Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Jak? Gdzie? Kiedy? (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Bilety (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1565)

baqs91 25.05.2009 21:54

gdyby ktoś miał na zbyciu 3 bilety najlepiej na jedną trybunę to chętnie zakupię gg 6804246

gooro33 25.05.2009 21:54

wolac mogli nawet po 500 kwestia tego czy ktos je kupil. jak ktos ma konkret niech pisze na priva jestem w stanie sie dogadac byle to bylo rozsadne.

martin_TSW 25.05.2009 22:01

Ciekawe, że 30 minut przed zamknięciem WŚ było kilkaset biletów, a informację o braku biletów podali dopiero o 20:41. Tak duża ilość posiadanych kart kibiców też wydaje się być wątpliwa. Mogli napisać oficjalnie ile faktycznie jest biletów dostępnych w kasach dla zwykłych kibiców.

darotsok73 25.05.2009 22:01

Ponawiam...

Mam siedem karnetów na E chcę je wymienić na bilety na B . Bezgotówkowo. Zainteresowanych zapraszam na priv.

Interesuje mnie TYLKO I WYŁĄCZNIE wymiana, ŻADNYCH sprzedaży, handlów i innych "geszefcików"

enzo 25.05.2009 22:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mic (Post 734568)
Na Gornika, Piasta czy Odre powinienes ich wziac, a nie zapychac miejsca kibicom ktorzy napewno na to zasluzyli. Takie moje zdanie.

Też tak na początku myślałem i zazwyczaj średnio to wychodzi. Czas do dupy, to fakt (bo akurat tak nam mecz zgodowy na R22 wypada) - ale akurat wolę wziąć na stadion kogoś nowego, licząc, że złapie bakcyla, niż patrzeć na ślimaczące się na D pary nastolatków - chyba, że uważasz, iż np. właśnie oni bardziej zasługują na miejsce na trybunach...?

A biletów akurat nie mam, póki co próbuję je zdobyć - więc na chwilę obecną przynajmniej, nikomu miejsca nie "zajmuję"...

P!

palikot 25.05.2009 22:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mic (Post 734568)
Na Gornika, Piasta czy Odre powinienes ich wziac, a nie zapychac miejsca kibicom ktorzy napewno na to zasluzyli. Takie moje zdanie.

****a teraz sie wszyscy obudzili... a gdzie byliscie na poprzednich meczach? Byly fajne kibicowsko mecze a komplet byl tylko raz. Meczów bylo od zajebania, pucharowe nie drogie bilety po 3 dychy na lige a teraz nagle sobie wymysili fety zajawianie nowych kibiców... mozna bylo wczesniej jak byly sektory puste a nie jak braci przyjeżdza 2 kola a pelno ludzi co chodzą zawsze nie mogą byc na meczu przez pseudo-sezonowców. Łazić na mecze cały czas a koleżków zajawiajcie sobie w meczach gdzie trzeba wypełnic miejsca.

PvD 25.05.2009 22:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez martin_TSW (Post 734582)
Ciekawe, że 30 minut przed zamknięciem WŚ było kilkaset biletów, a informację o braku biletów podali dopiero o 20:41.

wystarczy że informacja była np z godziny 15:00 a zamieszczona o 17:30 a nikt o godzinie publikcji nie sprawdził stanu faktycznego tylko rzucił w świat,a dopiero informacja z godziny 20:41 jest stanem faktycznym, nieprofesjonalne to aczkolwiek takiego zdarzenia możliwe , tak jak było w przypadku dzieci do lat 12 gdzie dawniej na stronie nie widniał rocznik. i były problemy na bramach bo dziecko rocznikowo miało 13 lat ale de facto datowo miało 12
Cytat:

Tak duża ilość posiadanych kart kibiców też wydaje się być wątpliwa.
ato niby czemu? myslisz ze kart jest mniej niż miejsc na stadionie? wydaje mi się, że jest zdecydowanie odwrotnie to kart więcej niż miejsc
Cytat:

Mogli napisać oficjalnie ile faktycznie jest biletów dostępnych w kasach dla zwykłych kibiców.
i co to by zmieniło?

Nemezis 25.05.2009 22:12

Kupię bilet na A za 60-70zł kom : 723894865 gg: 9555130 (dzwonić pisać o każdej porze)

mic 25.05.2009 22:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez SeQ (Post 734584)
Też tak na początku myślałem i zazwyczaj średnio to wychodzi. Czas do dupy, to fakt (bo akurat tak nam mecz zgodowy na R22 wypada) - ale akurat wolę wziąć na stadion kogoś nowego, licząc, że złapie bakcyla, niż patrzeć na ślimaczące się na D pary nastolatków - chyba, że uważasz, iż np. właśnie oni bardziej zasługują na miejsce na trybunach...?

A biletów akurat nie mam, póki co próbuję je zdobyć - więc na chwilę obecną przynajmniej, nikomu miejsca nie "zajmuję"...

P!

BTW, jakby Wisla nie miala szans na mistrzostwo, to tez ciagnalbys znajomych ? Bo z Twojego postu wynika ze nie. Sorry, ale naprawde nie potrzebujemy takich "kibicow od swieta". Chca zobaczyc jak sie swietuje mistrzostwo ? Zapraszamy na rynek, wstep bezplatny

enzo 25.05.2009 22:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez palikot (Post 734591)
****a teraz sie wszyscy obudzili... a gdzie byliscie na poprzednich meczach? Byly fajne kibicowsko mecze a komplet byl tylko raz. Meczów bylo od zajebania, pucharowe nie drogie bilety po 3 dychy na lige a teraz nagle sobie wymysili fety zajawianie nowych kibiców... mozna bylo wczesniej jak byly sektory puste a nie jak braci przyjeżdza 2 kola a pelno ludzi co chodzą zawsze nie mogą byc na meczu przez pseudo-sezonowców. Łazić na mecze cały czas a koleżków zajawiajcie sobie w meczach gdzie trzeba wypełnic miejsca.

Lepiej Ci? Wypłakałeś się już? To przeczytaj uważnie raz jeszcze, co napisałem wcześniej i przestań się napinać, bo generalnie takie pieprzenie niczemu ani nikomu nie służy. A właśnie po meczach pokroju Pucharu Ekstraklasy czy też innego rodzaju marnych pod względem kibicowskim niemal na pewno nowych twarzy na na Reymonta na stałe nie zobaczysz. A nawet, gdybym miał takie widzimisię, to akurat Tobie najmniej do tego - eot z mojej stony.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mic (Post 734594)
BTW, jakby Wisla nie miala szans na mistrzostwo, to tez ciagnalbys znajomych ? Bo z Twojego postu wynika ze nie. Sorry, ale naprawde nie potrzebujemy takich "kibicow od swieta". Chca zobaczyc jak sie swietuje mistrzostwo ? Zapraszamy na rynek, wstep bezplatny

Oczywiście, że tak - o ile tylko mam taką możliwość. Nie bez powodu mecze z Lechią,Śląskiem i w drugą stronę z Legią czy Cracovią przyciągają na stadion najwięcej kibiców. Bo to jest właśnie pewnego rodzaju "święto". A to, że tak się w tym sezonie złożyło, że gramy z braćmi z Wrocka w ostatniej kolejce i na dodatek nadal nie mamy pewnego mistrzostwa dodatkowo zwiększa rangę widowiska...

Z pogrubionym zdaniem się akurat zgadzam.

P!

IndykTSW 25.05.2009 22:35

Radość że Wisła idzie na mistrza, ale gdyby tak walczyła o utrzymanie to by do soboty dało się kupić bilety. I stadion byłby pełen prawdziwych kibiców a nie Januszów.

Pero 25.05.2009 22:38

wg mnie powinni przed każdym meczem pisać ile przeznaczają biletów na poszczególny sektor. Przed meczem z Legią stałem w tym samym miejscu co dzisiaj. Wtedy nie było ograniczenia co do kupowanych biletów i niektórzy wychodzili z plikami 10-15 biletów a bilet ne E można było kupić spokojnie. Dzisiaj kiedy można było kupować tylko na kartę kibica biletów na E brakło po ok 50 min, gdzie do środka weszło może ok 150 osób (to tak max)

Ktoś powie że po raz kolejny narzekam, mimo że mam bilet. Niestety z dystrybucja biletów nie jest w porządku. Tak jest w przypadku biletów do FC oraz do zwykłych kibiców

Aro1234 25.05.2009 22:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez IndykTSW (Post 734602)
Radość że Wisła idzie na mistrza, ale gdyby tak walczyła o utrzymanie to by do niedzieli dało się kupić bilety. I stadion byłby pełen prawdziwych kibiców a nie Januszów.

Przykre, lecz brutalne. Co za szczęście, że będziemy grać poza stadionem przez rok - wtedy tylko najwierniejsi będą za Wisłą jeździć, a kiedy już wrócimy na nowy obiekt każdy Janusz, fanatyk i zwykły kibic znajdzie swoje miejsce.

Mimo wszystko - ten mecz jest dowodem na to, że stadion 20-tysięczny okazałby się zbyt mały. Śmiem twierdzić, że w obecnej chwili na mecz przyszłoby i 33 tysiące. I co gorsza i to mogłoby być za mało biletów. Szkoda, że są 3-4 takie mecze w roku. (Legia, Lech, Cracovia + dodatkowo feta) Mam nadzieję, że w sezonie 2010/11 ceny biletów/karnetów zostaną tak wyważone i w taki sposób rozprowadzane, że każdy znajdzie się na sektorze jemu do tego przeznaczonym. Fanatyk na D, kibic lubiący się włączyć w doping na C i E, a Janusze, rodzice z dziećmi, sponsorzy, działacze i inne mniej i bardziej ważne osobistości na A, B i loży.

palikot 25.05.2009 22:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez SeQ (Post 734596)
Lepiej Ci? Wypłakałeś się już? To przeczytaj uważnie raz jeszcze, co napisałem wcześniej i przestań się napinać, bo generalnie takie pieprzenie niczemu ani nikomu nie służy. A właśnie po meczach pokroju Pucharu Ekstraklasy czy też innego rodzaju marnych pod względem kibicowskim niemal na pewno nowych twarzy na na Reymonta na stałe nie zobaczysz. A nawet, gdybym miał takie widzimisię, to akurat Tobie najmniej do tego - eot z mojej stony.

Oczywiście, że tak - o ile tylko mam taką możliwość. Nie bez powodu mecze z Lechią,Śląskiem i w drugą stronę z Legią czy Cracovią przyciągają na stadion najwięcej kibiców. Bo to jest właśnie pewnego rodzaju "święto". A to, że tak się w tym sezonie złożyło, że gramy z braćmi z Wrocka w ostatniej kolejce i na dodatek nadal nie mamy pewnego mistrzostwa dodatkowo zwiększa rangę widowiska...

Z pogrubionym zdaniem się akurat zgadzam.

P!

to weź na Górnika, na Ruch, na Polonie, Bełchatów, Beitar, na tych meczach byla zajebista atmosferka cos przeszkadzalo ci wziaść wtedy "nowych"? Prędzej na takich meczach sie zarażą, gdzie masz mecz przy jupiterach niż na tzw. "Święcie" gdzie pełno kosmitów, idiotów(naprawde) i innych... Wiele było rozważan ze własnie takie mecze są fajniejsze bo jest lepsza zabawa bo nie ma pikników, wiec nie gadaj ze ten mecz moze ich zarazić, bo moze byc na odwrót. Mnie by zraził jakby banda idiotów pchala sie namnie na Legii na schodach E3 kiedy na E4 są puste miejsca

re_set 25.05.2009 22:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Pero (Post 734604)

Ktoś powie że po raz kolejny narzekam, mimo że mam bilet. Niestety z dystrybucja biletów nie jest w porządku. Tak jest w przypadku biletów do FC oraz do zwykłych kibiców

wez pod uwage, ze teraz jeszcze pula biletow-poza FC- byla przeznaczona dla Slaska. Gdy gralismy z Legia, nikt Warszawiakow na trybuny nie zapraszal ;)

Biuro Prasowe 25.05.2009 22:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez martin_TSW (Post 734582)
Ciekawe, że 30 minut przed zamknięciem WŚ było kilkaset biletów, a informację o braku biletów podali dopiero o 20:41. Tak duża ilość posiadanych kart kibiców też wydaje się być wątpliwa. Mogli napisać oficjalnie ile faktycznie jest biletów dostępnych w kasach dla zwykłych kibiców.

Tak się składa, że ludzie tworzący oficjalną stronę Wisły też mają dom, też czasem chcą coś zjeść ;-) Informację o 400 biletach dostaliśmy chwilę przed 17 wychodząc do domów. Jak już do nich dotarliśmy, wrzuciliśmy informację.

Zamiast doszukiwać się spisku, proponujemy wyrobić sobie karty kibica ;-)

Pozdrawiamy,
Biuro Prasowe Wisły

bomberman 25.05.2009 22:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mic (Post 734594)
BTW, jakby Wisla nie miala szans na mistrzostwo, to tez ciagnalbys znajomych ? Bo z Twojego postu wynika ze nie. Sorry, ale naprawde nie potrzebujemy takich "kibicow od swieta".

100% poparcia

Strzala 25.05.2009 22:53

Ja osobiście mam nadzieję że będzie od przyszłego roku sprzedaż online. Przykłdowo jest taki mecz jak teraz i przykładowy Wiślak mieszkający od Krakowa powiedzmy ponad 50km ma karte kibica czy jej nie ma(nieważne) ma problem z kupieniem biletu, czasowy i finansowy(koszt podróży po bilet), no ale zawsze może mieć karnet, tylko problem sie pojawia jak chce zrobić niespodzianke znajomym i wziąść ich na mecz :/

Chyba bardziej sie ucieszy jak je dostanie pocztą do domu, lub odbierze wcześniej kupione przed meczem, a narazie musi braći wolne by stać w kolejce po bilety. Jeszcze gorzej jak ich nie dostanie.

Pero 25.05.2009 23:04

Dokładnie wpisujesz numer karty kibica i wybierasz sobie miejsce na stadionie. Ach marzenia :) Oby nie tak odlegle

Zwierze 25.05.2009 23:29

****a mać. Kolega przez jebane korki nie dojechał dzisiaj na czas miał jechać jutro z samego rana po bilet a tu takie info. Jak na złość akurat w tym roku nie mam karnetu... Mam nadzieję że może coś się jeszcze przez noc zmieni sam nei wiem co ale może jednak:/

Grodo 26.05.2009 08:08

Bilety kupie priv/gg-1801216

KacpiTSW 26.05.2009 08:24

Kupie bilet priv lub gg 6624871

JAR0 26.05.2009 08:34

Kupię bilet
priv/ gg 948440

lukas19900 26.05.2009 09:13

kupie 2 bilety na E cena nie gra roli :)
Ps. a Pozniej po meczu płacz ze doping do dupy tylko trzeba sie zastanowic kto wykupuje te bilety polowa na E to beda ludzie ktorzy przychodza od swieta :/ gdybysmy nie wygrali w Gdansku mozna sie zalozyc ze polowa tych ludzi by nie kupila biletow :/

darotsok73 26.05.2009 09:27

Mam pięć (możliwe że już tylko trzy ) karnetów na E chcę je wymienić na bilety na B . Bezgotówkowo. Zainteresowanych zapraszam na priv.

Interesuje mnie TYLKO I WYŁĄCZNIE wymiana, ŻADNYCH sprzedaży, handlów i innych "geszefcików".(Chyba że ktoś się uprze żeby postawić mi browara :D )

Kosa93 26.05.2009 09:46

Do tych którzy nie dostaną się na stadion, a chcą być sercem przy drużynie

Może zamiast iść do Wiślaków, wszyscy do Parku Jordana? :D Fajna była by atmosferka, można by było pomyśleć o oprawie "Hołota zza płota... part 2" hehe, 10 rac i doping na maksa, gdyby zebrało się około 150 osób to było by nieźle :D Wszyscy do Jordana!

daroo83 26.05.2009 09:56

Kosa93 ciekawy pomysł:) Jak nie uda mi się zdobyć biletu to będę:)

licoo 26.05.2009 09:58

He he, dobry pomysł;)

Kibicka15 26.05.2009 10:00

Kosa93 świetny pomysł ;) Ja nie mam biletu ale w okolice stadionu i do parku Jordana na pewno przyjdę :))

maTyS. 26.05.2009 10:07

ja jestem ciekaw ilu tych płaczków co nie dostało biletów przyjdzie na Fetę na Rynek ?! bo to chyba wypada :)

JacaTS 26.05.2009 10:23

Tendencyjni jestescie. Caly czas tylko jeczenie, marudzenie i dwubiegunowa dyskusja: nie mam biletu, zlodziejstwo-kup sobie karnet, placzu nie bedzie. Owszem, ale czasami pojawia sie troche inna kwestia. Przyklad z autopsji. Mieszkam 500 km od Reymonta i sila rzeczy nie moge byc na kazdym meczu, bo finansowo by mnie zniszczylo. Stad tak wazne dla mnie sa bilety, bo zakup karnetu sie zwyczajnie nie oplaca. Mozliwosc kupna biletow w necie, 2 tygodnie przed meczem rozwiazaloby multum problemow.
1. Kazdy komu by wystarczajaco zalezalo, wszedlby na konkretna strone i zamowil bilet
2. Konie popadalyby smiercia naturalna
3. Osoby dojezdzajaca, vide ja, mialyby komfort niesamowity, bo nie trzeba by bylo caly czas truc znajomym tylek, zeby poszli w kilometrowa kolejke i spedzieli 2 godziny w deszczu, sloncu, gradzie itd.

Do zobaczenia na Reymonta!

PS. I docencie w koncu, Krakusy, jakie Was szczescie spotkalo, ze za ukochana druzyna, grajaca ""na swoich smieciach", jedziecie 10 minut tramwajem...

Herbi1303 26.05.2009 10:27

i mi dokładnie chodzi o to samo co mówi kolega JacaTS

jerry.lii.lewis 26.05.2009 10:31

Jeden bilet na A kupię koniecznie - wiadomość na priv

Niemiec 26.05.2009 10:46

Herbi zobacz gdybys kupil karnet a nie dalbys rady isc na jakis mecz to bys sprzedal na ten wybrany mecz tak czy siak bys nadal mial karnet i wybralbys na co masz isc w tym wypadku Slask.

Zwierze 26.05.2009 11:03

Kupię 2 bilety. Pisać priv!

piter116 26.05.2009 11:06

Kupię 1 bilet na dowolny sektor. Czekam na priv lub gg - 5462620

Grodo 26.05.2009 11:07

BILETY kupie gg 1801216/prv

JAR0 26.05.2009 11:22

Również jestem zły, i też kupił bym z chęcią bilet na mecz. Mieszkałem w Krakowie kilka lat, zazwyczaj mialem karnet, a jak nie to i tak bywałem na wszystkich mczach plus Puchar Polski i Puchar Ekstraklasy. Kilka miechów temu musialem sie wyprowadzić z przyczyn nie dokońca odemnie zależnych. Teraz jestem bez biletu :/ dałem ciała bo zapoźno się zorientowałem że w poniedziałek i we wtorek bilety na karte. Tak to bym wysłał karte znajomym i po problemie. Za błąd niestety pewnie bede musiał zapłacić nieobecnością na stadionie.Ale mimo ze mieszkam prawie 300km od Krakowa i tak przyjeżdzam. Licze na dobrą zabawe pod stadionem (park Jordana :P ) i zabawe do białego rana na rynku.

kosaTS 26.05.2009 11:22

Kupię bilety na sektor D lub E .
GG: 9065555
Tel:601592582

maciekwisla 26.05.2009 11:23

Przepraszam z góry forumowych krzykaczy ale mam pytanie czy są jeszcze bilety w kasach?
Nie doszukałem sie oficjalnego komunikatu.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:39.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl