![]() |
Cytat:
|
Za bardzo dorabiacie teorie do burdelu. Będzie kasa - będą zawodnicy a nie szrot.
|
Jak np. Fazlagic za pol miliona euro?:D
|
Cytat:
|
Kurde - może kiedyś dożyjemy czasów, że będziemy tak szybko podpisywać kontrakty jak w ostatnich dniach żegnać zawodników
|
Akurat sprzątanie idzie nadzwyczaj dobrze w tym okienku. Każdej jednej decyzji przyklaskuję, jakby się jeszcze jakimś cudem udało rozwiązać za porozumieniem stron z kimś z dwójki Fazlagić/Sapała... (wiem wiem, rozmarzyłem się).
|
Cytat:
Jedyny pozytyw że nowe kontrakty za Kiko były podpisywane na sezon + automatyczne przedłużenie po rozegraniu X minut. Bardzo rozsądnie z jego strony. Sprzątanie to byłoby pozbycie się Sapały, Urygi, Fazlagicia, a na to widoki są takie sobie. |
Wyobraź sobie, że ktoś mógł wpaść na pomysł przedłużenia Żyro, albo Junci. Mówię to całkiem poważnie.
|
Sobolewski oficjalnie w Opolu. https://radio.opole.pl/100,828019,ra...nerem-odry-opo
|
Cytat:
Ale wiadomo, cieszmy się z malych rzeczy... |
Cytat:
Uryga ... jeszcze lepiej kontrakt do 30.06.2026 zejdźcie na ziemię Królewski tego nie zrobi (pomijam fakt że Uryga to podstawa jego hmmm "projektu" wszak wychowanek.....) skąd on kasę na to weźmie |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Dobra spokojnie,sam nie mogę na Sapałę patrzeć ale żeby się nie okazało że pomyje na niego wylewamy a on zwyczajnie nie będzie robił problemów.
|
Cytat:
|
Miki vilar do płocka
https://transfery.info/aktualnosci/z...y-plock/213288 |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
no ale zmilczane koncertowo |
Cytat:
@Drozd - może się trafi jakiś desperat? Nadzieja umiera ostatnia. |
ex piłkarz Cracovii, AP 21 Kraków, Wisły, Garbarni a ostatnio Ruchu blisko Wieczystej
|
M. Feliks ex piłkarz Cracovii, AP 21 Kraków, Wisły, Garbarni a ostatnio Ruchu blisko Wieczystej
|
Ta sama Wieczysta pożegnała dzisiaj ... 20.pilkarzy
W tym naszych byłych piłkarzy Jankowskiego i Kumają oraz Skrobanskiego i Letkiewicza którzy do nas wracają. Co by nie mówić to się nie pie..... . Ale jak Peszko będzie dostanie teraz zbieraninę 15 nowych zawodników to i na starcie dostanie kilka razy w cymbał to powoli moze się pakować. |
Tomasz "Byłeś legendą, zostałeś sprzedajną mendą" Frankowski poza PE -> https://transfery.info/aktualnosci/o...pejskim/214044
Mała rzecz, a cieszy :) |
O matko, nie myślałem że w przestrzeni publicznej jeszcze jest ktoś, kto dalej uważa Frankowskiego za zdrajcę :)
|
Akurat pod tym hasłem zacząłem się podpisywać właśnie ze względu na jego działalnośc w PE.
|
Tu wchodzi już w grę upodobania polityczne/światopoglądowe a nie aspekty kibicowskie
Dla nas to informacja wyżej nie oznacza kompletnie nic. |
A w międzyczasie nasz były Petrescu wydał za mąż swoją najstarszą córkę.
Zdjęcia z imprezy tutaj A od 30 kwietnia ponownie jest trenerem w CFR Cluj po powrocie z Korei, gdzie trenował Jeonbuk Hyundai Motors i znalazł się z tą drużyną w finale pucharu. |
z wywiadu z Peszką dla GK:
Oczywiście monitorujemy dużo piłkarzy, na każdej pozycję, na którą jest potrzeba. Skauting pracuje, Rysiu Czerwiec czy Marcin Kuźba, dyrektor Kapka... |
Cytat:
|
Cytat:
a jak Marcina Kuźbę pogoniono z Wisły, to się nie dziwię, że poszedł tam gdzie go chcieli... ps. o Kapce jedno można powiedzieć, cytując z filmu Poszukiwany poszukiwana Barei "mój mąż? Mąż jest z zawodu dyrektorem |
Jak jest kasa na przepłacanie kopaczy, to skautem może być dowolny pracownik klubu.
Jest drużyna z II ligi, odpala transfermarkt, wybiera sobie zawodników z Ekstraklasy, klika Szukaj i proponuje kontrakty. Na chwilę obecną Kwiecień idzie szturmem, bo go po prostu stać na kadrę przerastającą ligę. Działa podobnie jak Cupiał, nie buduje struktur, nie inwestuje w szkolenie młodzieży, tylko kupuje sobie awans tu i teraz. |
Dodałbym do tego fakt że dla Kwietnia jeśli ktoś ma stempel Wisła to go zatrudnia w klubie.
Ciekawe czy na 1 ligę będzie chciał już podnająć nasz stadion, bo to raczej nie kwestia czy tylko kiedy Wieczysta zacznie u nas grać. |
Cytat:
https://zis.krakow.pl/klub-sportowy-...tow-sportowych Nie chce mi się szukać, był Peszko w Footrucku, gdzie oprowadzał po budynkach/zapleczu Wieczystej i wyglądało to imponująco, przynajmniej jak miejsce w którym się znajdowali. Więc ....... ......., będzie wiosna. Kwiecień łeb na karku ma. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:13. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl