![]() |
Cytat:
16 - 17 sierpnia 2011 23 - 24 sierpnia 2011 a losowanie 5 sierpnia w Nyonie. |
Wasiluk...:-P
|
Śląsk Wrocław gra bardzo dobrze. Są emocje.
U nas wszystko statycznie i bez polotu. .....Śląsk to dopiero gra, ahh :) |
Różnica klas między Litexem a Lokomotivem jest jak między Barceloną a Levante.
Ne przez przypadek Litex rozwalił ligę kończąc sezon z 1 porażką i 13 bramkami straconymi. Przepaaaaść... |
Podoba mi się sposób w jaki sędzia z Włoch prowadzi mecz (przynajmniej na razie). Nie daje się nabierać na upadki teatralne - między innymi także dzięki temu gra jest bardzo płynna.
Lokomotiv kilka klas słabiej niż Litex - jest szansa ich powieźć wysoko. oby WKS tego nie zmarnował. |
Ładnie grają, ale niech w końcu coś strzelą. Diaz zmarnował setkę, Ćwielong też, żeby się to nie zemściło. Cetnarski na defensywnym pomocniku świetnie gra jak na razie, pod wrażeniem jestem
|
Cytat:
Z takimi cieniakami rady sobie dac nie moga a sa w-ce mistrzem JAk narazie to Slask biega za Bulgarami |
Ćwielong w ogóle skuteczności nie poprawił. Jak pudłował u nas tak pudłuje w Śląsku.
|
Haha, u nas to marował takie sety że gorzej sie nie dało.
|
Czy Wisła kiedyś nie interesowała się tym Delewem co gra w Sofii?
|
Śląsk od pół godziny gra słabiutko, bez takiego zacięcia jak w meczu z Dundee, a przede wszystkim bez koncentracji, ruchu bez piłki. A szkoda, bo rywal naprawdę słaby.
|
Cytat:
To Velev jest. Delev gra w CSKA, ale to taki gorszy Kirm jest. Tymczasem w meczu zapowiada się 1:0. Ale nie wiem dla kogo |
Jak oni nie wygrają z bułgarskimi kolejorzami i bnie awansują - to są cipami !!!!!!!!!!!!!!
|
Po Mili sie wiecej spodziewałem
|
A ja mysle, ze dla Slaska nawet 0:0 bedzie dobre. Na wyjezdzie beda mogli zagrac z kontry a wiemy, ze to im lepiej wychodzi. rywal słaby, napewno w zasiegu Slaska wiec nie martwie sie w tym dwumeczu o Slask bo tylko od ich wysiłku powinien zalezec awans. Jesli beda chcieli to dadza rade.
Mam oczywiscie nadzieje, ze na 0:0 sie nie skonczy i cos Wrocławianie strzela, zeby mimo wszystko na rewanz jechac spokojniejszym i z zaliczka |
Ale Śląsk dupkowato gra powinno byc już z 1:0 2:0 na luzie , 0 ataku w tym meczu ten Diaz to tylko ogórkom chyba potrafi walić gole ...
|
sprzedali mecz!
|
Bułgarom trzeba oddac, że piłką potrafią grać. Przyjemnie się ogląda ich akcje. Litex z nami, teraz Loko Sofia.
|
Cytat:
Slask nie gra zle ale musza wykorzystywac te sytuacje bo to sie moze zemscic...oby nie :) |
Cytat:
|
Cytat:
Ćwielong jakby przestał sprzedawać te mecze to mógłby być najlepszym zawodnikiem przynajmniej w e-klasie. |
Cytat:
Nasza gra jest niepoukładana, ale jak na razie na szczęście skuteczna :) |
Cytat:
|
Jest czwartek godzina szósta, słonce świeci i jest ciężko trafić do pustej bramki z trzech metrów....
|
Ćwielong jaki snajperinho. Dwa metry, pusta bramka, a ten w trybuny piszczelą
|
Cwielong to jest jednak przeslaby kopacz... Tylko krecic koleczka z pilka i nie trafiac w pusta bramke...
|
Cytat:
Jak nasza skutecznosc byla slaba, to co powiesz na wyczyny Cielaga. |
Już wiecie czemu odpadlismy z Levadią?
Jak nie to obejżyjcie skrót... :/ Ależ pech... widać spuchneli jak Litex ok 60 minuty już... |
Pokaże ktoś Legię w TV?
|
Cytat:
|
Ależ ten Śląsk jest słaby. Mila tam tylko coś prezentuje. Największą polewkę można mieć z dwóch "zidanów" - Pepe Ćwieląg i Łoldo Sobota.
|
Cytat:
|
No nieee...
|
Ale ten Śląsk pierdzieli świetne okazje...
|
Tak samo ponoć mówili kibice Lokomotivu, na marnowane sytuacje Litexu z Nami(ale ten Litex jest słaby) :rotfl:
|
Jesteśmy profesorami przy Śląsku nie widzialem tak słabego meczu Śłąska
|
Śląsk gra jak dla mnie fajną piłkę . My mieliśmy szczęście , Śląsk ma dziś pecha bo powinien prowadzić już z 2:0 :)
|
Bronex&wis - Wy tak serio? Przecież oni grają dobrze w polu tylko trochę chłodnej głowy i szczęścia brakuje.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:52. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl