![]() |
cos odemnie :)
Fulham - Manch.Utd. 2 Tottenham - Chelsea 2 Real M. - Almeria 1 Barcelona - Malaga 1 Lech - Arka 1 Wisla - Cracovia 1 |
Wisła-Cracovia 1x
Stuttgart-Hertha 1 Fulham-Manchester Utd 2 Podbeskidzie-Motor 1 Stal ST Wola-Korona 2 kurs: 11,28 Co myślicie ? |
Cytat:
|
Cytat:
|
czyżby manchester utd pogrzebał większość kuponów na tym forum...
mój na dziś: Sandecja - Pelikan 1 Hapoel T.A. - Bnei Yehuda 1 San Jose - Dallas 1 Farjestad - Skelleftea 1 Anderlecht - Beerschot 1 Petrzalka - Zl. Moravce 1 Herning - Odense 1 AKO: 22,79 :D |
Cytat:
10 znakow.. |
Manchester i Chelsea mi spier*** kupony :/ zostal tylko jeden (1 nadzieja) na jutro, mianowicie:
Wisła- Cracovia (1p.) 1 Barca- Malaga 1 Napoli - Milan 2 Real - Almeria 1 Zakladana wygrana 43,10... OBY! :) |
Cytat:
No chyba troszke mały kurs |
Zola a z ta 1 polowa to nie wiem ale dobra niech Ci bedzie ... To sa derby gdzie bramki praktycznie zawsze padaja w 2 polowie :)
Odnosnie Milanu : Milan w tym sezonie na obcych boiskach radził sobie przeciętnie notując pięć zwycięstw, cztery remisy i pięć porażek. Drużyna ta poza Lazio Rzym i Atalantą Bergamo nie pokonała jednak na obcym boisku żadnej znaczącej drużyny, a komplety punktów wywoziła jeszcze tylko z boisk walczących o utrzymanie Regginy i Bolonii oraz ostatnio Sieny. W niedzielę w drużynie gości zabraknie, aż siedmiu zawodników – Gattuso, Borriello, Nesty, Kaladze, Bonery i Abbiatiego oraz zawieszonego za kartki Ambrosiniego. |
Ma ktoś jakieś propo na niedzielę??:P
|
Moja propozycja na niedziele:
AEK Athens - Levadiakos FC / 1 [3-1] Inter Milano - Reggina Calcio / 1 [3-0] Wisła Kraków - KS Cracovia Kraków /1 [4-1] AZ Alkmaar - Feyenoord Rotterdam / 1 [0-0] PAOK Thessaloniki - Thrasivoulos Fylis / 1 [2-1] |
Hajduk - NK Zagrzeb 1
D.Zagrzeb - Osijek 1 Real M. - Almeria 1 Barcelona - Malaga 1 Kurs : 2,42 Real M. - Almeria 1 Barcelona - Malaga 1 Hajduk - NK Zagrzeb 1 D.Zagrzeb - Osijek 1 Wisła - Crcovia 1 |
Cytat:
|
niestety tylko za 20 zł...
|
A ja sie w****i...
Postawilem na Wisłe,Barce,Real,Inter,Liverpool i na PAOK co kurs byl na nich 1,15 ;/ a tu remis wszystko weszlo tylko ten jeden mecz nie ;/////// Dobrze ze WISELKA wygrala :) |
Cytat:
ku... tydzien bez kompa to dramat!!;//// edit:to sie pochwal ile wygrałeś:P |
A no tak 2:1 :P juz myslalem ze jest koniec i 1:1.
I tak najważniejsze zwyciestwo dnia to zwyciestwo Wisełki reszta to pikus ;] |
Ja wygralem 90,32 a Wam jak weekend minal z bukmacherka?:D
|
EnDrJu92 miałem kupon niemal taki sam jak Ty tylko zamiast PAOK-u AEK no i wygrałem 84,18 więc udany dzień :D
|
Teplice-Sparta 2
Freiburg-Nurnberg 2 wklad 10zl Do wygrania 71.28 |
ja juz na sobote :P
Slowenia-Czechy 2 Litwa-Francja 2 Holandia-Szkocja 1 Czarnogora-Wlochy 2 Belgia-Bosnia i Herc. 1 wklad 10zl do wygrania 126.90 |
Jaki jest sens grania kursu 1,01, 1,05 czy 1,15?
Zysk zaden a niebezpieczenstwo jakies zawsze... |
Cytat:
ja na sobote postawie: Litwa - Francja 2 ( Francja MUSI wygrac jesli mysli jeszcze o awansie bez koniecznosci grania barazy, co wiecej MUSi wygrac jesli chce wyjsc z grupy... nie wapominajac juz o potencjale poszczegolnych graczy Francji.. Litwa mimo dobrego startu eliminacji nie wytrzyma tego tempa...) Kadra Francji: Bramkarze: Steve Mandanda (Marsylia), Hugo Lloris (Lyon), Cedric Carrasso (Toulouse) Obrońcy: Adil Rami (Lille), Bacary Sagna (Arsenal), Rod Fanni (Rennes), William Gallas (Arsenal), Philippe Mexes (Roma), Sebastien Squillaci ( Sevilla), Gael Clichy (Arsenal), Patrice Evra (Manchester United) Pomocnik: Abou Diaby (Arsenal), Alou Diarra (Bordeaux), Jeremy Toulalan (Lyon), Lassana Diarra (Real Madryt), Franck Ribery (Bayern Monchium), Yoann Gourcuff (Bordeaux), Samir Nasri (Arsenal) Napastnicy: Andre-Pierre Gignac (Toulouse), Karim Benzema (Lyon), Thierry Henry (Barcelona), Nicolas Anelka (Chelsea), Jimmy Briand (Rennes) Czarnogora - Włochy 2 ( Tu sprawa jest nieco bardziej skomplikowana.. Czarnogorcy na własnym terenie a mocni ale zeby tak odrazu pokusic sie o niespodzianke z Italia naszpikowana gwaizdami?... Włosi mimo ze w grupie lideruja to czuja widmo barazy.. maja tyle samo pkt co Irlandia.. iwec ja stawiam na Włochów) Kadra Italii: Kadra reprezentacji Włoch: Bramkarze: Amelia (Palermo), Buffon (Juventus), De Sanctis (Galatasaray). Obrońcy: Bocchetti (Genoa), Cannavaro (Real Madrid), Chiellini (Juventus), Dossena (Liverpool), Gamberini (Fiorentina), Grosso (Lione), Motta (Roma), Zambrotta (Milan). Pomocnicy: Brighi (Roma), De Rossi (Roma), Foggia (Lazio), Montolivo (Fiorentina), Palombo (Sampdoria), Pirlo (Milan). Napastnicy: Di Natale (Udinese), Iaquinta (Juventus), Pazzini (Sampdoria), Pepe (Udinese), Quagliarella (Udinese), G. Rossi (Villarreal). dziwi brak Cassano.... ciekawy wywiad z Lippim: http://www.futbol.pl/index_2501.php?...8680a33&tr=yes Maksyk - Kostaryka 1 Meksyk po przegraniu pierwszego meczu grupowego zajmuje bodajze ostatnie miejsce w grupie... jasna sprawa wiec ze musi sie spiac w najblizszym spotkaniu zwłaszcza u siebie... rywal jest dosc wymagajaci grajacy w tym momencie dobra pilke.. ale - Meksyk to chyba za wysokie jednak progi dlka nich... z calym szacunkiem dla Juniora Diaza ale Kostaryka przegra ten mecz... oby:D ten kupon postawie za 50 do 70 zł polskich... |
Witam
Spokojnie można obstawiac dzis w NHL , że Frolov nie strzeli gola bo jest kontuzjowany(lower body injury miss 10 days) Taki pewniaczek za 1,27 |
Cytat:
|
powinien
ale nie ma go, jak ktos chce moze dołożyć |
AK Bars Kazań - Dynamo Moskwa (końcowe zwycięstwo) 1
Kosice - Zvolen 1 Farjestads - Skelleftea AIK 1 |
Co myślicie o tym?
Troyes-Strasbourg 2 2.50 Bydgoszcz-Bełchatów 2 1.13 Korea Płn.-ZEA 1 1.95 Czarnogóra-Włochy 2 1.70 Litwa-Francja 2 1.65 Iran-Arabia Saud. 1 2.05 Salwador-USA 2 1.75 |
kosa baaaaaaaaaardzo ciezki kupon ! Wątpię żeby to wszystko weszło ! Za dużo wyrównanych meczy
|
Witam
Przede wszystkim Kosa za dużo spotkan na jednym kuponie |
powinno sie grac 4-5 maxxx no ale czasami wchodzi wiecej tylko nie takie mecze :P
|
Co sądzicie o takim kuponie
Litwa Francja 2 1,60 Portugalia Szwecja 1 1,65 Czarnogóra Włochy 2 1,60 Hiszpania Turcja 1 1,40 Za 10 zł do wyjecia 53 zł pozdro |
myśle ze jesli chodzi ci o Litwa Francja 2 to powinno byc dobrze bo jesli odwrotnie to nie za bardzo wydaje mi sie zeby Francja przegrala z Litwa ale uwazaj i sie upewnij bo Litwa z Francja gra 2 razy w ciagu 4 dni
|
Zle napisal pare , Francja gra na wyjezdzie i taki jest na nia wlasnie kurs
|
Portugalia-Szwecja -----1
Walia-Finlandia ----------1 Belgia-BiH ----------------1 Litwa-Francja -----------2 Irlandia-Bułgaria -------1 kulki z ML: 30,44,57 |
NHL,strzelcy bramek:
Ovechkin(Washington) 1,6 Datsyuk(Detroit) 2,59 D.Sedin(vancouver) 2,7 |
Ja tak z ciekawości od tygodnia gram w tobecie te niższe ligi polskie :D Mam typy od znajomka, który w tym siedzi i puszczam sobie kuponik za jakieś małe pieniądze od czasu do czasu :) Na ten weekend np. zagrałem tak:
29.03.2009 17:00 Odra Opole - GKS Katowice X2 1.40 -250 2/5 W trakcie 28.03.2009 15:30 Flota Świnoujście - Widzew Łódź (1x2) 2 2.10 +110 11/10 W trakcie 28.03.2009 15:00 OKS 1945 Olsztyn - Ponidzie Nida Pinczow (1x2) 1 1.60 -166 3/5 W trakcie 28.03.2009 15:00 Start Otwock - Stal Poniatowa (1x2) 1 1.22 -454 11/50 W trakcie 28.03.2009 12:00 Narew Ostrołęka - Nadnarwianka Pułtusk (1x2) 1 2.50 +150 3/2 W trakcie 28.03.2009 12:00 Świt Nowy Dwór Mazowiecki - GLKS Nadarzyn (1x2) 1 1.60 -166 3/5 W trakcie 28.03.2009 12:00 Legionovia Legionowo - Wisła II Płock (1x2) 1 1.57 -175 57/100 W trakcie GieKSa i Widzew to własna inwencja, pozostałe, to ślepa wiara w jego umiejętności ;) |
Na jutro
1 Kupon Holandia - Szkocja 1 Mołdawia - Szwajcaria 2 Malta - Dania 2 Kurs : 2,55 2 Kupon Litwa - Francja 2 Czarnogóra - Włochy 2 Irlandia Płn - Polska 2 Kurs : 5,61 3 Kupon Irlandia Płn - Polska X2 Czarnogóra - Włochy 2 Holandia - Szkocja 1 Hiszpania - Turcja 1 Mołdawia - Szwajcaria 2 Malta - Dania 2 Kurs : 7,59 |
Cytat:
kopie:rotfl: no ale życze szczescia:) pochwal sie jak trafisz to moze nastepnym razem tez tak zaszaleje |
Litwa - Francja 2
Czarnogóra - Włochy 2 Irlandia Płn - Polska 2 Słowenia - Czechy 02 za 25 zł około 150 ;] może wejdzie pozdrawiam :P |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:58. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl