![]() |
To w Śląsku płacą?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Szlag mnie trafia, że Chrapek do nas nie wrócił a w zamian "interesujemy się" jakimiś zagranicznymi piłkarzami.
|
Cytat:
jakbys odpwiednio wcześnie zaczął zrzute moze bys na niego uzbierał ;/ |
Dumny jesteś z siebie?
|
Hej Kiko odstaw hiszpanów postaw na młodych polaków, hej kiko odstaw hiszpanów...
Zaczyna się :D |
Co Wy z tym Chrapkiem, a chyba był kiedys temat powrotu do Wisły, dostał hajs w Lechii poszedł, nikt nie płakał. dostał hajs we Wrocku to tam poszedł i lamenty.
Wisły Juniorzy zdobyli już mistrzostwo i jakoś zniknęli w dorosłej piłce... Na chwilę obecną potrzebujemy zmniejszyć zadłużenie i być w pierwszej 8, wprowadzać młodych powoli. Trzymajmy kciuki za Drzazgę bo on ma papiery żeby odpalić. Pamiętajcie że ceny i wynagrodzenia zwariowały, zwłaszcza za Polskich zawodników. Kolejna kwestia Wisła z Lechią (zarzady) nie mają po drodze więc wątpię aby ułatwiano ruchy między klubami. |
Myślę, że każdy z nas chciałby Chrapka w Wiśle. pytanie, czy Chrapek w ogóle chciałby wracać do obecnej Wisły. I nie mówię o kwestiach finansowych, tylko o naszej drugiej linii. W tej chwili nasz środek pomocy jest na papierze jednym z najsilniej obsadzonych w lidze. Llonch, Mączyński, Brlek i Stilić. Oczywiście, za dwa miesiące może nie być w Krakowie 2 spośród 4 wymienionych, ale słowo klucz - MOŻE. Nie po to Chrapek zmienia klub, żeby znowu usiąść na ławce. Jakbyśmy już mieli dograne transfery Mączyńskiego i Brleka, to pewnie rozmowa byłaby inna.
|
Nie ma co Chrapkowi umniejszać, nas po prostu na niego nie stać
|
Cytat:
Przecież on teraz ,to może wybierać wśród licznych ofert topowych klubów. |
Przypominam, że Chrapek sobie nie za bardzo poradził w tej Lechii ..
|
W Lechii tak sobie wygląda Wolski, który u nas wymiatał. Michał to moim zdaniem typ podobny do Popovicia, nie będzie grał fajerwerków, tylko odpowiedzialnie ma rozdzielać piłki. Tak czy siak przydałby się nam. Polak, wychowanek, ciągle przed swoim maxem.
|
Cytat:
Nie bez znaczenia jest oczywiście fakt, że to nasz wychowanek. |
Cytat:
|
Cytat:
|
[QUOTE=X-Ray;1473246]Mój Bożę, takiego grajka chcesz trzymać na ławce? Przecież to czysta dezercja.[/QUOTE
A nie dywersja przypadkiem ? ;) |
Michał Czekaj odchodzi z Rozwoju Katowice za wysokie progi ?
|
Cytat:
On po pierwsze nie wiadomo czy ma zdrowie do gry w piłkę? A nawet jeśli ma to potrzebuje mądrego trenera i specjalnego treningu. |
Cytat:
|
Mi się wydaje, że raczej tu chodziło o słowo "sabotaż", ale nie będę się spierał
|
Czekaj zmienia klub. Przechodzi do Wigier Suwałki czyli znow zobaczymy go w poważnej piłce?
|
Powodzenia Michał !
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Skoro przechodzi do klubu grającego na wyższym szczeblu rozgrywek, to chyba jednak za niskie
|
Cytat:
|
Tomasz Kulawik został trenerem Podhala Nowy Targ.
|
powodzenia!
|
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:05. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl