Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Nasi piłkarze – fakty, opinie, komentarze / ploteczki, auta, tatuaże ;-) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1627)

Vinci 18.02.2012 19:20

Cytat:

A brak szacunku dla trenera jest dla mnie czymś czego nigdy nie powinno się okazać.
Szczególnie, że mowa o trenerze, którego nie sposób nazwać najemnikiem i z Wisłą ma bardzo dużo wspólnego.

GaoFeng 18.02.2012 19:21

Dosyc mam tego teatru z tym "malym" dzieckiem, chyba uwaza sie za wielka gwiazde... Moim zdaniem ten debil NIE powinnien dostac drugiej szansy i powinni sie jego pozbyc jak najszybciej! Na boisku nic nie wnosi do gry a poza boiskiem robi tylko problemy.

Daja`n 18.02.2012 19:22

NIE dla Małeckiego w Wiśle!!!

Reserve 18.02.2012 19:23

Biorąc rzecz z normalnościa - czyli tym co chcemy osiągnąć zbliżając się do zagranicznych klubów - Małecki powinien zostać wydalony dyscyplinarnie już co najmniej 2 razy.

Oczywiście nie mowię żeby spierdalał z Wisły, daje tylko przykład. Nie róbcie z niego Boga.

kacpaw91 18.02.2012 19:23

Jaka druga szansa? Czy ktoś mógłby policzyć wszystkie zdarzenia, po których dostał "drugą szansę"?

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1219694)
Z tego co mówił Skorża wynika, że miał.

Z tego co mi wiadomo to ma kontrakt z Wisłą. Jeżeli Wisła nie wyrazi zgody to nie wiem jak ma tego dokonać w trakcie obowiązywania umowy.

silver03 18.02.2012 19:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szachmat (Post 1219702)
Uderz w stół a nożyce się odezwą.

Co osiągnął?

Wybił się piłkarsko, kolejny jego kontrakt zapewni mu dostatnie życie, ma 20- kilka lat, sławę, pieniądzę, dla wielu jest idolem. Wiele osób jego jedno zdanie potrafi potężnie w....ić, wielu czysto żywo go nienawidzi... Wzbudza zazdrość a są tacy, co mu źle życzą, a w tym kraju niestety, ilość osób które czysto i żywo w....iasz jest wprost propocjonalna do twojego własnego sukcesu.

Ludzie wyjdzie z tych chatek wreszcie :D

Tak, krytykujemy Małeckiego bo mu zazdrościmy. Ile ty masz latek 12, 13, ze takie tezy stawiasz?

Rob_Zombie 18.02.2012 19:24

Czytam i oczom nie wierzę... :o

Wychodzi na to że Patryk jest... ofiarą. Olaboga, chłopak przymiera z głodu, a my wymagamy od niego jakiegoś tam zachowania godnego osoby dorosłej. Wstyd.
Z pewnością kontrakt podpisał klub bez wiedzy samego zawodnika. A Patryk swoją fantastyczną postawą, niesamowitym stosunkiem do kibiców, gigantycznej pracy w grze defensywnej i znakomitą grą zespołową udowadnia że podwyżka mu się należy jak psu buda. Aha, no i nie zapominajmy o fanatycznych tatuażach!
Cała ta nagonka to... nie wiem... wymysł mediów? Kolejna przykrywka dla działań rządu?

PS. Wolfy, możesz ujawnić ten 'fatalny' kontrakt Patryka? Bo wg weszło jest faktycznie śmieszny, marne 360k rocznie.

robert1980 18.02.2012 19:25

Pan Patryk osiągnoł dno swego gówniarskiego zachowania i nawet gdyby okazał się drugim Messim powinien ponieść konsekwencje godne jego prostackiego zachowania .Włącznie z podziękowaniem za współprace .Moim skromnym zdaniem Patryk znów wszystkich przeprosi by ponownie odstawić kolejny numer .

Mixu 18.02.2012 19:28

Ja bym chciał żeby Małecki poszedł do Wolfsburga. Magath by mu pokazał "kozakowanie"...

lucas8 18.02.2012 19:29

Wydaję mi się, że teraz przeprosiny już nic nie dadzą. Gościu jest skończony w Wiśle i w lecie zostanie pożegnany. Wiecznie wybaczać mu nie będą i raczej nie mają zamiaru. Małecki się nie zmieni i kolejne jego przeprosiny to będą tylko i wyłącznie puste słowa.

westersyl 18.02.2012 19:30

Chciałem jeszcze dodać odnośnie argumentacji że Patryk nie podał ręki Moskałowi i gra słabo dlatego bo mało zarabia jest dla mnie po prostu żałosne.

Chłopaki z ŁKSu czy innych biednych klubów grają za czapki gruszek, nie płacą im miesiącami, zamiast po trawie w Hiszpanii czy w Portugalii biegali po lodzie, a mimo wszystko starają się, robią co mogą. Patryk dostaję kasę za pewne regularnie, podpisał długoletnią umowę powinien grać jak najlepiej. To wszystko w tej sprawie. Małecki powinien się skoncentrować na swoim rozwoju psychicznym co pomogłoby mu stać się lepszym piłkarzem. Kwestia czy klub mu w tym pomaga. Naprawdę wielka szkoda, liczyłem bardzo na Patryka bo jak pisałem jeśli on ustabilizowałby swoją formę to jest to piłkarz który spokojnie mógł strzelić z około 10 goli w rundzie i dołożyć jeszcze do tego kilka asyst. A wtedy włodarze klubu po prostu musieliby mu dać nową umowę.

St Yabol 18.02.2012 19:33

coś mi sie wydaje że prędko go nie zobaczymy na boisku. no ale pożyjemy zobaczymy. trochę mu bije, a szkoda bo taki charakterny zawodnik jest potrzebny Wiśle.

Kandzior 18.02.2012 19:42

Ciężki zawodnik ten nasz Patryk ale mimo wszystko bardzo go szanuję. Ma ciężki charakter jak mu się coś nie podoba to to pokazuje ale za parę rzeczy wszyscy powinniśmy mu podziękować, szczególnie teraz gdy nie wiadomo co z nim będzie po sezonie albo nawet jutro.

maxx304 18.02.2012 19:42

Ciekawe jest to, że sporo osób twierdzi, że Małego frustruje niski kontrakt i szaleje. A czy nie można spotkać się z trenerem, pogadać z nim, co mu leży na wątrobie? "Chciałem pomóc, nie szło, w....iłem się, przepraszam, trenerze". Albo może z prezesem? "Męczy mnie ta przepychanka odnośnie kontraktu, staram się pokazać jak najlepiej, żeby zasłużyć na podwyżkę" - cokolwiek! Mnie osobiście jak coś nie pasuje, czegoś do końca nie rozumiem, czuję że ktoś mnie robi w wała - pytam, rozmawiam, wyjaśniam wątpliwości. A nie olewam wezwania od kierownika i nie przychodzę się z nim spotkać bo mnie w....ia i już. To nigdy nie pomagało i nie pomoże - no chyba że w szybszym rozstaniu z Wisłą.

felipe 18.02.2012 19:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez St Yabol (Post 1219722)
coś mi sie wydaje że prędko go nie zobaczymy na boisku. no ale pożyjemy zobaczymy. trochę mu bije, a szkoda bo taki charakterny zawodnik jest potrzebny Wiśle.

Charakterny to jest Sobol, czy nawet Czarek Wilk. "Nie nazywajmy szamba perfumerią".

fabio 18.02.2012 19:50

Co tu dużo pisać. Chłopaczek nic nie gra, a czegoś takiego jak szacunek to on nie zna. MESA czeka tam go na 5 kolejek, a jak nie pomoże to aut.On jest pracownikiem jak zwykły Kowalski w zwykłym zakładzie pracy, wiec można go zwolnić!!!!! Tyle!

For_FuN_ 18.02.2012 19:51

Mam nadzieje, ze tym razem Cupial pozegna Patrysia...bo to co ten chlopiec wyprawia, to jest zenada. Nie szanuje klubu(ktoremu tyle zawdziecza), nie szanuje trenera i nie szanuje swoich kolegow. Pora zakonczyc ta sprawe, nie moze byc tak ze jakis kopacz kompromituje klub(czy to swoimi wypowiedziami, czy zachowaniem). Ten niby "prawdziwy" Wislak nie daje na boisku 1/10 zaangazowania takiego Cezarego Wilka...a to powinno go wyrozniac na tle innych pilkarzy.

4fan_player 18.02.2012 19:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1219669)
Jeżeli twierdzisz, że Patryk nie wyróżnia się niczym na plus... Nie ma raczej sensu dyskutować.

Oni wolą jak wyróżnia się Jaliens, który zarabia kilkakrotnie więcej kasy, a gra na poziomie Kowalskiego (z całym szacunkiem dla niego).

Problem Małeckiego jest złożony. Po pierwsze jego głupota, po drugie niedocenienie przez klub jego wkładu do zespołu.

Był taki moment gdzie Patryk zasługiwał na podwyżkę. Co prawda teraz gra słabo ale wina leży po obu stronach.

No chyba, że wam nie przeszkadza to, że taki Jaliens zarabia nieporównywalną kasę w stosunku do tego co zarabia Małecki.

wolfy 18.02.2012 19:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez spartan (Post 1219705)
(...)

Jestem też za inteligentny żeby dać się wmanewrować w tego typu rozważania, które średnio pasują do rzeczywistości.
Grają u nas tacy a nie inni piłkarze ponieważ w klubie brak pieniędzy. To nie jest tak, ze stać nas na o wiele lepszych - niestety nie.

Pisałem już, że problem jest prosty: czy Wiśle opłaca się oddawać Małeckiego za darmo? Czy jego ewentualny następca przyjdzie za darmo i będzie zarabiał mniej (mniejsza o to czy będzie lepszy, bo tu zawsze na dwoje babka wróżyła)?
Uważam, że odpowiedź na oba pytania brzmi "nie".

makan18 18.02.2012 19:57

Można wybaczyć słabszą formę, jeżeli zawodnik haruje na boisku i oddaje serce dla drużyny. Można wybaczyć niedojrzałe zachowanie jeżeli ktoś popełni 1-2 raz błąd, przyzna się do tego i odpokutuje dając drużynie jeszcze więcej. Tylko ile razy ktoś może strzelać fochy, być obrażonym na cały świat, gdy wina leży tylko i wyłącznie po jego stronie. W tamtym meczu drużyna grała bardzo dobre, a po wejściu Ilieva zagraliśmy najlepszy fragment w całym meczu. Przywiązanie do klubu, powinno się przede wszystkim manifestować na boisku.

63.5 Kg 18.02.2012 19:58

Ale zacznijmy nazywac rzeczy po imieniu ...
Patrykowi sie poje....w glowie i tyle...

TOMEK 11 18.02.2012 20:05

"Co z tą Wisłą?" CANAL+

przypomnijcie sobie ten program i jego wypowiedzi...

spartan 18.02.2012 20:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1219739)
Jestem też za inteligentny żeby dać się wmanewrować w tego typu rozważania, które średnio pasują do rzeczywistości.
Grają u nas tacy a nie inni piłkarze ponieważ w klubie brak pieniędzy. To nie jest tak, ze stać nas na o wiele lepszych - niestety nie.

Pisałem już, że problem jest prosty: czy Wiśle opłaca się oddawać Małeckiego za darmo? Czy jego ewentualny następca przyjdzie za darmo i będzie zarabiał mniej (mniejsza o to czy będzie lepszy, bo tu zawsze na dwoje babka wróżyła)?
Uważam, że odpowiedź na oba pytania brzmi "nie".

Oj, chyba przeceniłem jednak Twą bystrość :>
Zbyt łatwo można odwrócić pytanie i zastanowić się czy stać nas na sowite opłacanie strojącego fochy przeciętnego piłkarza, którego trzeba będzie utrzymywać.
Stać nas zarówno na piłkarzy lepszych (Biton, Melikson) jak i mądrzejszych (Wilk, Sobolewski).
Swoimi argumentami niestety usprawiedliwiasz indolencję klubu. Oboje wiemy, że finanse nie wyjaśniają wszystkiego. Nie mamy długotrwałej polityki i stąd problem z Małeckim, który gra jeden dobry mecz na 7 przeciętnych, okraszonych 2 żenującymi. Fakt, że inni są na tym samym poziomie lub wręcz nie osiągną nigdy nawet tego jednego świetnego występu nie czyni go kimś kto zasługuje na podwyżkę. Nie stać nas na niego.

PS.
Jeżeli prawdą jest, że Mały nie pojawił się na umówionej rozmowie z Moskalem to jakakolwiek rozmowa na temat jego gry w Wiśle jest raczej już pozbawiona głębszego sensu. Adieu.

Glazik 18.02.2012 20:10

moim skromnym zdaniem:
wlasnie przekroczyl granice...
znajac cierpliwosc szefa.. juz placz zwolennikow Patryka nic nie pomoze.
to juz nawet nie chodzi o jego gre i forme. o jego ogarnietej przymnaleznosci do KIBICOWSKIEJ Wisły.
brak mu najzwyklejszego taktu...
psuje wizerunek klubu. wszystkie brukowce beda pisac o kolejnym idiotyzmie Patryka zamiast o kolejnej jego pieknej asyscie ;lub bramce...
szkoda slow...

Nalezy tez wspomniec o jego boiskowym egoizmie ktorego chyba sie juz nie da wyleczyc.. wszyscy to widzimy i wiemy ze Patryk jest "Pomarancza w koszyku Jablek". Nie potrafi sie ogarnac w tej druzynie...

vaazon 18.02.2012 20:17

Bawi mnie to, że jeszcze znajdują się obrońcy Patryka i próbują usprawiedliwić jego zachowanie. Chociaż, to nawet nie jest już śmieszne, tylko żałosne. Jak można bronić takiego człowieka? Facet nie podchodzi poważnie do gry w piłkę, a przede wszystkim do Wisły. Tak nie zachowuje się dorosła osoba. Niestety widać, że niektórym kibicom wystarczy pokazać jakim to jest się kibolem Wisły i wtedy staje się królem nie zważając na inne czynniki. Niech idzie na trybuny kibicować, a granie na murawie powinien pozostawić innym.

Może popełnić błąd raz czy dwa, np. strzelając focha, jednak kiedy nie wyciąga żadnych wniosków, a nawet pogarsza sytuację ( nie pojawienie się na spotkaniu z Moskalem), to musi ponieść drastyczne konsekwencje. Trzeba przeczekać do lata, po czym zakupić kogoś w miejsce Małeckiego, a jego samego pożegnać.

Ludzie! Jeśli Patryk ma jakiś problem z kontraktem, to niech rozmawia "z górą" zamiast okazywać swoją frustrację na boisku i niweczyć wysiłek zespołu. Niech mówi o tym w wywiadach, a nie obraża się na Moskala, który jest Bogu ducha winny.

morganfield 18.02.2012 20:37

Tak poza dominującym tematem.
Plusik dla Cwetana za to, że stara się mówić w języku polskim.

makan18 18.02.2012 20:38

"Będę musiał z Patrykiem o tym porozmawiać. Czasem zdarza się, że zawodnik gra słabiej, ale trener właśnie po to ma do dyspozycji trzy zmiany. Piłkarz musi to zaakceptować" - dopiero dzisiaj widziałem tą konferencje, dlatego rezygnując ze stonowanych wypowiedzi, pragnę napisać iż Małecki jest jebanym prostakiem. Trener na konferencji tak na prawdę staje w obronie zawodnika, a ten po raz kolejny pluje mu w twarz.

El'kabat 18.02.2012 20:38

Jak dla mnie to miarka sie już przebrała. Wierząc w to co podała oficjalna,że sam sie nie zjawił na umówionym spotkaniu wystawiając klub i Moskala do wiatru to w poniedziałek pewnie usłyszymy decyzję klubu.
Albo go Moskal wyjebie do ME i sie ogarnie jak wróci,albo juz jest za pozno i Cupiał cierpliwosc do naszego asa stracił.
Obstawiam opcje nr 2

kola12 18.02.2012 20:40

Patryk Małecki... to taki Władek Starościak XXI wieku... starsi wiedzą o co chodzi :-)

serek.c2 18.02.2012 20:47

O czym tu w ogóle dyskutować? Ileż można przymykać oko? Ja rozumiem - trudny charakter, małe w stosunku do dużej części drużyny zarobki (choć wg mnie trudno z taką grą jak ostatnie pół roku liczyć na podwyżkę) , frustracja... tylko co z tego?

Małecki po raz kolejny kpi sobie z trenera. Obraża się jak mała dziewczynka w piaskownicy tylko dlatego, że trener zdejmuje go z boiska (a powinien dziękować, bo na ławce siedzi o dwie klasy lepszy od niego Iliev).

Nie miałem do niego pretensji w związku z aferą kiełbaskową (bo uważam, że miał prawo wyrazić swoje zdanie), machałem ręką na na inne jego niesubordynacje. Szanuję go za przywiązanie do barw, za utożsamianie się z Wisłą. Teraz jednak Patryk przegiął, tak po prostu. Zachował się jak zwykły burak. Małecki może Kazkowi Moskalowi buty nosić - nie dorasta mu do pięt pod względem czysto piłkarskim nie mówiąc już o osobowości.

Adios Mały - rozwijaj się i strój fochy gdzie indziej.

KOMINEK 18.02.2012 20:50

Nawet jeśli Patryk Małecki grał by na poziomie Messiego a zarabiałby tyle co teraz nie ma prawa się tak zachowywać
Nie wyjście na boisko za Kasperczaka
Wysyłanie kibiców na druga stronę błoń

no i teraz

można komuś podać rękę raz no dwa ale przepraszam ile razy
Zmienił się system gry Wisły, nie gramy już dzidy do przodu gdzie Patryk czasami przejmował piłkę i na prędkości pakował piłkę do siatki. Staramy się grać krótko po ziemi co Małeckiemu sprawia trudność i to go frustruje czemu daje upust.
To że ktoś ma wytatuowanego Reymana i klepie się po herbie nie znaczy że będzie Wiślakiem.

Kandzior 18.02.2012 20:51

Wiecie.., sprawa jest tego typu Małecki ma dość pewnych rzeczy i klub już teraz ma dość jego zachowania, ale zastanawia mnie czy władze zdecydują się na coś radykalnego względem piłkarza, czy znowu zapłaci coś, krótka przerwa i gramy dalej.

Bronex 18.02.2012 20:53

Oj już się tyle naprodukowałem krytykując Małeckiego. Fajnie się ta dyskusja rozwija. Argumenty też przeróżne. Wolfy mnie zgromił za nadmierne psychologizowanie i eksploatację osobistych frustracji. Oczywiście nieliczni jeszcze próbują wydziwiać i bronić sprawy ,której się obronić nie da. Gdyby Małeckiego odrzeć z tej buty, nadęcia, tanich chwytów wizerunkowych ,na które nabiera się sporo prostodusznych kibiców to nie wiele zostaje. Piłkarsko - bardzo przeciętnie. Praca dla drużyny - 0. Zaangażowanie - sporadycznie. Roszczenia i aspiracje - ogromne .Tymczasem rzeczywistość skrzeczy. Myślicie ,że Wisła tak łatwo sprzeda Małeckiego ,za dobre pieniądze. Ot pstryknięcie palców i już. Nie wiem komu? Chyba na Kaukaz albo gdzieś na południe Turcji, nad granicę z Syrią.
Mnie to cały czas śmieszy to słynne Patrykowe "kim ty ....a jesteś pedale?" wykrzyczane w twarz Sobiechowi. Gdzie jest teraz Sobiech ,a gdzie Małecki!!! Chichot losu. Sobiech wskoczył na pułap Bundesligi i może poprzez ciężką pracę i pokorę ugruntować swoją pozycję albo pójść wyżej. Małecki pompuje balon , pompuje balon oj za chwilę odleci...

Swoją drogą też ciekawe. Jakaś część kibiców broni Patryka jak chorągwi, usprawiedliwia na różne sposoby. A dlaczego nie bronicie Kazimierza Moskala. Człowieka ,który jest autentyczną legendą naszego klubu. Moskal przy Małeckim to oczywiście patyk ,w waszym mniemaniu? A te pyskówki np. do Sobolewskiego? Olanie kogo jak kogo ale Kasperczaka?

wolfy 18.02.2012 20:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez spartan (Post 1219752)
Stać nas zarówno na piłkarzy lepszych (Biton, Melikson) jak i mądrzejszych (Wilk, Sobolewski).
Swoimi argumentami niestety usprawiedliwiasz indolencję klubu.

Demagogia. Ciężka demagogia.
Na Bitona nas nie stać. Ogólnie - spora część naszych piłkarzy w ostatnich czasach to były wypożyczenia, zwykle z klauzulami wykupu o których od razu było wiadomo, że nie zostaną przez nas użyte. O czym to świadczy pozostawiam Ci do samodzielnego rozgryzienia.

Co do Wilka i Sobolewskiego - wybacz, gracze defensywni nie są tak rozchwytywani, ale też ich kariera trwa zwykle dłużej. Był czas, że i Melikson miał odpały z reprezentacją, miał je Uche, miał Kosowski.

Małecki nie jest przeciętnym piłkarzem. Nie w Polsce i nie w obecnej Wiśle. A jego zarobki są kuriozalnie małe biorąc pod uwaga realia klubowe. To również ciężka demagogia z Twojej strony.

Dla Patryka najzdrowsza byłaby zmiana klubu. Dla Wisły już niekoniecznie, bo raz - nie wiadomo co z następcą, który dodatkowo będzie zarabiał więcej. Stawianie przez Basałaja w szachu, granie przywiązaniem do klubu odniosło skutek odwrotny do oczekiwanego. Nie zyskamy na tym ani sportowo, ani finansowo. Weseli będą tylko frustraci, którzy zaraz znajdą sobie inny obiekt uczuć.

EDIT: Dobrze, gdybyśmy dali radę go sprzedać.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Bronex (Post 1219784)
Wolfy mnie zgromił za nadmierne psychologizowanie i eksploatację osobistych frustracji.

Zgromiłem Cię, bo .......iłeś głupoty broniąc nieudolnie chorej sytuacji w klubie. Patryk nie jest pierwszy, bo wcześniej był Błaszczykowski, byli Brożkowie. Kuba do końca grał u nas za grosze, podobnie Piotrek. Były też inne kuriozalne sytuacje.
A Ty coś o "innym lepszym świecie i innych lepszych ludziach". Lepszych, mimo ze obiektywnie gorszych. Ki czort?

ziz99 18.02.2012 20:56

Uwzględniając kolejny news o zignorowaniu rozmowy z Kaziem, liczę że mecz ze Standardem był jego ostatnim występem tego sezonu w I zespole Wisły.

Bronex 18.02.2012 20:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1219787)
Demagogia. Ciężka demagogia.
Na Bitona nas nie stać. Ogólnie - spora część naszych piłkarzy w ostatnich czasach to były wypożyczenia, zwykle z klauzulami wykupu o których od razu było wiadomo, że nie zostaną przez nas użyte. O czym to świadczy pozostawiam Ci do samodzielnego rozgryzienia.

Co do Wilka i Sobolewskiego - wybacz, gracze defensywni nie są tak rozchwytywani, ale też ich kariera trwa zwykle dłużej. Był czas, że i Melikson miał odpały z reprezentacją, miał je Uche, miał Kosowski.

Małecki nie jest przeciętnym piłkarzem. Nie w Polsce i nie w obecnej Wiśle. A jego zarobki są kuriozalnie małe biorąc pod uwaga realia klubowe. To również ciężka demagogia z Twojej strony.

Dla Patryka najzdrowsza byłaby zmiana klubu. Dla Wisły już niekoniecznie, bo raz - nie wiadomo co z następcą, który dodatkowo będzie zarabiał więcej. Stawianie przez Basałaja w szachu, granie przywiązaniem do klubu odniosło skutek odwrotny do oczekiwanego. Nie zyskamy na tym ani sportowo, ani finansowo. Weseli będą tylko frustraci, którzy zaraz znajdą sobie inny obiekt uczuć.

WOLFY !!! "jego zarobki są kuriozalnie małe" piszesz... Ile to jest !!! Jaka to jest kwota??? Poza tym jak się starasz o podwyżkę to pracujesz chyba lepiej więcej i wydajniej a nie na odwrót. Chyba ,że Patryk wkrótce przejdzie operację usunięcia tatuażu Henryka Reymana bo w nowym klubie też będą mieli kogoś z historią (na ramię). Piszesz cały czas o wielce pokrzywdzonych Polakach finansowo przez Wisłę Kraków. Walisz ogólnikami. Konkrety. Kwoty. Liczby. Wszyscy byli wielce pokrzywdzeni to po co w tej Wiśle grali?

Watts 18.02.2012 21:13

Cytat:

Mnie to cały czas śmieszy to słynne Patrykowe "kim ty ....a jesteś pedale?" wykrzyczane w twarz Sobiechowi. Gdzie jest teraz Sobiech ,a gdzie Małecki!!! Chichot losu. Sobiech wskoczył na pułap Bundesligi i może poprzez ciężką pracę i pokorę ugruntować swoją pozycję albo pójść wyżej. Małecki pompuje balon , pompuje balon oj za chwilę odleci...
No tutaj akurat się mylisz, bo Małecki te słowa wypowiedział do Sadloka. :P

serek.c2 18.02.2012 21:15

Wolfy - jesteś trenerem i Twój zawodnik odwala taką kaszanę jak Małecki - co robisz?

willow 18.02.2012 21:19

Młode pokolenie kibiców mojego ukochanego klubu pozostanie dla mnie na zawsze psychologiczną tajemnicą.
Za moich czasów, jakby taki wypierdek podskoczył do trenera - wiślaka, dostałby kilka razy z liścia i skończyłoby się sranie po krzakach.
Widać czasy się zmieniają, teraz wystarczy polizać określonej grupie tyłek i mieć kilka tatuaży, żeby zasłużyć na szacunek.

O tempora, o mores...

Glazik 18.02.2012 21:19

Daje mu opaske Kapitana.. bo to przeciez wzorcowe zachowanie...

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:38.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl