Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Wisła w pucharach europejskich 2008/2009 (Beitar, Barcelona, Tottenham ...) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=4293)

mazgaj1 06.08.2008 21:03

Szaleństwo to co zrobił Łobodziński przy tej bramce.

kreseq 06.08.2008 21:05

Co to byla za asysta....musialem sie odezwac...Lobo, jestes wielki...graj tak..albo i nie w lidze :)
Przewrotka zaliczyc asyste?Chyba z ogorkami.
Po meczu...Pije z Wami bo punkcili dla Was i dla Nas, Wy z Barca, ja tez bo kocham Barce od lat. Nic tylko sie cieszyc.
Gratuluje bo pokazaliscie klase.Piekny mecz.
Nic tylko sie cieszyc ze polska druzyna taki mecz rozgrywa...Kibicowsko swietnie,taktycznie swienie, kibicowsko swietnie jeszcze raz...gardla zdarte ale to koledzy z trybun potwierdza...Ja nie moge sie do niczego przyczepic...Juz nic nie powiem bo mecz skonczony.
Gratuluje koledzy.
Serce rosnie widzac jak polski klub gra....
Moze kibic z Wawy ( kijek,inny kolega) cos doda ale nie trzeba chyba....dominacja i swietna gra TAKTYCZNA.
Pieniazki nie graja, taktyka , sumienne wypelnienie taktycznych zalozen=sukces.
Pozdrawiam.

PS: Widzieliscie IFK ? To jest skandal :D

kreseq 06.08.2008 21:18

Prosze ten post mimo dubla zostawic bo oddaje wszystko.

Kolega z innego rorum powiedzial:

"Na miejscu Gaydamaka poprosiłbym o zwrot kasy i głowy doradców. Jak można wpompowac w klub kilkadziesiąt milionow dolcow i przegrac z polskim teamem, ktory de facto przed sezonem nie wzmocnil się ani jednym zawodnikiem...

Idealne podsumowanie.

zloto 06.08.2008 21:26

Ja chce dodac jedno, ci ktorzy nazekali na Diaza niech sobie ogladaja dzisiejszy mecz. Naprawde Junior za Glowackiego gra bardzo dorze.

harthausen 06.08.2008 21:31

no, chłopy. 86 minuta, Wisełka prowadzi 5 do kółka. Przechodzimy dalej, nie ma takiej możliwości by nam przez te 4-6 minut 4 budy włożyli.

Teraz można zacząć myśleć o Barcy :)

Edytka:
wcale nie są tacy żli ci nasi dublerzy na pozycjach, jakby to wybiórcza czy inne pismaki z Mazowsza chcieli sobie i nam wmówić :)

Nehiar 06.08.2008 21:33

Powiem tak - Wygrywamy i teoretycznie skupiamy się na defensywie, a tutaj z ławki wprowadzamy 3 napastników :rotfl: Po prostu rozgromiliśmy Beitar ...

Styk83 06.08.2008 21:38

Za to kocham football,nasza Wiselka jest Wielka,wszyscy perfekt zagrali,Malecki dobrze zagral ,Wtorek wkoncu sie przelamal,Cantoro bez koleczek:),ciekawe co to za transfery!!! Piekne uczucie:)

marcinarsenal 06.08.2008 21:40

5:0 !!!!!! ANDRZEJ wkońcu zapakował!!! Ależ piękny meczykson!!!

krzywy 06.08.2008 21:40

dla takich chwil warto żyć tylko WISŁA

Raporter 06.08.2008 21:41

Respect. Nie wiem co powiedzieć. Ten Beitar miał niezłych piłkarzy, ale nie byli drużyną i LEW ICH POŻARŁ:)

hoolifan 06.08.2008 21:41

Gratulacje !!!!!!!

Pytanko? Gdzie gramy z Barcą, Reymonta czy Śląski?

Joaquin 06.08.2008 21:42

Ręce same składają się do oklasków!!! Pięknie

Teraz trzeba godnie powalczyć o grupe Ligi Mostrzów!!!

carrasso 06.08.2008 21:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez hoolifan (Post 580297)
Gratulacje !!!!!!!

Pytanko? Gdzie gramy z Barcą, Reymonta czy Śląski?

Z ostatniej wypowiedzi kumatego z zarządu - Śląski.

BRAWO WISŁA!
Serce się raduję gdy się widzi piękny mecz w wykonaniu rodaków!

spidey 06.08.2008 21:44

No no no, szczere gratulacje. Świetne spotkanie Wisły.
Teraz walczcie z Barcą...

marcinarsenal 06.08.2008 21:44

TO jest proszę państwa nasza Wisła!!! Brawo dla trenera Skorży!!! Nawet Dawidowski mi dziś nie przeszkadzał :)) dobry mecz Cantoro (o dziwo) i świuietny PAwła, Piotrka, Rafała, Juniora, Baszcza, Wtorka itd :)

Z Barcą wolałbym na R22, ale pewnie więcej zarobimy na Śląskim

Żołnierz Białej Gwiazdy 06.08.2008 21:46

No nareszcie Wisła pokazała że potrafi grać w europejską piłkę. Beitar Jerozolima (tu cytuje komentatora tvp2) rozniosła gości. Wisła wyeliminowała błędy z meczu na wyjezdzie i skutki są natychmiastowe wynik 5-0 mówi sam za siebie. Piękne bramki a co najważniejsze dobra gra formacją, ostra gra w obronie. Najwięciej podziwu dla Rafała Boguskiego Łobodzińskiego. Ci dwaj zawodnicy zagrali naprawdę wspaniały mecz. PIĘKNA asysta Łobodzińskiego. A na dodatek gra bez Zieńczuka i Głowackiego była dobra i składna co oznacza że Wisła ma dobrych zmienniłów. Ten mecz naprawdę cieszy oko. Nie byłem zbytnio zadowolny po pierwszym meczu i nie szczędziłem słów krytyki pod adresem piłkarzy jaki Pana Bednarza (co do transferów) za co bardzo przepraszam. A dziś bije wam brawo za wspaniały mecz i czymam kciuki przed meczem z Barceloną z którą napewno zagramy i napewno nie połorzymy się na murawie.

Illargui 06.08.2008 21:48

Czapki z głów. Ogromne gratulacje!!!Wspanialy mecz, Skorża - kawał dobrej roboty.:D

SpoXsteR 06.08.2008 21:49

Nie moge uwierzyc.

Jakbym ogladal jakas Chelsea.

Ta asysta z przewrotki... nie nie, ide sprawdzic czy mnie nie ma w lozku bo ja chyba snie.

pio 06.08.2008 21:51

Świetny mecz i pomimo kilku sytuacji gdy w środkowej strefie brakowało naszych zawodników, cały czas kontrolowaliśmy przebieg spotkania.
Podobała mi się przede wszystkim zdziorność i determinacja, oby tak dalej, a w meczu z Barcą szansą na korzystny wyni będzie TAKTYKA,bo jakby nie było Maciek Skorża ma zdecydowanie większe doświadczenie trenerskie niż Pep Guardiola!
A i zmuszać do błędów Valdeza :)

SpoXsteR 06.08.2008 21:51

Wrzuccie jesli tylko bedziecie mogli skrot z meczu do SCIAGNIECIA!

Silvestro 06.08.2008 21:53

Szok! Dla mnie absolutną rewelacją Junior Diaz!Cudowny mecz, wspaniała gra całej drużyny. Dziękuję!

hoolifan 06.08.2008 21:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez marcinarsenal (Post 580304)
TO jest proszę państwa nasza Wisła!!! Brawo dla trenera Skorży!!! Nawet Dawidowski mi dziś nie przeszkadzał :)) dobry mecz Cantoro (o dziwo) i świuietny PAwła, Piotrka, Rafała, Juniora, Baszcza, Wtorka itd :)

Osobiscie mysle ze jednak Śląski to byłoby najlepsze rozwiązanie. Załatwić 5 pociągów dla Krakowian, reszta busami i wypełnimy te 45 tysięcy !! Stworzymy najlepszą atmosferę na świecie.

A jakie te transfery mamy jutro sfinalizować by zgłosić ich jeszcze do meczu z Barceloną? Nei Kalanga Jodłowiec?

Raporter 06.08.2008 21:56

Junior nie zawiódł. Pokazał że zasługuje na szacunek!!Wspaniała bramka.
Bardzo podoba mi się system Wisły. 5 pomocników jest bardzo uniwersalnych. A Brożek jest świetny.
A co powiecie o Piotrku? To co ten chłopak zagrał dzisiaj to mistrzostwo.

Baszczynski respect.
Cantoro zasłużył na szacunek. Popłakał się po bramce. Spłacił się jego wysoki kontrakt tą bramką i to 2 raz w ważnym meczu. Z Iraklisem przecież też on.

Zieńczuk musi drżeć o miejsce. Z taką motoryką przy wzmocnieniach długo nie pogra:)

Robek 06.08.2008 21:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez marcinarsenal (Post 580304)

inwalida Dawidowski nie przeszkadzał bo wygrany mecz, ale niech sobie da juz spokój z Wisełką tak bedzie lepiej

z Barca zagramy na R22 bo slaski nie bedzie przygotowany , oni sie szykuja na mecz eliminacji MS z Czechami
tak gdzies przeczytałem
i dobrze bo Wisła z Krakowa:-):-):-)

haladinho 06.08.2008 21:56

gratulacje

Gratuluję wielkiego wyniku i świetnej gry. Pozdrowienia z Lublina.

pawelos84 06.08.2008 21:58

Najlepszy był Boguski, ten chłopak to zagrał dopiero mistrzostwo, no i oczywiście Sobolewski ...

ILuKoI 06.08.2008 22:00

Czytam to forum bardzo długo i wreszcie się zarejestrowałem.. Witam wszystkich ;)
Wielkie gratulacje dla trenera oraz dla zawodników spisali się dzisiaj na medal :) Zwrócił bym szczególną uwagę na Boguskiego i braci Brożków... Lecz dla mnie naprawdę dzisiaj pierwsze skrzypce grał Paweł ... Wielkie gratulacje jeszcze raz ... Jedziemy wspierać naszych z Barceloną :) Jeszcze jedno wspaniały doping.. Nie zapominajmy o kibicach którzy dzisiaj darli gardło za TS ... DZIĘKUJEMY

WHITE*STAR 06.08.2008 22:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WHITE*STAR (Post 580201)
Może to właśnie środek obrony jest wrodzoną pozycją dla Diaza? :P

No i kto miał racje!? :rotfl: Gratulacje dla całej drużyny, a przede wszystkim dla trenera. Należy teraz kupić Skorży jakiś zajebisty bukiet kwiatów z podziękowaniami od kibiców! :D

SpoXsteR 06.08.2008 22:00

Diaz rzeczywiscie wie o co chodzi.

W ogole respect dla wszystkich grajkow!

To nie byl slaby Beitar, to Wisla ich znokautowala jak Tyson Golote!
:)

Dreamer 06.08.2008 22:00

Zwykle tylko czytam co piszecie ale dzisiaj to co zagrała Wisła to po prostu mistrzostwo świata. To nie słaby Beitar ale Wisła która dziś pokazała klasę światową Brożek Diaz Łobo i Boguski dzisiaj pokazali piłkarski geniusz

No i brawa dla trenera za rewelacyjną taktykę

HEDu 06.08.2008 22:01

Nikogo po tym meczu nie wyróżnie i nie skreśle bo każdy grał jak z nut, no może poza Dawidowskim któremu piłka odskakuje ale szybkosc i prostopadłe podanie nadal ma dobre. Mysle ze jak dojdzie do formy na lige bedzie ok. Ale co tu duzo mowic, po meczu jestem zachwycony ! Wreszcie Niedzielan sie przemamał, Cantoro grał wysmienicie, wracał, robił to co zawsze, ale jakos inaczej, maestro. Jestem niezmiernie podekscytowany xD

rozan 06.08.2008 22:01

Brak słów!!! Jestem szczęśliwy jakby to był awans do LM :D

kmicin 06.08.2008 22:02

Znakomity mecz Diaza tak jak wcześniej nie byłem do niego przekonany tym meczem przekonał mnie w 100%. Czyżby środek to była nowa alternatywa dla niego. Szkoda że Piotrkowi nie wszedł ten strzał z bardzo daleka:PP. A Małecki też coś udowodnił moim zdaniem powinien być wpuszczany na ta prawą stronę żeby się ogrywał. Same plusy dzisiaj. Łobo najlepszy mecz w Wiśle i to po kontuzji wielkie brawa

famul 06.08.2008 22:02

Beitar dziś nie istniał całkowicie został zmiażdżony Boguski to NVP meczu :) brawa dla Wisełki :) a teraz jedziemy na Camp Nou

Wichar87 06.08.2008 22:02

Z Barcą na bank w Krakowie, bo Śląski jest w trakcie wymiany murawy, no chyba, że nagle przyśpieszą hehe :D Mecz bardzo dobry, wierzyłem, że przejdziemy ten Beitar, ale, że wygramy tak wysoko i w porównaniu z meczem z ubiegłej środy w takim stylu :) Dalej jestem w szoku! :D Oby tak dalej i jak to dziś było śpiewane"Nawet słynna Barcelona naszej Wisły nie pokona: Nawet słynna Barcelona naszej Wisły nie pokona! JJJBG! :)

depeche87 06.08.2008 22:03

Diaza nie nosil bym na rekach. Popelnil 1 lub 2 wielblady ktore Barca wykorzysta.

Raporter 06.08.2008 22:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez famul (Post 580338)
Beitar dziś nie istniał całkowicie został zmiażdżony Boguski to NVP meczu :) brawa dla Wisełki :) a teraz jedziemy na Camp Nou

Szkoda że chłopak w decydującym momencie się podpalił. Mógłby się przełamać i jeszcze być skuteczny. Ale uwielbiam tego gracza. Za co? Za charakter i że gra piłkę kombinacyjną:)

depeche może masz rację- ale Diaz w tak ważnym meczu nie zawiódł. Był bardzo silnym punktem zespołu. Brawo. Tak się zdobywa uznanie. Teraz pomyśl co było jak parę miesięcy temu zagrał Thwaite i kompletnie rozwalił grę Wisły. Brawo Junior!!

HEDu 06.08.2008 22:03

Jak zagramy tak jak dziś, tak pewnie w obronie, tak dobrze stosujac pressing i tak sktuecznie grajac z przodu (i tak kreatywnie ! jak w rundzie jesiennej z Kosą na czele :D) to Barca pada, bo maja Valdesa :D

4-5-1 to swietna taktyka :D

WHITE*STAR 06.08.2008 22:05

Wiecie jaki jest szczyt refleksu? Zrobić zdjęcie stojącemu Boguskiemu :rotfl: W sumie to może przez brak Zieńczuka, chociaż nie było osoby która by nie biegała.

adm007 06.08.2008 22:05

ALe się cieszę:) Coś niesamowitego. Wkońcu zagrali na miarę naszych oczekiwań.I oto chodzi. Dalej tak Wisełko

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:03.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl