![]() |
Ciekawe jakie wynagrodzenie Semir dostawal bo raczej nie byly to male zarobki
|
podobno 15 tysięcy euro miesięcznie.
|
Piłkarz ponadprzeciętny, ale niestety leniwy. Dzięki Semir za wszystko.
|
Cytat:
|
czaro
Semir w formie to difference maker. Jeśli by się odbudował, to warto było. Szanse na powodzenie były duże, bo on jak swój. Warto też było podjąć takie ryzyko, bo wtedy brakowało nam jakości w drużynie. Teraz już nie. |
Kazdy lubi Semira, Semir to typ zawodnika jak Riquelme, gra w pilke kopano-chodzona, obydwoje swietna fantazja i noga, jakby tylko stawiac na niego dawal by z siebie wszystko na boisku, to typowa 10, zawodnik do gry do przodu, u Nas kazdy musi grac w defensywie i tu jest problem
|
Panowie - poprawcie mnie jeśli się mylę w sprawie kontraktu Stilica, ale czy on nie miał kontraktu "motywacyjnego" uzależnionego od występów ?
|
Yhy już widzę jak by się na to zgodził przychodAc do nas kompletnie bez formy
|
Kiko po prostu nauczył się ligi przez te pół roku i juz wie jakich zawodników potrzebuje, aby robić wynik. Najwyraźniej Stilic i Videmont się w ten profil nie wpasowują.
|
Wywiad z Damianem Juszczykiem, byłym rzecznikiem prasowym Wisły Kraków
http://esanazywo.pl/2017/07/tylko-u-...-wisly-krakow/ |
"Tylko u nas" - a widzę, że już kolejny wywiad z Juszczykiem. Straszny z niego sie zrobił celebryta.
|
Cytat:
|
Dlaczego? ICH wywiad tylko u nich, ja tak to odbieram, bo b. rzecznik mógł udzielić wielu. Na dzień dzisiejszy
wiemy o dwóch. |
Cytat:
Dla mnie to bzdura, niech robią co chcą, lotto mi to. :lol: |
Jak dla mnie to już zaczyna być nużące. Nieco za dużo naszego byłego rzecznika w mediach. I mam wrażenie, że w każdym wywiadzie jakiś żal lub szpilka wbita tym, co z niego zrezygnowali. Może już dość, panie J.?
|
Debiut Gerarda Bieszczada w słowackiej ekstraklasie, jego zespol MFK Zemplin Michalovce przegral ze Spartakiem Trnava 0:1
|
Z twittera "Znany polskim kibicom Robert Maaskant kończy karierę trenerską, zostanie przedsiębiorcą, a konkretnie franczyzobiorcą w firmie Recruit a Student.
|
Mączyński czopku ucz się( w sumie nie ma o czym już)
Cytat:
|
W następnym wywiadzie mówi już o ewentualnej ofercie z Lecha.
Imho, ściema |
Mączyński o "ewentualnej ofercie" również mówił, że nie skorzysta. Jego nieszczęście, że życie powiedziało sprawdzam, a tam były same blotki.
|
Smuda kandydatem na trenera Widzewa Łódź wszystko wskazuje,że to on zostanie nowym trenerem
|
no to Mąka się w LM nie nagra :)
|
Boban Jovic "blisko" Śląska:
http://www.przegladsportowy.pl/pilka...217,1,789.html |
Co jest nie gra w Turcji ? czy jest za słaby na ten klub?
|
Zagrał kilka spotkań po których zaliczył kontuzje, potem tylko grzał ławę.
|
A dzisiaj właśnie myślałem jak tam sobie Boban radzi a tutaj taka informacja...
|
No to szybko wrócil z tych wojażów.. a tak go ciągnęło..
|
Franz mauer tfu Smuda trenerem Widzewa Łódź, a Boban Jović zawodnikiem Śląskiem wypożyczony na rok oficjalnie
|
Cytat:
Tam gdzie Smuda - tam też Stilić. Zobaczymy ile w tym prawdy, ale da się usłyszeć, że jest coś na rzeczy w temacie ponownej współpracy tych dwóch panów. |
Konrad Gołaś zostanie zawodnikiem Tempa Rzeszotary.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:23. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl