![]() |
Chyba nie było spalonego przy golu Quagiarelli :-/
|
Cytat:
Byl spalony? Moim zdaniem nie bardzo. |
Cytat:
Kod:
www.tvp.pl/fifa2010/wideoEDIT: 3-2 i Włosi do domu :D nie lubie ich ale lubie takie sensacje ;) |
Wydupcyli Włochów! :lol:
|
Hahahahahaha!
Zajebiscie ze wszyscy wielcy odpadaja.. szkoda Anglii, Brazylii, Argentyny czy Niemcow, bo mialem nadzieje ze i oni odpadna.. ale i tak nie jest zle... Francja, Wlochy, kto nastepny ?! |
3! Włosi to są jednak frajerzy. Co oni zrobili przy tym aucie..:)
|
Ciao Italia Ciao Italia Ciao Italia :D:D ogromnie się ciesze, że Włosi jadą do domu .
|
Świetny mecz.Dla mnie jak na razie najlepszy na tych MŚ.
|
Bramkarz Włochów to jest porażka jakaś. Italia odpada.
Ale bramka na 3:2 mistrz !!! |
O ****a mać.
|
Ale mecz :O
|
ale urwał :D
|
najbardziej mi się obrońca Słowaków podobał, który do razu rzucił się do bramki by pomóc Musze i odciągnąć tego włoskiego chama. Szkoda, że mu naprawdę w dziób nie dał.
Cholera, 3-2 |
Też strasznie nie lubię Włochów, ale Słowacy to także farciarze, bo umiejętności kiepściutkie
i juz 3:2!!! |
Druga połowa godna finału :D
|
Cytat:
|
szkoda ze Webb po swojemu nei przedluzyl o 10 minut
|
Słowacy to farta już mają od eliminacji :)
Meczyk 1 klasa. Pepe mógł zapewnić remis Italii. Włosi odpadają w dużej mierze "dzięki" swojemu bramkarzowi. Buffon nie puściłby trzech bramek :) |
Słowacja w 1/8 :D:D gratulacje zasłużyli pokazali to w eliminacjach :P Piękny mecz nie nudny coś się dzieje jeeee oby tak było do końca :)
|
Jestem w szoku!! Taka dawka emocji to jest to!!!! :) Jak widac wystarczy chcieć a można.
|
|
Nie ma to jak doliczyć 4 minuty a grać 7 :D ARRIVEDERCI ITALIA!! :D
|
Cytat:
Ten sędzia to chodzący przekręt. |
Webb jest dobry, znów doliczył kupę czasu jak w meczu Szwajcaria - Włochy. Chyba z 7 minut teraz grali.
Z jednej strony brawo Słowacy, pokazali charakter. A z drugiej mogli po frajersku odpaść. Przy 2-0 grali jak by lekceważyli Włochów... A potem brama na 3-2 zupełnie odpuścili krycie przed polem karnym no i ten wrzut z autu w końcówce i 100% sytuacja. |
Nie pieprzcie że Słowacja nie zasługuje na ten awans - bo szczęście sprzyja lepszym.
Nasi by z szatni nie wyszli a już by dostawali dwa w plecy. A to że płaczki lecą jest jeszcze bardziej budujące :D |
Cholera piszecie, że mecz świetny a ja po kilku minutach wyłączyłem TV bo wiało nudą...... Nosz kur*a :)
Jacuś Gmoch w studiu: Masakra była, masakra- jakbym słyszał koleżanki z klasy w liceum po przypałowej bądź ciężkiej sytuacji. haha Czekam na mecz o 20:30! |
Ale Wlosi sie oburzali ze Slowacja gra na czas. Oj oj jak mi ich szkoda, zostali pokonani wlasna bronia :(((
Słowacja co prawda to prawda jedzie na zajebistym farcie. Pewnie skonczy sie tak ze w 1/8 spokojnie ktos ich ogra bez wiekszego wysilku bo kiedys ten fart im sie musi skonczyc. Nie wiem jak oni dzisiaj te 3 bramki strzelili ale mogl stracic ze 4. Strasznie nieporadni w obronie. Jak tylko ktos ta ich nieporadnosc wykorzysta to dostana tak jak z Paragwajem 2:0 i w 1/8 i sobie ktos lekko awansuje ich kosztem Ale Włochom dobrze, aktorzy... Jednak troche to bez sensu, taka frajerska gra z tej pilki, dla frajerkow. Dzis duzo aktorzyli i grali na czas w koncowce Slowacy- sapy mieli Włosi- gdyby sytuacja byla odwrotna to sapy mieliby Slowacy. Czyli to jest tak: jak moj kolega aktorzy to spoko, jak ktos aktozy to **** mu w dupe, ale mojemu koledze nie bede pojerzdrzal. A jak chca skonczyc z tym aktorstwem to niech kazdy pilnuje swoich kolegow skoro mu sie tak to nie podoba i wtedy byloby ok |
Piękne chwile - FUTBOL wygrał z Włochami :lol:
|
Słowacja na farcie i tyle w temacie. Słowacja trafi pewnie na Holandie i po mundialu.
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:45. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl