![]() |
Pracuje w finansach i polskie Accenture biduje... nie sadze żeby to był dobry trop. Nie lepiej poczekać jeszcze trochę na oficjalne info?
|
Cytat:
|
Żaden AON ani Accenture...
|
Niech ta saga się już skończy, bo ileż można ? :D Z jednej strony jest podekscytowanie i ogromna ciekawość, a z drugiej niepewność i obawa, żeby ten nadmuchany do granic możliwości balon nie rozje**l się z ogromnym hukiem . Poczekajmy na spokojnie do jutra (chociaż ciężko tu o spokój) i miejmy nadzieje, ze pod Wawelem bedzie ogromny huk, ale strzelających szampanów ! :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
nie wiem, co mnie w żydkach bardziej śmieszy: czy to, że bardziej kręci ich nasz klub, niż ich własny, czy to, że nie mają pojęcia, że jak wysyłają te ich bieda-maile do jakiś firm, aby niby je odstraszyć, to są one wyłapywane przez serwery i oznaczane jako spam, więc nie docierają do nikogo :lol: ale tego nie zrozumiesz, to trzeba się urodzić z taką chorobą, zwaną potocznie niedojebaniem umysłowym.
Czy też macie wrażenie, że od czasu Meresińskiego wsiedliśmy do jakiegoś roller-coastera, który za cholerę nie chcę się zatrzymać? Ech, a za Cupiałą było tak spokojnie ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
@Elendil
Mi się zawsze wydawało że roller caster zaczął się jak zwolnili Kasperczaka który przyszedł później na konferencje z Liczką, a później odszedł z klubu Szymkowiak. |
Cytat:
To ja nie mam prawa nie wierzyć w świętego Mikołaja bo w razie draki mam się chowac ? Chyba kpisz :haha: |
Cytat:
|
To na koncie są jeszcze jakieś pieniądze ?
|
Cytat:
http://sportdziennik.pl/wisla-krakow...atniej-szansy/ |
Cytat:
|
jestem dobrej myśli, trzeba wierzyć do końca. Być może to AON albo Accenture, ważne, aby wyrównali zaległości z pensjami i pozbyli się obecnego zarządu
|
Nie aon, nie szejki z MC, tylko jakiś fundusz inwestycyjny. Zaraz zacznię się dochodzenie forumowych detektywów. Ale to Miga, więc dzielmy przez dwa
http://sportdziennik.pl/wisla-krakow...atniej-szansy/ |
A mówi wam coś takiego jak skrót ZTE ?
|
Chiny, Zanzibar, Polska, Japonia, Wielka Brytania, Szwajcaria. :D
|
Boże ludzie jakie accenture. Zejdźcie na ziemię. Jeszcze to podpisywanie w Krakowie :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Pan od nielubianych słów typu SOCIOS - nie lubi również socios przy nicku, śmieszy go to :] szkoda tylko, że nie potrafisz skumać najprostszej rzeczy, że taki zabieg ma duży wpływ marketingowy (to przy nicku, tak...) Do tego zakochany w Kicie... :/ Ciekaw jestem czyś taki nie szeryf biurkowy i w socios jesteś, jak tak innych ganisz :D |
Cytat:
1. Większość jego informacji jest tak samo rzetelnych jak te z krakowskimi biznesmenami (długo się upierał że takiego tematu nigdy nie było). Większość informacji sam sobie wymyśla. 2. Dla niego każdy kto jest przychylny Wiśle jest bandytą, lub oszustem (wystarczy spojrzeć co pisał o Wiesławie Włodarskim...) 3. Każdy kto spotkał tego pana wie jak "poważnych" ma informatorów. Tylko szkoda że większość z nich dla zabawy podsyła mu fake newsy xD (niczym takie drażnienie się z kimś kto ma opinię "foliarza") |
LucjuszWielki w odroznieniu od ciebie nie odzywam sie na tematy o ktorych nie mam pojecia- ty natomiast tak samo jak ja nic nie wiesz a szczekasz non stop ze to wszystko kpina i sciema itp ....owszem , nie twierde ze nie masz racji ....tylko sie zastanawiam co Ty i wielu innych ( a Ty jestes jedym z najwiekszych przemadrzalcow ) bedziecie pisac gdy to wszystko okaze sie nieprawda i jednak sponsor-inwestor sie znajdzie ????? po prostu pol tego forum zrobi z geby cholewe - a potem jakby nigdy nic skupicie sie na pisaniu dalszych postow ...po prostu ilez mozna klepac cos na " chybil-trafil" nie majac ku temu zadnej wiedzy ???? to mnie zastanawia , kolejny raz napisze : nie przecze ze nie masz racja - moze masz - a moze nie , ale krzykacze forum ktorzy jednak pomylili sie w swoim totolotku ( chybil trafil) powinni byc wyszydzani pozniej za zasmiecanie forum i robieniu z siebie glupkow - szczegolnie ze czytaja to nie tylko Wislacy ale i kibice innych klubow : prosta zasada : niewiem to sie niepopisuje domyslami ityle w temacie , glupek sie łupie i robi zawsze zamieszanie- madry czlowiek po prostu czeka na rozwoj wydarzen i dopiero po fakcie komentuje ....dalsze pisanie z Toba nie ma sensu - bo i tak mnie przekrzyczysz , wiec polemika z toba i nnymi ""kumatymi' mnie nie rajcuje ...Wesolych Swiat
|
Nie podano jeszcze nazwy tych/tego konsorcjum z szwajcarii (?) Co miga pisał, a już znalazło się pare debili co biadola ze nie wyglada to za dobrze. Wezcie rozped w sciane i sprawdzcie co macie w glowie. Dajecie sie nabierac na właścicieli MC (pozal sie boze dziennikarze tez), to niestety kazda firma ktora nie ma petrodolarow to upadek. Powodzenia. Czekamy do dzis wieczor/srody.
|
Cytat:
Poza tym, już jedna niby wiarygodna informacja jakoby rano miało się coś wyjaśnić, a potem być może na Wigilii okazała się ściemką.... Cholewę z gędy robią ci co podysłają info, a ja faktycznie NIE WIEM NIC, ale w jakiś sposób potrafię wiarygodnie ocenić rzeczywistość i potrafię wyciągac wnioski z przeszłości scenariusz powtarza się. |
https://twitter.com/zbymak1/status/1069180240860196864
https://twitter.com/zbymak1/status/1069623239712940032 Dwa bardzo ciekawe twitty zbymaka z 2 i 3 grudnia biorąc pod uwagę najnowszy artykuł Migi i jutrzejszym locie zarzadu do Szwajcarii. |
https://eszjot.files.wordpress.com/2...o-07-32-17.png
ehh ta Szwajcaria :D :D :D |
Mnie jedno zastanawia: najpierw Wlodarski decyduje się na wejście w Wisle, nawet wywiadów na ten temat po czym po krótkim audycie odpuszcza. Argumentuje tą rezygnację z Wisly nie kolejnymi trupami które z szafy wypadly ale małą ilością czasu koniecznym na finalizację spraw.
No więc jak: od początku wiedział kiedy jest deadline i na początku go akceptował ale trzy dni później już nie? Malo prawdopodobne. Dla mnie jedyne wytlumaczenie tej sytuacji to to, że dowiedzieli się kto i z jaką klasą ma w klub wejść. I dlatego odpuścili. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:11. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl