![]() |
Cytat:
Nie trzeba - mecz z Legią nie jest podwyższonego ryzyka. |
cześć mam takie pytanie za ile kupię bilety na mecz Wisły?? nie mam karty kibica
i który sektor byłby najlepszy?? |
35/45 zl, sektor e jak na początek
|
aha dzięki :) a to jest sektor z którego coś widać czy nie bardzo?? ja jeszcze nie byłam na takim meczu wiec nie wiem
|
Z każdego sektora na Wiśle wszystko widać
|
aha dzięki
|
Kiti Katus jak chcesz zobaczyć dobrze mecz... to sektory A lub B... E jest za bramką i slabo widać drugą bramke, ogolnie mecz sie źle ogląda... po za tym na pierwszy raz lepiej sobie kupic bilet tam gdzie jest największy spokój x), potem ocenisz gdzie ci bedzie najlepiej...
|
Mam pytanie , czy ktoś mógł bi mi kupić bilet na na mecz z legią na sektor D ? , niestety nie będe mógł pojawić sie w tygodniu w krakowie, bilet odebrał bym przed meczem
|
Cytat:
|
Czy jutro około godziny 14 dostanę bilet na legie na D???Proszę o odpowiedż.
|
Skąd mamy to wiedzieć? Ale raczej tak.
|
Cytat:
|
Witam mam dwa pytania czy bilety dla osoby nie posiadającej karty kibica będą sprzedawane tylko w Wislackim Swiecie? i czy o 12 sa duze szanse ze bede mogl dostac kilka wejsciowek poniewaz jestem z Gdańska i dopiero wtedy przyjadę a nie chcialbym przyjezdzac nadaremno
|
1) Nie, tylko w kasach, w WŚ są sprzedawane na Karte Kibica wejsciowki właśnie.
2) Tego ci nikt nie powie, ale moze braknac(Sektor D szanse b małe ale ogólnie to wątpie zeby 10 tysiecy wejsciowek zeszlo jak kasy otwieraja od 11 |
śmierdzi mi to wszystko konikami
|
Dlaczego klub w celu wyeliminwania konikow ,nie wprowadza systemu
1 osoba -moze kupic tylko jeden bilet???? |
Weźcie mnie nie straszcie nawet ! ok. 12-13 żeby biletów już na D nie było ;/ specjalnie zwalniam się z lekcji .Pamiętam jak raz (chyba derby 2006) Ci z KK mieli pierwszeństwo..przydałoby się to dziś .
|
czy ktos sie orientuje, czy w wislackim siweice mozna placic karta??
|
Czy w Wiślackim Świecie mogę kupić dziś 2 bilety nie posiadając Karty Kibica?
|
na bilety na D raczej nie macie co liczyć- prawie wszystkie zostały zarezerwowane przez Fankluby.
Na pozostałe sektory nie powinno być problemu. Do Wojtas: a co? uważasz, że w obecnych czasach wolnego rynku należy wprowadzać reglamentację? Każdy kto chciał być na meczu z Legią (tylko) musi się liczyć z tym, że nie dostanie biletu. Osoby które chodzą na każdy mecz (albo większość) mają karnety i święty spokój. |
Tak samo pisane było przed ostatnimi derbami że biletów na D już nie ma na kilka dni przed meczem a ja kupiłem dzień przed meczem w Wiślackim świecie 3 bilety na D więc tym razem sądze że będzie tak samo ale nie dam sobie ręki za to uciąć :)
|
teraz info już potwierdzone- biletów na D nie ma.
A kolejka od Wiślackiego Świata, do budki z hot-dogami:-))) |
Cytat:
Napisałeś to o 10:40 czyli przed otwarciem wiślackiego świata, FC wszystko wykupiły ?? |
Tak- fc kupiły grubo ponad 2000 biletów.
Jeśli nawet do wolnej sprzedaży trafią jakieś bilety na D ze zwrotów, to będzie ich pewnie garstka. |
Cytat:
|
wiadomość od kolegi który stoi w kolejce - brak biletów na D. Zostały tylko na E i B.
|
około godzinke temu rozpoczęła się sprzedaż biletów na Legię !!
dajcie znać kiedy zostaną wszystkie wyprzedanie ? ps. czemu przy innych meczach tak szybko się nie rozchodzą? nagle co po niektórzy sobie przypominają, że kochają Wisełke? |
wymienie 3 bilety z E na D ! Wazna sprawa ! Dla kolegow z Gdanska potrzebne ew 1 za 1 lub 2 za 2 tez wchodzi w gre !
|
Byłem pod stadionem.
Kolejka od WŚ prawie do Parku Jordana. Dlaczego nie były sprzedawane bilety papierowe w kasie przy B? Posiada ktoś jakieś info o tym ile osób z fanklubów było na 2 ostatnich meczach ligowych w Krakowie? Cytat:
Jak dobrze mieć karnet:) |
Biletów na D wogole nie było.
Kolejka od rozpoczecia sprzedazy do 12 nie zmienijszyła sie do Parku Jordana niemal. Bilety tylko na E A B bez ograniczen sprzedawane. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:17. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl