![]() |
Cytat:
|
Póki co mroczny scenariusz się sprawdza : "Wisła ma problem z rozwiązaniem umowy". Świetnie zaplanowana akcja. Goście robią sobie jaja i na oczach całej Polski, w białych rękawiczkach, robią przekręty. Gdybym o czymś taki usłyszał, to bym pomyślał, że to scenariusz komedii klasy B. Tym razem czekamy na piątkową konferencję. Dlaczego dopiero w piątek!?
To się dzieje jednak naprawdę w "cywilizowanym kraju"! W państwie prawa i patriotów. Swoją drogą liczba ludzi umoczona w w tym całym cyrku musi być niewiarygodna. Jeśli ktoś jeszcze nie widział, to polecam dyskusję znajdującą się tutaj (po drugiej części reportażu): https://www.tvn24.pl/superwizjer-w-t...em,868636.html I mam gdzieś jakie ktoś ma zdanie na temat tvn-u, Jadczaka czy Stanowskiego. Dla mnie Jadczak zrobił super robotę. |
Cytat:
Oczywiście TS nie jest nic winny, ani trochę... |
lukaszsz86 też się tego obawiam.
Ale ludzki umysł zawsze tak działa, że chce widzieć światło i w tym kierunku iść. Mimo tego co jest wokół. Szuka ratunku, odpowiedzi. |
Jest to marzenie ściętej głowy ale jakby znalazł się inwestor z prawdziwego zdarzenia. Nie mowie tu o jakiejś ogromnej kasie Miał by zapewne ogromne wsparcie normalnych kibiców. Sam bym kupił karnet. myślałem ze rządy Sarapaty wyprowadza klub na prosta. Byłem w ogromnym błędzie .
|
Gdzie są wszyscy Ci którzy jechali po Bednarzu i robili protesty nie mam czasu i nie chce mi sie grzebać po nickach
nagle wszyscy zmienili zdanie? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Jeżeli cokolwiek ma zostać zrobione to zacząć trzeba od całkowitego odcięcia się od skwk i sharks i nie nawiązywania żadnych związków formalno prawnych z nowymi w tym socios. Robi się niestety coś wręcz przeciwnego. Przykładem rozwiązanie umowy z miśkiem i podpisanie nowej z innym podmiotem. Po tym jednym kroku od razu widać że zarząd TS nie wykazuje najmniejszej chęci na zmianę czegokolwiek. Wysyłają tym samym jasny sygnał do każdego kto ma choć odrobinę oleju w główce że trzeba się od tej kloaki trzymać jak najdalej. I każdy poważny człowiek będzie się trzymał z daleka żeby sobie gównem własnych butów nie ubrudzić. Wisły SA jako takiej już nie ma . Trup i tyle. Może kiedyś coś się uda, ale nie teraz za dużo gnoju się wylało i nikt w to nie wejdzie. |
Cytat:
Tylko, że przez tych ludzi TS został całkowicie skompromitowany. |
Cytat:
|
Cytat:
Przecież nawet na C chodziło wtedy kilkanaście osób. Tak samo było z forum. Poza tym Bednarz popełnił wiele błędów i to wcale nie wojna z kibicami była ta największa . |
Cytat:
|
Cytat:
Absurd ....a, ludzie który wybielają przestępczą organizacje noszącą nazwę TS Wisła powinni być wypierdalani z tego forum z hukiem, ale nie - banuje się ludzi którzy próbują wykazać, że każdy taki klakier działa na szkodę klubu równie mocno co bandyci z TS'u. CIEKAWE DLACZEGO http://weszlo.com/2019/01/01/doprowa...mona-jadczaka/ Gorąco polecam, świetny, rzetelny materiał |
Cytat:
|
Cytat:
|
Pamiętajcie, że Ostrowski nie może Wam powiedzieć, że ma coś w depozycie, lub czegoś nie ma, że świadczył na rzecz kogoś usługi lub ich nie świadczył, bo:
1) ma zawartą umowę o poufności, 2) to jego obowiązek w ramach tajemnicy zawodowej, za złamanie którego grozi odpowiedzialność dyscyplinarna. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Akurat Socios kojarzy się pozytywnie. Nie budzi złych skojarzeń.
|
Dariok
Tylko że Bednaż nie dokończył swojego zadania bo go poświęcili na ołtarzu w zamian na gngusowskie przewały |
Arronax
Masz racje i to jedyne co mogło sie wydarzyć dobrego przez to bagno tylko ze do Sociosów (jezeli ten przetrwa) z czasem dobiorą sie panowie w krótkich spodenkach |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Nie wieże że ludzie mogą jeszcze tak pisać. Albo są powiązani z TS albo ślepi i głupi. Mamy do czynienia nie dość że z oszustwami to ze zdrajcami Wiślackich barw, którzy mienili się kibicami Wisły! Wykorzystali barwy klubu do kabaretu który trwa i śmieje z nas cała Polska! |
Cytat:
Dobry jestes ancymon. A czy ja gdzies wspomnialem teraz o obronie Marzenki ? Czy to tylko twoje chore urojenie ? |
I to znaczy, że mam oceniać pozytywnie Bednarza? Chłopa, którego największym "osiągnięciem" jest podpisana umowa z UFA?
|
Cytat:
Tak nas Jacuś zostawił. Nie dość że nie mogliśmy przez 3 lata znaleźć ani jednego sponsora to jeszcze nam na pożegnanie piekna karę ufa dowalilo. Jezeli byłby z klubem dalej to tylko byłoby gorzej, a bez wsparcia organów państwa i tak by się patologii nie pozbył. Poza tym uderzył od dupy strony bo zastosował odpowiedzialność zbiorowa która zawsze uderzy w kogoś niewinnego. Zresztą , to nie miejsce ani temat na tą dyskusje.... |
Cytat:
Bo inaczej to jest zwykły bełkot. Oznacza co najwyżej, że jak jesteś uczciwym kibicem, to masz mordę w kubeł i milczeć. A najlepiej kup karnet i nie chodź na mecze, bo generujesz koszty ochrony i stewardów. |
Cytat:
TS Wisla to Wisla SA a nie osobne kluby. Nic na to ty lub ja nie poradzimy. |
serek.c2
lepsza z UFA niż z Panem Vanna Lee poza tym sprzątał po Holendrach nie bronie go w kwestiach sportowych transferowych ale miał racje w kwestiach relacji kibicowsko właścicelskich |
Cytat:
Cóż nie potrafię napisać nic nowego na ten temat, wszystko zostało już 10 razy napisane i nie ma potrzeby powtarzać. |
Cytat:
|
Środowisko kibicowskie jest bardzo podzielone. Uważam, ze jesteśmy w takiej sytuacji, ze na teraz WSZYSTKIE ORGANIZACJE WON! Mimo, ze nic do socios nie mam. Taką mamy sytuacje, a nie inną. Z zastrzeżeniem, ze nie na zawsze. Uważam, ze organizacje, które będą chciałyby działać na rzecz klubu powinny to udowadniać każdego dnia. Uwiarygodnią się.
Co nie znaczy że Socios nie jest wiarygodne. To wynika poprostu z podziałów jakie aktualnie są, każdy zastanawia się komu ufać. I to zaufanie niejako należy odbudować na nowo. Socios będzie nowa siłą. Moim zdaniem Socios nie powinna angażować się w spłatę Arsenicia. Dlaczego? Zawodnik dostanie zarobione pieniądze, Socios osiągnie sukces. Klub sprzeda zawodnika, a pieniądze ze sprzedaży zostana ukradzione. To jak podkładanie wiadra, gdy kapie z dachu. Nie naprawiamy dachu, tylko wymieniamy wiadra. Padł pomysł by sprawy wspólnie pomogło PZPN/miasto/policja. Uważam, za pomysł świetny, choć mało realny. Ale czy całkiem niemożliwy? Padł drugi fajny pomysł i w tym widziłabym Socios. Pieniądze na dobrą kancelarię, a nawet nie jedną. Które wspólnie z ww doprowadziły by do wyczyszczenia tego gâŚna. Tyle, ze nikt się na to nie zgodzi :( |
to nie pisz O WSZYSTKICH organizacjach kibicowskich, bo równocześnie, bez zdania racji, uderzasz w Socios. Nie jestem tam. Nie znam ich. Ale tym bardziej nie wolno mi ich atakować. A ty jedziesz seriami z kbks-u po wszystkich
|
Cytat:
|
Cytat:
Ktoś napisał że nie można budować klubu wokół JAKIEJKOLWIEK organizacji kibiców . To ja mam pytanie. Jak może funkcjonować klub bez kibiców? Piłka jest dla ludzi. Jak ma być dla jednego Janusza biznesmena to może w ogóle niech Wisła się w ogóle nie odradza? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:51. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl