![]() |
Cytat:
|
Obrońca Chávez wierzy w Wisłę (z głównej strony uefa.com)
http://www.uefa.com/memberassociatio...d=1601567.html |
"Walczymy o mistrzostwo". Nowa kampania Wisły Kraków
Od czwartku w prasie, internecie, stacjach radiowych oraz na słupach ogłoszeniowych w całym mieście Wisła Kraków będzie bardzo widoczna. Klub z ul. Reymonta rusza bowiem z kampanią reklamową, która ma promować "Białą Gwiazdę" i jej mecze. Hasło kampanii jest proste i zrozumiałe dla każdego - Walczymy o mistrzostwo. http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...akow,id,t.html |
Bardzo fajna kampania promocyjna!
Jedyne czego się obawiam, to nowego layoutu strony oficjalnej. Poprzedni był kiepski (zrobiony w dużej mierze we flashu, nie zawsze działał jak należy), miał ciężką nawigację i był przekombinowany. Obecny layout uważam za idealny i wręcz najlepszy z wszystkich stron oficjalnych klubów ekstraklasy. Mam zatem nadzieję, że nie będzie to zmiana na gorsze. edit: tylko czy ja dobrze zrozumiałem - nowy layout=nowa strona oficjalna, czy nowy layout=zmiana polegająca jedynie na wklejeniu nowego banera na stronie powitalnej? |
Wreszcie coś rusza. Oby wpłynęło na frekwencje na stadionie.
|
Akcja fajna, dzisiaj widzialem juz plakaty ale haslo takie troche ryzykowne - oby nie skonczylo sie smiechem jak z tym poznanskim "A nam trawa juz rosnie".
|
Jestem pod dużym wrażeniem tej kampanii. Pełen profesjonalizm. Czekam na kolejne odsłony :)
Hasło bardzo dobre. Piłkarze mają właśnie taki cel! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Lepsze "Walczymy o mistrzostwo" niż "Idziemy na majstra"
|
Cytat:
Trzeba wtluc kopacza ze maja grac w kazdym meczu z pelnym zaangazowaniem i woli zwyciestwa , bedzie Walka beda wyniki beda wyniki beda kibice na stadionie. Kompania bardzo dobra tak trzymac :D edit. Tak na przyszłość: Kompania - pododdział wojska liczący od 60 do 110 żołnierzy, podoficerów i oficerów. Kampania (reklamowa) - zespół działań marketingowych, odbywających się w mediach, mających na celu osiągnięcie zakładanego celu marketingowego reklamodawcy |
Kampania może i fajna, ale Jaliens, po meczu z Podbeskidziem, dosyc zabawnie wygląda na pierwszym planie obrazu. Cóż, może będzie mu dane poprawić swój wizerunek.
|
Widziałem dzisiaj te plakaty. Jest też plakat z samym Jaliensem i ... niestety... ten "wąsik" sie wybija.
Ale jestem za.... Bardzo mi sie podobają |
Cytat:
Przyłączam się do zachwytu nad plakatami - pomysł i wykonanie - rewelacja..byle jak już ktoś wspominał, nie był to podobny 'dowcip' co z trawą w Poznaniu. |
Nie wiem, czy zauważyliście ale Melikson ma buty nike przy stroju adidasa. Czy adidas może mieć do tego jakieś zastrzeżenia?
|
Jeżeli nie mają w kontrakcie wyłączności na buty zawodników to piłkarz może mieć korki firmy jakiej tylko chce :)
|
Cytat:
|
Wreszcie coś ruszyło w sprawie promocji klubu
Plakaty są ogromne, zawodnicy chyba w skali 1:1, nie da się ich nie zauważyć i to jest wielki plus |
http://sport.tvp.pl/pilka-nozna/ekst...-efekt/4066917 Nie wiem czy było więc wstawiam
|
Nie wiecie czy taki plakat wisły da się kupić gdzieś przez internet? Lecz myślę o takim co ma szerokość z 80 cm
|
|
Cytat:
powinieneś zgłosic się do działu marketingu :> |
Mógłby mi ktoś doradzić jakiś program do obrabiania filmików. Chciałbym się nauczyć a nie wiem który mam zainstalować tak na początek
|
jak dla mnie kampania genialna, dziś zobaczyłem plakat, a akcja wystartowała dziś, więc o czymś to świadczy
super Cytat:
|
Na filmiku do kampani to piątka nowych zawodników wyglądaja jak drużyna pierścienia :D Mrocznie, poważne miny, ciężkie spojrzenia. Całkiem fajny efekt i jasny przekaz - naprawde grają o Mistrzostwo.
|
Ja tylko mogę powiedzieć , że kampania jest efektywna bo kilka znajomych co wogóle się nie interesuje Wisłą , byli zaciekawieni reklamami na mieście, więc efekt jakiś przynosi.
|
a kiedy zobaczymy kampanię zatytułowaną "walczymy o puchar"?
|
Cytat:
|
Kampania jako całość dla mnie super. Ale Kew za bardzo "zfotoszopowany" - wygląda jak sam Lucyfer.
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl