Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Byli piłkarze, trenerzy i inni pracownicy Wisły (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=229)

krysztal 09.09.2024 20:34

Przy wzroście 188 cm,patrząc na "sylwetkę" Omraniego chłop dobił pewnie teraz do 120 kg.Wygląda więc na to,że jest nie tylko spasiony ale i głupi bo przy takiej masie zaraz posypią mu się kolana....

Szneka 14.09.2024 23:32

Przemysław Zdybowicz. nasza niegdysiejsza nadzieja strzelecka dziś z golem w 3 lidze. Gra w Warcie Gorzów.

wolfy 14.09.2024 23:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Szneka (Post 1634527)
Przemysław Zdybowicz. nasza niegdysiejsza nadzieja strzelecka dziś z golem w 3 lidze. Gra w Warcie Gorzów.

Ech, kolejny nasz mega talent. Zapomniałem że ktoś taki w ogóle istnieje.

Revolver 15.09.2024 12:59

Tymczasem Sobol wykręca kosmiczną średnią 0,89pkt/mecz z Odrą. Z ciekawości obejrzałem jego konferencję po 0-3 z Polonią i po prostu deja vu: "Pracujemy konsekwentnie i efekty napewno przyjdą."

Chyba ostatnia w miarę poważna przygoda trenerska Radka.

Patryko 15.09.2024 15:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Revolver (Post 1634548)
Chyba ostatnia w miarę poważna przygoda trenerska Radka.

Kurz opadnie i wróci na karuzelę. Może już nie w I lidze, ale ktoś się jeszcze na niego nabierze.

TIR_DO_SŁUBIC 15.09.2024 16:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Patryko (Post 1634553)
Kurz opadnie i wróci na karuzelę. Może już nie w I lidze, ale ktoś się jeszcze na niego nabierze.

Za rok, Wisła w II lidze.

wiesniak842 15.09.2024 17:01

Sobczak dzis dwie bramki. Brawo Szymon!!!

TIR_DO_SŁUBIC 15.09.2024 17:14

Jean Carlos Silva z bramką dla Rakowa. Częstochowa prowadzi w Warszawie 1:0.

dynek.pl 15.09.2024 17:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiesniak842 (Post 1634556)
Sobczak dzis dwie bramki. Brawo Szymon!!!

O, czyli da sie Kotwicy strzelić więcej niż jedną bramkę.
Szkoda, ze w przypadku Sobczaka Jaro nie był taki otwarty na feedback jak w piątek.

Jaroo1 15.09.2024 17:33

Zauważyłem że szybko wraca karma do Królewskiego i np stada idiotów z forum za to całe ich .......enie. Za każde wygadywane głupoty szybko bozia karze i właściwie momentalnie jest kontra = kompromitacja Zaskrońca i zaskroncopodobnych.

Z Sobczakiem już jest epicko. Chłop za słaby sportowo na Wisle, ma już 4 bramki, gra regularnie, jest z Arka w strefie barażowej. A Zwoliński...

Revolver 15.09.2024 18:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dynek.pl (Post 1634558)
Szkoda, ze w przypadku Sobczaka Jaro nie był taki otwarty na feedback jak w piątek.

Da się, ale my przecież mamy "pecha". Zauważ, że w Arce strzelało czterech zawodników, a kiedy u nas Rodado ma w lidze gorszy dzień, to na kogo można liczyć? Na Starzyńskiego? :lol:

Karherop 16.09.2024 09:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dynek.pl (Post 1634558)

Patrzcie na te bramki. Ich bramkarz z nami mecz życia, z Arka babole jak klasyczne Cabaje. To jest niepojete.

wolfy 16.09.2024 10:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karherop (Post 1634596)
Patrzcie na te bramki. Ich bramkarz z nami mecz życia, z Arka babole jak klasyczne Cabaje. To jest niepojete.

Większość naszych strzałów bronił bez parad. Może dwa-trzy razy zmusiliśmy go do rzucenia się.

To jest nie tylko do pojęcia, ale wręcz banalnie proste - wystarczy zmusić tego bramkarza do większego wysiłku i się sypie. Strzał Kissa ze spalonego jakoś wpadł.

No ale jak Starzyński stoi sam niepilnowany w polu karnym, ma masę czasu i strzela w środek, to potem bramkarz jest bohaterem...

LucjuszWielki 16.09.2024 10:33

Piszecie, że w klubie debile, ale jak widać wśród kibiców również.

Ku przestrodze:

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sandomingo (Post 1626034)
Ktoś płacze po Sobczaku?

Miejmy umiar, naprawdę. Albo ten klub ma w jakiś sposób się rozwijać albo grać Sobczakami.
Po tym, jak prowadził doping z Sukiennic odkleił się całkowicie.

wolfy 16.09.2024 13:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez LucjuszWielki (Post 1634613)
Piszecie, że w klubie debile, ale jak widać wśród kibiców również.

Ku przestrodze:

Od początku pisałem że Sobczak odszedł za sprawy pozasportowe.
To że Zwoliński zawodzi to inna sprawa.

Zostać mógł Goku bo miał ważny kontrakt, euforia po jego odejściu jakoś przycichła (Duarte też na razie zawodzi). Przypominam że wypracował więcej goli i asyst niż Sobczak.

FraMat 16.09.2024 13:13

Przecież Goku odszedł, bo to była najprawdopodobniej zakamuflowana darowizna Kwietnia dla Wisły.
Tak, że nie... Goku nie mógł zostać.

...
Chociaż też wolałbym, żeby Kwiecień kupił Fazlagica
:-/

Jagul 16.09.2024 13:16

Goku akurat sam miał ciśnienie na odejście, więc ciężko wyrokować jakby się potoczyły jego dalsze losu tutaj jakby nie dostał zgody na transfer. W moim przekonaniu obserwowalibyśmy dalszy zjazd i granie na wyjebce.
Zresztą dla mnie przy tym buraczanym poziomie problemem nie są transfery out (poza nielicznymi wyjątkami) tylko to, że nie ma przygotowanych sensownych kandydatur na zastępstwo.

FraMat 16.09.2024 13:26

Chce usatysfakcjonować Markusa.

Uwaga, uwaga, uwaga, uwaga, uwaga, uwaga....

Omrani strzelił bramkę w Rumunii.
W ubiegły wtorek, przy przerwie na reprę Poli Iassy spotkała się w meczu towarzyskim z CSM Pascani.
Wygrali reprezentanci Superligi 4:0 a pierwszą bramkę strzelił własnie on.

Nie ma znaczenia, że rywal to drużyna z IV ligi.

ps.
wczoraj Poli wygrało mecz ligowy z Universitatea Craiova 2:0

Omrani chyba był w Żabce, po brakło go na ławce.

Karherop 16.09.2024 13:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FraMat (Post 1634659)

...
Chociaż też wolałbym, żeby Kwiecień kupił Fazlagica
:-/

Gdyby tak się stało to by oznaczało że w słonecznej mają problemy z lekami

MaLk 16.09.2024 13:34

Aż tak bardzo to chyba nawet Kuba nie kocha Wisły, a co dopiero Kwiecień.

Dorzucić jakąś mniej lub bardziej ukrytą darowiznę to jedno, ale wziąć na siebie problem Fazlagicia to już zdecydowanie za duże oczekiwania ;)

FraMat 16.09.2024 13:46

A tymczasem fundacja JB16 przekazała 250tys zł na pomoc w walce ze skutkami powodzi
https://przegladsportowy.onet.pl/ofs...niadze/c19lw1g

Karherop 16.09.2024 14:21

Spory gest, ale obstawiam że by go nie było, gdyby Kuba nie otrzymał tydzień temu od BVB 400k euro dla swoje fundacji. (Podobnie zresztą jak Piszczek).

doktor granat 16.09.2024 14:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FraMat (Post 1634663)

W ubiegły wtorek, przy przerwie na reprę Poli Iassy spotkała się w meczu towarzyskim z CSM Pascani.

ps.
wczoraj Poli wygrało mecz ligowy z Universitatea Craiova 2:0

Omrani chyba był w Żabce, po brakło go na ławce.

To rotacja, z Craiovą zagrała słabsza jedenastka:)
O jest szykowany na kluczowy mecz z Aradem.

Watts 16.09.2024 14:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FraMat (Post 1634663)

to już prawie poziom wypominania jakiemuś Zdybowiczowi sprzed lat że sobie tu nie dał rady
wiadomo kto się skompromitował, wiadomo kto miał rację i skończmy już ten temat

Patryko 16.09.2024 14:50

Można powiedzieć, że zaczęło mu w tej Rumunii żreć...

FraMat 16.09.2024 14:51

Ja to wiem, ty to wiesz, ale chcę uniknąć sytuacji, że markus mi zarzuci, że znęcam się nad Omranim, a kiedy ten coś osiąga to tego nie widzę.
:p

Watts 16.09.2024 14:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FraMat (Post 1634683)
Ja to wiem, ty to wiesz, ale chcę uniknąć sytuacji, że markus mi zarzuci, że znęcam się nad Omranim, a kiedy ten coś osiąga to tego nie widzę.
:p

niech sobie zarzuca co chce, to że jeden czy inny łeb uważa cytowanie opinii z Rumunii (które w dodatku się sprawdziły co do joty) za hejt nie znaczy, że mamy ich karmić :)

Witalis 24.09.2024 14:43

Baszczyński chyba liczy, że uda mu się zaczepić w Wiśle:
https://sport.tvp.pl/82473250/marcin...ojej-koncepcji

nero 24.09.2024 14:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Witalis (Post 1635512)

Cytat:

Wszystkie jego pomysły są wyłącznie dobre, ale podpowiedzi innych osób z zewnątrz – niekoniecznie.
:shock: :shock:

Arkadiusz.Czerepach 24.09.2024 16:03

przecież wszystkie te wypowiedzi to wygladają jakby napisał muje sam krolewski w dodatku ciekawie rezonują z niektórymi postami na forum

a pamietamy jak zachwalał Stecherta i Bernatzkiego

no i kto zwolnił Petrescu

ha tfu na Baszcza

Witalis 24.09.2024 16:14

Okropne zachowanie.

TIR_DO_SŁUBIC 24.09.2024 16:22

Baszczu- nigdy nie będziesz Jarochem

FraMat 24.09.2024 16:43

Co ten Baszczu .......i:
Cytat:

Środowisko krakowskie, bardzo związane z Wisłą, wywarło ogromną presję na prezesie. Doprowadzili do rozstania z Hiszpanem Albertem Rude, trenerem wybranym przez sztuczną inteligencję. Królewski uległ namowom i doszło do rozstania,
Przecież to Rude ponoć sam zrezygnował, na co nie chciał się zgodzić i mocno z tego powodu płakał Królewski!
Jakie uleganie namowom?

wolfy 24.09.2024 17:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Witalis (Post 1635529)
Okropne zachowanie.

Bo ma inne zdanie?
Ja się z nim nie zgadzam, ale to pajace takie jak Ty robią z tego konflikt między dobrem a złem.

"Okropne zachowanie" - powiedział coś z czym się nie zgadzam, popiera kogoś kogo nienawidzę.

Jprdl...

doktor granat 24.09.2024 17:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Witalis (Post 1635512)

To są wypowiedzi niezależnego eksperta, który ma wiedzę o tym o czym mówi?

Arkadiusz.Czerepach 24.09.2024 18:41

Czy ktoś mógłby oświecić Wolfiego że jego trollowanie to jest dopiero pajacerka ?

bo chyba dostałem ignora (żałosne zachowanie rodem z piaskownicy)

Witalis 24.09.2024 20:53

Okropne jest nie to, że ktoś ma inne zdanie, tylko to, że wyraźnie próbuje coś dla siebie ugrać w tej sytuacji.

Szczekaj dalej. Moim zdaniem nie umiesz kulturalnie rozmawiać i powinieneś być z tego forum wykluczony.

wolfy 24.09.2024 21:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Witalis (Post 1635577)
Okropne jest nie to, że ktoś ma inne zdanie, tylko to, że wyraźnie próbuje coś dla siebie ugrać w tej sytuacji.

Szczekaj dalej. Moim zdaniem nie umiesz kulturalnie rozmawiać i powinieneś być z tego forum wykluczony.

Rozumiem że "szczekaj dalej" to jest ten poziom kultury i merytoryczności o który tak walczyłeś na forum? Czy może to już skończone kiedy wyczerpały się argumenty?

Ad meritum: to że Baszczyński chce coś dla siebie ugrać to tylko Twoje pomówienia. Obrzydliwe.

Jest wielu "ekspertów" i dziennikarzy sportowych którzy bardzo pochlebnie wypowiadali się na temat pomysłów Królewskiego i jego wizji. Co według Ciebie chciał ugrać Trela? A Ćwiąkała? Na "WeszłoTv" też nie cisnęli po nim tak jakbyś chciał.

Przyjmij do wiadomości biedoto intelektualna że odbiór Królewskiego w środowisku komentatorów sportowych jest pozytywny. Powody to temat rzeka, ile w tym racjonalności - długo by dyskutować, ale nie rozumiem dlaczego im wolno a Baszczyński - bardzo zasłużony dla nas piłkarz - jest przedstawiany przez Ciebie jako sprzedajna szuja.

Ty wiesz na pewno że on chce się u Królewskiego zaczepić. Bo tak.
Nie powinieneś sądzić wszystkich pod kątem własnych ograniczeń.

Witalis 24.09.2024 22:20

Tak, tak, właśnie dlatego przetacza się przez media fala krytyki Królewskiego, a Baszczyński nie wypowiada się jako bezstronny ekspert (sam w tym wywiadzie mówi, że ma kontakt z Królewskim).

A co do formy naszych wypowiedzi - ja myślę, że niziny intelektualne charakteryzuje właśnie werbalna agresja. Ja niczego kompensować sobie nie muszę.

Przestań się już ośmieszać.

wolfy 24.09.2024 22:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Witalis (Post 1635602)
Tak, tak, właśnie dlatego przetacza się przez media fala krytyki Królewskiego, a Baszczyński nie wypowiada się jako bezstronny ekspert (sam w tym wywiadzie mówi, że ma kontakt z Królewskim).

A co do formy naszych wypowiedzi - ja myślę, że niziny intelektualne charakteryzuje właśnie werbalna agresja. Ja niczego kompensować sobie nie muszę.

Przestań się już ośmieszać.

Nie śledzę wszystkich mediów, w "Studio Reymonta" było wyważone: były argumenty za i przeciw.
Były głosy że za szybko, były takie że jednak Moskal wykręcił wynik za który wywaliliby go z większości klubów.
Wojtowicz porównał styl zwalniania do tego za czasów Cupiała (Moskal dowiedział się że zastępuje go Probierz z telefonu Maaskanta, z Holandii).

Ale Baszczyński oczywiście z niecnych zamiarów nie poparł Moskala. Na pewno. Okropnie się zachował.

Musi być fajnie mieć takie proste spojrzenie na świat.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:46.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl