![]() |
Dywagacje na temat tego, żeby przyszedł do nas Skorża są po prostu niesmaczne. Dajmy Probierzowi czas - to jest nasz nowy trener, dopiero za najbliższy sezon będzie można go rozliczać. Żeby było w Wiśle normalnie, potrzeba stabilizacji. To jest najważniejsze. Dla mnie Probierz, jak będzie się rozwijał jako trener, będzie wprowadzał nowych, młodych zawodników do kadry, a Wisła na tym dobrze wyjdzie, to może tutaj trenować i 10 lat. Ale na temat sposobu pracy z drużyną, efektów tej pracy będziemy mogli porozmawiać wstępnie w grudniu przed świętami. Teraz to patrzmy na ręce Bednarzowi, bo on jest odpowiedzialny za letnie transfery do klubu.
|
Cytat:
A w bajki o stabilizacji to ja po prostu nie wierzę. Chciałbym tylko przypomnieć kto przyszedł do Wisły po sezonie w którym zajęliśmy 8 miejsce... A że fortuna się kołem toczy (szczególnie w Wiśle) to.... |
Cytat:
|
Euro się dla Polski skończyło, Smuda wolny.
Trzeba zacząć kciuki trzymać za Probierza (czy się go lubi czy nie) żeby czasem Smudy tu nie przywiało. |
niech wezmą Skorże i Villasa Boasa
|
Cytat:
|
Boże broń Reymonta przed Smudą.1906% poparcia dla Probierza Euro pokazało że Smuda już nie czyni cuda.C raczej ne strzeli sobie w kolano by zatrudniać największego przegranego Euro .Aczkolwiek ciekawe czy Probierz człowiek na którego C czekał kilkanaście miesięcy ma jakieś klauzule odejścia w kontrakcie???
|
Cytat:
|
Dejcie spokój, niech Bóg nas ma w opiece ....
|
Cytat:
|
Może być zawsze wymiana Smuda za Probierza, a Probierz wpi.du...
|
Lato przyznał w RMF, że Probierz jest kandydatem na selekcjonera
http://tsw.com.pl/news/Lato-Probierz...ekcjonera-2101 |
skoro Probierz nie widzi Małego w drużynie to chyba nie interesuje sie kadra.
No chyba ze rozdupcy cała Wisłę i pojdzie do reprezentacji, to wtedy ...szkoda gadac. |
szprotson, nie znamy "tla" sytuacji.
Moze maja na oku kogos lepszego niz Malecki i dlatego Probierz powiedzial pass. Po drugie, probierz chce grac szybko, skrzydlami, wymieniajac wiele podan + w tym systemie zyje sie z dosrodkowan. Z powyższych Maly ma tylko szybkosc. Aczkolwiek w ub. sezonie jakby zaciagnal reczny. Dodatkowo gra zespolowa u Maleckiego lezy i kwiczy. |
tu nie chodzi to to czy znalezli kogos lepszego od Małego. Przeciez oni od zimy chca go wywalic, wiec teraz jest okazja, to czemu nie? Jeszcze za to płacą ..
|
Myślę, że wszyscy byśmy na tym skorzystali i oby tak też się stało. ;) A więc Probierz na selekcjonera. I niech tylko smuda trzyma się z daleka od nas.
|
Cytat:
|
Myslisz ze Skorża chciałby pracować z Bednarzem?.
|
Cytat:
W ogóle irytuje mnie arogancja duetu Probierz-Bednarz, choćby przy każdej konferencji prasowej, ale to już inna bajka. |
Cytat:
|
Ludzie za wesolo nie jest ale poczekajcie z Probierzem dajcie mu chociaz popracowac do zimy ku(r)wa jak dzieci .
Piotr Nowak - rece ktore lecza Koalik prosze cie przestan co to zmieni? |
Wszyscy proponują Nowaka na trenera czy to Polski czy to jakiegoś klubu, a czy ktokolwiek zna tego człowieka? Wie jak się zachowuje? Co preferuje? Jaki ma kontakt z piłkarzami? Czy popada w konflikty? Jaki ma pomysł na grę? Zatrudniliśmy Probierza, więc niech pracuje co najmniej cały sezon.
|
Cytat:
|
Cytat:
Myślę, że Fornalik zostanie selekcjonerem, a ostatnie wieści, że jest 3 kandydatów to po prostu kit. |
Koalik ok rozumiem tylko zobacz pare stron wczesniej i tam zobaczysz "czy nikt nie zada" zreszta Probierz powiedzial ze nie interesuje go teraz reprezentacja czyli temat zamkniety . Pozdrawiam
|
Leśne dziady i tak już zapewne zdecydowały bo śląskie lobby jest za Fornalikiem.
|
Cytat:
|
Mam nadzieje że jeśli Melikson pozostanie w Wiśle to Probierz wykrzysta jego umiejętności stawiając go blisko pola karnego bo tam jest najgroźniejszy, w d*** to mam że Maor przejdzie 2-3 rywali na środku boiska kiedy albo poda i nastąpi zwolnienie akcji bo prócz Ilieva nie mamy graczy do gry kombinacyjnej, chociaż kiedy Moskal był trenerem to Genkov wyraźnie pracował nad podaniami, albo się zatrzyma i gówno z tego. Maaskant umiał wykorzystać jego drybling ale blisko pola karnego rywali, Kaziu ustawiał go też jako takiego cofniętego rozgrywającego zresztą podobnie robi/ł to Probierz, mam nadzieje że coś się zmieni w tym czasie. Nawet po takim szczególe ale ważnym, widać że większe doświadczenie miał Maaskant, może nie miał głowy do obrony, ale umiał wykorzystać błędy rywala.
|
Probierz na temat o możliwej pracy w Reprezentacji Pzpn:
http://sport.onet.pl/5173838,eurokontakt-detal.html Także wypowiada się o Wiśle tzn. ripostuje, że chce zostać w Wisełce i chce zapełnić stadion uszczęśliwić Cupiała... |
Cytat:
|
Drogi Michale Probierzu, wiedz że nas Wiślaków nie da się oszukać.
Dostałeś niedawno ofertę na dwóch reprezentantów Senegalu, prawda czy fałsz? Odpowiedziałeś, że są za słabi na Wisłę, prawda czy fałsz? Kosztowali po ok 50 000 euro, prawda czy fałsz? Teraz jeden trafił do Olimpique, drugi do Lille, prawda czy fałsz? Na ligę Francuską byli ok, a na naszą buraczaną ligę za słabi? Jeśli chcesz nadal nas okłamywać to krzyż na drogę i wypier.dalaj jak najdalej od Wisły. Info o Senegalach pewne, odmowa Probierza też. Ps. Nie pytać i nie zamęczać na privie, bo obiecałem milczeć. |
Lille
http://www.transfermarkt.de/de/omar-...er_126675.html Nie byłem pewny o którym Olimpique mówisz, ale tylko Marsylia Senegalczyków podpisała. http://www.transfermarkt.de/de/pape-...ler_56796.html |
^
Wyglądają na totalnych ogórków. Jeden siedział na ławce w Turcji, a drugi w Belgii :rotfl: Cytat:
I gdzie jakaś wypowiedź Probierza odnośnie tych "zawodników" - bo nie jestem na bieżąco. |
Na trzeźwo.
Nie wiem czy chodzi o wymienioną dwójkę. Rozmawiałem wczoraj z pewnym trenerem i powiedział mi o rozmowie z Probierzem i o prośbie Michała by nie ujawniać faktów z Senegalczykami. Więc albo byli słabi, co jak na młodych reprezentantów Senegalu może byc dziwne, albo Probierz się na nich nie "wyznał" - inna sprawa ze ich nie widzial, albo nie mamy 100 tyś euro na takie transfery. Jak dowiem się co to za dwójka, chętne poobserwuję ich poczynania w lidze francuskiej. |
Cytat:
No chyba drogi Michał Probierz Ci tutaj nie odpowie. Ale było kilku piłkarzy których nasi polscy trenerzy odstrzelili także nie ma się co dziwić :) |
Cytat:
|
Moi drodzy nie ma się co oszukiwać, pieniędzy na transfery raczej w tym okienku wydawać nie chcemy i nie wydamy. Pozostaje tylko mieć nadzieje że ta drużyna w tym składzie będzie potrafiła o coś powalczyć.
|
|
Cytat:
|
Cytat:
Zreszta mam wrazenie ze w tamtych czasach wszyscy, co do jednego. byli w to urobieni. Co oczywiscie nie zmienia faktu ze ukarani powinni byc wszyscy! |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:24. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl