![]() |
hmm zmiana Trenera nic nie dała, zmiana zawodników nic nie dała trzeba chyba zmienić właściciela
|
Levadia jak **** ****a. Jeszcze bramka praktycznie taka sama. Do widzenia.
|
Wisła w ten sposób rozwiązuje problem ze stadionem i ewentualną grą poza krakowem w kolejnejnych rundach tak miało być..
****a!! dramat!! |
Dramat. Tym sie konczy rozbicie obrony przed rozpoczeciem sezonu. Nie mowie juz o sprowadzeniu pilkarskiego szrotu(Bunoza, Paljic)... Szkoda, znowu amatorka.
P.S - Gdzie ci "eksperci", ktorzy twierdzili, ze uda sie przejsc bez obrony? Rok temu mieli ograc estonczkow pilkarze z ME(wedle ekspertow), a dzisiaj mamy wygrywac bez obrony. P.S 2 - Bunoza i Kowalski, to obraz nedzy i rozpaczy. |
Jovanic na oficjalnej mówił w wywiadzie, że nie lubi jak w meczu ma dużo pracy - teraz już wiemy dlaczego...
|
Kurs 10 zł kto postawił? :lol:
|
sposób na porażkę ? sprzedać filarów obrony...
|
Co mysli teraz Chavez? :-)
|
No i na co ja liczyłem? Ku*wa jak zwykle ;/
|
Cytat:
............. |
Gdzie jestescie wszyscy znawcy co po mnie jeździli nazywali mnie płaczkiem?? Kolejna kompromitacja pisałem gdzie są transfery. Co roku te same błędy, ale co tam kupujmy darmowych ogórów i sprzedakjmy całą obronę....Brawa dla waś!!
|
Cytat:
|
No i właśnie Kowalski pokazał jak pięknie gra i ta umiejętność krycia... A bramkarz nic już do gadania nie miał. Szkoda myślałem że odpadniemy dopiero w 4 rundzie
|
hahahahhahahhah, brawa za Bunozę chłopaki, drugi Marcelo.
pozdrowienia dla skautów :* |
do kogo mamy pretensje? mozemy miec tylko do siebie, jesli Bunoze obserwowali tyle czasu i dali jeszcze 400 tys euro to ja nie mam pytan...
|
A Bunoza daje kolejny popis. Jeździli go obrońcy Kolejorza to co się dziwić Azerom. A tak mnie wyzywaliście jak pisałem, że to może być przeciętniak, bo przecież na forum ktoś przeczytał, że jest genialny.
|
Można się pocieszyć tym, że jest jeszcze rewanż...
|
Oż k*rwa, no ludzie! Ja tu zaciskam zęby i was dopinguję, a wy tu takie coś...
Szybko na 2:1, ale już! ;) |
O jezu łobo gorzej już być nie może...
|
Niestety,ale skończy się 0-1 a może nam jeszcze dołożą.Ja tego słowami nie obejme.Poszłem do kibla a tu wszystko się zawaliło.Przy remisie 0-0 byłaby szansa na wyjeździe ale 0-1 zamurują bramkę i po "europejskich" pucharach naszej Wisełki.
|
Przed meczem pisałem że przygoda z pucharami skończy się na 3 rundzie.. brak umiejętności, słabi zawodnicy, słaby trener...
Transfery - komedia - miała powstać nowa drużyna pytanie zasadnicze na kim ma ten zespół się opierać rezerwowych z 2 Bundesligi? Jesteśmy słabeuszami i to jest fakt!!! |
Wstyd 0:1 będzie pośmiewisko znowu z nas... kur... amyślałem że Levadia to ostatni raz...Wysłać tych drwali do tartaku bo z piłką to oni nie wiele mają wspólnego...
|
Oni są od nas po prostu lepsi. Są lepsi technicznie, kondycyjnie. Lepiej rozgrywają stałe fragmenty. Mówię serio. Przegramy 2:0.
Zobaczycie po meczu. |
Nie odzywałem sie miesiąc bo mnie fachowcy chcieli zjeść że transfery że zmiany że spoko że sukces ...... no i proszę sukces
|
Oho... dobry znak !! kasperczak zobaczyl ze Brozek na guzik tam potrzebny......
|
Tutaj trzeba minimum dwóch bramek a ja się ani jednej nie spodziewam bo nawet przy 1-1 to tam nie mamy szans :/
|
Bo to wszystko wina Maćka Skorży była....ta jasne....
|
Czarny dzień polskiego futbolu...
|
patrzcie jak nas klepią chłopaki, Wiślacy uczcie się.
|
Co ten Bunoza robi he he co za drewno
|
ale nas klepią..............
|
Po Levadii myślałem sobie "spoko, wpadki każdemu się zdarzają", no ale jak widzę dzisiejszy wynik, to aż mnie *****ca bierze...
|
klepią nas jak chcą... dwa, trzy podania pole karne Wisły i strzał... a my stoimy...
|
Cytat:
|
ktoś tu jeszce ma jakies złudzenia że mamy szanse u nich?
|
No ale co Prezes zadowolony 4 bańki zostały w kieszeni po co nam obrona
|
proszę o 2-0 dla Azerów.
|
Jak zawsze kibice milei nadzieje i chyba są najbardziej poszkodowani.....ehhh, szkoda mi pisać, co znów zawiodło, nom właśnie co, wszystko?? Tak to jest jak się buduje zespół na puchary w 3 tygodnie...
|
Brak obrony.... kompromitacja to co sie dzieje.
|
Macie swojego Kasperczaka
0 zgrania! |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:20. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl