Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Wisła Kraków w pucharach europejskich 2009/10 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=5815)

Wojtas 22.07.2009 22:57

Trzeba ochłonać,to raz

za 3 dni mecz z Amika to dwa

na wszytskie analizy i tak przyjdzie czas

choc w moim odczuciu jak Pysio pisze Pawel Brozek zaczyna gwiazdorzyc i chyba w Wisle wypali sie wraz ze zdobyciem Majstra 2 miesiace temu.

dynek.pl 22.07.2009 23:00

Oczywiscie szkoda kolejnych meczow ale I tak nie mielismy gdzie grac w tej LM czy pucharach.
Nasza nieudolna polityka kadrowa przyniosla efekty - to musialo kiedys .......nac z hukiem i dobrze, ze stalo sie to teraz - to jest sezon przejsciowy. Tylko spokoj moze nas uratowac. Za rok wrocimu na swoj stadion madrzejsi o przykre doswiadczenia z tego roku.

vabanq 22.07.2009 23:01

Skorzaa- nie mam pretensji. Co ma zrobic z obrona (1mecz) jak bylo 3 obroncow.. Co ma zrobic z lewym obronca jak jeszcze bardziej lewy jest Lobodzinski, co ma zrobic z bramkarzem, skoro lepszy bylby juz Dawidowski na bramce, co ma zrobic ze stoperem, skoro do klubu przychodzi nieograny i cieniutki Jop w poniedzialek a w srode ma grac mecz, co ma zrobic jak Brozek myslami jest juz w Fulham.. MAja za dobrze ci ****a pseudograjki, nie pisze ze wszyscy ale 60%, niestety..

mr_kwolf 22.07.2009 23:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pysio (Post 766197)
ten i poprzedni mecz pokazały, że nie opłaca się stawiać na polskich piłkarzy! trzeba szukać wzmocnień za granicą, ale przede wszystkim trzeba wymienić kadrę trenerską na doświadczonych zagranicznych trenerów, którzy będą traktować wszystkich równo...

M. Skorża już się w Wiśle nie sprawdzi, maksimum jego możliwości to mistrzostwo Polski i tyle, w pucharach DNO!

Ucieszyłbym się gdybym jutro przeczytał informacje, że Skorża podał się do dymisji, a Paweł Brożek został sprzedany gdzieś do Rosji do Tereka Groźnego najlepiej, żeby nauczył się się pokory!

Koniec z gwiazdorstwem tego Pana... gdyby spojrzeć obiektywnie na relacje tekstowe z tych dwóch meczów, nazwisko Brożek pojawia się naprawdę najrzadziej z wszystkich ofensywnych piłkarzy, wniosek.. nasza gwiazda przechodzi obok meczy i tyle.. na odstrzał, na wschód!

Niestety nasi trenerzy są tak do bani, że nawet wyróżniający się w pierwszym meczu KIRM już dorównał poziomem do reszty.. tak samo zniszczyli Jirsaka (ten na początku grał rewelacyjnie)!

Boguś.. daj nam trenera takiego jak kiedyś DAN!

Jak zwykle uważam że gadasz głupoty tak tym razem zgadzam się z tobą w 100%. W takich meczach wychodzi że przez 2 lata trener nie potrafil utrwalić naszym żadnego schematu rozegrania akcji, wszystko gramy na farta, byle kopnąć do przodu, może jakimś cudem uda się przedostać pod pole karne rywala. Zero w tym schematu i to chyba najbardziej dyskwalifikuje Skorże.

Potrzeba nam wstrząsu... Chociaż z drugiej strony czy jest inny trener w Polsce który gwarantuje nam co najmniej to co daje Skorża? Nie wydaje mi się.

igortsw 22.07.2009 23:04

Najśmieszniejsze jest to, że słabym punktem Estończyków miała być obrona krórej nawet inne drużyny w lidze Estońskiej(mimo porażek z Levadią)potrafiły strzelić choć jednego gola, no to co tu porównywać, drużyne Mistrza Polski, która ponoć gra ofensywnie i ma snajpera za którego kluby z wysp są gotowe zapłacić 3 miliony Euro oraz wielu innych ofensywnych graczy....

seba 22.07.2009 23:06

w tej kompromitacji jest tez troche naszej winy... kopacze maja za dobrze z nami.. smieszne spiewki "nic sie nie stalo..." kur... czuje sie jak po sprzedaniu meczu Legii w 93 roku

ale tak to sie konczy jak niektorzy wola nie zadzierac z kopaczami bo jeszcze po jakims meczu " mały" nie da koszulki i co bedzie ? nie bedzi elansu w meczowej koszulce na sektorze ?

w zabrzu czu poznaniu jakos mozna jak banda nazelowanych leszczy wali w chuja

i nie pisac mi o Wiernosci czy "czy wygrywasz czy nie.." bo to co dzis przezylem to najwieksze upokorzenie w zyciu

czy Wy ****a kopacze czy ludzie w "zarzadzie" to kiedys zrozumiecie ? ze Wisła to cos wiecej niz skarbonka do wyciagania kasy ? pewnie nie... bo takie czasy jebane nastały

stara przepowiednia Ola Moskalewicza ze jestescie dyletantami wypowiedziana kilka lat tamu nadal niestety jest aktualna...

koyoot 22.07.2009 23:06

Najprosciej zwalic na niechlujna polityke kadrowa, itp itd. Panowie, trudno nie udalo sie teraz sprobujemy w przyszlym roku. Najbardziej boli nie ta porazka tlyko ten styl w jaki sie to dokonalo. Levadia zamurowala sie na swoim polu karnym a my niestety nie mamy zadel zeby ja zniszczyc. Brozek podwojnie a nawet momentami potrojnie kryty. Ostry pressing, wiedzieli Estonczycy jaka szansa sie przed nimi otwiera. Ja stane paradoksalnie w obrone wszystkich tutaj, bo wiem ze wszyscy dali z siebie 110% umiejetnosci. Dzis zabraklo tego przyslowiowego szczescia(dwa slupki i poprzeczka). Skorza tez poukladal zespol dobrze wszyscy sie wywiazywali z taktyki tylko jakby troche hmmm... swiezo po okresie przygotowawczym wszyscy byli... Teraz juz moze byc(chyba) tylko lepiej.

Pysio. Tobie nalezy sie automatyczny strzal w ryj!

luki 22.07.2009 23:07

Patrząc pozytywnie to można powiedzieć, że jeśli już taka klęska miała się zdarzyć w najbliższym czasie to dobrze, że nastąpiło to w tym sezonie kiedy gramy w Sosnowcu. Musimy zacisnąć zęby i powalczyć w lidze, przy jej poziomie powinniśmy się dostać do pucharów, a potem to już R22, nowy stadion i może z górki... Pytanie tylko czy będzie na to czas, bo całkiem możliwe, że za kilka dni będzie to już zupełnie inna Wisła. Nie jestem zwolennikiem jakiegoś trzęsienia ziemii, Brożek faktycznie już się tu męczy więc niech idzie ale zostawmy Maćka Skorże i większość zawodników, może będzie lepiej.
A nam pozostaje z całych sił dopingować Wisłę i pokazać, że NAS PRAWDZIWYCH KIBICÓW nie przepędzi nawet taka porażka.

mr_kwolf 22.07.2009 23:11

Powiem jeszcze jedno, po co w ogóle Skorża zabiera ze sobą tą całą bande małolatów z Młodej Ekstraklasy jeśli nie ma ich zamiaru nawet wpuścić na boisko? Żeby zbierali doświadczenie? Mączyński 2 lata już zbiera a wejścia z ławki nie może się doczekać. Ferguson potrafił zaryzykować swego czasu i wpuścić Machede na końcówkę a ten odpłacił mu się bramką, w Barcelonie też notorycznie wprowadza się jakiegoś wychowanka a u nas tylko słyszę że za słabi, że Wisła to klub z presją wyniku której młodzi mogą nie udźwignąć itd. To doświadczeni dzisiaj pokazali jaką oni są ostoją.

tylko_na_kilka_dni 22.07.2009 23:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez the_blues (Post 766200)
ehh a DAN teraz czeka na mecze grupowe LM.. tęsknie za nim

tak, ale z walecznoscia, ambicja i checiami naszych grajkow dzisiaj wyrywalby sobie wlosy z glowy i zastanawial jak oni mogli przegrac z ogorkiami z Estonii.

edit;
mr_kwolf - zgadzam sie. Potrafie zrozumiec, ze w meczu z taka Jagiellonia, gdzie prowadzimy 1-0 i rywale nas naciskaja (ten mecz byl naprawde dziwny..) trener nie wpuosci Mączyńskiego, tylko jakiegos doswiadczonego defensywnego gracza. Ale Krzysztof nie dostal szansy ani razu! zero/ null!(nawet kiedy prowadzimy 2-0 itd.) Przeciez od siedzenia na lawce umiejetnosci mu nie przybedzie. To samo z Cebanu. Dla mnie do dzisiaj zagadka jest to, ze w meczach pucharu ekstraklasy bronil Juszczyk, kiedy bylo pewnie, ze kontraktu z nim nie przedluzamy.

pysio 22.07.2009 23:11

ja byłem z Wisłą po porażce z ŁKS'em 0-1 jak jeszcze w TVN'ie mecze szły, będę i teraz.. ale przeraża mnie to, że od tylu lat nie idziemy w ogóle do przodu...

teraz pozostaje wiara w mistrzostwo.. notabene 3 z rzędu :D

Alov 22.07.2009 23:13

Oby tylko to odpadniecie bylo lodowatym prysznicem dla wszystkich:
- odpowiedzialnych za transfery - druzyny ktora ma wygrywac nie mozna budowac od tylu bo wygrywac= strzelac bramki= miec skutecznych napastnikow
- Skorzy - bo z takimi cieniasami to wogole nie powinien sie przejmowac to czy ma 2 czy 3 obroncow tylko czy zagrac 3 czy 4 napastnikami
- pilkarzy bo to wstyd zeby sie tak blaznic

pysio 22.07.2009 23:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tylko_na_kilka_dni (Post 766235)
tak, ale z walecznoscia, ambicja i checiami naszych grajkow dzisiaj wyrywalby sobie wlosy z glowy i zastanawial jak oni mogli przegrac z ogorkiami z Estonii.

gdyby dano DANOWI pracować w Wiśle do dziś, uwierz.. że połowa kadry byłaby zupełnie inna! może mielibyśmy kolonie Rumuńską, ale Wisła dawno grałaby w LM :D

dzollo 22.07.2009 23:14

Odpadniecie z rozgrywek nie jest jeszcze takie straszene, ale konsekwencje tego tragiczne, biorac pod uwage, ze teraz trzeba jakos zalatac dziure w kasie, zacznie sie wyprzedaz to jest 100%. NIe mowiac juz o kolejnych transferach do klubu. Do tego caly sezon na wyjezdzie, wiec o mistrzu w przyszlym sezonie mozna zapomniec. Daliscie ciala chlopaki oj daliscie....

3rider 22.07.2009 23:14

Mozna przegrac. Ale po walce. W tym dwumeczu to Estonczycy pokazali, kto ma ambit, a kto leci w kulki. A moze nasi zawodowcy za malo zarabiaja, ze bija ich sprzedawcy sera?

Kamson 22.07.2009 23:14

Widze Pysio, że odrazu po meczu zabrałeś sie za rozkminianie nowego podpisu. Kto to jest ten trener z jajami? :lol: Widzisz kogoś lepszego od Skorży na to stanowisko? :)

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pysio
PREZESIE.. POSŁUCHAJ GŁOSU KIBICÓW BIAŁEJ GWIAZDY!

Dokładnie! MACIEJ SKORŻA - PEŁNE POPARCIE!

filoo 22.07.2009 23:15

mr_kwolf
zgadzam się z tobą, ale nie wiem czy wiesz, ale wisła nie ma wychowanków, zapewniam cię że 80 procent chłopaków z mlj grało wcześniej w innych klubach

igortsw 22.07.2009 23:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pysio (Post 766238)
gdyby dano DANOWI pracować w Wiśle do dziś, uwierz.. że połowa kadry byłaby zupełnie inna! może mielibyśmy kolonie Rumuńską, ale Wisła dawno grałaby w LM :D

Albo w Intertoto.

Zachwalacie Petrescu, ale po mimo jego wielkiego przywiązania do drużyny, to raczje się nie wyróżniał, dodam tylko choćby jeszcze sytuacje z Błaszczykowskim, którego zamęczył treningami, zresztą sam Błaszczu za jego kadencji nie grał pierwszych skrzypiec, a potem jak było z Kubą to już sami wiecie...
Dan może miał jaja, ale same jaja to wystaraczą do filmów o wiadomo jakiej tematyce, a nie do Footballu.

SuperWisła 22.07.2009 23:18

Jestem taki wk***iony, że chętnie wyżyłbym się na czymś lub na kimś. Skuteczność naszych piłkarzy to jest jakaś kpina :-/

Nie wiem co Pawełek jeszcze robi w Wiśle i nie mówcie, że i tak ta stracona bramka nic by nie zmieniła. Wyobrazcie sobie, że jest 1 : 0 dla Wisły i Pawełek popełnia taki błąd. To już nie pierwsza jego wpadka. Bramkarz drużyny, która jest Mistrzem Polski, nie może popełniać takich błędów !

O piłkarzach to się już nawet nie będę wypowiadał bo szkoda nerwów.

W pierwszym meczu ledwo wywalczyliśmy remis w 93 minucie, a teraz mimo przewagi nie potrafiliśmy przez ponad 90min trafić do bramki przeciwnika, katastrofa. Jakby tego było mało Levadia strzeliła nam bramke.

Musze ochłonąć.

pysio 22.07.2009 23:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kamson (Post 766241)
Widze Pysio, że odrazu po meczu brałeś sie za rozkminianie nowego podpisu. Kto to jest ten trener z jajami? :lol: Widzisz kogoś lepszego od Skorży na to stanowisko? :)

Dan Petrescu.. albo jakiś jego ziomek :D

Na pewno Bogusław Cupiał jest wkurzony na wszystkich piłkarzy i mógłby zatrudnić Rumuna tylko choćby po to, aby zajechał te nasze gwiazdeczki, żeby nauczyły się ciężko pracować na treningach.. Gdybym ja był prezesem to tak właśnie bym postąpił w ramach rewanżu na leniwych pracownikach!

Skorża jest za miękki i nie pamiętam, aby kiedykolwiek wypowiedział się krytycznie na temat podejścia piłkarzy do wykonywanego zawodu.. zawsze ich tylko broni i mydli oczy w wywiadach wszystkim kibicom..

mam już tego dość..

Jaroo1 22.07.2009 23:19

Cytat:

Mozna przegrac. Ale po walce. W tym dwumeczu to Estonczycy pokazali, kto ma ambit, a kto leci w kulki. A moze nasi zawodowcy za malo zarabiaja, ze bija ich sprzedawcy sera?
uhahah to jak Ty rozumiesz słowo ambicja? Co mieli zrobic wiecej w tym meczu wczorajszym? Akcje mieli, w tym ejdnominutowym skrocie ktory krazy po necie jest kilka ladnych akcji Wisły ktore neistety nie zakonczyły sie niepowodzeniem i 2 akcje Levadii w tym gol. Ja twierdze ze odpadlismy z powodu pecha. Tu 2 słupki w Sosnowcu 2 poprzeczki, mimo ze nie gralismy jakos super to mielismy pecha ze pilka nie chciała wtoczyc sie do bramki. Ale nie pie... ze wczoraj chłopaki nie walczyli!!

qchar90 22.07.2009 23:19

mr_kwolf
zgadzam się z tobą
to jest własnie Polska boją sie ryzkowac wstawiajac mlodych do skladu...a potem sie dziwimy ze nie ma kto grac w kadrze...w kraju 40 mln..nie ma talentow pilkarskich?nie wierze w to...jest mnostwo...tylko w Polsce nie ma odpowiedniego szkolenia to raz...a dwa ze wielu mlodym odbija sodowa...po jednym meczu...czuja sie gwiazdami i wola bawic sie...wiadome ze to nie regula...

flamengista 22.07.2009 23:19

Prawda jest taka, że ten sezon się skończył. Przynajmniej dla mnie. Po czymś takim chłopaki mogą spadać sobie nawet do I ligi, mnie już nic nie ruszy.

kot_dżinks 22.07.2009 23:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez vabanq (Post 766213)
Co jak co ale ten jebany bramkarzyna powinien wyleciec juz dawno!! Pi***olony cap,kto jeszcze broni pawelka po dzisiejszym meczu? Zajebal nam juz dziesiatki meczow a dzisiaj pokazal ze nadaje sie jedynie do zamiatania ulic..

Ch.. już z nim, że bronić nie potrafi na choćby średnim poziomie to wiadomo nie od dziś. Remis po zero i tak by gówno dał, ale co to za piłkorze za przeproszeniem co takich kelnerów nie są w stanie powieźć przynajmniej trójkę do jaja, oto jest pytanie. Dajcie spokój pany, gdzie tu Olympiakos czy Kopenhaga. Człowiek się nastawił na LM, bo przecież szansa jak nigdy, dostajemy frajera do ogolenia, to kopacze nas na ziemie sprowadzili już w Sosnowcu. Apropo kopaczy to do łopaty, by się może bardziej nadali...

Watts 22.07.2009 23:23

Oho. Już wszyscy zwalniają Skorżę. No, super.

Wysyp płaczek na tym forum sięgnął zenitu. Weźcie się czasem puknijcie w łeb, życie będzie piękniejsze.

Co się stało, to się już kuchnia nie odstanie i wasze utyskiwania nic nie zmienią. Teraz tylko pozostało nam dopingować z całych sił zespół w Sosnowcu. Kropka.

pysio 22.07.2009 23:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez flamengista (Post 766250)
Prawda jest taka, że ten sezon się skończył. Przynajmniej dla mnie. Po czymś takim chłopaki mogą spadać sobie nawet do I ligi, mnie już nic nie ruszy.

mam takie same odczucia.. nic mnie już nie ruszy, dlatego jestem już pogodzony z odejściem kilku dotychczasowych kluczowych graczy!

filoo 22.07.2009 23:24

Ei ziomek, spójrz na to że Dan starał się im wpoić trweningi na światowym poziomie, wszyscy narzekali, a on biegał równo z nimi, ćwiczyłi wykonywał te same ćwiczenia
jak Błaszczu pojechał do Niemiec to szybko złapał kontuzje
na treningach piłkarzy w tym kraju nie robi się nic, żeby się nie zmęczyli, a jak ktoś wyjeżdża na zachód to narzeka na intensywność treningów, jedyny Dan starał się im pokazać jak to się robi w wielkiej piłce...

3rider 22.07.2009 23:25

Maciej Skorza polegl ze sprzedawcami sera, ktorzy skrzykuja sie po pracy i se trenuja. Jego wyrafinowany system 1-4-5-1 moglby zafunkcjonowac, gdyby Levadia strzelila samoboja, ale niestety... Moze za rok z S.Marino w systemie 1-6-3-1

Proponuje, zeby zespol zwrocil koszta wyjazdu 425 kibicom, za zwyczajne nabicie ludzi w butelke. Skorza niech jedzie od razu do domu, do wawy. Najwieksza kompromitacja polskiej pilki!

emjot 22.07.2009 23:28

fragment wywiadu dla poniedziałkowego DP z Brożkiem Pawłem
Dopiero po strzeleniu gola przez Levadię (w Sosnowcu) uwierzyliśmy że Estończycy mogą zrobić nam krzywdę
to tyle w kwestii rzekomej mega determinacji przed meczami z Estończykami

ja nie mam żadnych złudzeń że panowie piłkarze zlekceważyli zupełnie Levadię
i dostali(śmy) wszyscy po dupach
nie wiem kto jest temu winien: kopacze, Janas - który niby rozpracował Levadię, no to ****a ich rozpracował :lol:, Skorża, Wilczek ...
nie wiem

wiem jedno
za tą bumelkę muszą odpowiedzieć nie tylko trenerzy
ale także kopacze
nie chce się, ma się przerośnięte ego??
wyp... do kopalni, do tesco albo ch. wie gdzie gdzie przemęczający się na jednym treningu dziennie panowie kopacze zobaczą jak wygląda prawdziwe życie....

ps. pysio wy....... ten idiotyczny swój podpis. Z jajami to powinni być kopacze którzy wobec swojej fuszerki powinni zrezygnować przynajmniej z 1/3 swoich poborów.... przecież tak kochają Wisłę...

pysio 22.07.2009 23:28

a najgorsze w tym wszystkim jest to.. że już jutro nasi grajkowie znowu wyjdą na lekki trening pomeczowy, na zdjęciach zobaczymy uśmiechnięte twarze piłkarzy, później profesjonalna odnowa biologiczna, znowu uśmiechy na twarzach i żarciki..

człowieka krew zalewa, a oni się tylko uśmiechają!

Jaroo1 22.07.2009 23:28

Cytat:

Proponuje, zeby zespol zwrocil koszta wyjazdu 425 kibicom, za zwyczajne nabicie ludzi w butelke.
Kibic sukcesu?
Co ty myslisz ze kibic to jezdzi za druzyna tylko pwtedy jak jest midzio i zawsze wygrywa?! Wez sie ogarnij

schneider 22.07.2009 23:35

Taka prawda, tych frajerów powinniśmy ograć bez problemu. Naszym gwiazdeczkom od tych kontraktów po 200 tys euro sie w dupach poprzewracało i naprawdę powinni zwrócić kibicom kasę za wyjazd, a samemu iść na piechotę. JEstem z tym klubem na dobre i na złe, ale nie będę tolerował takiej prowizorki i opierdalania, bo jeśli płaci się im po kilkaset tys. euro rocznie to też należy czegoś wymagać, a oni by chcieli jeszcze podwyższenia kontraktów, bo w polskiej lidze sie mało zarabia. Jacy piłkarze, takie zarobki.

tylko_na_kilka_dni 22.07.2009 23:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pysio (Post 766238)

raczej kolonie kangurow z 3 lig angielskich, albo rumunskich chlopcow (vide Chiacu). Przynajmniej mielibysmy nowa zabawe. "zgadnij jak wymowic jego nazwisko?" Tłajt, Kjaku, Czjaku, albo jeszcze inaczej. Przepraszam za wycieczke osobista, ale Pysio ile masz lat, zeby umieszczac takie sygnatury?:lol:

luke1906 22.07.2009 23:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jaroo1 (Post 766248)
uhahah to jak Ty rozumiesz słowo ambicja? Co mieli zrobic wiecej w tym meczu wczorajszym? Akcje mieli, w tym ejdnominutowym skrocie ktory krazy po necie jest kilka ladnych akcji Wisły ktore neistety nie zakonczyły sie niepowodzeniem i 2 akcje Levadii w tym gol. Ja twierdze ze odpadlismy z powodu pecha. Tu 2 słupki w Sosnowcu 2 poprzeczki, mimo ze nie gralismy jakos super to mielismy pecha ze pilka nie chciała wtoczyc sie do bramki. Ale nie pie... ze wczoraj chłopaki nie walczyli!!

jak to co mieli więcej zrobić? mieli ****a strzelić bramkę! co jak widać przerosło umiejętności panów kopaczy...
tak tak, jak zwykle mieliśmy pecha, fazy księżyca i układ gwiazd nam nie sprzyjał, co za jebany kurewski niefart...

chwilowo mam dość wszystkiego, cały ten .......ony futbol... tylko siwych włosów mi przybywa...
wiem że za kilka dni mi przejdzie, bo to jest jak narkotyk, silniejsze ode mnie, i będę zapieprzał na Wisłę choćby nie wiem co

ale na dziś... ****a nie mam sił, .......ę to, nie chcę o niczym słyszeć
zawiodłem się dziś tak bardzo, jakby ktoś .......nął mi kijem w głowę, kurewsko mocno i kilkanaście razy

L U Z N Y 22.07.2009 23:45

rozkminajcie dalej.....czy wygrywasz czy nie....

w d... mam tą porażkę bo kocham dalej WISŁĘ a cała reszta narzekających niech spierd.....

Robert_wislak 22.07.2009 23:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Watts (Post 766254)
Oho. Już wszyscy zwalniają Skorżę. No, super.

Wysyp płaczek na tym forum sięgnął zenitu.

Nie. Albo i może sięgnął. Ale to jak już ktoś powiedział wcześniej "piłkarzy u nas traktuje sie jak gwiazdy, teraz Wisła nie ma żadnego stylu, jak za czasów Henia lub Petrescu. Skorży brak jaj"

Czekamy na Smude.

pysio 22.07.2009 23:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez L U Z N Y (Post 766281)
rozkminajcie dalej.....czy wygrywasz czy nie....

śpiewasz to Brożkowi i spółce? ile Ci ze swoich wypłat odpalają?

For_FuN_ 22.07.2009 23:48

Widze, ze juz odezwali sie "eksperci", ktorzy zwalniaja Skorze(po 2 MP...) :D. Bogu dzieki, ze to tylko jacys forumowi frustraci. W kazdym normalnym kraju, daje sie zwykle trenerowie popracowac te 3-4 lata, a Skorza zaczyna dopiero 3 rok pracy z Wisla i juz jakie sukcesy.

P. S - A potem bedzie placz tych samych, kiedy zwolnia Skorze i przyjdzie jakis nieudacznik(najpewniej Smuda, ktory kiedy ostatni raz zdobyl MP :D?), ktory zakonczy sezon na 8 miejscu ;).

Do dymisji napewno Wilczek i Bednarz. Jak wogole mozna bylo nie zakontraktowac Nurkovica? Mlody, perspektywiczny, niedrogi.

schneider 22.07.2009 23:52

A najbardziej mnie denerwuje to, że te s****ysyny szukają winy wszędzie, tylko nie u siebie. To chyba jakas cecha narodowa. Wszystko be, tylko ja cacy. No ****a, jeszcze nigdy nie słyszalem, żeby jakiś skórokop powiedział, że po prostu drużyna jest słaba, tylko zawsze pech, za gorąco, za zimno, padał deszcz, w deszczu się ciężej atakuje i 100 innych powodów. Po prostu byliśmy słabsi i nie mieliśmy ambicji. I nie widzę tutaj powodów, dla których można dziś śpiewać "Nic się nie stało". Stało się i to dużo. Skompromitowaliśmy się jak nikt inny, to chyba największy blamaż polskiej drużyny w pucharach (nie mówcie mi o Cracovii czy Lechu, bo jakim wtedy drużyny składem dysponowały, a jakim my, poza tym to Intertoto, zupełnie co innego). Zamiast "nic się nie stało" powinni dostać porządny w........

A co do Skorży, to pomimo, że na pewno popełnił kilka błędów, to uważam, że jest jednym z najlepszych fachowców w Polsce i powinien zostac na swoim miejscu.

dymek_nhs 22.07.2009 23:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Robert_wislak (Post 766284)
Nie. Albo i może sięgnął. Ale to jak już ktoś powiedział wcześniej "piłkarzy u nas traktuje sie jak gwiazdy, teraz Wisła nie ma żadnego stylu, jak za czasów Henia lub Petrescu. Skorży brak jaj"

Czekamy na Smude.

Też mi się coś tak wydaje że znowu ten folksdojcz będzie trenerem Wisły. Oby nie i najlepiej żeby Skorża został.
Co do meczu to znowu szmata Pawełka :/

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:19.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl