Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Jak? Gdzie? Kiedy? (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Bilety (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1565)

fialo 17.12.2015 00:03

W piątek będzie test czy dla niektórych hasło "WIERNOŚĆ" to tylko literki do wycierania sobie mordy, czy coś większego.

LanceTS 17.12.2015 13:42

Jak ktoś chce bilet na E albo zna kogoś (najlepiej małolata) którego nie stac na bilet to priv, tylko szybko bo do dzisiaj jest ta promocja z nakrętek, mam ich trochę a sam wolałem kupić bilet.

bartek89TS 17.12.2015 16:04

Po raz kolejny brawo dla władz, pomysłodawców itd akcji z zakrętkami z Coca-Coli.Zebrałem zakrętki i nie chce biletu dla siebie bo mam karnet, chciałem przeznaczyć bilety dla dzieciaków z domów dziecka, właśnie miałem ruszać na stadion, ale postanowiłem zadzwonić i się upewnić czy aby można oba bilety za cztery zakrętki przeznaczyć dla dzieciaków i co usłyszałem? -tych biletów już nie ma..A kto i gdzie podał taką informacje?Okazuję się że bilety były ale 100 sztuk!Po prostu żenada, ludzie zbierają chcą pomóc dać radość dzieciakom, a Ci przekazują 100 biletów.Ciężko było od razu o tym poinformować ile jest dostępnych biletów a następnie, że już się skończyły.Zapytałem gdzie taka informacja została podane w odpowiedz usłyszałem: no nie została podana.
BRAWO DLA WŁADZ KLUBU! ŚWIETNA AKCJA !JUTRO BĘDZIE 100 OSÓB WIĘCEJ NA MECZU !

wiertar 17.12.2015 16:52

Nie wierze w to ze przeznaczyli na te akcje 100 biletow. Jakas sciema

bartek89TS 17.12.2015 17:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiertar (Post 1423266)
Nie wierze w to ze przeznaczyli na te akcje 100 biletow. Jakas sciema

Zadzwoń i zapytaj.

!!IRIVER!! 17.12.2015 17:20

Biletow nie ma, szkoda ze nie ma tez nigdzie informacji. ....a mac, nigdy nie bedzie dobrze jak taka banda debili tam bedzie siedziec.

LanceTS 17.12.2015 17:33

brak słów. Dziwić się że idziemy na dno.

kicur 17.12.2015 17:36

I jak w klubie ma być dobrze ? Jak ? Klub nie umie dobrze zorganizować nawet takiej akcji. Dramat to co się dzieje w tym momencie

!!IRIVER!! 17.12.2015 17:46

Tu nie chodzi o ilość tych biletów tylko o brak jasnego komunikatu. Chciałem wymienić 8 nakretek dla dwoch dzieciakow, przemierzam przez .......one korki w miescie po to zeby dostać info - sory, nie zdazyles. Czy ktos mi odda cenne dwie godziny mojego życia, które na to stracilem?

LanceTS 17.12.2015 18:06

dokładnie. Ja też dzisiaj specjalnie szukałem po domu, znalazłem 8 zakretek, umówiłem się z gościem z forum, przekazałem mu żeby wymienił i wział tam kogoś na mecz (bo moi znajomi na C ida wszyscy) wracam, a tu info że akcja skończona. I gdyby nie forum, to bym nawet o tym nie miał pojęcia.

ABGwislakABG 17.12.2015 18:30

Lance (:D) do boju! Szable w dłoń! poGoń szczecin GOŃ GOŃ GOŃ!

sorin320 17.12.2015 20:30

Niestety byłem. Również jechałem specjalnie o 17 przez Korki. Zajechałem o 18. Pani powiedziała że już nima. To jest plucie w twarz kibiców. Moje w....... Nie miało granic ponieważ uzbieralem z pomocą kilku osób 40 zakretek ale nie myślałem że zrobią jakieś limity. Śmieszne to jest i za razem tragiczne co się dzieje.
Druga sprawa to są te plakaty sprzed 100lat z Jirsakiem itd.
Ale najwieksze jaja to plakat Małeckiego na samym środku w strefie kibica.
Nie trzeba chyba tego komentować

Babba 17.12.2015 20:58

Poinformowali o puli na zakończenie akcji.

Cytat:

"Serdecznie dziękujemy wszystkim kibicom za przyłączenie się do akcji Coca-Coli. Uprzejmie informujemy, że akcja zakończyła się wielkim sukcesem, a przeznaczona pula biletów uległa wyczerpaniu."

!!IRIVER!! 17.12.2015 21:15

Troszkę kuźwa poniewczasie.

regan 18.12.2015 02:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez !!IRIVER!! (Post 1423279)
Tu nie chodzi o ilość tych biletów tylko o brak jasnego komunikatu. Chciałem wymienić 8 nakretek dla dwoch dzieciakow, przemierzam przez .......one korki w miescie po to zeby dostać info - sory, nie zdazyles. Czy ktos mi odda cenne dwie godziny mojego życia, które na to stracilem?

Co cię nie zabije to cię wzmocni :D

Rustin 18.12.2015 10:53

Było 100 biletów, później dołożono jeszcze niewielką pulę, ale to i tak mało patrząc na fakt, że stadion będzie w 80% pusty. Niestety w tym klubie nikt nie potrafi niczego zaplanować, tę akcję pewnie skleił sponsor. Ciekawe kto w klubie obsługuje portale społecznościowe, skoro nawet nie mieli czasu napisać o końcu akcji, a bilety za nakrętki skończyły się o 14.

kicur 18.12.2015 11:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Rustin (Post 1423424)
Było 100 biletów, później dołożono jeszcze niewielką pulę, ale to i tak mało patrząc na fakt, że stadion będzie w 80% pusty. Niestety w tym klubie nikt nie potrafi niczego zaplanować, tę akcję pewnie skleił sponsor. Ciekawe kto w klubie obsługuje portale społecznościowe, skoro nawet nie mieli czasu napisać o końcu akcji, a bilety za nakrętki skończyły się o 14.

Może Smuda, odpowiada za FB :D

luke1906 18.12.2015 11:58

Spodziewałem się, że będzie dziś słabo. Ale na C ponad 4 tysiące biletów dostępnych to jakaś patologia.
Bogowie Trybun :lol:

coni 18.12.2015 15:51

Dzis sie dowiemy ile jest... ale tak naprawde... ile jest tych prawdziwych... juz nie moge sie doczekac!

Jaroo1 18.12.2015 17:29

Pamiętajcie też, że w statystyce występują różne ekstrema. To, że nas przyjdzie na Legię czy Żydów 20 tys to nie oznacza, że zawsze tak będzie i tak samo w drugą stronę. To, że na Pogoń przyjdzie powiedzmy mniej niż 9 tys na mecz, na C powiedzmy 3 tys to nie oznacza, że to jest nasza normalna liczba i że każdy kto nie będzie na meczu jest gorszy.
Sytuacja ułożyła się tak, że dzisiaj pewnie pobijemy niechlubny rekord najniższej frekwencji w sezonie ale nie można od razu mówić, że dziś się coś wyjaśni, coś się rozegra i wyjdzie kto jest z Wisłą a kto nie.

PiVoSH92 18.12.2015 18:28

Kiepski termin, kiepska pogoda, kiepska gra, blisko świąt - mało pozytywów. Ja będę, ale rozumiem ludzi, wiernych fanów, którzy po prostu nie dadzą rady. Sam kiedy jeszcze nie miałem prawka nie jeździłem na żadne mecze o 20:30, bo potem nie miałem jak wrócić do siebie.

inspektor erektor 18.12.2015 18:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PiVoSH92 (Post 1423514)
Kiepski termin, kiepska pogoda, kiepska gra, blisko świąt - mało pozytywów. Ja będę, ale rozumiem ludzi, wiernych fanów, którzy po prostu nie dadzą rady. Sam kiedy jeszcze nie miałem prawka nie jeździłem na żadne mecze o 20:30, bo potem nie miałem jak wrócić do siebie.

Guzik, jak komuś zależy to zdąży. Usprawiedliwić można jedynie tych, którzy mieszkają poza Krakowem.

coni 18.12.2015 20:15

Jak tak patrzę to w tym momencie to nawet 5 tys nima.

Vinci 18.12.2015 23:14

Dzisiaj juz nawet nie podali ile osób przyszło na stadion, a jedynie liczbę sprzedanych biletów... smutno na murawie, smutno na trybunach...ehh...

daniello1987 19.12.2015 08:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PiVoSH92 (Post 1423514)

Kiepska pogoda? kiepski termin? 18 grudzien, 8 stopni na plusie i to są złe warunki aby przyjsc na mecz?! dramat. jest sie na dobre i złe! teraz jest to złe. i trzeba w tym wytrwac

mitmichael 19.12.2015 13:47

Coz poradzic jak w Krakowie tak duzo ludzi mieszka a Wisła nie ma az tylu kibicow by zapełnic stadion. No bo chyba nie sadziliscie, ze ktos kto ma daleko do Krakowa przyjedzie w piatek o 20:30 na mecz.

Kac 19.12.2015 14:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez coni (Post 1423529)
Jak tak patrzę to w tym momencie to nawet 5 tys nima.

jak będziemy w spadkowej to te 5 tys. będzie dobrym wynikiem...

Jaroo1 19.12.2015 17:01

Nie ma co płakać i żyć tym, że jutro czy pojutrze będzie na mecze chodziło po 20 tys. Wisła gra słabiej, na mecze przychodzi mniej osób, na wyjazdy jeździ mniej osób ale to nie powód żeby się zadręczać i załamywać, żeby płakać i jęczeć. Życie toczy się dalej. Wisła nadal w naszych sercach i nieważne czy 5 czy 20 tysięcy. Trzeba na meczach dawać z siebie wszystko a nie się załamywać, że nas jest za mało.
A chyba taka się u nas chora zależność wytworzyła, że im gorzej na boisku, im mniej ludzi na meczach to doping siada. Wiadomo, że o Mistrza nie walczymy ale dalej z dumą trzeba śpiewać wiślackie piosenki a nie mruczeć jakby się ktoś Wisły wstydził.
Dobrze bawić się można i w młynie 1 000 i na wyjeździe w 100 osób. I to powinien być nasz cel obecnie, dobra zabawa, dobra atmosfera. Bo na chwilę obecną tylko to nam zostało i tylko to może przyciągać do Wisły, bo piłkarze jak na razie grą tego nie robią, zarząd też marketingu nie prowadzi.

Także przestańcie w końcu płakać, że tak mało osób na mecze chodzi. Były mistrzostwa, była dobra piłka, były puchary, Wisła była medialna itd to normalne, że więcej osób na meczach było. Teraz jest gorzej ale lepiej się do tego przyzwyczaić niż co mecz doznawać szoku (a niektórzy tak właśnie żyją), że co to się stało, że tak mało osób przyszło itd. Po prostu trzeba przestać za dużo myśleć i dalej robić swoje!

Maikeru 17.02.2016 19:09

Do sprzedania dwa vouchery na karnet Wisła Wiosna 2016 sektor A22. Cena: 180 zł/sztuka
Dwie sztuki: 350 zł

Dzwonić, lub pisać SMS: 571 457 207

fialo 19.02.2016 08:54

Wybiera się ktoś na mecz w poniedzialek? Pytam bo wszedłem na portal biletowy i nie chcemy sami z kumplami na trybunie siedzieć..

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:09.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl