![]() |
Jakiego bukmachera internetowego polecacie do grania. Gram głównie na ligi europejskie i trochę pd amarykańskie czasami hokej i tenis. Grałem zawsze na Expekcie i Unibecie. Na sportingbet jest bonus i zakłady bez ryzyka w promocji tylko nie wiem jak to rozumieć tz że jak przegram to kasa nie przepada czy chodzi o mecze łączone że jeden może nie wejść ?
|
znacie jakąś dobrą książke do FCE z testami z transformacjami, multiple choice itp z której korzystają nauczyciele?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Mam prośbę aby ktoś wysłał mi herb TS Wisła bez tła tzn. w formacie gif . na e mail [email protected]
Obecnie nie mam zainstalowanego żadnego programu do obróbki grafiki, a potrzebuje go do strony. |
Cytat:
|
Jakie będzie RRSO przy takich parametrach pożyczki, gdy zostanie spłacona w 6 miesięcy?
Pożyczka 800 złotych. 9 rat (9 miesięcy) po 100 złoty. Oprocentowanie pożyczki 12,50% - 16,67% w skali roku Pozdrawiam :) |
Cytat:
[FONT=Verdana]gdzie:[/FONT] [FONT=Verdana]A - kwota kredytu[/FONT] [FONT=Verdana]k - numer kolejnej spłaty[/FONT] [FONT=Verdana]N - liczba wszystkich spłat[/FONT] [FONT=Verdana]Ak - wysokość kolejnej spłaty[/FONT] [FONT=Verdana]tk - okres wyrażony w latach lub ułamkach lat, [/FONT] [FONT=Verdana]upływający od wypłaty kredytu do kolejnej spłaty[/FONT] [FONT=Verdana]i - rzeczywista roczna stopa oprocentowania[/FONT] [FONT=Verdana]Szukaną wartością jest rzeczywista roczna stopa oprocentowania, czyli "i".[/FONT] [FONT=Verdana]Nie wiem po cholerę ci ta wartość zadanie na ekonometrię :shock: RRSO - roczna rzeczywista stopa oprocentowania która niewiele ma wspólnego z rzeczywistoscią :lol:[/FONT] http://www.podatki.biz/kalkulatory/rzeczstop.php5 tu masz link do kalkulatora |
czy za odpis notarialny dokumentów od PZU muszę coś płacić?? czy PZU da mi to za darmo?? może pisząc podanie zaznaczyć że jestem studentem i nie mam stałego dochodu... czeka na odp. na prv.
|
Czy race są dozwolone na stadionach w jakimkolwiek kraju? Czy wszędzie panuje zakaz?
|
Cytat:
|
gdzie znajde zegarek taki jak ma ten ziomex co prowadzi program "tajemnice najtrudniejszych napraw"? tzn szeroki pasek który tak na moje oko wyglada jak parciany pasek do spodni! chyba jest na rzepe!
|
Cytat:
I kiedy trzeba to zmienić? Jeszcze przed formatem dysku, czy może być po? Po raz pierwszy będę to robił sam i nie chcę nic spierdzielić... |
Dysk formatuje się juz po wsadzeniu płyty z windowsem wiec wpierw musisz przestawic tak jak pisal Kisis. Gdy juz zacznie czytac plyte i wlaczy instalacje to bedziesz mial tam mozliwosc wybrania formatowania :)
|
jak zrobić żeby napisać na kogoś tablicy na facebooku i aby nie wyświetlałą się informacja do wszystkich moich znajomych, że coś szkrobnąłem?
|
Cytat:
O ile się nie mylę to o to chodzi. |
Cytat:
Swoją droga chciałam zakładać grupę "szanuj prywatność znajomych - usuwaj aktywności" :/ bo wchodząc w czyjś profil i klikjąc na skomentowane przez niego zdjęcie/aktywnosc ect można obejrzeć praktycznie wszystko w cudzych profilach ... |
Jak się nazywa naprawde restauracja z serialu Majka ( serialowo nazywa sie KLISZA ) ? i gdzie na Kazimierzu się znajduje ??
|
Gdzie odbiera sie swiezo wydrukowane prawo jazdy ?
gdzies w okolicach mogilskiego ale dokladnie gdzie? dzieki wielkie murray |
Nie serialowo to też KLISZA znajduje sie na Miodowej 43
|
Cytat:
Urząd Miasta Krakowa Wydział Komunikacyjny.Takie niebieskie drzwi ;) |
Cytat:
|
czym najlepiej dojechać na Meiselsa na Kazimierzu z Huty?
|
http://static0.blip.pl/user_generate...2222_inmsg.jpg
gdzie mogę dostać taka bluże najlepiej w Krakowie, a jak nie to w internecie... ? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Potrzebuje zakupić bardzo pilnie ładowarkę samochodową do laptopa(uniwersalna z kilkoma rodzajami wejść)
Niestety nie interesuje mnie allegro bo dosyć sprawa pilna. Nie wie ktoś gdzie mógłbym coś takiego w Krakowie zakupić? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czy ktoś z Wrocławia mógłby powiedzieć mi jak tam stan wody i ew. zagrożenia na stadionie Ślęzy? ul.Wróblewskiego.
|
Szukam w miarę taniego lekarza medycyny pracy celem podbicia książeczki sanepid-owskiej. Znacie jakiś godnych polecenia ?
|
Znacie jakas dobra szkole walk w Krakowie w ktorej jest mma?
|
Gdzie można kupić w Polsce piłkę marki MONTA do freestylu??
|
Są w ogóle jakieś banki w Krakowie gdzie zakładam konto mając 18 lat i robię to na miejscu (że nie przyjeżdżają kurierem do domu)? Żeby też od razu było konto internetowe?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Mogłby sie ktoś na priv zgłosić, kto ma konto na bet-at-home? Mam pare pytań.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:39. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl