![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Poszukuje jakis materialów o Wisle Krakow, pisze o zarzadzaniu w klubie Wisły, ma ktos moze cos co mogloby mi pomoc, jak u nas w klubie wyglada marketing, zarzadzanie, sponsoring itp...
|
coś mi gada w głośnikach!!! mam głośniki logitecha, jak włączam to czasami słychać oprócz muzyki gadanie, jakby radio (ruskie). O co chodzi, bo to denerwujące jest baaardzo.
|
Cytat:
|
Cytat:
ale ku*** heca mam identycznie!!też głośniki logitecha..Może jakieś fale łapią? Nie raz szło u mnie jak by radio (nie polskie) |
Cytat:
To nie jest śmieszne bo ONI tam wywiad przeprowadzają! Raz po niemiecku raz po rosyjsku. Jak to ma być jakaś reklama tej firmy to udana, bo obok tego nie da sie przejść obojętnie! Maro-TS-NH a może to jakaś izraelska stacja i ocalimy świat przed zagładą :) a kto tam zna Żydów, może potem na Niemcy zwalą zło tego świata :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
ja tak mam czasem i spowodowane jest to radiami CB ,szczegolnie ruscy maja silne radia z dobrymi antenami ale naszych tez czasem odbieram :P
|
weźcie mi to proszę wytłumaczcie... mam iso...mam czyste płyty..pliki ściągnięte nie są uszkodzone, zainstlwoałem grę, cracka wiadomo przekopiowałem ale...
http://i36.tinypic.com/ekf5hh.jpg nie działa ;-////////// ==== nie zgrywa po prostu obrazu na plyte ;-/ http://img36.imageshack.us/i/ku2rwa2.jpg/ http://img36.imageshack.us/i/ku2rwa2.jpg/ |
Mam pytanie w sprawie kupbilet.pl Zamówiłem tam bilety (pierwszy raz) i zapłaciłem od razu ale tam cały czas mi pisze że mam niedopłate (tak jakby pieniądze nie doszły). Pytanie brzmi czy zawsze tak jest ?? Czy mam składać jakąś reklamacje ??
|
Cytat:
a ja za to mam inne pytanie, posiada ktos mercedesa klasy A? Cytat:
|
Cytat:
|
A czy ktos wie czym moze byc spowodowane, ze czasami przegladarka nie chce mi otwierac stron (internet wtedy dziala- sciaga plik, gg dziala). Musze odwiezac kilka razy wtedy i otworzy po jakims czasie. Dzieje sie tak z kazda przegladarka, Mozilla, Explorer czy Opera. Firewalla tez zadnego nie mam, mial ktos cos podobne, restart Windowsa nie pomogl...
|
co pisało na transie wywieszonym na meczu z Legią?
edit: macie może jakieś sprawdzone knajpy które będą otwarte 11 listopada?? |
Zaktualizowało mi sie gadu po czym włączyłem od nowa i wystąpił jakiś błąd:-/ Jak usunąć ostatnią aktualizacje?
|
Mam pytanie czy nie posiada ktoś e-booka lub zwykłej książki
"Jak napisać, przepisać i z sukcesem obronić pracę dyplomową ?" (Alicja Kaszyńska) |
Cytat:
|
Czy ma ktos moze ksiazki o Wisle: "10 Lat Razem Złota Dekada Wisły", "100 lat w blasku Białej Gwiazdy" , "Wisła Kraków. Piękno i dramat sportu" , "Encyklopedia Gazety Wyborczej Wisła Kraków" sa to stosunkow drogie ksiazki, wiec jakby ktos mogl mi pozyczyc do skerowania byloby fajnie, oczywiscie sie zrewanzuje w jakis sposob
|
Cytat:
|
Inwestuje ktoś z Was na giełdzie ? Możecie polecić jakąś lekture dla osób,ktore pragna zaczac i poczytac o podstawach ? :) Ważne,żeby język też był zrozumiały :) pozdrawiam
|
Cytat:
|
do usunięcia
|
Wie ktoś czy sprzedam w komisie sam telefon bez ładowarki i słuchawek?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
No tak, ale to wyglada na telefon kradzony: bez ładowarki, bez sluchawek, bez pudełka z papierami (jak mniemam) no to sorry - ja bym nie przyjal, zeby nie miec problemów gdyby psy sprawdzały komisy
|
Cytat:
Polecam |
Cytat:
Także lepiej będzie jak zmienisz kod IMEI w telefonie i ożenisz na allegro |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:06. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl