![]() |
Cytat:
|
a dlaczego Oni chcą za Niego tylko 200 tys euro, zadał sobie już ktoś takie pytanie jeśli ma jakiekolwiek pojecie o grze to jest za darmo, zupełnie nielogiczne
|
bo tyle są warte banany które kupujemy w paczce razem z nim
|
Cytat:
Jestem jak najbardziej za jego transferem. Zważywszy na kwotę odstępnego i ilość bramek, które strzelił w lidze i reprezentacji. Ale z drugiej strony nie wiemy ile potrzebował sytuacji, żeby te bramki zdobyć. Z drugiej strony jestem realistą i wiem, że Wisła go nie kupi. |
Cytat:
|
Cytat:
A może ma tylko jedną nogę a druga sztuczną ? |
Cytat:
Rogera też sprzedano za 250 tys euro, a poradziłby sobie a każdym polskim klubie. Jasne, Cupiał tak rozplanował Budżet, że koniecznym był awans. Nie przesadzajmy, Nie zdobyliśmy siana i Cupiał oczywiście był tego świadom, bez transferów nigdy nie awansujemy. A kibicie dalej będą biadolić, przecież jak zrobimy transfery to nie gwarantuje nam to awansu. Oczywiście, że nie gwarantuje, ale zwiększa zdecydowanie szansę. Kiedyś Cupiał wydawał 1-2 miliony marek za Zurawskiego, teraz nie potrafi wydać 200 tys euro, cofamy się w rozwoju. |
a i jeżeli Brożek miałby odejść zimą to dobrze by następce wprowadzić już w tej rundzie aby w komponował się w zespół i skutecznie od razu mógł być godnym następcą .
tak byłoby najrozsądniej |
Po filmikach widać, że wie "o co chodzi" po niektórych zagraniach można wywnioskować że ma trochę więcej oleju w głowie niż Chinyama.
|
Cytat:
|
W każdym razie lepszy średni napastnik niż żaden napastnik.
|
ugandowski [?] Adebayor. :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja tam nie chcę studzić optymizmu, ale podobno mamy 7 mln złotych dziury budżetowej ...
|
Ja chcę zobaczyć tą nową siłę głosu w sprawie transferów Macieja Skorży.
|
Cytat:
|
Widać że silnie stoi na nogach, dobrze zbudowany, i ta umiejętność muśnięcia piłki w ostatnim momencie coś ala Błaszczykowski ^^
szkoda że to tylko spekulacje |
Cytat:
Byłoby bardzo dobrze, gdyby udało się tego reprezentanta Ugandy pozyskać i to jak najwcześniej. W końcu jeśli ni chcemy kolejnych Lewadi w przyszłych latach, musimy mieć zespół silniejszy niż teraz, a nie coraz słabszy, bo ktoś uważa, że transfery nic nie gwarantują.Ale oczywiście nie liczę na ten transfer - choć zaczynają mi imponować zdolności przekonywania Skorży. |
Cytat:
- Owszem, nasi skauci pracują już od paru tygodni bardzo intensywnie, ale przede wszystkim te zakupy przygotowujemy w kontekście przyszłego okna transferowego. W zimie chcielibyśmy dokonać dwóch, trzech transferów, ale piłkarzy, którzy wejdą od razu do pierwszej jedenastki. Wiemy jakich zawodników potrzebujemy. Na teraz bylibyśmy przygotowani na ewentualne odejście Brożka. Ciekawe co z tego wyjdzie. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Jeśli Skorża i jego skauci są przekonani do tego 26 letniego reprezentanta Ugandy, to warto aby klub rozważył wydanie obecnie tych sugerowanych medialnie 200 tys €. Niedzielan zwolnił pewne środki a zimą zrobi to samo Cantoro i może ktoś inny. Wisła potrzebuje ofensywnych wzmocnień, zwłaszcza w ataku. Piłkarz spełnia pod względem fizycznym jedną z wizji taktycznych Skorży i taniej żadnego napastnika a do tego jeszcze reprezentanta kraju nie da się wyszukać. Może facet potrzebował europejskiej adaptacji i dopiero po odejściu z Vojvodiny ukazuje swoje możliwości ?
|
Cytat:
Tak? To gratuluje. I współczuję. |
Cytat:
|
http://www.youtube.com/watch?v=ZK8er...eature=related 1-wsza bramka na tym filmiku: Kopia bramki Brozka z Czechami:D Jeżeli to prawda to świetnie :D
|
A ja odnoszę wrażenie, że ktoś nas robi w balona jak w przypadku Appiah'a ;) Chciałbym się mylić, bo Sepyya prezentuje się naprawdę ciekawie.
|
Ta, mamy dziure budżetową i wydajemy 200tyś ojro na zawodnika + kontrakt.
Przypominam, że Brożek jest w Wiśle, a Uche w Almerii |
Cytat:
Ale nie mów, że nie chciałbyś mieć własnego Tejkszura |
Cytat:
|
Nareszcie ruszyła ta słynna siatka skautingu, hurra! Jeszcze gdyby ta siatka śledziła temat "Gdybym był Bednarzem" to by było fajnie bo niektórzy czasem mają ciekawych zawodników na oku. Ci specjaliści mogliby takich piłkarzy sami sprawdzić ; D
Zaraz, zaraz. Jemu kończy się kontrakt zimą? To oznacza, że mamy prawo go teraz podpisać? Jeżeli faktycznie jest ciekawy to czemu zwlekamy? |
Cytat:
|
matusz:
Skąd wiesz że nikt nie słyszał? Maciej Skorża spytany czy on i jego skauci obserwują Gikiewicza w meczu z Jaga powiedział że skauci przebywają teraz kilka tysięcy kilometrów od Sosnowca więc bardzo możliwe że na rzeczy coś jest. |
Cytat:
Ja tez ale gdzies tam licze ze moze kogos pozyskamy.. A taki zawodnik ,do ataku,cos jak Adebayor (hehe,troche mi go przypomina) to bylo by cos |
Według moich informacji Eugene Sepuya jest już od dziś do wyjęcia za darmo. Z resztą sami sobie przeczytajcie mój krótki wywiad z nim:
"Here is some questions: 1.Do people from Wisla Kraków talk to you in connection with your possible transfer? yes i have got alot of beautiful words from alot of fans and hopefully the administration of the club give me an opportunity to play for this fans coz they are good . 2.By the way, are you even interested to move to Polish League Master? yes for sure its a good league that i have followed for some time. 3.Is this transfer possible to close by the end of transfer deadline day? i highly hope so that it comes troungh coz i want to play there great fans. 4.How long does your current deal with Cukaricki last?its finshed now am free agent by today thanks." Widać, że troche słodzi chłopak z tymi "great fans". Bądź co badź jest zainteresowany przeprowadzką do Polski. Co o tym sądzicie? btw jesli temat nie pasuje to przenieście gdzieś ;] |
przed chwila w Cafe F Dawid Janczyk przyznał że trwają rozmowy na temat jego transferu do Wisly Kraków ...
|
Cytat:
|
Podobno Skorża ma na oku Murzyna ? Wg mnie rozsądny ruch. Sam zastanawiałem się nad tym, dlaczego u nas żaden nie gra w ofensywie. W końcu taki to silny chłop. A jak jeszcze strzeli, poda, zamiesza. To już by był całkiem wypas.
|
Cytat:
|
czyli co? niespodzianka na koniec okienka?...
obyśmy się tylko smakiem nie obeszli ;) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:17. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl