![]() |
Rezerwy L'pool to tez nie ogorki; nie jest to moze LM, ale sadze, ze mogliby w naszej lidze spokojnie powalczyc z kazdym i walic na majstra - przyklad Sagana, ktory nie zalapalby sie do tego skladu, a jest reprezentantem i to z calkiem niezlym skutkiem. Mecz, o ile bedzie potraktowany na serio przez Angoli moze pokazac naszym kopaczom, gdzie jest ich miejsce - paradoksalnie przeciez Brozinho, przy transferze do Londynu w wypadku niepowodzen skonczylby wlasnie w rezerwach Fulham, wiec nie mowmy, ze to jednak sa leszcze.
|
nie chodzi o to czy leszcze czy nie leszcze. Choćbyśmy grali z pierwszą drużyną z Torresami i Gerardami i tak miałbym mieszane uczucia co do tego sparingu.
po prostu zachowaliśmy się nie fair wobec słowaków. Nie możemy być pewni jak to było naprawdę, ale nie za fajnie to wyglądało z zewnątrz. trzeba szanować nawet tych najmniejszych wspólpracowników, partnerów. Tak działa nowoczesny marketing dbający o wizerunek klubu. widzieliśmy jak Laporta przyjął polski fanclub, pomimo że z ekonomicznego punktu widzenia prawi nic dla Barcy nie znaczą. To tak w formie przykładu. edit: Isfahan, nie zakładam...przypuszczam jako osoba z zewnątrz: Cytat:
|
A może Słowakom nie pasował ten termin sparingu? Wydaje mi się, że mecz z Duklą miał być w tą środę, co była, a nie za tydzień. Od razu zakładasz, że Wisła znowu kogoś oszukała.
|
Cytat:
Cytat:
|
No ale nie widzę tam podanej konkretnej daty, więc mogło chodzić zarówno o ten tydzień, jak i przyszły. Poza tym nie wydaje mi się, żeby sparing z rezerwami Liverpoolu mógł być załatwiany tak na szybko, bo akurat trafiła się okazja. Dlatego nie zgadzam się z Proudem, chociaż oczywiście może to wyglądać tak, jak on uważa. Też mogę się tylko domyślać.
|
A co to za różnica?
Sparing miał być w przerwie na Reprezentację. Odwołano go, gdyż Wisła miała dysponować za małą kadrą, a teraz okazuje się, że grany będzie sparing z Liverpoolem, w przerwie na Reprezentację, gdy Wisła dysponuje za małą kadrą. Niefajnie to z zewnątrz wygląda. |
Cytat:
|
Cytat:
Ale czy takie zachowanie jest fair? |
Cytat:
|
Akurat sprawa Kirma jest nieco inna ponieważ Wisła rozmawiała z Kirmem od wiosny i temat Bozoka się skończył gdy było pewne że Kirm do nas przyjdzie, bo po co nam dwóch nowych na tą samą pozycję?
|
Sparing z Liverpoolem odwołany! Więcej informacji będzie po południu na portalu Jaworznianin.pl !
|
|
haha, to teraz mogą podkulić ogon i dzwonić na Słowację
|
Cytat:
Może grają z Realem? |
Heh, teraz Skorża już wie, co to znaczy robić inne kluby w ch..:D
|
Szkoda wielka bo z jeden sparing powinniśmy chociaż zagrać ale na przyszłość będzie już nauczka:)
|
Cytat:
Mógł zagrać dwa sparingi nie zagra żadnego. No chyba że w ostatniej chwili Piasta Gliwice namówią, bo ponoć Wisła ma z nimi dobre stosunki. |
Bardzo dobrze!
Za brak zwyczajnej ludzkiej przyzwoitości trzeba płacić. |
Idol Skorży takiego wała zrobił:lol:
|
jacy tutaj widze wszyscy MĄDRZY
panowie, dlaczego Wy nie trenujecie Wisły i nie dogrywacie sparingów? |
Ech nie maja co robic to sie wymądrzaja:) Tak to juz jest. A sparing by sie rzeczywiscie jakis sprzydal dla rozprostowania kosci...
|
Czy Garguła z Boguskim trenowali dziś, choćby tylko indywidualnie?
|
Piotrek Brozek Wisła- Przyjaciele 1-0
Burliga 2-0 pieknie Ilie Cebanu po strzale franka Janik 3-0 (dobitka po pieknym strzale Mauro) |
szkoda , że tak mało ludzi :(
WOW oj Franek , prawie jak Messi , strzał nie często widziany na polskich stadionach. |
0-3 Mauro... ;)
|
i to po pięknej bramce :P
|
a to nie Burliga dobijał?
|
ale po strzale Mauro piłka jednak przekroczyła linie bramkową
|
no to sorry
i mamy drugi strzał Mauro ... w koncu zaczynał jako napastnik.. świetnie gra tez Pietia w ataku - co prawda przeciwnik nie gra rewelacyjnie w defensywie, ale Piotr Brożek świetnie dochodzi do pozycji. Dawno mówiłem, że sprzedać Piotrka do Fulham i wmawiać im, że to był Paweł |
Piotrek i 1-5 Paweł bój się brat cię na ławkę posadzi :)
|
Mam nadzieję, że ktoś wytłumaczy, temu biednemu dziennikarzynie od wywiadów, co znaczy słowo "riposta", bo się chłopak konsekwentnie ośmiesza. Co do meczu to gramy sympatycznie. Cieszy dobra postawa Cebanu.
|
Troche taki mecz Wisła vs Byli Wiślacy ;)
Łobo nawet Sarnatowi sam na sam nie strzelił :D |
Patrząc na grę Szymka szczerze żałowałem, że już nie gra dla nas. Prawda jest taka, że wszyscy od jego czasów to są "Szymko-podobne produkty", które tak naprawdę są tylko marną imitacją. Żadne Jirsaki, Diazy ... Szymek, to jest kompletny piłkarz.
W ogóle, fajnie było patrzeć na tych piłkarzy ... łezka się oku zakręciła :) Pater, Czerwiec, Kulawik, Moskal, Franek, Szymek, naaaaaaaawet późniejszy Kuźba. No cóż, czas nie stoi w miejscu. Chociaż pewne wspomnienia (Saragossa!) zostaną na zawsze :) |
bramki z Wisła 11-4 PAP
http://www.youtube.com/watch?v=oMqKGohKMx0 |
http://www.ts.podbeskidzie.pl/index....i=3047&nr_w=-1
sparing odwołany |
Moretto
Kozieł Marcelo Alvarez Janik Łobodziński Jirsak Cantoro Chrapek Leszczak Gall Fajny skład. Ciekawy jestem jak chlopaki zagraja.. To jest szansa na pokazanie się Skorży dla takich zawodników jak Leszczak czy Chrapek. No i zobaczymy jak zagraja testowani. |
Marcelo wyręcza napastników
Cytat:
|
Marcelo i 1-0 :D
Moretto: " Behind you, be careful" :D |
Czy Rocki z Podbeskidzia to ten Piotr Rocki, czy jakiś inny?
|
tak to ten Rocki
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:02. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl