![]() |
Przy wzroście 188 cm,patrząc na "sylwetkę" Omraniego chłop dobił pewnie teraz do 120 kg.Wygląda więc na to,że jest nie tylko spasiony ale i głupi bo przy takiej masie zaraz posypią mu się kolana....
|
Przemysław Zdybowicz. nasza niegdysiejsza nadzieja strzelecka dziś z golem w 3 lidze. Gra w Warcie Gorzów.
|
Cytat:
|
Tymczasem Sobol wykręca kosmiczną średnią 0,89pkt/mecz z Odrą. Z ciekawości obejrzałem jego konferencję po 0-3 z Polonią i po prostu deja vu: "Pracujemy konsekwentnie i efekty napewno przyjdą."
Chyba ostatnia w miarę poważna przygoda trenerska Radka. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Sobczak dzis dwie bramki. Brawo Szymon!!!
|
Jean Carlos Silva z bramką dla Rakowa. Częstochowa prowadzi w Warszawie 1:0.
|
Cytat:
Szkoda, ze w przypadku Sobczaka Jaro nie był taki otwarty na feedback jak w piątek. |
Zauważyłem że szybko wraca karma do Królewskiego i np stada idiotów z forum za to całe ich .......enie. Za każde wygadywane głupoty szybko bozia karze i właściwie momentalnie jest kontra = kompromitacja Zaskrońca i zaskroncopodobnych.
Z Sobczakiem już jest epicko. Chłop za słaby sportowo na Wisle, ma już 4 bramki, gra regularnie, jest z Arka w strefie barażowej. A Zwoliński... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
To jest nie tylko do pojęcia, ale wręcz banalnie proste - wystarczy zmusić tego bramkarza do większego wysiłku i się sypie. Strzał Kissa ze spalonego jakoś wpadł. No ale jak Starzyński stoi sam niepilnowany w polu karnym, ma masę czasu i strzela w środek, to potem bramkarz jest bohaterem... |
Piszecie, że w klubie debile, ale jak widać wśród kibiców również.
Ku przestrodze: Cytat:
|
Cytat:
To że Zwoliński zawodzi to inna sprawa. Zostać mógł Goku bo miał ważny kontrakt, euforia po jego odejściu jakoś przycichła (Duarte też na razie zawodzi). Przypominam że wypracował więcej goli i asyst niż Sobczak. |
Przecież Goku odszedł, bo to była najprawdopodobniej zakamuflowana darowizna Kwietnia dla Wisły.
Tak, że nie... Goku nie mógł zostać. ... Chociaż też wolałbym, żeby Kwiecień kupił Fazlagica :-/ |
Goku akurat sam miał ciśnienie na odejście, więc ciężko wyrokować jakby się potoczyły jego dalsze losu tutaj jakby nie dostał zgody na transfer. W moim przekonaniu obserwowalibyśmy dalszy zjazd i granie na wyjebce.
Zresztą dla mnie przy tym buraczanym poziomie problemem nie są transfery out (poza nielicznymi wyjątkami) tylko to, że nie ma przygotowanych sensownych kandydatur na zastępstwo. |
Chce usatysfakcjonować Markusa.
Uwaga, uwaga, uwaga, uwaga, uwaga, uwaga.... Omrani strzelił bramkę w Rumunii. W ubiegły wtorek, przy przerwie na reprę Poli Iassy spotkała się w meczu towarzyskim z CSM Pascani. Wygrali reprezentanci Superligi 4:0 a pierwszą bramkę strzelił własnie on. Nie ma znaczenia, że rywal to drużyna z IV ligi. ps. wczoraj Poli wygrało mecz ligowy z Universitatea Craiova 2:0 Omrani chyba był w Żabce, po brakło go na ławce. |
Cytat:
|
Aż tak bardzo to chyba nawet Kuba nie kocha Wisły, a co dopiero Kwiecień.
Dorzucić jakąś mniej lub bardziej ukrytą darowiznę to jedno, ale wziąć na siebie problem Fazlagicia to już zdecydowanie za duże oczekiwania ;) |
A tymczasem fundacja JB16 przekazała 250tys zł na pomoc w walce ze skutkami powodzi
https://przegladsportowy.onet.pl/ofs...niadze/c19lw1g |
Spory gest, ale obstawiam że by go nie było, gdyby Kuba nie otrzymał tydzień temu od BVB 400k euro dla swoje fundacji. (Podobnie zresztą jak Piszczek).
|
Cytat:
O jest szykowany na kluczowy mecz z Aradem. |
Cytat:
wiadomo kto się skompromitował, wiadomo kto miał rację i skończmy już ten temat |
Można powiedzieć, że zaczęło mu w tej Rumunii żreć...
|
Ja to wiem, ty to wiesz, ale chcę uniknąć sytuacji, że markus mi zarzuci, że znęcam się nad Omranim, a kiedy ten coś osiąga to tego nie widzę.
:p |
Cytat:
|
Baszczyński chyba liczy, że uda mu się zaczepić w Wiśle:
https://sport.tvp.pl/82473250/marcin...ojej-koncepcji |
Cytat:
Cytat:
|
przecież wszystkie te wypowiedzi to wygladają jakby napisał muje sam krolewski w dodatku ciekawie rezonują z niektórymi postami na forum
a pamietamy jak zachwalał Stecherta i Bernatzkiego no i kto zwolnił Petrescu ha tfu na Baszcza |
Okropne zachowanie.
|
Baszczu- nigdy nie będziesz Jarochem
|
Co ten Baszczu .......i:
Cytat:
Jakie uleganie namowom? |
Cytat:
Ja się z nim nie zgadzam, ale to pajace takie jak Ty robią z tego konflikt między dobrem a złem. "Okropne zachowanie" - powiedział coś z czym się nie zgadzam, popiera kogoś kogo nienawidzę. Jprdl... |
Cytat:
|
Czy ktoś mógłby oświecić Wolfiego że jego trollowanie to jest dopiero pajacerka ?
bo chyba dostałem ignora (żałosne zachowanie rodem z piaskownicy) |
Okropne jest nie to, że ktoś ma inne zdanie, tylko to, że wyraźnie próbuje coś dla siebie ugrać w tej sytuacji.
Szczekaj dalej. Moim zdaniem nie umiesz kulturalnie rozmawiać i powinieneś być z tego forum wykluczony. |
Cytat:
Ad meritum: to że Baszczyński chce coś dla siebie ugrać to tylko Twoje pomówienia. Obrzydliwe. Jest wielu "ekspertów" i dziennikarzy sportowych którzy bardzo pochlebnie wypowiadali się na temat pomysłów Królewskiego i jego wizji. Co według Ciebie chciał ugrać Trela? A Ćwiąkała? Na "WeszłoTv" też nie cisnęli po nim tak jakbyś chciał. Przyjmij do wiadomości biedoto intelektualna że odbiór Królewskiego w środowisku komentatorów sportowych jest pozytywny. Powody to temat rzeka, ile w tym racjonalności - długo by dyskutować, ale nie rozumiem dlaczego im wolno a Baszczyński - bardzo zasłużony dla nas piłkarz - jest przedstawiany przez Ciebie jako sprzedajna szuja. Ty wiesz na pewno że on chce się u Królewskiego zaczepić. Bo tak. Nie powinieneś sądzić wszystkich pod kątem własnych ograniczeń. |
Tak, tak, właśnie dlatego przetacza się przez media fala krytyki Królewskiego, a Baszczyński nie wypowiada się jako bezstronny ekspert (sam w tym wywiadzie mówi, że ma kontakt z Królewskim).
A co do formy naszych wypowiedzi - ja myślę, że niziny intelektualne charakteryzuje właśnie werbalna agresja. Ja niczego kompensować sobie nie muszę. Przestań się już ośmieszać. |
Cytat:
Były głosy że za szybko, były takie że jednak Moskal wykręcił wynik za który wywaliliby go z większości klubów. Wojtowicz porównał styl zwalniania do tego za czasów Cupiała (Moskal dowiedział się że zastępuje go Probierz z telefonu Maaskanta, z Holandii). Ale Baszczyński oczywiście z niecnych zamiarów nie poparł Moskala. Na pewno. Okropnie się zachował. Musi być fajnie mieć takie proste spojrzenie na świat. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:46. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl