![]() |
Macie jakiś link do transmisji meczu Legii?
|
|
Legia 1:0 po rzucie karnym...
|
Cytat:
Historia piłki nożnej w Polsce nie jest tylko różowa.Nasz klub tez nie był święty.Nie wypieramy się tego, że byliśmy resortowym GTS`em, a tamten okres chluby nam nie przyniósł, nie wypieramy się tego, że czasami mieliśmy łatwiej za tamtego okresu (a Wy, Górnik czy Ruch, to w szczególności), że czasami nie było za czysto, no ale można częśc zwalić winy na karb tamtego ustroju politycznego i czerwonej pijawki, która chciała przerobić polski sport na wzór radziecki.Nie wypieramy się tez tego, że mecz z wami w 93 był sprzedany.I o tym mówił nawet Iwan- między wyrazami., mówił zdaje się o tym nawet Szczesny.Ile ....a jedzcze będziecie nazywać gówno czekoladą.Tacy jesteście honorowi, że w imię dziadostwa dodacie sobie kolejną datę?Brawo ....a. |
Mam problem, żeby tę bryndzę oglądać... Żeby nie grała Legia, to bym po 5 minutach wyłączył. Już pal sześć poziom meczu, były dużo gorsze w tym sezonie, chociaż ten też raczej z gatunku bryndzowatych, ale otoczka jest... przerażająca. I jeszcze komentatorzy męczą jak diabli.
Gdyby Legia grała teraz z Górnikiem / Widzewem / Lechią / Ruchem, to bylibyśmy w plecy. Jak dla mnie klątwa pucharów tutaj też obowiązuje... |
albo ŁKS gra lepiej niż dotychczas, albo Legia słabiej... mam nadzieję, że uda się Łodzianom strzelić jeszcze jedną bramkę.
edit: nieważne... |
Brakuje nam kogoś takiego jak Ljuboja, widać jaką on ma przewage w wyszkoleniu w porównaniu do innych zawodników z naszej ligi.
|
Cytat:
|
No robi chłopak różnicę.
Ale to było wiadomo - nie codzień przychodzi do naszej ligi gość powszechnie znany w Europie, z tak bogatym cv, wciąż w dobrym piłkarsko wieku. Było pewne, że obrońców z naszych klubow będzie kręcił jak chce. JEdyne czego się bali Legioniści (i słusznie) to na jak długo starczy mu motywacji do gry na 100%. Jak widać jednak, obawy te były póki co niepotrzebne. Niestety :) Ale to pokazuje drogę. Duży pieniądz na kontrakt, odpowiednie rozeznanie i cos może wypalic... |
No i po wszystkim. Widać było, że legioniści chcieli dostosować swój poziom i wysiłek do zagrożenia jakie "tworzy" ŁKS. W I połowie szukali tego poziomu, w II go znaleźli i sobie na spokojnie kontrolowali grę przy minimum wysiłku.
|
Wygrana przy minimalnym wysilku, tak sie wlasnie gra z takimi druzynami jak ŁKS.
|
Lepiej dać jednemu co robi różnicę 500 tysięcy niż 2 no name po 250
|
Heh, tak nawiasem mówiąc: typowy wynik dla Legii w tym sezonie, czyli jak wygrywać, to tylko 3:1 :lol:
|
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...nczyka,1687456
O co chodzi z tym konfliktem Lenczyka z kibicami? |
Cytat:
(Obaj pewnie zarabiają po 250 tysięcy euro) |
Grali nie wiem na ile procent, ale cos kolo 50 bedzie.
ŁKS jest dramatyczny. Ljuboja jako tako skuteczny. Manu na 4 biegi 3 moze sobie darowac. Janusz Gol allez allez. Licza sie 3 punkty. Tyle o tym meczu. |
Pojechali, pochodzili sobie po boisku, gdy trzeba było przyspieszali i zrobili co trzeba... czego chcieć więcej?
Mistrzostwo wygrywa się regularnie punktując ze słabszymi, a nie od czasu do czasu wygrywając tzw "hit" - czyli są na dobrej drodze. Oby jak najdłużej:lol: |
Nie ma co - Legia gra najrowniej ze wszystkich.
|
Cytat:
|
Cytat:
Do napastników nie mam takich pretensji. Genkow i Biton to dobrzy napastnicy. Ale oni mają duży problem ,że drużyna jest nie zgrana i kazdy robi co chce. Genkov i Biton by strzelali więcej gdyby była jakaś myśl w zespole a oni by mieli pewność co kolega chce zrobić, gdzie zagrać. |
Cytat:
...no, może to ostatnie nie do końca. Mecz Wisła - Legia na Łazienkowskiej, zgodnie z tradycją, kto przegra, ten ma MP :lol: A co do ostatniej kolejki - nie ma to jak kolejki cudów i ruchy oddolnie-spłaszczeniowe ;) W sumie kolejka-prezent dla nas i dla czarnuchów, a ani my, ani oni za bardzo swoją grą na takie dary nie zasłużyliśmy. No ale spoko, darowanemu koniu... ;) |
Cytat:
|
Cytat:
http://www.fanslask.fuckpc.com/?p=6909 |
Pan Jotka, zapomniałeś ze nasz Stan z najbarwniejszej postaci w naszej lidze stał sie jednak miernym dyrektorem, a sciagnieci przez niego pilkarze to jednak slabiaki, wiec czym sie emocjonowac ;)
|
Cytat:
A na powaznie to już wyczytałem w jakieś gazecie, że gra Wisły przypomina reprezentację Polski za końcowego Benhakeera (tak, tak!), czyli że bronimy się tylko i nic nie umiemy zagrać :D Wszelkiej maści dziennikarzyny już tylko czekają na negatywny wynik Lech-Wisła żeby pojechać po naszym klubie |
Ogłaszam publicznie, że w swoim poście na temat szacunku do kibiców Legii i nieszanowaniu Lechii przez użytkownika 0 22 pochopnie sie wyraziłem o jego braku szacunku do mojego klubu.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
heh nie musze :)
|
Cytat:
|
No tośmy się oficjalnymi oświadczeniami powymieniali, teraz tylko opłata skarbowa, taksa dla notariusza, stawka godzinowa dla pełnomocników i możemy np. wrócić do tematu ekstraklasy.
|
Jeszcze tydzien temu najrowniej grala Amika, teraz juz Wam najrówniej gra Legia.. Kto za tydzien bedzie najrowniej grajacym ?
|
Cytat:
Prawda jest taka, że póki co nie da się wskazać żadnego faworyta, ani też nie zanosi się na to, żeby ktokolwiek miał zrobić jakąkolwiek szczególną niespodziankę in plus. |
a nie Łodzki Widzew i Majonez Kielce ?
|
ŁKS się wzmocnił, lepiej późno niż wcale w sumie to ciekawych piłkarzy pozyskali: Łukasiewicz, Golański, Kascelan, Szczot.
|
Lepiej dla drużyn, które już znimi grały, tak czy inaczej większej chujni już się nie da grać :]
|
Janas zwolniony z GKS!
http://www.futbolnews.pl/rozgrywki/e...belchatow.html |
Cytat:
To co, obstawiamy kto następny? :D 1. Dariusz Bratkowski 2. Tomasz Kafarski 3. Jan Urban 4. Orest Lenczyk 5. Jurij Szatałow 6. Robert Kasperczyk 7. Jacek Zieliński ;) Cytat:
|
Janas pójdzie do Polonii :P
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl