwe pieniadze, to kupuja bramkarza o klasie podobnej do tego co mamy. Radzacego sobie moze lepiej z gornymi pilkami, ale to przy błedniku Pawelka zadna sztuka... Jesli rzeczywiscie ktos dostal na bramkarza 400-500 euro i tak te pieniadze wykorzystal to szczerze mu gratuluje... Jedyna nadzieja w tym ze Jovanic teraz zacznie zapieprzac na treningach i ta kasa sie nie zmarnuje w przyszlosci...

Lucas.B 30.09.2010 20:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Markus (Post 988984)

Pytanie zasadnicze czy ktokolwiek Serba z wysłanników Wisły oglądał na żywo w spotkaniu ligowym - mam nieodparte wrażenie, że to kolejny półprodukt który podsunęli nam menadżerowie, którzy od czasu powrotu do klubu Kapki czują się w negocjacjach z klubem jak ryba w wodzie.

Nad Basałajem nie ma co się pastwić już kiedyś w klubie pracował - niczym szczególnym się nie zaznaczył a teraz pracując w nim na stanowisku prezesa udziela raz po raz "dziwnych" wywiadów...

A trener ma bardzo ciężkie zadanie by przy takim rozbiorze defensywny plus sprowadzeniu szrotu piłkarskiego zbudować drużynę będącą w trakcie sezonu - przy założeniu że cele stawiane przed nią (w moim przekonaniu wzięte z sufitu) są nadal aktualne. Szczerze i obiektywnie to nie ma prawa się udać. Ale niech będzie że to się nazywa budowa zespołu dodałbym made in Basałaj.

Maciuś 01.10.2010 20:57

Mnie nie zastraszycie. Maaskant pa pa.

WiślakMyślenice 01.10.2010 21:00

Petycja do Maaskanta ds. odsunięcia Boguskiego, Jovanicia i Żurawia od składu? ;)

Sepsili 01.10.2010 21:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Maciuś (Post 989636)

Czy Bóg stworzył w jeden dzień cały świat??
Czy sadzisz ze to wina trenera? Nie byłem na meczy bo jestem chory, ogladalem mecz Wisły w telewizji.
Moim zdaniem jest to wina zawodników, dajmy trenerowi troche czasu. Jaki trener zbuduje Ci zespół przez hmm niecały miesiąc pracy??

marcin19876 01.10.2010 21:06

Zenada............

tofik 01.10.2010 21:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Sepsili (Post 989656)
Czy Bóg stworzył w jeden dzień cały świat??
Czy sadzisz ze to wina trenera? Nie byłem na meczy bo jestem chory, ogladalem mecz Wisły w telewizji.
Moim zdaniem jest to wina zawodników, dajmy trenerowi troche czasu. Jaki trener zbuduje Ci zespół przez hmm niecały miesiąc pracy??

Trener Maciuś oczywiście :lol:

Marcinnno 01.10.2010 21:11

Weźcie tego Masskanta z Krakowa. Ten trener tyle umie co Kulawik i jest droższy.

Sepsili 01.10.2010 21:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tofik (Post 989664)
Trener Maciuś oczywiście :lol:

Haha właśnie widzimy początek rundy ległej:)
Jedyny mecz który im wyszedł to z amica

marcin19876 01.10.2010 21:13

Dziekujemy dziekujemy dziekujemy ........

Alov 01.10.2010 21:14

Po tym meczu na którym na szczeście być nie mogłem stwierdzam jedno Maaskanta od trenerów typu Okuka czy Liczka dzielą lata swietlne (do innych boję sie go nawet porównywać), ne przeczę że gość jest świetnym piarowcem - trenerem na tą chwilę jest dramatycznym - i nie da się wszystkiego zrzucić na to że on jest nowy, że zawodnicy są nie zgrani to prostu qrwa się nie da - Wisła zawsze (a przynajmniej od wejscia TF) była znana że u siebie cisnęła, niezaleznie od sładu a tu co - gramy z totalnie rozbitym Śląskiem i naszym głównym celem jest być częściej przy piłce i mieć wiećej dośrodkowan (watpliwej klasy zresztą) i to najlepiej w slow montion - jesli tak mamy grac to niech graja chłopaki z ME może nie będzie umiejętności ale na pewno będzie zaangażowanie i walka do końca

Sepsili 01.10.2010 21:20

Ja tylko jednego nie rozumiem, z Jagiellonia Wisła potrafiła utrzymywać się przy piłce i stwarzać sytuacje... Po takim czasie zapomnieli??!! Coś jest nie tak z tymi piłkarzami.

Karherop 01.10.2010 21:27

W drużynie jest większy problem niż się wydaje , niestety widać to od meczów z Karabachem i od tego czasu naprawde nie widać progressu .

Zmiana trenera absolutnie nic nie da i jestem jej absolutnie przeciw . Jedyny pozytyw , o ile mozna to tak nazwać to fakt że trener widzi te wszystkie mankamenty , tyle że nie jest w stanie zrobic . Tutaj powodów jest kilka

a) brak odpowiednich wykonawców w drużynie
b) druzyna jest w kompletnej przebudowie , która na dodatek poszła w złą strone . Wystawienie w wyjściowej 11 aż 7 zawodników którzy przyszli do klubu 3 miesiace temu jest totalnym nieporozumieniem . Skład słaby bo słaby , ale grający z sobą nieprzerwanie od roku więcej zdziała niz taka zbieranina kopaczy .
c) jest w Polsce za krótko, za mało zna drużynie
d) w drużynie jest międzynarodowy kocioł , druzyna tylko na zdjeciach wyglada na zgraną

to są argumenty ktore działają na korzyść Maaskanta , a raczej go w pewien sposób usprawiedliwiają

inna sprawa ze naszej dzisiejszej gry praktycznie nic nie może usprawiedliwiać , tego nie dalo się oglądać

klusek106 01.10.2010 21:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Maciuś (Post 989636)

Wez tego banana z awatara i wloz sobie jak ta babka i zamilcz !

Nie jest wina Maaskanta ze ma podopiecznych nieudacznikow.
Tu nawet Murinho nie pomoze...

tofik 01.10.2010 21:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez klusek106 (Post 989695)
Wez tego banana z awatara i wloz sobie jak ta babka i zamilcz !

Nie jest wina Maaskanta ze ma podopiecznych nieudacznikow.
Tu nawet Murinho nie pomoze...

Mou jakie miał wyniki w Interze na początku i jakie ma w Realu ? Czy też nie potrafili strzelać goli, mieli problemy, gra była słaba itd ? No właśnie, na wszystko trzeba czasu. Nic co się tworzy nie będzie działać dobrze od początku. Pomijam, że w zimie jest tu potrzeba sprowadzić dobrze przygotowanych piłkarzy, którym nie sprawia problemów operowanie piłką, wychodzenie na pozycje, podania, strzały.
Ale nie ma co dyskutować z debilami, bo oni by zwolnili Mourinho, czy innego Capello, każdego,

Sepsili 01.10.2010 21:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tofik (Post 989697)
Mou jakie miał wyniki w Interze na początku i jakie ma w Realu ? Czy też nie potrafili strzelać goli, mieli problemy, gra była słaba itd ? No właśnie, na wszystko trzeba czasu. Nic co się tworzy nie będzie działać dobrze od początku.
Ale nie ma co dyskutować z debilami, bo oni by zwolnili Mourinho, czy innego Capello, każdego,

100% poparcia!!! Potrzeba czasu, czasu i czasu. A zobaczycie że będą wyniki.

brylant17 01.10.2010 21:38

Ta teraz trener winny ku..a każdy był winny.Może czas na pupilka Petrescu? U mnie Robert ma sezon zaufania, niech przepracuje obóz przygotowawczy i niech sprowadzą odpowiednich piłkarzy.Pragnę tylko zauważyć, że potrafi posadzić gwiazdora Małeckiego na ławkę a Polscy trenerom wchodził na głowę i nic sobie z tego nie robili.

Alov 01.10.2010 21:39

Skoro nasz trener widzi mankamenty to czemu:
1. wystawia dwóch defensywnych pomocników, zwłaszcza u siebie
2. wystawia równocześnie dwóch leni (ew. zawodników kompetnie nie przygotowanych motorycznie) - Zurawia i Bouhkariego
3. gra jednym napastnikiem, chociaż gołym okiem widać że Paweł gra lepiej jak gra z kimś w przodzie, po za tym jednym z wiekszych atutów Pawła był start do piłki (czyli do prostopadłych podać od kreatywnego srodkowego napastnika) a nie gra tyłem do bramki
4. dopuszcza do tego żeby zawodnicy oddawali Bóg wie ile dośrodkowań na tego biednego Pawła - chociaż wiadomo że nic z tego nie będzie
5. zabronił ?? im strzelać na bramkę

penetracja 01.10.2010 21:42

Jest tu Marszałek? ten co przepowiadał z kim ma Amica wtopić? na twoim miejscu dał bym sobie spokój

wolfy 01.10.2010 21:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Sepsili (Post 989704)
100% poparcia!!! Potrzeba czasu, czasu i czasu. A zobaczycie że będą wyniki.

Potrzeba piłkarzy. A na piłkarzy potrzeba pieniędzy. Chyba, że dalej mamy "rozwijać" wątpliwej jakości talenty Bunozy, Pajlicia, Kirma, Cikosa czy innych nieudaczników.

Zgodnie z przewidywaniami po czwartym meczu bez zwycięstwa zaczęło się robić nieciekawie: Basałaj puszcza medialne pierdy o tym, że Wisła musi wygrywać mecze ( to niech jeszcze powie kim ), ci od "sezonu spisanego na straty" zamilkli, a odezwali się geniusze domagający się trzeciej zmiany trenera w przeciągu pół roku ( czwartej, jeżeli liczyć Kulawika ). Zgodnie z przewidywaniami.

Albo ja jestem taki mądry, albo Wy - tacy głupi. Obawiam się, że zdecydowanie to drugie, wszak nie potrzeba wyjątkowej przenikliwości żeby się domyślić, że drużyna złożona w większości z odpadów, emerytów i frajerów będzie grała po prostu słabo. Ale nie - jak ktoś ma mniej niż dwadzieścia pięć lat i gra chujowo, to jest " przyszłościowy", jak ma więcej - to "musi" się odblokować. OK, skoro muszą, ale niech to robią na wypożyczeniach w innych klubach albo w ME, a nie w meczach o stawkę!

Radzę więc dać sobie na wstrzymanie, bo wiele lepiej nie będzie. Basałaj dokonał totalnej destrukcji i nie ma szans, żeby naprawić to w pół roku, ani w jedno okienko transferowe. Jest źle, będzie źle do zimy, a w najbliższym okienku nie będzie kilku transferów dobrych zawodników - to nic się nie zmieni. Nawet jeśli te transfery będą, to i tak potrwa zanim drużyna się zgra.

Ale tak to się kończy, jak się da dyletantowi fotel prezesa. Teraz będzie zdziwienie, czemu nie ma kompletu na meczach. Pewnie przez tych złych kiboli, co to stoją i śpiewają.

EDIT: Ale tak serio, sopranos, wytłumacz mi co ty widzisz w tym Bunozie. Jak dla mnie to on jest żenująco słaby.

Sepsili 01.10.2010 21:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Alov (Post 989713)
2. wystawia równocześnie dwóch leni (ew. zawodników kompetnie nie przygotowanych motorycznie) - Zurawia i Bouhkariego
3. gra jednym napastnikiem, chociaż gołym okiem widać że Paweł gra lepiej jak gra z kimś w przodzie, po za tym jednym z wiekszych atutów Pawła był start do piłki (czyli do prostopadłych podać od kreatywnego srodkowego napastnika) a nie gra tyłem do bramki
4. dopuszcza do tego żeby zawodnicy oddawali Bóg wie ile dośrodkowań na tego biednego Pawła - chociaż wiadomo że nic z tego nie będzie

Kogo wystawisz za Sobolewskiego lub Wilka? Gargułe, który prawdopodobnie nie wróci to starej formy ( chciałbym żeby wrócił do niej oczywićcie)

Sepsili 01.10.2010 21:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 989716)
Potrzeba piłkarzy. A na piłkarzy potrzeba pieniędzy. Chyba, że dalej mamy "rozwijać" wątpliwej jakości talenty Bunozy, Pajlicia, Kirma, Cikosa czy innych nieudaczników.

Zgodnie z przewidywaniami po czwartym meczu bez zwycięstwa zaczęło się robić nieciekawie: Basałaj puszcza medialne pierdy o tym, że Wisła musi wygrywać mecze ( to niech jeszcze powie kim ), ci od "sezonu spisanego na straty" zamilkli, a odezwali się geniusze domagający się trzeciej zmiany trenera w przeciągu pół roku ( czwartej, jeżeli liczyć Kulawika ). Zgodnie z przewidywaniami.

Albo ja jestem taki mądry, albo Wy - tacy głupi. Obawiam się, że zdecydowanie to drugie, wszak nie potrzeba wyjątkowej przenikliwości żeby się domyślić, że drużyna złożona w większości z odpadów, emerytów i frajerów będzie grała po prostu słabo.

Radzę więc dać sobie na wstrzymanie, bo wiele lepiej nie będzie. Basałaj dokonał totalnej destrukcji i nie ma szans, żeby naprawić to w pół roku, ani w jedno okienko transferowe.

Wiesz co może Basałaj wie co robi, dokonał totalnej desrtukcji która "może" przyniesie nam oczekiwane wyniki.

Alov 01.10.2010 21:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Sepsili (Post 989718)
Kogo wystawisz za Sobolewskiego lub Wilka? Gargułe, który prawdopodobnie nie wróci to starej formy ( chciałbym żeby wrócił do niej oczywićcie)

Chociażby Gargułe, jakoś jestem pewien ze nawet mając od cholery strat i snujac się po boisku jak Zuraw pare piłek prostopadłych do jedengo z DWÓCH napastników by dograł - a Sobol z Wilkiem niech grają na zmianę

wolfy 01.10.2010 21:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Sepsili (Post 989720)
Wiesz co może Basałaj wie co robi, dokonał totalnej desrtukcji która "może" przyniesie nam oczekiwane wyniki.

Ta, bo to legijny szpieg. Dorośnij.

Sepsili 01.10.2010 21:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Alov (Post 989725)
Chociażby Gargułe, jakoś jestem pewien ze nawet mając od cholery strat i snujac się po boisku jak Zuraw pare piłek prostopadłych do jedengo z DWÓCH napastników by dograł - a Sobol z Wilkiem niech grają na zmianę

Dla mnie Żuraw w 1 składzie to nieporozumienie tutaj masz racje.
Myślałem ze Wisła będzie grała jednym deff pomocnikiem a drugi off.
Nie oszukujmy się Wisła nie ma dobrych grajków. Wrócił Brożek który będzie stał i czekał aż mu piłka spadnie pod nogi. ZERO WALKI ZE STRONY WIŚLAKÓW!!!

RAFi89 01.10.2010 21:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Alov (Post 989713)

1. A kogo ma wystawić, Jirsak jest słaby, Garguło się w kadrze nie mieści to już w ogóle musi być tragiczny więc nie wiem kogo miałby wystawić.
2. Tu się zgodzę tylko też popatrzmy, wszedł Kirm w drugiej połowie i poza szumem na boisku nie zrobił nic. Mały zagrał od początku i po dobrych 10 minutach resztę spotkania grał jak cały zespół, przełożenie na prawą, na lewą i balonik w pole karne. W obwodzie jest jeszcze Łobo i Boguski ale tych to mało kto już chce oglądać.
3. My nie mamy drugiego napastnika, o solidnego grajka na tą pozycje starał się już Petrescu, przewinęło się w międzyczasie kilku ale szału nie zrobili.
4. To nie wynika że ktoś im każe, ale jak wszyscy stoją w miejscu i nikt się do gry nie pokaże to żeby piłki nie stracić idą dośrodkowania. Dodatkowo jakby Paweł jakiś ruch w polu karnym zrobił i jeszcze ktoś się do akcji podłączył to z kilku dośrodkowań jakieś zagrożenie by stworzyli.
5. Nie wiem.

sandomingo 01.10.2010 21:57

Dzisiejszy mecz to była kompletna dywersja piłkarzyków w stosunku do Maskanta.
Znudziło im się siedzenie po kilka godzin w klubie to zaczynają swoją grę.
Żenujący spektakl.
Na szczęście trybuna G stanęła na wysokości zadania i kiedy Jego Ekscelencja Nietykalny Sobol podszedł pod trybunę usłyszał właściwą odpowiedź.

Aż żal pisać.

A swoją drogą to jak dalej Maskant będzie uparcie trzymał na boisku Żurawia oraz Sobola, od którego na tą chwilę Wilk jest znacznie lepszy to ja sam nie wiem, co o nim myśleć.

Sepsili 01.10.2010 21:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sandomingo (Post 989734)
Dzisiejszy mecz to była kompletna dywersja piłkarzyków w stosunku do Maskanta.
Znudziło im się siedzenie po kilka godzin w klubie to zaczynają swoją grę.
Żenujący spektakl.
Na szczęście trybuna G stanęła na wysokości zadania i kiedy Jego Ekscelencja Nietykalny Sobol podszedł pod trybunę usłyszał właściwą odpowiedź.

Aż żal pisać.

Co usłyszał:)?

0 22 01.10.2010 21:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 989727)
Ta, bo to legijny szpieg. Dorośnij.

Myślałeś, że tylko Wy możecie nam Waltera podłożyć? :foch::>

wolfy 01.10.2010 21:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 0 22 (Post 989736)
Myślałeś, że tylko Wy możecie nam Waltera podłożyć? :foch::>

O Wy ...je:evil:

:lol:

wiśnia 01.10.2010 22:02

No to teraz Maskant zobaczył w co wdepnął.... a co do Basałaja na kolanach powinien zapier*** do Turcji po Głowe.

kot 01.10.2010 22:06

Dzisiaj piłkarze coś zademonstrowali i muszę się przespać z tym przesłaniem, zanim wypowiem się w tej sprawie, gdyż trzeba przetrwać do zimy a widać, że z tymi piłkarzami nie będzie łatwo przetrzymać nawet do najbliższej kolejki. Współczuje Maaskantowi już teraz, gdyż mimo jego błędów wynikających z niezrozumienia polskiej piłki a zwłaszcza minimalistycznych Wiślackich piłkarzy ery Cupiała, to zespoły w takiej formie jak dzisiejszy Śląsk, nawet po ciemku i bez nóg powinni byli dzisiaj piłkarze Wisły pokonać w dowolnym stylu i taktyce Maaskanta i to jeszcze z palcem w dupie na siedząco a nie na stojąco, jak to nam zademonstrowali wraz z palcem środkowym , skierowanym w stronę Wisły. Dzisiaj najbardziej nawet zajebany Łobodziński byłby różnicą na boisku i to świadczy o s....ysyństwie, jakie dzisiaj miało miejsce na boisku. Przespać się muszę z tematem, z uwagi na przemyślenie wniosków niezbędnych do zaaplikowania Wiśle. Co jak co, ale Maaskant nie zasłużył na takie gówno ze strony piłkarzy, nawet, jeśli zmęczyli się już sobą ośmiogodzinnym dniem pracy. Co jak co, ale Cupiał i Basałaj powinni się mocno zastanowić, czy wiedzą aby na pewno, co powinni w tym przypadku zrobić w zimowym okienku transferowym, bez najmniejszego straszenia teraz i bez jakichkolwiek zapowiedzi . Jeśli powiedziało się A, to trzeba powiedzieć B, przynajmniej aby być fair wobec siebie samych a nie tylko Holendrów czy kibiców i trzeba to powiedzieć w milczeniu teraz a w szalonej wręcz determinacji zimą. Tylko czy stać Cupiała na mądrą lecz bezwzgledną postawę w zimowym okienku transferowym i to rzetelnie przeprowadzoną a nie pozorowaną, jak ostatnio, gdyż w przeciwnym przypadku, nowy stadion przerośnie Wisłę i zardzewieje.. Wisła potrzebuje operacji i transfuzjii błękitnej krwii, przeprowadzonej z chirurgiczną precyzją w białych rękawiczkach. Bo obecnych piłkarzy stać na o wiele więcej, ale tylko do pewnego czasu i pułapu a to za mało na cele stawiane sobie przez klub, dlatego nie warto już rozważać i zastanawiać się nad większością obecnych piłkarzy i ich uwag co do braku zrozumienia się na boisku i z trenerem w języku ojczystym lub zastępczym a nawet migowym. A propo`s tego ostatniego języka, to myślę, że zimą wielu piłkarzy powinno być poinformowanych przez klub o swoich decyzjach, właśnie w tym języku migowym w ramach tzw. mowy ciała a nowych piłkarzy należy przekonać mową innych środków, najlepiej płatniczych wreszcie, tak aby piłkarze trafiający do klubu przynajmniej byli gotowi do gry od zaraz a nie po roku czasu odzyskiwania sprawności fizycznej i piłkarskiej..

polska.mysl.szkoleniowa 01.10.2010 22:06

Szczerze mówiąc, to głosy "Maaskant pa pa" dały mi do myślenia. Czy w ogóle warto uczestniczyć w takich rozmowach na forach dyskusyjnych. Człowiek rozwija się, gdy słucha mądrzejszych i dyskutuje z równymi sobie. Nie z głupcami. Ile to już wysunięto argumentów i przytoczono przykładów, dobitnie wskazujących na to, że jakikolwiek trener potrzebuje długiej pracy z zespołem. Zwłaszcza takim, jak nasz. Zespołem łamag, emerytów i pazernych, pozbawionych jakiegokolwiek talentu patentowanych leni.

Jestem przekonany, że ten trener się tu nie ostanie, bo ludzie kierujący tym klubem - a jak się okazuje, także część kibiców - to zwyczajni głupcy. Owoce zbiera się po pracy. A nie przygotowaniach do niej. A nie szacowaniu potrzebnych do jej wykonania materiałów. Poszukiwaniu wykonawców. Podwykonawców.

Żenada.

felipe 01.10.2010 22:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiśnia (Post 989742)
No to teraz Maskant zobaczył w co wdepnął.... a co do Basałaja na kolanach powinien zapier*** do Turcji po Głowe.

Ta obrona to nawet na ligę wystarczy. Problemem jest bida z przodu, bo u nas postawiono na ilość...

Alov 01.10.2010 22:13

1. A kogo ma wystawić, Jirsak jest słaby, Garguło się w kadrze nie mieści to już w ogóle musi być tragiczny więc nie wiem kogo miałby wystawić.

Zuraw jest żenująco słaby a jakoś gra więc może warto postawić również na Gargułe

2. Tu się zgodzę tylko też popatrzmy, wszedł Kirm w drugiej połowie i poza szumem na boisku nie zrobił nic. Mały zagrał od początku i po dobrych 10 minutach resztę spotkania grał jak cały zespół, przełożenie na prawą, na lewą i balonik w pole karne. W obwodzie jest jeszcze Łobo i Boguski ale tych to mało kto już chce oglądać.

Pytanie jakie miał zadania, ciekaw jestem czy ktoś wpadł na pomysł żeby porozmawiać z trenerem słowenii jakie zadania ma Kiro jak gra w kadrze skoro tam mu idzie nieżle

3. My nie mamy drugiego napastnika, o solidnego grajka na tą pozycje starał się już Petrescu, przewinęło się w międzyczasie kilku ale szału nie zrobili.

Były pary Mały/ Paweł i Rafał/Paweł i jakoś to działało - a jakoś sobie nie przypominam żeby Pawłowi jakoś szczególnie wychodziły mecze w których gra jednego napastnika

4. To nie wynika że ktoś im każe, ale jak wszyscy stoją w miejscu i nikt się do gry nie pokaże to żeby piłki nie stracić idą dośrodkowania. Dodatkowo jakby Paweł jakiś ruch w polu karnym zrobił i jeszcze ktoś się do akcji podłączył to z kilku dośrodkowań jakieś zagrożenie by stworzyli.

od tego jest trener żeby eliminować takie bezsensowne zagrania zwłaszcza że Paweł Brożek to nie P. Crouch, E.Heskey, Drogba czy Brandao i mozna założyc że wielu takich pojedynków nie wygra

sandomingo 01.10.2010 22:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Sepsili (Post 989735)
Co usłyszał:)?

Usłyszał jaki to stopień zaangażowania wykazał on i jego koledzy.
Taki sam jak wynik, zerowy.

Jeszcze raz powtórzę - to była dywersja ze strony piłkarzyków.
Uważam, że skandowanie ich nazwisk przed następnymi meczami powinno być odgórnie zakazane.
Takim zachowaniem splamili wiślackie barwy. I nie dajcie się nabrać na słodkie gadki po meczu.

Filippo123321 01.10.2010 22:18

Najlepszy w tym wszystkim jest terminarz. W nastepnej kolejce na ciezkim terenie w Zabrzu, pozniej mecz z bardzo dobrą Lechią, wyjazd do Poznania, derby z Cracovia i Legia.

Patrząc na naszą forme mozemy zaliczyc chwalebna serie 9 meczow bez zwyciestra :lol2:

Baala 01.10.2010 22:31

Dzisiaj Maskant mnie zaskoczył, tym że zmądrzał i Bukhariego w przerwie zdjął, ogólnie drugi raz pod rząd robi dwie szybkie zmiany po przerwie. Z minusów to to że my gramy na każdego przeciwnika tak samo i cały mecz gramy tak samo w jednym tempie.

gigant 01.10.2010 22:59

Można już ponapierdalać, czy nadal moratorium?
Jeśli można, to zacznę.
Jeśli po przerwie na kadrę nadal nie będzie poprawy, żegnam bez żalu, wszystkich obu Holendrów.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:26.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl