Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Mam pytanie.... (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=349)

palczi 06.05.2010 16:06

1.poleci ktos jakis portal z ogloszeniam (sprzedaz dzialek)i w powiecie limanowskim?
2.Kupie dzialke rolna/lesna pod domek letniskowy w powiecie limanowskim ok. 10 arow najlepiej pod lasem oraz z dostepem do rzeki/strumyka - ma ktos takie cudo do sprzedania?:)pozdrawiam

eryk_cartman 06.05.2010 20:13

Ile drużyn spada z drugiej ligi? Nie wiem czy ma znaczenie ale chodzi mi o grupę wschodnią.

Dzięki WISŁAZWE

WISŁAZWE 06.05.2010 20:15

Po 2 drużyny z każdej grupy.

jurukuru 06.05.2010 21:59

Jeżeli wysłałem danej osobie paczkę, a ta osoba mieszka na ulicy dajmy na to Krakowskiej i ta ulica należy do miasta i również do miejscowości , która graniczy z tym miastem i i nadałem na kod pocztowy miejscowości zamiast miasta lub odwrotnie, a ta osoba mieszka kilka metrów od tej granicy to dojdzie paczka ?

Wojtas 06.05.2010 22:37

Wczoraj byl odcinek Bundych o swietach i wzorem Opowiesci Wigilijnej Al dostal Anioła ktroy pokazal mu przyszlosc.

No i stad moje pyt ,kim byl ten gosc ktory gral tego Anioła (imie,nazwisko),bo przegapilem koncowe napisy :D

Ral 07.05.2010 00:10

Czy mozna gdziekolwiek kupić płyty Konkwisty 88 ?

swirson 07.05.2010 07:15

Jeżeli ktoś się trudni transportem do 1,5 t to miałbym 2 zlecenia. Priv

19piotrek06 07.05.2010 07:21

Mam problem.Nie wchodzą mi strony np na serwerach yoyo.pl a innym dzialają.Jaka jest tego przyczyna?????

Tiramisu 07.05.2010 07:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wojtas (Post 893981)
Wczoraj byl odcinek Bundych o swietach i wzorem Opowiesci Wigilijnej Al dostal Anioła ktroy pokazal mu przyszlosc.

No i stad moje pyt ,kim byl ten gosc ktory gral tego Anioła (imie,nazwisko),bo przegapilem koncowe napisy :D

Poranna rozgrzewka na google ;)
http://www.filmweb.pl/o361966/Sam+Kinison
Może ten?

tomo 07.05.2010 07:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez eryk_cartman
Ile drużyn spada z drugiej ligi? Nie wiem czy ma znaczenie ale chodzi mi o grupę wschodnią.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WISŁAZWE (Post 893913)
Po 2 drużyny z każdej grupy.

W tym momencie lecą 4 drużyny z II ligi wschodniej. Zobacz sobie sytuację w tabeli I ligi a dokładnie miejsca spadkowe, a także drużyny które są wyżej ale mogą jeszcze spaść. Na chwilę obecną każdy z 5 ostatnich zespołów po degradacji, znalazłby się w II lidze wschodniej, dopiero potem w tabeli są kluby, które w razie spadku, przydzielone są do II ligi zachodniej.
Teoretycznie lecą dwie ale w praktyce może polecieć więcej.

WISŁAZWE 07.05.2010 08:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ...:::Tomo:::... (Post 894035)
W tym momencie lecą 4 drużyny z II ligi wschodniej. Zobacz sobie sytuację w tabeli I ligi a dokładnie miejsca spadkowe, a także drużyny które są wyżej ale mogą jeszcze spaść. Na chwilę obecną każdy z 5 ostatnich zespołów po degradacji, znalazłby się w II lidze wschodniej, dopiero potem w tabeli są kluby, które w razie spadku, przydzielone są do II ligi zachodniej.
Teoretycznie lecą dwie ale w praktyce może polecieć więcej.

Tylko właśnie teraz sprawdzałem na TG i na stronie http://2liga.info.pl/index.php?s=roz...nr=2&co=tabela i zaznaczone jest że spadają 4 zespoły, z każdej ligi ja kierowałem się tabelą na 90minut.pl i tam zaznaczone do spadku są 2 zespoły.

tomo 07.05.2010 08:46

Na 90minut.pl zaznaczają tyle miejsc spadkowych ile regulamin ligi przewiduje. Jeśli jednak spadnie więcej drużyn do ligi to wiadome jest że trzeba im zrobić miejsce kosztem drużyn z najniższych miejsc w tabeli.

edit

@ LuKaS TSW

Tak, jeśli Jastrzębie się utrzyma to zostanie przeniesione do zachodniej, wtedy powstaje możliwość że ze wschodniej spadnie jedna drużyna mniej, ale szczerze wątpię w utrzymanie się Jastrzębia w szeregach 2 ligi.
Pozdro

LuKaS TSW 07.05.2010 09:25

To ja mam podobne pytanie dotyczące 2 ligi.Czy w wypadku utrzymania się Jastrzębia w 2 lidze zostanie ono przeniesione po zakończeniu rozgrywek do grupy zachodniej ,czy pozostanie w grupie wschodniej?

Roadstar 07.05.2010 11:47

Na jakiej zasadzie w klubie Midgard jest alko za free ?, piwo Żywiec i flaszki Smirnoffa? Prawda to że pije się ile się chce bez żadnych dodatkowych opłat (wiem że jest opłata wstępna 30 zł) i jakiś wyznaczonych godzin ?:)I jeszcze jedno czy tam od 18 czy 21 wpuszczają ?;)

piter116 07.05.2010 15:25

Mam trochę funtów do sprzedania i stąd pytanie który kantor w Krakowie polecacie ?

kubawislak 07.05.2010 15:45

Odpalą mi "Kozacy Powrot Na Wojne" na Viscie?

Mateuusz 07.05.2010 16:37

chodzi wam gadu??

edit. juz jest:)

kamilll1906 07.05.2010 17:55

moglby ktos mi wyslac zdjecie w dobrej jakosci szalika, pomnika i grafa Henryka Reymana ?
oraz jakiekolwiek informacje na jego temat?
potrzebuje na prezentacje do szkoły...

palczi 07.05.2010 18:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez piter116 (Post 894216)
Mam trochę funtów do sprzedania i stąd pytanie który kantor w Krakowie polecacie ?

http://www.baksy.pl/kantor/index.php3
polecam,jesli masz wiecej mozesz negocjowac cene a oni chetnie to robia:)
pozdrawiam

wiślak 86 07.05.2010 19:33

Gdzie na necie ogladne cala gale z sopotu? wiem ze jest na polsat sport. szukalem ale tam gdzie niby miala byc pokazuja Jagiellonie. a z sopcastu cos nie ida...

El'kabat 07.05.2010 20:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Roadstar (Post 894130)
Na jakiej zasadzie w klubie Midgard jest alko za free ?, piwo Żywiec i flaszki Smirnoffa? Prawda to że pije się ile się chce bez żadnych dodatkowych opłat (wiem że jest opłata wstępna 30 zł) i jakiś wyznaczonych godzin ?:)I jeszcze jedno czy tam od 18 czy 21 wpuszczają ?;)

od 21..
pzdr

piotrek1325 07.05.2010 20:49

Będzie jutro mecz na telebimie tak jak było zapowiadane?

brylant17 07.05.2010 20:58

Był ktoś z was ukąszony przez kleszcza? może mi ktoś powiedzieć jakie są objawy? (prócz google) pod piersią zauważyłem małą czerwoną plamkę jak ją naciskam to boli.Czy to może być ukąszenie kleszcza?

jabadabaryba 08.05.2010 00:56

ma ktoś linka z odcinkiem South Parku po polsku o World of Warcraft? ;d

Ploughmanson 08.05.2010 10:46

Spotkał się ktoś z was z czymś w rodzaju playlisty ze wczorajszego KSW? Chodzi mi o piosenki na wejścia zawodników.

Dzięki WISŁAZWE

szprotson 08.05.2010 10:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ploughmanson (Post 894585)
Spotkał się ktoś z was z czymś w rodzaju playlisty ze wczorajszego KSW? Chodzi mi o piosenki na wejścia zawodników.

Pudzian Band ostatnio w kiosku przy Capgemini widzialem :)

WISŁAZWE 08.05.2010 11:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ploughmanson (Post 894585)

Vitor Nobrega
Sergio Mendes - Magalenha

David Olivia - Konstantin Gluhov

Tupac ft. Phil Collins - In The air tonight
Eminem-Buffalo Bill

Węgier:
Duran Duran Wild Boys

Wojtek Orlikowski
HempGru -w hemp armi

Kawaguchi
KING NOTHING , METALLICA

Na razie tyle będę miał więcej to wrzucę.

Proud 08.05.2010 11:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez brylant17 (Post 894377)
Był ktoś z was ukąszony przez kleszcza? może mi ktoś powiedzieć jakie są objawy? (prócz google) pod piersią zauważyłem małą czerwoną plamkę jak ją naciskam to boli.Czy to może być ukąszenie kleszcza?

Kleszcz zazwyczaj jak ukąsi to zostaje w miejscu ukąszenia. Wgryza się i rośnie do sporych rozmiarów.
To nie będzie raczej kleszcz.
Myślę, że powinieneś iść jak najszybciej do dermatologa.

WISŁAZWE 08.05.2010 12:10

Ploughmanson napisał(a):http://wislakrakow.com/forum/images/...s/viewpost.gif
Cytat:

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WISŁAZWE (Post 894596)
Vitor Nobrega
Sergio Mendes - Magalenha

David Olivia - Konstantin Gluhov

Tupac ft. Phil Collins - In The air tonight
Eminem-Buffalo Bill

Węgier:
Duran Duran Wild Boys

Wojtek Orlikowski
HempGru -w hemp armi

Kawaguchi
KING NOTHING , METALLICA

Na razie tyle będę miał więcej to wrzucę.

Podbijam na nową i dodaję przy okazji:

Jan Błachowicz
George Thorogood - Bad to The Bone

Tomasz Molski:
Bezimienni-"walka"

Mahmed Khalidow:
Shamhan_Daldaev_eto_kavkaz

LanceTS 08.05.2010 12:17

Kuzwa, bo już nie wiem: będzie ten telebim za halą?

crazykaro 08.05.2010 12:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ewcia (Post 893558)
Telebim o którym mowa była na meczu z Koroną miał się pojawić w sobotę za sprawą SKWK, jednakże z pewnych przyczyn planów nie udało się zrealizować.

Wygląda że nie

wiślak 86 08.05.2010 13:55

Mam problem z kompem.

zainstalowalem sobie gre Mirror's Edge i pojawil sie problem bo wyswietlilo sie intro ale zaraz potem gra sie wylacza.
sadzielem ze mam za slaby komputer ale przed chwila zainstalowalem kozakow(dla sprawdzenia chyba z 2000r.) i sytuacja podobna zainstalowala sie ale jak chce ja uruchomic to pojawia sie na chwile czarny ekran i wychodzi spowrotem do Windowsa. problem w tym ze caly czas slysze w glosnikach muzyke z tej gry ale w menedzeze nie widac aby gra byla uruchomiona.
Co sie dzieje? jest jakas rada aby gry zaczely normalnie chodzic. (to sa jakies wyjatki bo np. RTW dzila bez problemow.)

I jeszcze jedno pytanie o kompach jak zaczalem: co sie dzieje ze podczas przegladania internetu na kilku kartach zamyka mi sie IE? jakis wirus czy ki ****?

piotrek1325 08.05.2010 14:53

Co do przeglądarki to ja bym proponował np na firefoxa zmienić. A do gry, kiedyś miałęm popieprzone coś w biosie i przy włączeniu gry komp mi się resetował, ale w tym wypadku nie wiem co sie mogło stać...

Blacha92 08.05.2010 18:30

Czy ktoś z Was zna/używa poczty mailowej z opcją,że piszę maila i zaznaczam o której godzinie ten mail ma zostać wysłany?
Z góry thx, bardzo mi zależy

donPedro23 08.05.2010 20:10

Leci teraz gdzieś na sopcascie Liga+?? Bo na Public sportach nie ma.

w0lno. 08.05.2010 20:12

Robię prezentację multimedialną, ściągnąłem filmik z YT i chcę go do niej wrzucić. Mam jednak problem, gdyż muszę ten film przekonwertować, lecz nie wiem do jakiego formatu [tak aby rozmiar tego klipu się nie zmniejszył]. Z góry dzięki za podpowiedź ;)

A.C.A.B 08.05.2010 20:59

można wycofać wpłatę w "płacę z allegro" , wysłałem kolesiowi kasę ale wysłał "za pobraniem" jest szansa ,że kaskę odzyskam?

szczebrzeszcz 08.05.2010 21:20

czy w Krakowie istnieje jeszcze jakieś inne określenie na tramwaj jak tramwajka?

West 08.05.2010 23:28

chyba trajka :)

kamilll1906 09.05.2010 00:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kamilll1906 (Post 894293)
moglby ktos mi wyslac zdjecie w dobrej jakosci szalika, pomnika i grafa Henryka Reymana ?
oraz jakiekolwiek informacje na jego temat?
potrzebuje na prezentacje do szkoły...

podbijam na prawdę pilne, potrzebuje zrobić prezentacje o jakimś sławnym obywatelu Krakowa i wybrałem H. Reymana, a to mi się przyda.
PROŚBA

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:26.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl