![]() |
Cytat:
Cytat:
Naprawde nie ma możliwości zamknąć tego forum? Kiedyś tu był naprawdę wysoki poziom. Teraz same pikniki. |
UW&I
Potem zapłacisz z własnej kieszeni 100 000zł. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
http://images61.fotosik.pl/715/682b0af1a98ae291.jpg
Moim zdaniem z pierwszej szóstki już nikt nie wypadnie, tym bardziej jeśli Pogoń dziś wygra w Bielsku. Na 2 pozostałe miejsca do grupy mistrzowskiej chętnych bardzo dużo. Wątpie by o pierwszą ósemke powalczyło jeszcze Zagłębie mimo dobrej gry ostatnio oraz Piast i Korona. Pozostaje więc: Zawisza, Lechia, Jaga, Garbaci i Śląsk czyli pięciu chętnych na dwa miejsca, osobiście chciałbym Lechijke i Śląsk ale obstawiam że będzie to Lechia i Zawisza lub Jaga Widzewa moim zdaniem nawet podział punktów nie uratuje. |
Cytat:
|
przecież nie tak niedawno u nas mogłoby być to samo co wczoraj....
http://www.youtube.com/watch?v=P2iQUxI5sa8 |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Co się takiego stało? Parę osób sobie dało po mordzie - jeszcze parę lat temu normalka. A srają tu niektórzy w gacie, jakby co najmniej granat ktoś odpalił na stadionie. Jak czytam takie wpisy, to się nie dziwię, że Ukrainie nikt nie chce pomóc - świat zachodni to świat pedałków, osób, które boją się pierdnąć bez zgody władzy. |
To bydło trzeba izolować, a jak ktoś popiera masakrowanie człowieka przez kilku zamaskowanych bandytów, to "gratuluję" i polecam wizytę u psychiatry. Za takie zachowania, to powinny byc zarzuty usiłowania morderstwa(kopanie w głowę leżącego prowadzi tylko do jednego...a doskonale, to widac na nagraniach z monitoringu).
Leśnodorski skompromitował się wypowiedzią nt. systemu. Prawo jest i obowiązuje. Niestety kluby w większości umawiają sie z tymi typami i ich kryją. Pan Bogusław mógłby sobie przypomnieć, jakimi "argumentami" sie bronił w czasie dyskusji z wojewodą i jak z niego drwił w programie na żywo, kiedy ten wielokrotnie powtarzał, że na Łazienkowskiej łamane jest prawo. Respektowało sie race, respektowało sie flagi nazistowskie, to dlaczego nie burdy i bicie ludzi? Ale przepraszam...wtedy, przez te lata ponosiło koszty ITI :D. Na dzisiaj wojewoda może ze stadionem zrobić wszystko, bo wyszło na jego. Już nie mówie o tym, że organizatorzy też złamali prawo. Sami dodatkowo sprowokowali te burdy sprzedając bilety ludziom z Żylety. Aaa i bezpieczeństwo na stadionie zapewnia organizator, a nie Policja(jeszcze czego, żeby obywatel płacil za mecze piłkarskie). Co stoi na przeszkodzie wynająć 2 tys. dobrze przeszkolonych stewardów odpowiednio wyposażonych(w gaz, w paralizatory, itd)? P.S - Bogu dzięki, że nikt nie zginął. |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Wielki mi problem bo ktoś sobie dał po mordzie. I teraz co, zamkna stadion Legii na pół roku i co się niby zmieni? Otworzą go i stanie się enklawą bezpieczeńśtwa? Za wszystko się biorą od dupy strony ci wielcy mędrcy. Gdyby to zamykanie stadionów miało zdać egzamin to by takich sytuacji jak ta czy inne nie miały miejsca. Ale stadion się ....a nie stanie bezpieczenijszy bo się go zamknie na x meczów. Gdyby tak było to wystarczyłoby pozamykać drogi i po ponownym uruchomieniu by nie było problemu z pijanymi kierowcami itp. Także myśleć, kierwa myśleć bo z tym jest dramatycznie słabo. Cytat:
I tylko takie ..... jak ty będe takich ludzi wyzywac od bydła. A tamta sytuacja lub rożne marsze, na których obecni sa przedtawiciele różnych klubów czy pomoc chociażby chłopakom Lechii - poszkodowanym w wypadku rok temu - czy też kibicom Jagi - więzionym w areszcie w Grecji - pokazuje, że kibice to nie jest bydło tylko normalni ludzie, którzy mają specyficzną pasję. I tobie .... do tego jeśli tego nie rozumiesz. |
https://www.youtube.com/watch?v=OJWfV2tLe74
Oglądam kurczę ten filmik i się zastanawiam gdzie były psy przez te 10 minut? Jak to możliwe, że przybycie białych kasków trwało tak długo? Ja po prostu tego nie jestem w stanie ogarnąć. Z jednej strony wreszcie coś się dzieje w tej nudnej jak ....a lidze, z drugiej strony tam naprawdę komuś mogło się coś stać. |
Tyle, że ci "normalni" (ty ich tak nazywasz, ja to określenie zachowuję dla innych) ludzie to jakiś 1% margines, którego kolejne wybryki bawią już wyłącznie ich samych. I mogą sobie przyklaskiwać na patologicznych stronkach typu kibice.net, sęk w tym, że w normalnym życiu nie znaczą nic! Tak więc będą marginalizowani.
I sam włącz że chłopie myślenie. Zamykanie stadionów nie spowoduje, że za pół roku jakiś oszołom zmądrzeje, to oczywiste. To jest bydło niereformowalne, na swój sposób ograniczone Chodzi o to, by uderzyć finansowo w kluby - dopiero wówczas te ostatnie włączą się do walki z tym marginesem. Bo współpracować można z ludźmi poważnymi. |
Hmm... bydło, nie bydło, to jednak ludzie. Problem jest w tym że nazywają się kibicami a szkodzą klubowi ( I w tym jest problem ). Chcą się lać? Łąki, lasy, pastwiska - jest wiele miejsc do przyjebania sobie w gębę. Kto chciał dostał, kto nie chciał grzecznie zszedł do wyjścia. Zamykać stadionu bym nie zamykał. Problemem jest po pierwsze późne przybycie Policji a po drugie ( kontrowersyjne, tak wiem że was to boli, ale dla mnie ... nic to nie znaczy ), ta ustawa o zasłanianiu twarzy ( chyba że jest tam drugie sedno o którym nie mam pojęcia ), no bo skoro jesteśmy kibicami i przychodzimy na mecz oddawać głos i serce za klub, to po co mamy zasłaniać twarz? :D Chyba że komuś jest zimno :mysli:
|
Cytat:
|
Znalazłem bardzo korzystne Info.
Stadion Legii Warszawa zostanie zamknięty do końca sezonu, kara pieniężna - 2,6 mln zł, walkower w meczu z Jagiellonią, wniosek do UEFA o wykluczenie na 2 lata z rozgrywek w Europie. |
Niepotwierdzone info. Wrzucił je jakiś czas temu na tt niejaki Paweł Steć, po czym usunął stwierdzając, że nie ma sensu rozwodzić się nad spekulacjami.
Poza tym MSW podaje, że Policja będzie wnioskować o zamknięcie stadionu do końca rundy zasadniczej, a nie sezonu. |
W związku z postem wyżej.
Ludzie, życzyć Legii jak największych kar to jest czyste skur...stwo! Ja pier...le takie Mistrzostwo Polski, jak wygrać ligę to tylko na boisku. W ogóle nie pojmuję jak można się cieszyć z tego, że takie mecze jak Legia - Wisła czy Legia - Lech będą wyglądały jak stypa a nie piłkarskie święto na całą Polskę. Jeb...cie się w łeb co niektórzy. |
Mecz Legii z Wisla bedzie stypa. Tylko zgadnij przez kogo? Ogarniasz?
|
Cytat:
|
Wcale mnie nie dziwi to, że wypowiadający się tutaj tak się cieszą na karę dla Legi - przecież to dla nich największy wróg..
|
Cytat:
|
Z najnowszych doniesień kara dla Legii to 3 mecze bez udziału publiczności i walkower dla Jagi.Pytanie czy pasiaki zostaną ukarani
|
Cytat:
Patologiczny to jest twój płacz na tą calą sytuację. |
Cytat:
I jadą na mecz na Reymonta z szalikiem w plecaku bo ich może ten straszny wróg, czyli Legia skasować po drodze. http://media.tumblr.com/b200cf11da03...vEn1qz4rgp.gif |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:33. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl