![]() |
Cytat:
|
W dupie to byliśmy za Meresinskiego. Licencja jest? Jest. Grajki na kasę nie narzekają? No nie. Zwycięstwa są? Ano są. Kilku nowych sponsorów i partnerów jest? Jest. Naprawdę DOCEN to, że nie ekscytuje aż się IV liga.
|
Cytat:
|
Tylko, że na Dortmund srednio chodzi tak 6-7 razy więcej ludzi niż na nasze mecze i płacą dużo więcej. Poza tym Dortmund to chyba jednak były jakieś 3-4 sezony jednak.
|
"polski Bayern" hue hue hue też nam pomaga jak ichnich im?
No i taki szczegół jak frekwencja... niezależnie czy zimno mokro czy hujowo. |
Cytat:
|
Cytat:
a tu cos ciekawego.nie wiedziałem o tym http://www.przegladsportowy.pl/pilka...465,1,458.html a tu cos więcej http://www.polacyde.pl/borussia-dort...ligi-mistrzow/ |
200 mln $ długu mieli. Nie płacili pensji. Z pomocą przyszedł Bayern.
|
Cytat:
|
koniec od godziny 11:18 każdy post który nie będzie miał merytorycznego uzasadnienia żeby znaleźć się w tym temacie kończy się 1 dniowym banem potem zwiększam ilość dni
|
Normalna sprawa z zadłużeniem, miasto to najbardziej miękki z naszych wierzycieli a jednocześnie sporo im jesteśmy krewni więc nic dziwnego że mając krótką kołdrę finansową tak jak my wolimy zasłonić głowę (czyli pensje piłkarzy, koszty funkcjonowania) i brakuje na nogi (dług względem miasta). Nie mowie ze to popieram, ale rozumiem, mając takie alternatywy jak u nas ciezko znalezc inne wyjście. Oby nas tylko nie przycisnelo i zebysmy nie musieli sie zdecydowac na wyprzedaż po różnych trabzonsporach
|
Jak bedzie nadal taka frekwencja i sprzedaż karnetów to bankowo tak bedzie.... Tak wiec od was kibiców dużo zależy.
|
"Centralne miejsce na koszulkach piłkarzy Wisły Kraków wypełni się już od niedzielnego meczu z Legią Warszawa! Drodzy Kibice - nowy Sponsor Główny jest z nami! Dziś o 14.00 wszystko się wyjaśni!"
Wisła na FB |
|
|
Jak dadzą 3 mln zl to bedzie ok.
|
LV bet przecież jest już naszym sponsorem, a teraz wchodzi na koszulki?
|
Nie wierze w kwote 3 mln zl. Realniejsza jest kwota pomiedzy 1-2 mln zl. Minus to co juz dali przy poprzedniej umowie.
Ale lepsze to,niz nic. |
To tak w kwestii komentarza. Na fotce wyżej po prostu nałożyłem dwa obrazki wrzucone przez El'kabata. Graficznie jak widać nakładają się bezbłędnie, czego nie można powiedzieć o wymienianym Tyskim. LVBet niedawno uzyskał licencję na reklamowanie się w Ekstraklasie a Wisła to dobry partner - znana marka, spora frekwencja i z racji naszej sytuacji finansowej - elastyczna pod względem wymagań. Umowę już z nimi mamy, więc relacje biznesowe są. Wisła ma obecnie realne szanse na grę o coś więcej niż tylko utrzymanie, ósemka jest w naszym zasięgu a więc potem dodatkowe mecze z topowymi krajowymi drużynami. Więksi gracze przejęli koszulki innych drużyn (Fortuna/STS) więcz punktu widzenia biznesowego to rozsądny krok dla LVBet.
Teraz z drugiej strony. Logo użyte na mojej grafice to stare logo LVBet. Obecne jest odświeżone, bez cienia. Dziwnym by było użycie starej oprawy graficznej na nowej umowie. Napis "sponsor" jest też wykonany w innym stylu niż "zakłady bukmacherskie". LVBet reklamują się też w Gdyni i Niecieczy, więc to wskazuje raczej na niewielkie wydatki marketingowe marki. Tak czy owak, wróżymy z fusów. Logika podpowiada, że chodzi o LV ale może zarząd nas zaskoczy? Wszystko ma się wyjaśnić jutro o godz. 14, pewnie podczas konferencji. |
A moze las vegas energy drink? ;D logo identyczne i nadodatek reklamuja sie na kadrze :)
|
Las Vegas Drink i LV Bet to Ci sami ludzie;)
|
Nareszcie!!! Fajnie gdyby zarząd czyms zaskoczyl, ale i LV bet nie bylby bylby zly. Pamięta ktoś ile gramy bez sponsora na koszulce (poza TF), 8 lat i bet-at-home?
|
Ooo!to wiem juz dlaczego ktoś wykasował o nich moj temat w dziale bukmacherskim.Pamiętajcie tylko ze przegrywając tam pieniądze wspieracie klub, jak chcecie wygrywać to STS-amica, fortuna Legła...
|
Pani Prezes wielokrotnie podkreślała, że kwestia sponsora głównego to nie jest ,,być, albo nie być" tego klubu. Podobno Lyoness dawało 2,5, ale zgłosił się ktoś kogo interesuje wyłącznie koszulka. Ja osobiście chcialbym, żeby to była umowa na poziomie +/- 3 mln.
Najważniejsze, że wizerunek mocno się poprawi ;) |
I co? Szach - Mat ateiści i forumowe płaczki. Zarząd udowodnił że Wisłą można zarządzać dużo, dużo lepiej niż za czasów TF. Jak to Lv to Tiger leci w odstawkę :D
|
Wpierw chciałem się zarejestrować na STS - zostali sponsorem Lecha, więc zrezygnowałem. Następnie planowałem na Fortunie - zostali sponsorem 7. Więc może do 3x sztuka i tym razem mi się uda. Co prawda, nie jest przesądzone, że będzie nim LVBet, bo może być ktoś inny. Najważniejsze jednak, aby Wisła otrzymała z tego tytułu pokaźny zastrzyk finansowy.
|
Pozdrawiam defetystow:)
|
Cytat:
Pożyczki to jedno, ale TF nie dawała reklamy na koszulki za darmo, tylko wpłacała na konto Wisły 4-5 mln PLN. Jak była kwestia Volksvagena, to oni dawali 3mln, ale tylko 1,5mln podstawy + 1,5 mln w bonusach, więc Cupial mowil ze woli placic te 4mln i miec reklame TF na koszulkach, a gdyby dali 3mln podstawy to by sie zastanowil. Było mniej umów sponsorskich za TF, ale były dużo wyższe wartościowo, więc jeszcze troche czasu minie zanim teraz się d do tego dojdzie... także ja sie jarać nie bede, ale musze przyznac ze jest lepiej niz sie spodziewalem |
czyli na 99% LV Bet - > tak wynika.
za 5 h bedziemy wiedzieć AVE WIELKA WISŁA |
Poczekajmy z tym świętowaniem do ogłoszenie za ile i na ile.
Żeby nie było rozczarowania. |
Za ile trafią na koszulke się nie dowiesz
|
Powoli wraca WIELKA WISŁA! Brawa dla Zarządu!
|
Mega sie ciesze z nowego sponsora i to nawet nie z samych pieniazkow ale z faktu iz zarzad Wisly oraz organizacja klubu sa widziane przez partnerow jako profesjonalne i godne zaufania. Zakladam, ze nie jest latwo namowic kogokolwiek zeby od tak dal million czy dwa dla klubu pilkarskiego wiec tym bardziej nalezy uszanowac fakt, ze nowy zarzad swoja praca i profesjonalizmem wzbudzaja zaufanie sponsorow.
|
Cytat:
|
Na TT ktoś wrzucił takie zdjęcie:
https://twitter.com/wo3ek/status/840113383508598784 Czy to nie wygląda na tył koszulki? |
Goly78 ile jesteś do przodu u buka?
|
Bukmacher ?
To troche jakby nas burdel sponsorowal. |
Swoją drogą nie rozumiem tej tajemnicy z warunków umowy.
Przeważnie jak wielkie kluby podpisują takie kontrakty to zawsze jest info - firma X przekaże klubowi Y tyle i tyle przez określoną ilość czasu. I to też się fajnie sprzedaje marketingowo i wizerunkowo. |
@7 kotów
znajdź lepszego ;) |
Ja ? Panie minus jak z Krakowa do Chorzowa
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:43. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl