![]() |
Kto by to nie był, to te sekrety i mylenie tropów, to zwykła głupawka. Sensu w tym żadnego nie ma.
|
Już ....a czarnowidztwo bo Bialonski napisał. Ja .......e, poczekajmy.
|
@JacekFan
Dokładnie. Musi wyłożyć praktycznie 5 baniek na start, albo nie wyciągnie z tego klubu ani złotówki. |
Cytat:
|
dajmy sobie na wstrzymanie...jako odstresowująca przerwę polecamy przeglądniecie izraelskiego forum z ul ...nie pamietam dokładnie, Kałuży?,Błota? w każdym razie jakiegoś syfu.sa bardziej podjarani niż my
|
Tam się szerzy nienawiść nie polecam.
|
To jest zbyt piękne żeby było prawdziwe.
Uwierzę jak zobaczę. Jeśli znalazłby się ktoś, kto uratuje naszą Wisełkę i jeszcze dorzuci troche grosza... wyjdziemy mocniejsi z tej sytuacji. NA POHYBEL wszystkim sk... którzy czekali jak sępy na nasz upadek! |
Skoro aon robił audyt to znaczy że za tym audytem musiał stać ktoś poważny. Skoro nie ma w klubie 2k PLN na odwołanie od kartki ondraska to nie było mydlenie oczu. Takie rzeczy tanie nie są. A skoro Baszczynski rzucił temat, Kosa kilka dni temu też wiedział że cis jest na rzeczy to trzeba być dobrej myśli.
|
Cytat:
|
Albo się obsrała albo dopina super deal Wisła Kraków City budżet miliony monet. Co bardziej prawdopodobne?
|
Cytat:
|
Zgodnie z plotkami umowa miała być podpisana w siedzibie Inwestora, więc jako prezes TS pewnie tam teraz zmierza/była. Natomiast jeżeli jedynym powodem nieobecności był lęk przed piłkarzami, cóż, myślę że to najmniejszy problem dla PMS.
|
Cytat:
|
Cytat:
Że masz jakieś problemy ze sobą. Bo ja nic złego w tym temacie nie napisałem. Koniec offtopu. |
Umowa jest podpisana. Warunek zastrzeżono w umowie, że jeśli nie przeleją zaległości w ciągu 24h piłkarzom to umowa się rozwiąze
|
Cytat:
|
Dobcio - dzięki za informacje, ciekaw jestem czy ta firma to nie będzie czasem ta firma krzak z Anglii co to miala kupować Wisłę dwa tygodnie temu
|
Info od razu po tym jak spłacą piłkarzy. Jak nie będzie informacji do jutra do wieczora to znaczy, że nie zapłacili i umowa się rozwiązała.
Żadna firma krzak co nas miała kupować ani nic co się pojawiało wcześniej w mediach. Siedziba Główna spółki to kraj anglojęzyczny |
Czyli dalej nic nie wiadomo, a twitterowcy będa mnożyć kolejne domysły. Nie zdziwię się, jak jutro się okaże, że jeszcze kilka dni trzeba poczekać.
|
Aha... wiadomo wszystko, ściema goni ściemę, a Marzenka miała dobrą wymówkę .... ehhh chcieliśmy dobrze, nie pozostawimy Wisły samopas, ta spłata zobowiązań to był test, jak widac firma niepoważna, walczymy dalej --- tak będzie.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Czekamy już te ostatnie 24h i będzie wszystko wiadomo. To jest przynajmniej pocieszające. Jak ta opcja nie wejdzie to innej nie ma. |
Cytat:
|
Przez 2 lata nikogo nie znaleźli, a tu nagle za 5 dwunasta i sami kupcy... :) Oprzytomnijcie proszę.
|
No może i macie rację. Oby.
|
Cytat:
|
Cytat:
Ktoś kto tam pisał na twitcie o 200 mln budżetu itd to tego w umowie nie ma. Takie gadanie było wczoraj na zarządzie. TS nie wie czego się do końca spodziewać. Jak jutro piłkarze obudzą się z pensjami na koncie to pewnie pójdzie do mediów i będzie wiadomo, że deal się udał. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:58. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl