Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Ekstraklasa (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=7374)

flamengista 10.05.2011 10:37

Mi by jednak było żal. Po prostu Wojciechowski dodaje tej lidze tyle kolorytu - bez niego byłoby strasznie nudno.

Swoją drogą, bardziej Frankowskiego zmotywować nie mógł:-D

kreseq 10.05.2011 10:50

Nadprezes dobrze gada... Niech nie da pieniedzy a ten twor skonczy tam gdzie jego miejsce.

Sartre 10.05.2011 10:53

Cytat:

Mi by jednak było żal. Po prostu Wojciechowski dodaje tej lidze tyle kolorytu - bez niego byłoby strasznie nudno.
Ty sobie tak możesz pisać z Krakowa, Tobie to tatałajstwo nie szwęda się po kanałach ;)

Jagul 10.05.2011 10:58

A już się bałem, że prezes wszystkich prezesów JW zmądrzał ale całe szczęście nie zawiódł mojego zaufania :D
Następnym krokiem po krytyce drużyny w gazetach powinno być zwolnienie trenera (tak jak w przypadku jego 2432345 poprzedników) Czy i tym razem JW podoła??

IncognitoTSW 10.05.2011 11:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez flamengista (Post 1088516)
.

Już lepiej wziąć Skorżę - sprawdzony w lidze, z sukcesami:-D

A Probierz do Legii. I znów byśmy mieli Amicę i Legię z głowy na cały sezon

AYALA 10.05.2011 11:10

Vladimir Weiss coś nie pali sie do pracy w Legii....woli Rosje.Jak to kiedyś mówił słynny trener Wójcik " kasa misiu,kasa"
http://legia.net/wiadomosci,41466-vl...wszenstwo.html

Teqcontroller 10.05.2011 11:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AYALA (Post 1088591)
Vladimir Weiss coś nie pali sie do pracy w Legii....woli Rosje

Proste , wiecej kasy jakis poziom , jeszcze pewnie jak ulyszal co sie przez ostanie tygodnie dzieje w Polsce , to powiedzial dziekuje.

wolfy 10.05.2011 12:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Sartre (Post 1088581)
Ty sobie tak możesz pisać z Krakowa, Tobie to tatałajstwo nie szwęda się po kanałach ;)

A próbowaliście rozrzucać trutkę? Na szczury tak średnio działa, ale one podobno są inteligentne:>

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AYALA (Post 1088591)
Vladimir Weiss coś nie pali sie do pracy w Legii....woli Rosje.Jak to kiedyś mówił słynny trener Wójcik " kasa misiu,kasa"

Jakby rzucić okiem na to, jakie nazwiska były przymierzane (głównie medialnie) do Wisły na początku sezonu... Brutalna prawda - w polskiej lidze wystarczy przeciętny zachodni trener z papierami, który przygotuje drużynę pod względem fizycznym (jakoś nasi są w stanie zapierdzielać 90 minut, podczas gdy za Skorzy zdychali po 60-ciu) i wpoi im jakąś taktykę, którą będzie z żelazną konsekwencją egzekwował.
Tylko to musi być przeciętny trener, a nie koleś dla którego będzie to zesłanie.

PhantomRanger 10.05.2011 13:20

To widzę, że Wojciechowski znowu zaczyna szaleć. Jeśli nie ma zamiaru grubych milionów wydawać na klub niech w zamian co miesiąc na moje konto będzie przelewał 3500zł. On tego nie odczuje, a ja będę zadowolony. Teraz na poważnie ile jeszcze meczów na ławce Polonii dajecie? Dogra do końca sezonu ?

wolfy 10.05.2011 13:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PhantomRanger (Post 1088656)
To widzę, że Wojciechowski znowu zaczyna szaleć. Jeśli nie ma zamiaru grubych milionów wydawać na klub niech w zamian co miesiąc na moje konto będzie przelewał 3500zł. On tego nie odczuje, a ja będę zadowolony. Teraz na poważnie ile jeszcze meczów na ławce Polonii dajecie? Dogra do końca sezonu ?

Zostało jeszcze pięć meczy, więc stawiam że nie.

Gwiaździsty 10.05.2011 13:31

No to o 16.15 na luziku można zasiąść przed telewizorem i ogladnąć jak się kopią po czołach w Bytomiu. A trup będzie się słał tam gęsto. Mam nadzieję, że z dobrym dla nas skutkiem i końcowym wynikiem również. Tak aby w niedzielę można było przybić wieko trumny takim solidnym gwoździem.

Worcester 10.05.2011 13:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gwiaździsty (Post 1088665)
No to o 16.15 na luziku można zasiąść przed telewizorem i ogladnąć jak się kopią po czołach w Bytomiu. A trup będzie się słał tam gęsto. Mam nadzieję, że z dobrym dla nas skutkiem i końcowym wynikiem również. Tak aby w niedzielę można było przybić wieko trumny takim solidnym gwoździem.

Dokładnie. Dziś dla Polonii ważny mecz. Jeśli dziś wydadzą wyrok, zostanie on wykonany w niedzielę.

ToTylkoJa 10.05.2011 13:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1088623)
w polskiej lidze wystarczy przeciętny zachodni trener z papierami, który przygotuje drużynę pod względem fizycznym (jakoś nasi są w stanie zapierdzielać 90 minut, podczas gdy za Skorzy zdychali po 60-ciu) i wpoi im jakąś taktykę, którą będzie z żelazną konsekwencją egzekwował.
Tylko to musi być przeciętny trener, a nie koleś dla którego będzie to zesłanie.

Nie bronię Skorży- nie chcę go już w Legii.

Ale patrząc na Legię pod względem fizycznym, to wygląda ona zadziwiająco dobrze. Wytrzymali 120 minut z Lechem w finale, następnie zabiegali Koronę w drugiej połowie w lidze. To jednak pokazuje, jak słabym trenerem jest Skorża, zespół dobrze biega, nie traci sił a i tak ma problemy z wygrywaniem. Taki Manu to przypomina mi Alvesa(pod względem biegania i wydolności, nic poza tym), koleś zapieprza z obrony do ataku i z powrotem i w 90 minucie wygląda dobrze pod względem fizycznym.

flamengista 10.05.2011 13:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Incognito2192 (Post 1088585)
A Probierz do Legii. I znów byśmy mieli Amicę i Legię z głowy na cały sezon

Nie, lepiej Bakero. Choć dla mnie idealnym kandydatem byłby Libor Pala, skoro Legia szuka u południowych sąsiadów.

Probierz mimo wszystko jak na naszą skopaną jest trenerem, którego zaliczam do kategorii: "średni". Razem z Kafarskim. To spore wyróżnienie, bo większość rodzimych szkoleniowców jest w kategorii "wujowi".

wolfy 10.05.2011 14:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez flamengista (Post 1088693)
Nie, lepiej Bakero. Choć dla mnie idealnym kandydatem byłby Libor Pala, skoro Legia szuka u południowych sąsiadów.

Probierz mimo wszystko jak na naszą skopaną jest trenerem, którego zaliczam do kategorii: "średni". Razem z Kafarskim. To spore wyróżnienie, bo większość rodzimych szkoleniowców jest w kategorii "wujowi".

Probierz jest słaby tak samo jak Ulatowski, tylko nie zdążył jeszcze tego pokazać:> Średni to jest Zieliński i dobrze, że go już w Amice nie ma.

Skoro już jesteśmy przy Ulatowskim, to uczciwie byłoby dać mu drugą szansę, taką jak dostał Skorża. W pół roku spuścił Cracovię, ciekawe czy powtórzyłby wyczyn w Legii?
:D

Libor Pala to też dobry trop, ale on niech lepiej buduję drużynę koszykarzy dla Polonii.

Gwiaździsty 10.05.2011 14:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ToTylkoJa (Post 1088682)
Taki Manu to przypomina mi Alvesa(pod względem biegania i wydolności, nic poza tym), koleś zapieprza z obrony do ataku i z powrotem i w 90 minucie wygląda dobrze pod względem fizycznym.

Narazie to mieliście Skorżę tylko 1 sezon. Taki Manu po kolejnym sezonie u Skorży będzie nie do poznania :). Maćkowi trzeba stanowczo dać 2 sezony albo 3 (tak jak u nas) żeby mógł dopełnić to co zaczął :). Narazie jest za wcześnie na ocenę jego warsztatu. Oby został na kolejny rok :).

spirit 10.05.2011 15:09

Dziś jest taki dzień, w którym przez 2 godziny każdy z nas będzie się czuł Bytomianinem.

Teqcontroller 10.05.2011 15:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez spirit (Post 1088723)
Dziś jest taki dzień, w którym przez 2 godziny każdy z nas będzie się czuł Bytomianinem.

:rotfl:Ja juz sie nim czuje.

Hej Hej Polonia !

kreseq 10.05.2011 15:14

Ja czuje sie masochista... zmusze sie do zobaczenia jak 22 kolesi kopie sie po czolach...

neq. 10.05.2011 15:32

hej Polonia gol ;)

AS82 10.05.2011 15:39

Póki co niestety pejsy lepiej graja :-/

neq. 10.05.2011 15:41

póki co to ten mecz wygląda jak spotkania drugo ligowych zespołów które o nic już nie grają, a w końcu to mecz o 6 pkt.....to samo doping;]

Semper Fidelis 1985 10.05.2011 15:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez neq. (Post 1088738)
póki co to ten mecz wygląda jak spotkania drugo ligowych zespołów które o nic już nie grają, a w końcu to mecz o 6 pkt.....to samo doping;]

Przecież dla Polonii remis to dobry wynik

Proud 10.05.2011 15:48

W pewnym Mieście Przemysłowym

Gdzie Hutnicy Topią Stal

Jest Taka Drużyna

Która Zwie Się Polonia

Alleluja Alleluja Alleluja Polonia

Alleluja Alleluja Alleluja Polonia!!!

:D

neq. 10.05.2011 15:49

nosz czarny co ty robisz !?

PotiWisla 10.05.2011 15:50

no i niestety 0:1

mitmichael 10.05.2011 15:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Semper Fidelis 1985 (Post 1088742)
Przecież dla Polonii remis to dobry wynik

Dobry czy nie to jednak wygrana daje im 30punktow a to juz spora przewaga nad Cracovią. Na razie po lepszej grze prowadza niestety przyjezdni

Pan Jotka 10.05.2011 15:51

No i dobrze. Mecz w niedzielę będzie dla nich o wyjście ze strefy spadkowej, a nasz o mistrza. Oj będą emocje!!!!

iiYama 10.05.2011 15:52

Bytom na jesieni wygrał 1-0 więc nawet remis będzie dla nich dobry.

A przed momentem powinien być karny dla gospodarzy, a nie było.

PotiWisla 10.05.2011 15:52

Karny dla Bytomia powinien być ale oczywiście sędzia nic nie widział

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:00.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl