![]() |
Cytat:
|
a widzisz skaner tez dostalam :D więc jak tylko nauczę się obslugiwać .. ;p
|
Cytat:
blondynką nie jestes to jest szansa ze dlugo ci nauka obslugi nie zajmie :P |
hehe nie mów mi tak bo jeszcze trochę i popadnę w samozachwyt ;)
|
Cytat:
Może nam przepiszesz kilka przepisów :P, bo z alkoholami własnej roboty ostatni raz miałem styczność na Chemii. Chemica oślepła, ale przeżyła, znaczy się sukces połowiczny. |
jest zintegrowany z kserem i drukarką a ja jestem po szampanie więc naprawde po ptokach :D ale pewnie jutro jak się nauczę obslugiwać to z tej radości jaka mnei ogarnie zeskanuje Wam większość przepisów na alkohole ;D
|
Cytat:
|
eee nie strasz mnie Dziadu ;p powinieneś we mnie wierzyć, dostarczać wsparcia i mówić, że będzie dobrze ! ;)
|
na Pasterke Marsz !! do zobaczenia 25.12.08 ;)
|
Cytat:
W kwestii wsparcia: Przed Tobą trudna misja, której wielu przed Tobą lękało się podjąć. Wielu, którzy odważyli się na to, co niedługo stanie się Twoim celem, zginęło śmiercią gwałtowną, acz bohaterską. Lecz misja Twa cna jest i godna, a i umierać za nią ujmą na honorze nie jest nigdy nie będzie. Tedy nie lękaj się, nie mąć krwi w sercu mrocznymi myślami, lecz przyj odważnie przed siebie. Za chwałę, za ojczyznę, za alkohol domowej roboty! Zapominam wstawić, idealny sposób aby zniszczyć sobie klawiaturę i nawet świątecznie jest trochę: http://www.newgrounds.com/portal/view/474999 |
Cytat:
Póki co prę odważnie do kuchni w celu uratowania uszek z grzybami i kapustą przed zagładą brata i dam im schronienie w swym żołądku ;) |
Cytat:
Jak masz przepis na wino z ryżu to ja poprosze właśnie taki:-D |
Podniecałem się śniegiem a spadło tyle, że może jedną kulkę bym ulepił... Heh...
Co do wcześniejszych pytaniach gdzie ja mieszkam że śnieg sypie ( pruszy ;P), to dobrze ktoś rozkminił, że chyba avatar mówi wszystko (w sumie rozkmina niezbyt trudna:P). Nie ma to jak na zakończenie wigilii trzasnąc sobie Kevina :D P.S. Co wy wszyscy na pasterkę poszliście??:P |
http://www.alkohole-domowe.com/wino/wino_z_ryzu.html
z ryżu i inne ;) |
U nas Wigilia 10 osobowa rozpoczęta o szesnastej, zakończona o 18. Po kolacyjna kawusia rozpoczęta o 18, zakończona o 22.30 w innym lokalu :D
Co do śniegu melduję: Na ślunsku zimno, śnieg po kostki. Niestety, wieje w stronę Nazistowskiego wroga. Będzie im się gorzej czołgi prowadzić. :D |
Cytat:
Węgiel był, śnigu ni ma, będziemy oryginalni, będziemy mieli pierwszego afroamerykańskiego bałwana, znaczy się w Europie, bo to jest jak z konstytucją. My mamy pierwszego w Europie, pierwszy na świecie prezydentować ma w USA. |
ok wszystko jest już zainstalowane, obslugiwac się nauczyłam, pio mnie wyręczył więc skanować nie będę tylko powiedzcie mi... gdzie w Krakowie kupię balon do wina;>? -> znalazłam
gdyby kogoś jeszcze interesowało: 25l - 39zł a 54l - 62 zł "Efekt" S.A. Korporacja Gospodarcza Hurtownia ul. Botewa 16 Kraków tel. 012 653 21 73 |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzieki Pio za przepis. Mam nadzieje ze to taki sam jak mialem 3 lata temu kiedy to wino wyszlo gazowane i smakowalo jak szampan:P |
Cytat:
Przelaliśmy do butelek po wodzie ognistej 0,5l i fakt, było gazowane, ale chyba dlatego, że wciąż powinno leżakować w balonie i fermentować... a były do tego stopnia gazowane, że rozj*bało nam 3flaszki :D Reszta została spożytkowana jak należy :) Cennych wskazówek można także poszukać tu: http://www.wino.org.pl/forum/index.php :) |
Pio wrzucił przepisy jak robić domowy bimber i od razu pół forum wcięło :D .
|
Mój bimberek dzisiaj poległ... wyszedł mi chyba najgorszy od 3 lat ale i tak wszyscy pili:D
|
Cytat:
|
ja się na Ąckiego zagapiłam ... :)
|
Cytat:
Nosz... Ty niewierna :-/ :-) |
Cytat:
A) Podrywać kobiety B) Pić alkohol C) Ratować wszechświat przed zagładą Jednostki wybhitne potrafią robić wszystkie trzy rzeczy naraz, tego przynajmniej nauczyły mnie gry komputerowe i telewizja. Jakby mnie dłużej nie było to znaczy, że poszedłem ratować świat przed Eriką Steinbach, wrócę jak wytrzeźwieję. O laski będę musiał zadbać po drodze. |
Cytat:
ps. najlepsze jest połączenie czarnych pożeczek,trochę malin i jeżyn! W jeden wieczór w trójke wypliśmy 9litrów:-D |
O! Cholera! teraz mi przypomniałeś!
On przecież poszedł na pasterkę i jeszcze nie wrócił...! Czekaj, czekaj... niech pomyślę... który to był rok 2006? 2005? a może 2007? cholera nigdy nie miałam pamięci do dat... :> :-p |
sergio, polecam dorzucić troszkę jarzębiny, daje ładny zapaszek :D
|
Cytat:
Cytat:
http://www.ktokolwiekwidzial.pl/ Nie masz pamięci do dat, a on może świat ratował :D |
Cytat:
Wczesniej robilismy z jablek, ale sie nie opyla, dlugo sie fermentuje a u mnie to sami napalency i tylko sie marnuje. Kumpel wypil dwa litry=zero fazy+zwrocenie wszystkiego czego jadl... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Gorzej jednak, jak faktycznie tylko jedno :)
Zawsze możesz się bronić, że schłodzić w lodówce chciałaś, dla jego dobra :) |
Wogóle to zbiera ktoś karty telefoniczne? Mam ich pełno może by ktos chciał...kupić
|
ależ ja lubię tego Ąckiego :>
|
Uranie, jak często bohaterowie giną w akcji podczas picia i ratowania świata?
Cytat:
|
Cytat:
UWAGA TYLKO NIE ZACZYNAJCIE Z DOWCIPAMI O CHUCKU NORRISIE!!! BTW wpadł mi w oko nagłówek: Papież: Każde dziecko potrzebuje miłości. Pierwsze dziecko jakie przyszło mi do głowy: http://republika.pl/blog_zc_872223/1...1113099551.jpg Czy to znaczy, że psycholog miał rację zanim kazałem mu się powiesić? |
przejebane są te opasterki powiem wam:lol:
w ogole to o czym byla u was mowa zebym wiedzial co mowic jak matka przyjdzie:lol: |
Cytat:
Kacapy piły na wojnie żeby ratować świat oczywiście w mniemaniu stalina, ale o kobietach mi nic nie wiadomo... |
Cytat:
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:31. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl