![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Trela i Celeban ponad nasz stan. Trele bierze Lechia,a jedyna ekipa w Polsce,która może zapłacić Celebanowi odpowiednio to krawaty niestety...
|
Jacek po prostu chce na nowo zacząć przygodę z bramkarzami
|
Cytat:
|
Żadnych transferów nie będzie! Nie łudźcie się. Przyjdą znów jakieś pachołki do gry. Ta budowa nowej drużyny wygląda mi na reanimację trupa. Przykro mi, ale na chwilę obecną tak to wygląda. Nie ma pomysłu na budowę drużyny, trener stawia wyłącznie na "żelazną" jedenastkę i "orze" piłkarzami przez dziewięćdziesiąt minut, nie oszczędzając ich w ogóle. Po co nawet w takim razie kupować kogokolwiek - przy takim trenerze nie ma to żadnego sensu. I to jeszcze trenerze zakontraktowanym na 3 lata!
|
jak się nazywa ten gostek co miał trafic do Wisły ale ciągle jest w drodze i nie może do Wisły dotrzeć
|
Wilde Donald Guerrier
|
Cytat:
Milinković? a takich trolli jak ten powyżej powinno się banować. |
ciemne chmury nad Koroną
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,37358,t...wiadomosc.html Mozna by za niewielkie pieniądze kogoś wyciągnąc.Solidny jest stoper Malarczyk,lewonożny Janota też by sie przydał do pomocy. |
Cytat:
co do Korony. Takie ciemne chmury to nad nami też wiszą. Drobnych nie znajdziesz u nas w kasie.... ani grosza... więc przyzwyczajaj się kolego do Bartoszy, Wąsikowskich czy innych Zająców... |
co pół roku ktoś jedzie i dojechać nie może.
przeciez nie tak dawno jakis paragwajczyk leciał :) Tyle że tak naprawde to dziennikarz ma dobre loty skutkiem czego powstają takie newsy |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Grigorij i Galamaz pewnie do teraz siedzą w Boeingu. ;)
|
Ten Nei też by nam się dzisiaj za Brożka przydał...
|
tego napastnika Celina (co go testowaliśmy latem) szkoda, bo 2 gole dla Wołynia Łuck strzelił...no ale Franz go nie chciał
|
|
Cytat:
2. Kto da forsę 3. Takie rzeczy tylko w erze |
Cytat:
|
Jeśli to prawda, to .......e za przeproszniem nasz ''skauting'' szukający 32-letnich piłkarzy..
|
Póki co wypadałoby zacząć płacić obecnym piłkarzom na czas bo ktoś pisał,że znowu są problemy z płatnościami..
A nie szukać ogórków na drugim końcu świata. |
Eeee to chyba niemożliwe, przecież teraz bilety i to te najdroższe mieli kupowac masowo ci co nie ptzychodzili ze wzgledu na chuliganów. Nie wspominam już o tysiącach matek z dziećmi. Bedanarz, żartowałeś w tych wywiadach ?
|
Brać Celebana który jest obecnie wolnym zawodnikiem i gościnnie trenuje w Pogoni Szczecin
|
Ty na poważnie z tym Celebanem :) ? W Vaslui gosc miał 150-200koła ojro za sezon.. U nas raczej za 5koła złotych nie pogra.
W Polsce to może legła jedynie go zgarnąć,ewentualnie Pogoń jak Azoty kase wyłożą. |
Prawda jest taka że powinniśmy szukać młodych chłopaków najlepiej polaków. Takich którzy graja w naszych młodzieżówkach lub kończą w tym roku 18 lat i przekonywać ich do gry dla nas a w kontrakcie dawać małą podstawe ale duże pieniądze za gre i sukcesy osiągane z klubem. Tak możemy wyjść z marazmu tylko że nasi rządzący na to nie wpadną i wolą sprowadzać szrot.
|
Cytat:
Od razu powinniśmy uciąć ten temat, bo to mrzonki. Większość młodych utalentowanych Polaków w obecnej sytuacji tu nie przyjdzie. Są poza naszym zasięgiem. Nie bez powodu w reprezentacji do lat 21 mamy tylko Chrapka. http://pl.wikipedia.org/wiki/Repreze...w_piłce_nożnej Skoro więc sobie ich sami nie wychowujemy, oczywiście na jakimś ponadprzeciętnym poziomie (chodzi o poziom krajowy), jesteśmy skazani na piłkarzy za frytki z importu. |
Ja nie oczekuje nagle kilku Polaków, ale raz na jakis czas powinien pojawić się jakiś młody zawodnik z potencjałem
|
Cytat:
|
Cytat:
Mimo wszystko chyba znalazłby się jakiś młodzieniec, chętny przejścia do Wisły. Swego czasu, kiedy grałem w klubie i usłyszał że chce mnie Wisła poprostu bym sie zsikał :D Nawet w tej sytuacji klubu bym bardzo chciał. Niestety nie mam (miałem) talentu. Dążę do tego, że na pewno znalazłby sie jakiś młody godny uwagi nastolatek, który będzie gotów umrzeć na boisku za Wisłę ;) Niestety taki mamy skating :/ |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Dawniej słowo "Wisła" działało na każdego takiego np. Błaszczykowskiego a teraz jest już inaczej niestety .
|
Ja tylko chciałem dać przykład, że niskim kosztem w niższych ligach można znaleźć dobrych młodych zawodników.
|
Cytat:
|
Da się znaleźć takich zawodników, ale trzeba chcieć.
Można za przykład wziąć Arkadiusza Milika. Facet grał w sezonie 2010-2011 w Rozwoju Katowice ! Poszedł do Górnika, gdzie też zagrał sezon i od razu Niemcy. Czyli znaleźć się da, jest cholernie trudno bo u nas szukają klubu zagraniczne, Legia, Lech czy nawet Lechia, ale jak się chce to da się ;) |
To czemu w takim przypadku żadna z drużyn ekstraklasy i 1 ligi nie szuka i nie znajduje?
Dam sobie ręke uciąć że w każdej z druzyn chcieliby młodych tanich polaków... |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:22. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl