![]() |
Bilety na Legię (z którą gramy tydzień później) sprzedają się lepiej niż na Cracovie...
|
1280 biletów na C. W 6 dni zeszło 1000 biletów na C. Miejmy nadzieję że za tydzień biletów już nie będzie.
|
Chyba na G :D
|
Sprzedaz pewnie konkretnie ruszy od poniedzialku. Mam nadzieje ze wypelnimy stadion jak nalezy.
|
Oczywiście na G miało być ;)
Na pozostałe sektory jak narazie katastrofa z tego co widzę. Jak komuś się chce to może policzyć. |
Powiedzcie mi, jak to jest teraz z KK? Czy jeżeli chce zabrać na mecz (z Legią) kogoś bez KK , to mogę tej osobie zamówić bilet razem z moim on-line?
|
Nie siej propagandy ze sprzedaja sie lepiej skoro poszlo dopiero tys biletow z czego w pierwsze 5 godzin ponad 700:) Na derby srednio idzie 500biletow na dobe tak dla twojej informacji;D Według mnie nie mozesz jej zamowic biletu on line to jest tylko dla posiadaczy kk i tak pewnie zostanie.To ze bedzie zniesiony obowiazek posiadania kk oznacza ze musisz bilet zakupic w kasie chociaz z drugiej strony masz potwierdzenie na maila zakupu wraz z kodem wiec trzeba czekac na oficjalna decyzje klubu;) mozesz sprobowac wpisac dane tej osoby przy zakupie ale pewnie wystapi ze nie ma jej w bazie wiec nie zakupisz to tylko gdybanie;> Teraz pytanie dlaczego E12 jest zamkniete skoro SKWK informuje ze sektor MABG jest na E11 tylko
|
Ciekawe czy te 900 biletow co zostało na X zejdzie jutro? :)
|
Raczej watpie. Chyba ze kibice rusza szturmem na kasy:)
|
Osobiście obstawiam, że skończą się w środę. Natomiast tempo sprzedaży jest dobre. Do meczu zostało 7 dni, a klub sprzedał około 16 tys. biletów.
|
to znaczy że na pewno bilety będa w dniu meczu jeszcze. Szkoda, bo pewnie setki ludzi odpuszczą wczesniejszy zakup wiedząc ze kupią przed meczem. A potem będą stali 2h w kolejce.
|
Cytat:
Sektor E12 również tworzy ''sektor szkolny'' w razie większej ilości zgłoszeń zostanie on przeznaczony dla dzieciaków. Zresztą jest to napisane na oficjalnej stronie klubu. Cytat:
|
Miał ktoś może podobny problem do mnie?
Mianowicie w trakcie płatności PayU przez sklep int, wybrałem odruchowo do wpłaty stary bank (PKO), zamiast nowego (ING), chcąc wycofać się i zmienić bank.. strona wygasła. I tak, z jednej strony mam na stronie Wisły bilety jako 'oczekujące na płatność' i nie mogę kupić innych na te same dane. Nie ma również opcji 'ponów płatność'. Z drugie strony nie mam danych do przelewu, aby dokonać odręcznie płatności (mail od PaYu nie zawiera wszystkich danych). Jutro będe wydzwaniał do klubu, ale mając już jakieś doświadczenie z klubem wiem, że to nie łatwe... |
Jasne, nie zapomniałem że sektor C jest wyłączony ze sprzedaży. Sprzedano niecałe 15 tys. biletów+bilety których nie uwzględnia sprzedaż internetowa (sektor szkolny i bilety vip). Zakładam że daje to około 16 tys. ;)
|
Cytat:
Czyli nie dokończyłeś transakcji? Jeżeli nie, to najpierw rano spróbuj jeszcze raz a później dzwoń do klubu. Jeżeli status oczekuje na płatność to nie ma skąd pobrać środków i nie opłacono. Będzie to wisieć w systemie 3-5 godzin. Później będzie można spokojnie ponowić zakup biletów. |
Cytat:
Jeśli po 3-5h wygaśnie to spoko, natomiast w mailu od payu widnieje zapis że serwis dopiero po 10 dniach bez wpłaty anuluje transakcję.. sam się zdziwiłem tym zapisem. |
Cytat:
|
Wie ktoś czy jak kupię bilet na G5 to przejdę przez którąś z bramek G1-G3?
|
Witam,
z dniem 25.11 wchodzi ustawa, która znosi obowiązek rejestracji wizerunku osób, co oznacza, że bilet będzie można kupić za pomocą imienia, nazwiska oraz nr PESEL. Czy w związku z powyższym, klub zamierza wprowadzić możliwość kupowania biletów bez kk? Ma ktoś może jakieś informacje? Pozdrawiam |
Cytat:
|
Ale on sie pytal czy przejdzie przez jedna z bramek G1-G3, a nie czy da sie przejsc z G4 na G3 przykladowo. Na C jak wiadomo da sie wejść każdą bramką, a jak bedzie na G biorac pod uwage, ze to jest sektor gosci, to jeden ciul wie.
WSZYSCY NA DERBY! MOBILIZACJA! |
Cytat:
Mam nadzieję, że bilet zakupiony ;) |
A jak idą bilety na krawaty? Zejdą jak ostatnio na tydzień przed meczem czy zdążę kupić po 1 XII? Oczywiście orientacyjnie...
|
Cytat:
Póki co bilety dostępne na każdy otwarty sektor. 16850 sztuk zostało. |
Ważna informacja dotycząca kupna biletów:
Cytat:
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...i_kart_kibica/ |
Dopiero teraz klub otworzyl całe sektory B22,B23,B24 wczesniej byly poblokowane ;) stad liczba biletow moze sie troszke zmienic od tego co ostatnio pisalem ;D
|
Cytat:
|
Inne kluby w ekstraklasie mają taką możliwość nawet bez żadnych skanów.
Co do Derbów: Cytat:
|
A wiec tak oficjalnie ;) Na mecz derbowy zamkniete jest sektor C oraz B11,B12 a takze H11:)!!
Oficjalna liczba na danych trybunach jest taka: G-5451 F-1875 E-8787 D-1873 B-1275 A-2506 H-1799 co daje lacznie 23 566 widzów a na chwile obecna na danych sektorach pozostalo : G-912 F-886 E-4246 D-101 B-1163 A-1051 H-1275 a wiec 9634 biletow pozostalo na te sektory ;) podsumowujac 23 566 - 9634 = 13 932 miejsca sa zajete na Derby ;) do calej puli z tych sektorow nalezy takze wliczyc 2646 miejsc z Prasy,RTV,Vip,Skyboxy a wiec pojemnosc stadionu na Derbach wynosi 26 212 tyle na chwile obecna moze zasiasc osob na stadionie o ile nie zostana otworzone sektory B11,B12,H11 na co sie raczej nie zanosi ;) Oczywiscie ta lioczba 13 932 jest bez tych 2646 miejsc ktorych nie ma w sprzedazy jak zobaczyc czyli Vip Prasa Rtv Skyboxy;) Brak biletów na sektory G1,G2,G3,G4,D21,D23,D24!!!!Ostatnie sztuki pozostaly na D11,D12,D22,F21,A22, |
Panowie, proszę o odpowiedź czy wchodził ktoś na stadion z torbą z książką, zeszytem, długopisem itp. na sektory E, robią z tym jakiś problem bo koledzy wracają od razu ze studiów i nie będą mieć tego gdzie zostawić a chcę ich zabrać na mecz.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:25. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl