![]() |
To jest jakaś k.urwa kompromitacja. Na C ponad 4500 miejsc dostępnych.
Proponuję banować każdą osobę, która napisze, że jak zaczniemy od 5 ligi to szast prast i będzie szał finansowy i kibicowski. |
Może wszyscy kupują bilety na sektor F, aby spotkać się z największym zdrajcą w historii sportu, Radosławem C.? :)
|
Cytat:
|
to bedzie nas 5
|
Czy D24 będzie całe moje?
|
My z kumplem też zaraz idziemy )))
|
Kupiłem dziś bilet na mecz z Podbeskidziem. Transakcja przebiegła pomyslnie, ale w zakładce "Moje konto" mam wpisaną cenę 0 złotych, a status transakcji "Opłacone". Gdy drukuję potwierdzenie to cena również widnieje jako 0 złotych. Pisałem do klubu i odpisali, że jest to usterka nad którą pracują.
Moje pytanie do Was, czy ktoś kupował dziś bilet przez stronę i miał ten sam błąd? Liczę, że to dlatego, że serwery są przeciążone przed sobotnim meczem i nie wyrabiają :-) |
Cytat:
|
Na Nieciecze tez mozna kupowac na sektory wiesniakow:D
|
Cytat:
Kupowałem wczoraj i mam dokładnie tak samo jak Bogdan - dwa bilety, każdy w cenie 2zł. Piniondze z konta pobrało we właściwej sumce. Myślę, że wejdziemy. :) |
Mam jeden bilet do sprzedania na jutrzejszy mecz koszykarek. Jeżeli ktoś chętny priv
|
da się w jakiś sposób zarezerwować konkretne miejsca na stadionie dla osób, które nie mają kart kibica i chcą zakupić bilet przed meczem?
|
Cytat:
Nie ma takiej technicznej możliwości. |
Czy dla kobiet będących pierwszy raz na meczu jest jakaś fajna cena?
|
tak, bilet za 5 zł na dowolny sektor
P.S. trochę dziwnie to wygladało w tv, jak reklama podczas meczu szła, przyjdź na stadion Wisły - bilety już od 5 zł. Ktoś pomyśli, że tak się słabo cenimy. |
Cytat:
Cytat:
|
Dzień dobry, bileciki do kontroli hehe :)
powiem wam, że sprzedaż biletów na zagłębie mocno przyśpieszyło po wczorajszym meczu, mamy szansę na 15k |
w 20 tysięcy nie wierzę ale dobrze byłoby, gdyby wreszcie osiągnąć poziom 15 a potem go utrzymać!!!
|
Wszyscy zagrali dla nas. Teraz wszystko jest w naszych rękach i nogach. WSZYSCY NA ZAGŁĘBIE. Piłkarze muszą czuć nasze wsparcie. Nie czekajcie z kupnem biletu do soboty. Kupujcie jak najszybciej, nakręcajcie znajomych. Atmosfera w klubie jest naprawdę dobra.
|
Przy probie opłacenia biletu wyskoczył mi błąd i teraz w zakładce twoje zakupy mam bilet tylko pisze ze oczekuje na potwierdzenie płatnosci.... a płatnosc nie nastapiła z powodu błedu co teraz robic ?...zadnej ikony anuluj i wykup
Samo anulowało do usuniecia |
Pany pytam bo nigdy tego nie robiłęm: CZY MOGĘ KUPIĆ DWA BILETY ZE SWOJEGO KONTA (W TYM JEDEN DLA MNIE DRUGI DLA INNEJ OSOBY KTÓRA NIE MA KARTY KIBICA)?
|
Cytat:
|
Już widzę tą kolejkę w sobotę do kas...
|
Niemożliwe staje się możliwe, jeszcze jeden krok, wszystko zależy teraz od nas samych!
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/w...6369057488.jpg https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...7a&oe=57BE8BD8 Zapraszajcie znajomych i widzimy się na meczu ;) |
Jak to jest z kartami kibica - dalej obowiązują? Znajomemu straciła ważność i żeby kupić w kasie bilet przed meczem musi wyrobić nową?
|
Nie musi wyrabiać nowej.
|
Cytat:
|
Dzięki wielkie. Mam nadzieje, że 2-3 godziny przed meczem nie będzie dużych kolejek.
|
Proponowałbym 3 nawet, pogoda piękna, lepiej spokojnie kupić i iść na browarka niż czekać jak ci kretyni niemal co mecz i zawsze zaskoczenie
|
Hej, potrzebuje pilnie pomocy.
W momencie zakupu biletu przez strone, nie dokonałem wpłaty bo zakładkę się zamknęła. Jak mogę ponownie dokonać zakupu biletu (teram mam status oczekujący) lub dokończyć zakup. Z góry dzięki za pomoc :) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:53. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl