![]() |
Amica grała dotychczas z pseudo zespołami ,Trafili na Górnika dobrze ustawionego i przede wszystkim walecznego i widać jaka to Amica jest dobra.
|
Dziewczyna Sernasa - śliczna!! :D
|
Dzisiaj po prostu lech i cracovia grają na swoim normalnym poziomie sportowym
|
Się okaże czy ich przyciśnie od początku czy nie. Górnik gra dzisiaj bardzo dobrze, więc niech Lech zaatakuje mocniej, to może dostanie jeszcze jedną bramkę z jakiejś kontry. Nie chcę nikogo wychwalać po 45 minutach meczu i to w dodatku jednego, czas pokaże co będzie dalej, ale Tomik może być ciekawym zawodnikiem.
|
Wronieccy ledwo żyją w dodatku przy tej pięknej pogodzie. Tak szczerze to chciałbym widzieć zarówno Amicę jak i Legię w tej Nikozji. Niemożliwe to jest oczywiście ale myślę, że skończyłyby się zachwyty mediów połączone z nagonka na nas.
|
Cytat:
|
2-0 Zabrze. Jadą strasznie.
|
2:0:D hehehe
|
Czy Mączyński jest wypożyczony z Wisły do Górnika?
|
Ojej tak mi przykro, że bramki parchom nie uznano
|
Suvorov chyba miał słuszne pretensje za nieuznanie bramki,ale cóż,niespecjalnie mi go żal.
|
Bakero rok temu też nieźle zaczął z Dyskobolią i niektórzy się podniecali przyszłym mistrzem. Czyżby historia się powtórzyła?
|
Mączyński chyba sprzedany jest o ile się nie mylę.
|
Zasrańce są nie źle gnieceni , a Amica gra , Górnik strzela.
|
Amikorz gra jakby przehandlowal mecz.
|
Cytat:
|
Amica gra takie gówno ,że na Cyprze by z 5 na każde piętro lodówki dostali ...
Faktycznie poprzedni rywale ale byłi amatorami albo fatalnie dysponowani juz taki Lublin (który nota bene jest za nisko jak na grę) im stanął w gardle. |
Cytat:
|
Cytat:
Ten Van Der Bizen robi Cracovii różnicę na plus. |
To jest ten Lech, którego tak bardzo mamy się bać? :D
Wiecie, oni nie mają pucharów, grają na świeżo, nie muszą się martwić przygotowaniem fizycznym ani długością ławki... :lol: |
A bo Amica postanowiła wszystkim dac fory... począwszy od Górnika. Przeciez i tak wronczanie są najlepsi, ale nie mogą za bardzo wszystkich bić. Inaczej liga nie byłaby taka ciekawa....
:> |
Cytat:
Taka prośba do Pablo, żeby zmienił już swojego avatara, bo nie mogę patrzeć na tego człowieka. |
Tak tak Lubin rzecz jasna ;) Lublina dłuugo jeszcze nie zobaczymy w TME choć jak amatorzy z ŁKS-u trafili :D
|
....a parachy 1:1
|
Cytat:
a Zagłębie ma na tyle mocny personalnie skład , że gdy zaskoczy może się rozkręcic jak Śląsk w zeszłym sezonie . Wychodze z założenia że czym więcej remisów w lidze tym lepiej , niech rywale tracą punkty na lewo i prawo |
O ile się nie mylę to jest ta drużyna, która ograłaby APOEL na Cyprze, ma najlepszego strzelca w lidze od jakis 160 lat, praktycznie zdobyła już w 4 kolejce mistrzostwo Polski.. a tymczasem w razie naszego jutrzejszego zwycięstwa ( "eksperci" nie mogą sobie tego wyobrazić) doskoczymy do tych gigantów futbolu na 1 punkt! niebywałe.
|
Kolton sie poplacze..
|
Myślałem że wejście Wodeckiego dobije Amikorza do ziemii ale nasi gAlakticos przegrają jedynie 0:2 :D mnie też cr. zwisa zupełnie ten sezon musi byc ich wreszcie koniec remake'ów oszukać przeznaczenie ...
ale abstrahując od wyniku z gry Amica nic nie ma zupełnie nic totalna padaka czekam jedynie na wytłumaczenie w jutrzejszej prasie dlaczego taka manianę dziś odwalają bo na pewno jakieś jest (sic) |
Oni już z trzy razy się zdążyli spuścić na Stilica.
|
Cos szybko wroniecka barcelona zadyszki dostala... a ponoc byli lokomotywa ktora miala wjechac z pierwszego miejsca do pucharow :)!
No nic.. to dla tych wszystkich ktorzy juz obwieszczali koniec Wisly w tym sezonie bo Poznan jest w takim gazie :P |
K.O by Traore :D
|
Kuźwa Łukaszenka zepsuł wynik teraz wszyscy będą mówili ze przegrali bo mieli pecha , wyrównany mecz długa podróż itp. itd. :/
|
Amica, amicą, a pewnie jak prawie co roku znowu naszym rywalem do mistrzostwa będzie Legia... dlatego może i dobrze, że i oni grają w pucharach.. śmiesznie byłoby gdyby Wronki znowu skończyły w okolicy 6 miejsca i tym razem nie będzie można usprawiedliwiać tego "walką na dwóch frontach" :)
|
Zaglebie Lubin to totalni frajerzy!
|
Mała Barca dzisiaj w rezerwowym składzie chyba... w końcu wieczorem grają z FC Porto... a nie chwila wieczorem gra prawdziwa Barca <rotfl2>
|
Cytat:
Nie znasz się, nie od 160 tylko od co najmniej 2011 lat. Przecież w Puszczy Noteckiej grali w piłkę już przed Chrystusem. PS. no i Kopernik była z Poznania :D |
Mówiłem o tym tydzien temu, że nie wygraja. I mówiłem też, że z Rudnevsem pewnie bedzie jak z Searnasem(czy jakos tak), wystrzeli a potem dlugo dlugo nic. Lech mial slabeuszy na poczatek, i na dodatek akurat wtedy trafil z forma, ale juz w PL wszyscy wiedzieli kto bedzie mistrzem.
|
Ok teraz obowiązkowo odrabiamy straty do Lecha
|
Już w 6 kolejce możemy ich przegonić...
|
Kolejny w ostatnim tygodniu mecz, który pokazał że wygrywa drużyna której bardziej się chce. W czwartek Legii bardziej się chciało w LE niż Spartakowi, dziś Górnikowi o wiele bardziej się chciało niż "Lechowi".
Ten mecz to również wskazówka dla innych drużyn, jak grać z "poznaniakami"; wysoko pressingiem, bez zostawiania miejsca na rozegranie. Drużyny, które czekały na nich głęboko cofnięte solidarnie dostały bęcki w poprzednich kolejkach. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:53. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl