![]() |
Mogę sobie pukać i tak to nic nie zmieni. Od tylu sezonów się łudzimy, byli już na finansowym i organizacyjnym oraz infrastrukturalnym dnie i co? Nadal tu są. Teraz pod tymi względami, które wymieniłem jest już u nich lepiej więc tym bardziej nie ma szans.
Są niezatapialni po prostu Za przeproszeniem: "Towarzystwo nie do wy*ebania". Ich kibice mogliby zrobić taką flagę P.S. Bolt to człowiek nie z tej Ziemi:/ |
Amika dzis fanatycznie dopingowana do konca,nie ma to jak byc z druzyna kiedy przegrywa
Szkoda mi braci z Lechii ,Odra ich zwyczanijne wypunktowała P.S Jak tu wszyscy zachwycjaja sie tym Boltem,to ja tez,koles jest ...brak słow :) I jeszcze do posta kibica Amiki ktory rozpaczliwie sie nam spowiada :lol: Cytat:
Dawno sie tak nie usmiałem,idz na inne forum,najlepiej www.crazygirls.pl.moze któras ci tam uwierzy :lol: |
Fajnie jakby tak Wisła juz nie oddała lidera do konca sezonu :))
A Lechowu trzeba zyczyc jak najlepiej, niech awansuje do fazy gr LE i niech sie chłopaki Poznaniaki zajada hehe Mysle ze w sytuacji takiej jaka jest, czyli Wisła nie gra juz w pucharach, Legia co by jednak nie mowic to gra słabo- az mnie to dziwi bo naprawde zapowiadali sie interesujaco a tutaj słaby mecz z Arka i wtopa z Cracovia- to Lech jelsi jeszcze miałby w tej rundzie zagrac 8 meczow w LE to by sie zajechał. Poznaniaki niech se awansuja do LE i pieja jacy to sa super a pozniej i tak ten balonik peknie tak jak dzis, a co jak spadac to z wysokiego konia. Szanowałem ich jako kibicow bo naprawde robili fajna robote, na wyjazdach dopingowali dzielnie klub ale juz teraz przeszli samych siebie, zeby przy 2:3 zamknac mordy i nie dopingowac swojego klubu?!!! Bo co, bo przegrywa to juz nie dopingujemy, załosne |
Ladny winik wczoraj we Wronkach :D
Niemniej jednak, to dopiero trzecia kolejka i choc na pewno porazka Lecha u siebie jest nam na reke, to skreslanie jakiejkolwiek druzyny (z trojki Wisła, Legia, Lech) jest w tej chwili bez sensu. Ostatnie sezony pokazaly ze sytuacja sie moze szybko zmieniac. ze 2 lata temu Legia zaczela bodajze od 7 zwyciestw z rzedu by potem miec na koniec 14 punktow straty do Wisły. My w zeszlym seoznie tez w okolicach 20 kolejki w wiekszosci przekresilismy nasza szanse na mistrzostwo i ukoronowalismy Lecha a jak bylo wszyscy wiedza. Co do Odry Wodzislaw: ja ich w pewien sposob szanuje. Od lat maja swoje organizacyjne problemy, pieniedzy nigdy nie mieli za duzo ale ciagle sobie radza w czasie gdy takie kluby jak Widzew, ŁKS, Lech, Górnik spadały do drugiej ligi. Odra to tez klub uczciwy. Potrzebowali punktow pod koniec zeszlego sezonu i pozyczyli 3 punkty od Jagi ale w tym sezonie bez szemrania pozyczke oddali potrzebujacej punktow Jadze :) Mnie Odra ani troche nie przeszkadza. |
Cytat:
PS: Teraz najbardziej nielubianym klubie w Polsce nie jest wcale Legia, tylko amika. Szczerze? Szanuję Legię, że lubię trochę za dużo powiedziane. Doping przy 4 tys. miejsc + pikniki naprawdę imponujący, z żydownią do ostatniej sekundy meczu śpiewali, nie to, co pyry. |
|
Lech wczoraj pokazał się z tymi swoimi kibicami $UKCE$U niema co:)
|
Cytat:
|
Co do meczu Amiki to nie sprawdziło się powiedzonko, że wszędzie dobrze ale w domu najlepiej... :D. A tak na serio to gol Peszki, nie można powiedzieć bo ładny, ale po niesłusznie podyktowanym wolnym. Polonia nie grała jakoś cudownie, ale bardzo skutecznie i będzie trzeba na nich uważać. Najważniejsze, że mamy lidera, tylko szkoda Lechii bo mieli wczoraj pecha. LIDERA MAMY...
|
Jak oglądam akcje na 4:2 dla Polonii to nie mogę powstrzymać się ze śmiechu. Mierzejewski biegnie z piłką, a za nim piłkarz Lecha ( bodajże Bandrowski ) macha łapami. Ja bym go ubrał w białe prześcieradło i straszyłby Mierzejewskiego: uuuu, jestem duchem, uuuu:rotfl:
|
Lech? po paru latach wreszcie zagrał u siebie.Podobał mi się też komentarz w Canal+ :najpierw ochy i achy , jak to Lech wspaniale gra , a im dalej ,mieli mniej do powiedyenia na ten temat.
www.kontakredyty.com.pl |
Na amice jest sposób. w przewrie podchodzisz do Ivana Djurdjevica i prosisz o wywiad. On się tak stresuje że w drugiej połowie nic nie gra :) A tak poważnie to nigdy nie widziałem żeby ktoś się tak zestresował wywiadem jak on wczoraj.
|
|
a w ramach ciekawostki. W tym roku Lech na swoim stadionie (w roku kalendarzowym na stadionie w Poznaniu i teraz we Wronkach juz liczac :p) wygrał w lidze 2 mecze!! Jak kiedys u siebie rali dobrze to teraz przed własnymi kibicami beda przegrywali kolejne MP itd jelsi dlaej tak bedzie im szło hehe
|
w ramach ciekawostki rowniez, we wczorajszej Lidze+Extra wypowiedź Jacka Grembockiego, że tak powiem, wprawiła mnie w osłupienie.
Miałem do niego szacunek, za to że był Lechistą, ale co chłop opowiada. Wg. niego to maja najlepszy zespól, przejebanych super zawodnikow, z czego niektorzy to za niedługo kadra narodowa. Porażka w Kielcach, to niefart. Byli lepsi i powinni wygrać, ale jakoś zostali oszukani. Obrona nie gra źle, a Przyrowski super broni. Sami ślepy w naszym kraju. |
Z tego co się orientuje to Lech miał jakąś serię meczów bez porażki na własnym stadionie. Jeśli teraz przegrał to seria się kończy czy w takich seriach nie liczy się meczów które niby są u siebie, ale tak naprawdę na wyjeździe?
|
Reksio33 napisał:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Kiedy Smuda miał przejąć Polonię? Od jutra? Jestem ciekawa,jaką decyzję podejmie Wojciechowski. Chyba,że podjął ją już wcześniej i jest ona nieodwołalna... ed: Marek Chojnacki nie jest już trenerem Arki Gdynia. Podał się do dymisji. |
Cytat:
|
Wojciechowski jest teraz na etapie "wczesnego Cupiała". Jest zniecierpliwiony brakiem szybkich sukcesów i szybko pozbywa się trenerów - Cupiał był taki. Nakupował niezłych grajków najpierw w hurcie (rok temu razem z licencją na grę w ekstraklasie) i w detalu (obecnie Sarvas i Nikolić) - zaciągi Cupiała z przełomu XX i XXI wieku były trochę podobne. Teraz właściciel Polonii szuka "swojego Kasperczaka", który pozwoli mu się pokazać zarówno w Polsce jak i w Europie.
|
Nie wiem czy było już pisane ale niejaki Mariusza Ż. ( nie pamiętam nazwiska wczoraj Szostek w szybkiej piłce mówił) przyznał się do brania w łapę i w prezencie po roku zawieszenia będzie mógł wrócić co sędziowania.
Powinienem być zaskoczony ale w Polsce wszystko jest możliwe, zawodnicy zamieszani w korupcje grają więc czemu sędziowie mają nie sędziować. Jak w tej lidze ma być normalnie. |
^^To jest paranoja, powinien dostać dożywotniego bana na sędziowanie w najwyższej klasie rozgrywkowej i 15-letniego na niższe ligi (tak żeby chłopa nie dobijać, niech sobie kiedyś posędziuje okręgówkę, jak go ktoś będzie z taką kartą chciał zatrudnić, bądźmy miłosierni). Te łagodne wyroki sądów są na prawdę zadziwiające, przecież w braniu w łapę nie chodzi tylko o samo kantowanie na boisku, ale odpowiedzialność takiego działania jest znacznie szersza: Wypaczając wyniki meczów wypaczamy także zakłady sportowe, które przecież idą w miliony złotych. Jak można tego nie brać pod uwagę? Polska...
|
Cytat:
Czeski film! |
hehe, wesoło. Jeśli Grembocki faktycznie zostaje, to kibice Polonii mają czego żałować. Smuda mógłby znacznie lepiej poukładać ten zespół. Potencjał Polonia ma całkiem spory i przy sensowniejszym trenerze oraz równej grze mogliby nawet włączyć się do walki o mistrza.
|
Dzisiaj już mówią,że to podobno sam Smuda zrezygnował z tej posady, bo Polonia pod okiem Grembockiego wygrała dwa mecze i Smuda nie chciałby dlatego zabierać mu stołka...
|
Cytat:
|
Panowie, polonia pod wodzą Grembockiego nic nie pogra...
z Lechem grali przeraźliwie słabo, mili problem aby wymienić 3-4 celne podania. Fatalne błędy stoperów (Jodłowiec chyba stracił formę). A w ofensywie tylko ten Sarvas coś prezentował, a potem Mierzejewski. całe szczęście dla nich że Lech niewiele lepszy, stąd przy fuksie wygrali to spotkanie. Oby Grembocki zachował posade do 8. kolejki :) |
Cupial, to przede wszystkim zainwestowal w Wisle, a Wojciechowski nawet o tym nie mysli, a oczekuje wynikow. Co wiecej w Polonii jest prowadzona regularna wyprzedaz...wypozyczyli za grosze Majewskiego(blokujac mu rozwoj kariery w innym polskim klubie), a nastepni w kolejce to Jodlowiec i Iwanovski. Nie wiem, kim Polonia bedzie grala, ale to juz problem wlasciciela. Porownania do Wisly troche nie na miejscu.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:05. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl