![]() |
1.poleci ktos jakis portal z ogloszeniam (sprzedaz dzialek)i w powiecie limanowskim?
2.Kupie dzialke rolna/lesna pod domek letniskowy w powiecie limanowskim ok. 10 arow najlepiej pod lasem oraz z dostepem do rzeki/strumyka - ma ktos takie cudo do sprzedania?:)pozdrawiam |
Ile drużyn spada z drugiej ligi? Nie wiem czy ma znaczenie ale chodzi mi o grupę wschodnią.
Dzięki WISŁAZWE |
Po 2 drużyny z każdej grupy.
|
Jeżeli wysłałem danej osobie paczkę, a ta osoba mieszka na ulicy dajmy na to Krakowskiej i ta ulica należy do miasta i również do miejscowości , która graniczy z tym miastem i i nadałem na kod pocztowy miejscowości zamiast miasta lub odwrotnie, a ta osoba mieszka kilka metrów od tej granicy to dojdzie paczka ?
|
Wczoraj byl odcinek Bundych o swietach i wzorem Opowiesci Wigilijnej Al dostal Anioła ktroy pokazal mu przyszlosc.
No i stad moje pyt ,kim byl ten gosc ktory gral tego Anioła (imie,nazwisko),bo przegapilem koncowe napisy :D |
Czy mozna gdziekolwiek kupić płyty Konkwisty 88 ?
|
Jeżeli ktoś się trudni transportem do 1,5 t to miałbym 2 zlecenia. Priv
|
Mam problem.Nie wchodzą mi strony np na serwerach yoyo.pl a innym dzialają.Jaka jest tego przyczyna?????
|
Cytat:
http://www.filmweb.pl/o361966/Sam+Kinison Może ten? |
Cytat:
Cytat:
Teoretycznie lecą dwie ale w praktyce może polecieć więcej. |
Cytat:
Tylko właśnie teraz sprawdzałem na TG i na stronie http://2liga.info.pl/index.php?s=roz...nr=2&co=tabela i zaznaczone jest że spadają 4 zespoły, z każdej ligi ja kierowałem się tabelą na 90minut.pl i tam zaznaczone do spadku są 2 zespoły. |
Na 90minut.pl zaznaczają tyle miejsc spadkowych ile regulamin ligi przewiduje. Jeśli jednak spadnie więcej drużyn do ligi to wiadome jest że trzeba im zrobić miejsce kosztem drużyn z najniższych miejsc w tabeli.
edit @ LuKaS TSW Tak, jeśli Jastrzębie się utrzyma to zostanie przeniesione do zachodniej, wtedy powstaje możliwość że ze wschodniej spadnie jedna drużyna mniej, ale szczerze wątpię w utrzymanie się Jastrzębia w szeregach 2 ligi. Pozdro |
To ja mam podobne pytanie dotyczące 2 ligi.Czy w wypadku utrzymania się Jastrzębia w 2 lidze zostanie ono przeniesione po zakończeniu rozgrywek do grupy zachodniej ,czy pozostanie w grupie wschodniej?
|
Na jakiej zasadzie w klubie Midgard jest alko za free ?, piwo Żywiec i flaszki Smirnoffa? Prawda to że pije się ile się chce bez żadnych dodatkowych opłat (wiem że jest opłata wstępna 30 zł) i jakiś wyznaczonych godzin ?:)I jeszcze jedno czy tam od 18 czy 21 wpuszczają ?;)
|
Mam trochę funtów do sprzedania i stąd pytanie który kantor w Krakowie polecacie ?
|
Odpalą mi "Kozacy Powrot Na Wojne" na Viscie?
|
chodzi wam gadu??
edit. juz jest:) |
moglby ktos mi wyslac zdjecie w dobrej jakosci szalika, pomnika i grafa Henryka Reymana ?
oraz jakiekolwiek informacje na jego temat? potrzebuje na prezentacje do szkoły... |
Cytat:
polecam,jesli masz wiecej mozesz negocjowac cene a oni chetnie to robia:) pozdrawiam |
Gdzie na necie ogladne cala gale z sopotu? wiem ze jest na polsat sport. szukalem ale tam gdzie niby miala byc pokazuja Jagiellonie. a z sopcastu cos nie ida...
|
Cytat:
pzdr |
Będzie jutro mecz na telebimie tak jak było zapowiadane?
|
Był ktoś z was ukąszony przez kleszcza? może mi ktoś powiedzieć jakie są objawy? (prócz google) pod piersią zauważyłem małą czerwoną plamkę jak ją naciskam to boli.Czy to może być ukąszenie kleszcza?
|
ma ktoś linka z odcinkiem South Parku po polsku o World of Warcraft? ;d
|
Spotkał się ktoś z was z czymś w rodzaju playlisty ze wczorajszego KSW? Chodzi mi o piosenki na wejścia zawodników.
Dzięki WISŁAZWE |
Cytat:
|
Cytat:
Sergio Mendes - Magalenha David Olivia - Konstantin Gluhov Tupac ft. Phil Collins - In The air tonight Eminem-Buffalo Bill Węgier: Duran Duran Wild Boys Wojtek Orlikowski HempGru -w hemp armi Kawaguchi KING NOTHING , METALLICA Na razie tyle będę miał więcej to wrzucę. |
Cytat:
To nie będzie raczej kleszcz. Myślę, że powinieneś iść jak najszybciej do dermatologa. |
Ploughmanson napisał(a):http://wislakrakow.com/forum/images/...s/viewpost.gif
Cytat:
Cytat:
Jan Błachowicz George Thorogood - Bad to The Bone Tomasz Molski: Bezimienni-"walka" Mahmed Khalidow: Shamhan_Daldaev_eto_kavkaz |
Kuzwa, bo już nie wiem: będzie ten telebim za halą?
|
Cytat:
|
Mam problem z kompem.
zainstalowalem sobie gre Mirror's Edge i pojawil sie problem bo wyswietlilo sie intro ale zaraz potem gra sie wylacza. sadzielem ze mam za slaby komputer ale przed chwila zainstalowalem kozakow(dla sprawdzenia chyba z 2000r.) i sytuacja podobna zainstalowala sie ale jak chce ja uruchomic to pojawia sie na chwile czarny ekran i wychodzi spowrotem do Windowsa. problem w tym ze caly czas slysze w glosnikach muzyke z tej gry ale w menedzeze nie widac aby gra byla uruchomiona. Co sie dzieje? jest jakas rada aby gry zaczely normalnie chodzic. (to sa jakies wyjatki bo np. RTW dzila bez problemow.) I jeszcze jedno pytanie o kompach jak zaczalem: co sie dzieje ze podczas przegladania internetu na kilku kartach zamyka mi sie IE? jakis wirus czy ki ****? |
Co do przeglądarki to ja bym proponował np na firefoxa zmienić. A do gry, kiedyś miałęm popieprzone coś w biosie i przy włączeniu gry komp mi się resetował, ale w tym wypadku nie wiem co sie mogło stać...
|
Czy ktoś z Was zna/używa poczty mailowej z opcją,że piszę maila i zaznaczam o której godzinie ten mail ma zostać wysłany?
Z góry thx, bardzo mi zależy |
Leci teraz gdzieś na sopcascie Liga+?? Bo na Public sportach nie ma.
|
Robię prezentację multimedialną, ściągnąłem filmik z YT i chcę go do niej wrzucić. Mam jednak problem, gdyż muszę ten film przekonwertować, lecz nie wiem do jakiego formatu [tak aby rozmiar tego klipu się nie zmniejszył]. Z góry dzięki za podpowiedź ;)
|
można wycofać wpłatę w "płacę z allegro" , wysłałem kolesiowi kasę ale wysłał "za pobraniem" jest szansa ,że kaskę odzyskam?
|
czy w Krakowie istnieje jeszcze jakieś inne określenie na tramwaj jak tramwajka?
|
chyba trajka :)
|
Cytat:
podbijam na prawdę pilne, potrzebuje zrobić prezentacje o jakimś sławnym obywatelu Krakowa i wybrałem H. Reymana, a to mi się przyda. PROŚBA |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:26. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl