![]() |
Cytat:
|
Teraz to ja już naprawdę mam gigantyczna nadzieję, że wygramy z koroną.
Awans awansem, ale nie wiem czy moja psychika wytrzyma to pier***nie na forum po ewentualnym (tfu tfu) odpadnięciu... :haha: ;) |
Cytat:
|
Do najwazniejszego meczu w tym stuleciu zostalo tuz ponad 5 godzin !!!
Jak do przerwy nie beda wygrywac 2:0.... a na koniec 4:0... to koniec Wisly jaka znamy. Zaorac to wszystko i od 4 ligi zaczynac. Tego juz za wiele.... gdzie jest mistrzostwo ?? gdzie jest LM, ja sie pytam ?? przeciez spac po nocach nie moge... za Kasperczaka to bylo to.. Parma/Lazio, a teraz ?? 2:0 z Piastem to se mozna w du** wsadzic !!! Ah ten Kiko... A tak na powaznie, to dajmy mu popracowac... bedziemy oceniali jego prace/postepy w grze Wisly na wiosne. Poki co wszyscy po bilety na Jage !!! |
Cytat:
Jak nie będzie stylu, klepania i krakowskiej piłki, tylko jakieś przypadkowe farfocle po błędach przeciwnika albo pojedynczych zrywach Carlitosa, to nawet te osiem bramek do przodu nie uratuje Kiko! Kibice mają dość! |
Cytat:
|
Cytat:
Boguś, czy to Ty? Cytat:
O ile dobrze pamiętam, to za Wojciechowskiego w Polonii Bobo Kaczmarek wygrał w lidze trzy mecze z rzędu, po czym zremisował w Pucharze Polski i poleciał xD |
a Liczka u nas ?
http://weszlo.com/2017/09/15/urodzin...ntacji-polski/ poza tym Panowie troche przesadziliście z ironią ,nie bedzie tych 4:0 i Brylant zacznie białą chusteczką machać ;) |
Ale ja do Kiko nic nie mam :) troszeczkę się poddenerwowałem i to wszystko daj boże niech pracuje i 10 lat
|
Halo halo? Kiko Ramirez królem taktyki jest, panowie?
|
Ramirez, jak Ty mnie zaimponowałeś w tej chwili...
|
No to możemy się skoncentrować na lidze :D
|
Dawać Moskala póki wolny bo nie zdzierżę jeszcze 30 takich meczy do końca sezonu
|
Idź Pan w .....
|
Nie wierze ilu obrońców tego WF-isty broniło go tutaj po meczu z Piastem :lol:
Kunszt trenerski widoczny tylko dla najwybitniejszych znawców piłki! |
Gdzie są wielbiciele hiszpańskiego wuefisty z Czerepachem na czele? Przebudowa zespołu, jeszcze jakieś inne wytłumaczenia?
|
Chyba będziemy się żegnać...
|
Od jakiegoś czasu grzmię i trąbie że lecimy bez pilota... Ci co widzieli dzisiaj wiedzą o czym mówię... Co co mieli nerwy to widzieć.. Jak się ciesze że nie pojechałem...
Czekam na argumenty obrońców Kiko bo jak dla mnie -nie ma wytłumaczenia składem - zagraliśmy tym co mieliśmy dzisiaj najmocniejsze -Korona grała 90% meczu w 10ciu ... Tego Pana trzeba jak najszybciej zwolnić bo inaczej obudzimy się z ręką w nocniku. Wystarczy zobaczyć na terminarz... |
Liga bedzie ciekawsza
|
to może Sobolewski by był pierwszym trenerem..
|
i tak Kiko zostanie... choćbyście zaklinali to forum
|
w pierwszym skladzie graja typy co trenuja od 2 tygodni
od 30 minuty gramy w przewadze i do 70 na boisku przebywa 3 cofnietych pomocnikow i 4 obroncow 1,5 godziny gry w przewadze i w sumie mamy ze 3 sensowne akcje Juz widze te zdobycz punktowa w nastepnych 5 meczach z sama czolowka i "rewanzu" juz sie zbliza http://sklep.drabiny.info/userdata/g...8c86c677a0.jpg |
Mam nadzieję, że jak jutro wejdę na forum, to temat będzie miał tytuł "Ramirez BYŁYM trenerem Wisły. Sobol do końca rundy, gorzej nie będzie.
|
Cytat:
My z tym panem juz mielibysmy ręke a moze nawet i dwie w nocniku gdyby nie te fuksy w koncowkach i gole Carlitosa. |
Cytat:
Spier**lam z forum na X czasu bo nie wyczymie coś czuję XD Idę pisać meczowy. |
Skompromitowali się dziś bardziej niż legia z Sheriffem. To jest niewiarygodne jak mogli tego meczu nie wygrać.
Wszystkim broniącym Ramireza gratuluje samopoczucia. Można tłumaczyć niektóre rzeczy wieloma nowymi zawodnikami... ale żeby nie mieć Ż A D N E G O pomysłu na grę w przewadze to jest kryminał ! Nasi grali lepiej 11 na 11 niż w przewadze. I jeszcze wpuszczenie tego Imaza... no nie. Mógł wejść Bartosz, trochę to rozruszać. To nie. jakiś hiszpański człapak. A i na koniec... największym błędem Kiko było nie zabranie Małego. O ile Carlitos oddychał rękawami i odpoczynek jest zrozumiały, tak decyzja o braku Małeckiego była bardzo zła. Dla mnie niezrozumiała. |
Cytat:
Ostatnio napisałem, że jako wybitny znawca z doświadczeniem w Football Managerze twierdzę, że styl Kiko to żenada. Obawiam się, że moje doświadczenie nie doprowadziłoby gry Wisły do gorszego stylu. |
Czy wygrywasz, czy nie..
|
No ja proponuje Pawłowskiego .............. nie? No to może Kazka weźmy, będziemy mieli styl. Albo lepiej Magiere. Albo kogo tam kręcącego się na karuzeli trenerskiej. Będzie styl, triki taka co mecz 4 z przodu a potem w LM będziemy prali wszystkich równo jak leci Real, Barca. Każdemu dojebiemy!!!
|
Hej trenerze Kiko co to jest taktyka? TAKTYKA zegar :lol:
|
Ależ mnie śmieszą Ci co wymieniają nazwiska Polskich trenerów i piszą brednie których się czytać nie da... Nie ma teraz kogo ściągać. Trzeba oddać drużyne Sobolowi. Może zrobić asystentem grającym Głowe. Jedno jest pewno Kiko musi odejśc jak najszybciej.
On nie ma już żadnej koncepcji. Przed Piastem chodził jak Baba w okresie i źle było wszystko od sprzątaczki po ochroniarza. Wystawianie gości po kilku treningach a nie piłkarzy których miał przez okres przygotowawczy jest dla mnie doskonałym przykładem że koncepcji nie ma/miał żadnej.. |
No śmieje się bo nas po prostu NIE STAĆ niewiem czy to tak trudno zrozumieć? Rozumiem w.... na to " widowisko" Ale rozumiem ze klub noe ma pieniędzy.
|
Rozumiem ze zapłacisz za zerwany kontrakt? Jak nie to poluzuj majtki.
|
@PAWEŁ a Ty myślisz że on mz kontrakt jak Hasi w Legii?
Gdyby nie nazbierał tyle punktów to można to było rozwiązać. On przyszedł z 3 ligii hiszpańskiej ten kontrakt jest w naszym zasiegu więc nie snujcie tu bajek że nas nie stać na rozwiązanie.. |
raindog: Moskal tu był.. nie bardzo to wypaliło. W Szczecinie też mu nie wyszło. W niecieczy i w Katowicach również... to nie jest przypadek.
Poza tym Kiko musi zostać póki co. Nie po to Junco tyle szrotu naściągał,żeby teraz rodaka pogonić. |
moskal najlepiej z sobolewskim jako asystentem
|
Cytat:
|
Nie wiem co będzie z Kiko ale uważam ze powinien zostać do końca rundy i wtedy się zobaczy. Jeżeli mamy mieć jakiegoś ciekawego trenera to w świat musimy wysłać przekaz, ze trener będzie miał czas na zbudowanie zespołu wedle jego wizji. Inaczej nikt do nas nie przyjdzie.
|
Za Moskala był czas, że do gry było 13 zawodników + juniorzy.
Cytat:
|
Dajcie już ....a spokój z Moskalem ja .......e. Ileż można bujać się w tym samym dziadostwie? Nie zdało to egzaminu 2 razy, to nie zda i trzeci. Wy.......my też Junco i niech wraca Bednarz z Basałajem, Maaskant, Valckx oraz Smuda i koniecznie Jaliens z Burdeńskim. A na asystenta Kulawik.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:52. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl