![]() |
Cytat:
Ale, za przeproszeniem, pier***nie. Właścicielami SA są osoby prawne, jakieś śmieszne fundusze nie wiadomo skąd. Jeżeli deal nie idzie, to się tych spółek pozbywa/rezygnuje/zaciera ślady. To jest mydlenie oczu i gra na zwłokę, być może będąca też częścią planu. Co innego, gdyby właścicielem był Hartling jako osoba fizyczna. |
Cytat:
|
A ja z innej beczki: kto ewentualnie otrzyma ten milion euro?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
I ten pytanie: kto jest wlascicielem Wisly Krakow S.A. |
Cytat:
|
Cytat:
Choć warto mieć na uwadze, że ten cały Stachowiak to ziomek Pietrowskiego, więc pytanie na ile jest wiarygodny i nazwijmy to "obiektywny"? Bo sugerowanie, że Vanna jest niepoważny i wycofał się nagle i bez słowa z klepniętego biznesu czy że udaje chorobę i żadnego zawału nie było to ewidentne wybielanie jednej ze stron. Tak samo wspominanie o tym, że Hartling jest z TSem cały czas w kontakcie, chce dobrze, nie będzie się sądził etc. Bardziej to wygląda na próbę miękkiego lądowania (coś jak Citko przy Meresińskim) - biedni panowie Pietrowski i Hartling chcieli dobrze a zostali oszukani przez pana Vanne. |
|
Cytat:
|
Pytanie do Socios,a sarapacie macie zamiar odpuścić?
|
Jezu, ludzie. Co Wy po tym socios tak jedziecie? Co Wam zrobili? Ktoś sam z siebie daje kasę, chce mieć na coś wpływ więc się decyduje dołączyć. Serio, co Was w tym tak boli? Wasze pieniądze wydają? A niech zdecydują wydać to na 3 tony bananów - jeśli większość tak zdecyduje to będą wpierdalać banany resztę roku. A jak się mniejszości nie spodoba to się wypisują i nie dają składki na następny miesiąc.
Taka zawiść i to w stosunku do ludzi, którzy chcą dać coś z siebie. Już nie macie na kim skupiać swojej nienawiści? |
problem socios polega na tym ze glos jednego "miśka" kupiony za zdefraudowane pieniądze moze byc wart cztery razy wiecej niz glos przecietnego kibica, z tego powodu stwarza to olbrzymie pole do powtorki z historii i podazenia przez Socios droga SKWK
|
Od kiedy ten temat dotyczy Socios?
|
Cytat:
Adresatów wielu pytań tam nie będzie, ani Dukata, ani Sarapaty, pewnie ani Mietty, Czerwińskiego, żadnych Zielakow, Miśków , będzie te kilka osób które obiektywnie maja najmniej za uszami, a jako ostatnie chcą ratować Wiśle. Ja tak to widzę . Po drugie bądźcie powazni. Wiele pytań jest na zasadzie " czy jesteście złodziejami ?" Jak Ty sobie to wyobrażasz zadanie takiego pytania np Wislockiemu? Który do tej pory zajmował się wyłącznie akademia a na działania Sarapaty miał znikomy wpływ? I kończąc mój wywód : nie spodziewam się wiele po tej konferencji, ale nie dlatego że padną tam słabe pytania, ale dlatego że winni tej sytuacji w nie mają odpowiedzialności cywilnej by się tam stawić |
Cytat:
|
Ktoś jeszcze wierzy w te brednie, że Hartling i Pietrowski są uczciwi i zostali oszukani przez złego Wannę? Gra na zwłokę nie tylko z ich strony, ale też osób, które chcą przykryć swoje występki. Teraz będziemy odliczać czas na sb do 1 lutego i co 5 min ktoś będzie pytał "przelew jest?"?
PS Mam bardzo gorącą prośbę do moderatorów. Nie można zamknąć forum dla osób postronnych i jednocześnie zablokować rejestrację nowych użytkowników? Cała Polska to czyta i z nas się śmieje, chyba nie muszę mówić którzy kompleksiarze najbardziej.. Osobiście mam bardzo krytyczny stosunek do pewnej grupy osób,ale też i duże opory przed wylewaniem na nich zasłużonych pomyj, bo to trochę jak sranie do własnego gniazda. Nawet jeśli sra się w słusznej sprawie, to nie musi dawać uciechy nieżyczliwym. |
Cytat:
|
Cytat:
Ja do socios się nie zapisałem bo nie czuje potrzeby. Ale uważam to za inicjatywę fajną i taką która nie zasługuje na bezsensowne insynuacje pod tytułem "wszyscy to i tak bandyci" - za co to? Zrobili coś nie tak do tej pory żeby sobie zasłużyć? |
A wlasnie, ktos mi dal do myslenia co do glosow w Socios - rozumiem, ze sa glosowania droga mailowa. A czy pozniej poza samymi suchymi wynikami jest mozliwosc sprawdzenia faktycznego kto jak glosowal? Wiecie, zgodnie ze zlota zasada Stalina, ze nie wazne kto glosuje, wazne kto liczy glosy. Czy takie podsumowanie jest robione i do wgladu dla kazdego? I ja nie mam na mysli szczegolowych danych osobowych tylko jakiegoś tak jakby wypisu/podsumowania ze np. czlonek nr 284 - 4 glosy na tak i na tej zasadzie po przejrzeniu glosow wszystkich wynik jest taki i kazdy sam sobie moze to policzyc i widziec, ze jego glos zostal odpowiednio policzony.
|
Widze ze po Socios jada ludzie zarejestrowani 12.2018. Np Toomo, Messu1906 optowal za fuzja z Nieciecza/Garbarnia :) Mistrz.
Troling albo krecia robota albo glupota. Ale poniewaz nowe nicki raczej glupota odpada. |
Cytat:
|
Cytat:
A jak nie satysfakcjonuje Cie odpowiedź to mówisz "to nie dla mnie", nie zapisujesz sie/wypisujesz i zapominasz. Bo to przecież nie Twoje pieniądze wtedy wydają :) |
Może by się admin jakiś zainteresował rozmyciem tematu TS, jest temat o Socios to tam podjerzliwi niech się wypowiadają, szukając już całkiem dziury w całym.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Nie jechałem, nie jadę i jechał po nikim nie będę, udowadniał że nie jestem wielbłądem też nie. Za to zwyczaje propagowane przez co po niektórych userów którym wydaje się że długi staż upoważnia ich do ubliżania innym to żenada. Bardzo słabo. |
|
1.Co do Socios. Na razie się nie zapisałem - powiedzmy, że to dlatego, że miałem zawał:). ALE uważam, że jest to organizacja bardzo sensownie pomyślana i potencjalnie pożyteczna. Siłą Socios, prócz zasad pełnej finansowej transparentności opisanych w regulaminie, jest "aksjologiczny minimalizm". Można być ultrasem, piknikiem, lewakiem kosmopolitą, nacjonalistą, kosmonautą i pewnie nawet volkswagenem garbusem - jeśli tylko kibicujesz Wiśle, Socios jest dla Ciebie otwarte. Dobrze rozumiem?
Niebezpieczeństwo przejęcia oczywiście istnieje, ale im więcej członków, tym jest ono mniejsze. Żeby przegłosować sześciuset, trzeba by wprowadzić powiedzmy dwustu nowych członków po 4 głosy każdy. A żeby przegłosować 6 tys. członków, to tych lewych powinno już być ze 2 tysiące. Proste. 2. Co do Miski Ly i spółki, to ciągle umyka nam najważniejsze, to znaczy logika całej tej szopki. Żadne tłumaczenie nie wydaje mi się przekonywające: ani że Miska jest od Miśka i został podstawiony, żeby wybielić Sarapatę, ani że jest oszustem działającym na własną rękę. Widzę jedną przerażającą możliwość. Czy ktoś wie, gdzie są karty zawodników? Gdyby np. 27 grudnia zostały zastawione jako zabezpieczenie jakiejś pożyczki zaciągniętej przez Jego Królewską Mość Vannę, bylibyśmy za siedmioma dupami. Czy to mógłby być ukryty cel całej tej szopki? 3. Co do Miśka, Zielaka i ich kompanów oraz sympatyków. Całe to towarzystwo trzeba usunąć z klubu, trybun, ulic. To jest robota dla MSW i sądów. Pojawiające się tutaj głosy relatywizujące zło wyrządzone Wiśle przez Pawła M. są smutnym dowodem tego, że próchnica weszła za głęboko. |
Cytat:
Od kiedy Zarząd Spółki Akcyjnej (a Pani Sarapata jest przecież prezesem SA) odpowiada prywatnym majątkiem za zobowiązania spółki ? Z tego mi wiadomo art. 299 KSH mówi jedynie o odpowiedzialności zarządu Sp. Z o.o. Dla miernoty dziennikarskiej z SE podpartej jakimś pseudo-ekspertem to chyba bez znaczenia .. Odpowiedzialność karna już prędzej w tym przypadku ale to temat znacznie szerszy. |
Ten zawał to niezły kit. Ciekawe co jeszcze wymyślą ?
Jak faktycznie jest ta klauzula o odszkodowaniu to będą grać na czas i przeciągać negocjacje w nieskończoność. Najprawdopodobniej myśleli że robią interes życia. Nie zapominajmy jednak kto doprowadził Wisłe na skraj przepaści |
Cytat:
Reakcja obronna organizmu po ligowym klasyku z Lechem. Ciekawe czego by dostał. gdyby musiał oglądać mecz z Sosnowcem albo Legnicą.... |
Cytat:
|
Cytat:
Także nie można powiedzieć, że byli członkowie zarządu mogą w tym wypadku spać spokojnie. |
Ciekawe czy te firemki sprzatajace karmiace i inne co wyprowadzaly kase zrezygnuja z czesci pieniedzy.
Oczywisice pytanie retoryczne. Odpowiedz: Nie Bo jak w polityce "im sie nalezały" |
Co tu się ....a odpierdala w ostatnich dniach to aż wstyd. Przerzucacie się wszyscy gównem jak stajenni, kto bardziej szkodzi Wiśle, doszukujecie się w ludziach, którzy własne cięzko zarobione pieniądze dają na jedyną realną alternatywę dla SKWK, doszukujecie się w nich spiskowców i z pewnością ukrytej opcji Sharków. Czy Wam się wszystkim sufit na głowę s.......ił ?
Skoro wszyscy mają takie wielkie głowy pełne absurdalnych rozkmin, proszę zacząć myśleć nad REALNĄ pomocą, którą możemy zaproponować klubowi poza SOCIOS, a nie atakować ich tylko dlatego, że przegłosowali pieniądze na remont AP, a następnie na pożyczkę na cel spłacenia kontraktu Arsenicia. A Wy, co już dla Wisły zrobiliście w tych trudnych chwilach ? A no tak, zaatakowaliście ją, jej kibiców, zaczęliście dzielić i jątrzyć na tym forum zakładając przy okazji kilka kont. Brzydzę się takimi s....ysynami, którzy przychodzą tylko dolewać oliwy do ognia. |
Mam pytanie do osób reprezentujacych Socios.
W KRS jako adres siedziby stowarzyszenia Socios widnieje Reymonta 22. W takim razie, jaki tytuł prawny ma stowarzyszenie Socios do obiektu nalezacego do TS? Czy podpisano jakas umowe najmu pomieszczeń? Pytam serio |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:21. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl