![]() |
W dzisiejszym meczu nie liczę tylko na zwycięstwo ( bo to jest pewne !- nie oszukujmy się !)
Liczę na to ,że zagramy ofensywnie , narzucimy od początku swój styl i będziemy skuteczni ! Wtedy wynik może być nawet dwucyfrowy..... Co do składu - Dobrze ,że Rafał dostaje szanse........Podzielam zdanie przedmówców co do Kokoszki ! Skoro nasz szkoleniowiec boi się go wystawić z San Marino to się pytam : Z kim on się k....wa ma ogrywać ? |
1:0 Boguś! !!!!!!!!!!
|
Cytat:
|
Swoja drogą to do czego doszło, że wielka mobilizacja na amatorów z pięć razy mniejszego państwa od miasta Krakowa ! Boguski strzela na 1-0 i wielkie święto jakbyśmy conajmniej Argentynie wbili gola, tak przynajmniej zachowuje się Szpakowski. Czy wy też zaczęliście na wyłączonej fonii oglądać ?
|
Szkoda, że Błaszcza nie ma na murawie bo całe boisko by sam przejechał... i musimy sie męczyć pozycyjnym
|
Taki mecz to zaden sprawdzian. Kelnerzy ktorzy sami chca max 3:0....
Ladne podanie Lewandowskiego i poprawny strzal Boguskiego. Jakos serce sie kraja patrzac na San Marino....Kelnerzy i amatorzy i to widac, slychac i czuc. 3:0 wystarczy...takie moje zdanie :) Krzynowek? Nie moga tego czlowieka juz wyslac na emeryture? PS: Blaszczu by sie bal noge dostawic wiec by przejechal max 2 metry i nie ma sie co dziwic. Niech odpoczywa i "naprawi" to co felerne teraz. |
nad czym sie tu zachwycac jezeli bym zebral 11 chlopakow od piwa to podejrzewam ze jedna polowe z tym San Marino napewno bysmy wytrzymali a i moze by nam nic nie wbili!
|
ta i cały obraz nędzy kadry zostanie na kilka miesięcy zamazany
|
Cytat:
Dziekuj Bogu bo Wasacz juz przebiera nozkami by dobrac sie do zloba. Chyba ze chcesz kolejnej ch*** o nazwie " polska mysl szkoleniowa" |
To będzie mecz Rafała:) będzie hattrick?
i jest 3:0 i Leeoo na stadionie ;p |
ale Rafal sie rozbujal uuu heba bedzie wiecej bramek hahahah
|
alez sie rozumieja z Lewnadowskim.. Do Wisly go!:D
|
A na stadionie od 20 minut fetuja kogo sie da. Leo (2 razy), PZPN, Boruca i Fabianskiego :)
Czekam kiedy pojada z Ulatowskim, De Zeuwem i Szpakowskim :D Edit : chopaki poszerzyli repertuar i dolozyli pozdro dla Zaluski oraz WTSK :) |
pozdrawiają nas :O? czy tylko mi sie wydawalo?
|
Też to słyszeliście ? Oo
|
Cytat:
PS W Pradze na razie 1-1 (39minuta) |
słoma z butów wystaje jak słychać...
|
Co za debilne zachowanie idiotów z Kielc, gra reprezentacja, na ... mieszają w to kluby.
|
Haa! Napewno o nas! Pewnie nudne widowisko...
|
Cytat:
cztery |
Na Lechu Was pozdrawiają, na Cracovii też, teraz w Kielcach. Macie branie :D
|
Zaistnieli kibice spiewając WTSK....:]
|
Dosłownie parę sekund później Szpakowski wypowiada się o fantastycznej postawie kibiców.
|
właśnie kuźwa w pierwszym momencie nie byłem pewien czy na pewno o Nas chodzi, ale jak widzę to nie tylko ja to usłyszałem...
trzeba mieć ****a kompleksy... |
Abstrachując od koroniarskich frustratow, to żal mi tych piłkarzy San Marino. Mam nadzieje, ze nasi tak samo złotają Irlandie Pn w jesieni
|
tak szczerze to czego się spodziewaliście ? ktoś napisał że scyzory mieszają kluby w reprezentacje. a byleś na Polska-Usa ?
|
Najlepszy był Szpakowski, który chwilę po "pozdrowieniach" dla nas stwierdza - świetna atmosfera na meczu, bardzo dobre zachowanie kibiców :lol: On to zawsze ma wyczucie chwili
|
Cytat:
Franz raczej chcial Boguskiego do Lecha :D |
Słoma wyszła z kieleckich butów,no ale czego się spodziewać po ludziach którzy mają zgode z "propagandzistami z drugiej strony Błoń"? Ciekawe czy ci sami najpierw skandowali Rafał Boguski,a potem spiewali WTSK
|
Miałem wrażenie że zaraz po WTSK poszło Lech zdechł Kolejorz, ale może mi sie przesłyszało. Śpiewali też Eintracht
|
Jutro będzie znów "Leo cudotwórca" ;/
|
Kamson- co racja to racja, ale to pod wplywem chwili;)
|
Cytat:
Co nie zmienia faktu że zachowanie żałosne. |
Hołota i drobnomieszczaństwo. Przeciw zasadzie "wpuścić chamstwo na salony"- a kysz frustraci i kompleksarze. Żal, żal, żal.
|
Cytat:
|
po WTSK kilkaset osób zaczeło gwizdać i śpiewać ŚLĄSK i WISŁA OOO tak mi napisał kolega będacy na meczu...
|
olać WTSK, niech sie cieszą leszczyki
ale po ch** LEO śpiewać? To że tak gramy to raczej zasługa arcy słabego przeciwnika |
Świadczy tylko o tym jacy są żałośni .Gdzie jak gdzie ale nie na reprezentacji ....
|
Żal?
Dla SM przegrać 0-7 to sukces :)) |
A może "krótkowzroczni" dojdą dlaczego Korona wyzwała Wisłę? Czy może niektórzy już zapomnieli. Mają powód wiec wyzywają.
Co do mieszania klubu na reprezentacji to kłania się Polska-USA. Wisła była cacy, Korona już nie :D |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:48. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl