![]() |
bez śniegu nie ma zabawy ...
Kur*a chyba już 2 pod rząd święta bez śniegu.. |
Rok temu chyba posypało w wigilę jeśli dobrze pamiętam
|
Cytat:
|
Tam tam tam tarantam, <fanfary> Śródmieście melduje, pada śnieg!... Zobaczymy na ile się napada. :D
|
U nas na Pomorzu chyba trzecie święta pod rząd nie ma śniegu! A to wszystko przez Małopolskę :D
|
Cytat:
i po co było wyżynać lasy w Amazonii ? tera nima śniegu |
Szali skrojonych, walk zwyciężonych, wrogów obitych, flag zdobytych, wyjazdów masy z wjazdami pod kasy! :) WESOŁYCH ŚWIĄT !
A u mnie ni ch... śniegu:evil: |
Cytat:
W którym kierunku wiatr:D? |
U mnie jakieś 15 min temu zaczął padać śnieg :-D jest szansa że na pasterkę już będzie biało...
|
Cytat:
A że śniegu nie było i słońce świeciło, nie jesteśmy wszechmocni :D |
Cytat:
Cytat:
:D |
LALALALALALA Śnieżek sypie mi sialalalalala !!
W takim tempie moze pod koneic świąt będzie kilka centymetrów puchu:P Ale ważne że zaczęło sypac:D Teraz będzie jużz górki :P |
a u mnie dalej nic nie leci.. eh..
ale za to z kuchni dalej płyną zapachy. ;) |
Wyglądam i dalej nie widzę :) nie wiem gdzie Ty mieszkasz że masz śnieg :p może masz sztuczny?:D
|
Sadzac po avatrze pewnie w Skotnikach, a jesli to tak to i do mnie nie dlugo przyjdzie snieg:D
|
o której macie wigilie? :)
u mnie sie szykuje na okołó 19, coby przed pasterką jeszcze pośpiewać.. |
Cytat:
|
Ty, gospodarz, ta. :lol:
|
Cytat:
|
sytuacje ze sniegiem moznaby porownac do transferów w Wiśle:P
i jeszcze dodam ze u mnie tez go nie ma:( A wigilia startuje jakoś o 18:) |
Cytat:
|
Ibutku masz kompa w kuchnii? :D
|
Cytat:
Czy Olkusz jest w lewo :D? Swoją drogą po 30 minutach, śnieg zszedł kontuzjowany z placu gry... i dzisiaj się już nie pojawi... A efekty są takie jak Matusiaka w Wiśle... |
Cytat:
|
Cytat:
http://i40.tinypic.com/2j60cpe.jpg |
Cytat:
W lewo bo na zachód od Krk:-p:D A co do Matusiaka i śniegu to czy śnieg kończy kariere już w tą zimę:-p? Wróci za pół roku i na dodatek w centralnej Polsce tylko:shock:? |
śnieg? jaki śnieg? tylko zimno i ciemno, a śniegu ni huhu...
start Wigilii około 19 jakoś, a ja już najedzony :rotfl: |
U mnie też sypie i to takimi grubymi płatami aż miło wyjrzeć za okno :)
Byłem taki z siebie dumny bo wkońcu udało mi się nie najeść jak przysłowiowa świnia na wigilie (co roku sobie obiecywałem że za rok będzie inaczej i w ty roku się udało) jadłem tylko po odrobinie każdej potrawy i pod koniec czułem sie nawet dobrze, co z tego jak potem popiłem dwiema szklankami soku i masakra, jeszcze nigdy tak mnie brzuch nie bolał :P A jak wasze "gabaryty":D ?? |
:evil::evil::evil:Nie popijajcie karpia sokiem z porzeczki!!Sra mnie już ponad godzinę:-/:-/:-/
|
Cytat:
biedna Twoja dupa:D :P |
No i po ;) bo u mnie raczej wcześniej niz w was ;) kolo 17 start
Znowu znalazłem pieniądza w pierogach ;) na co mama no to Wisła mistrza zdobędzie, oby się spełniło Wesołych Świat |
ja znalazlem wszystkie 3 orzeszki w uszkach i wygralem w stsa bedzie bogaty rok :D i poraz pierwszy nie schlalem sie jak fleja
mowicie ze sniegu brak w Hucie juz sypie :P |
Cytat:
|
emsi mozesz po polsku :D
|
Cytat:
|
A żem się nawpierdzielał:D A teraz relaksik przy piwku:)
A pod choinką znalazłem dwie mega interesujące książki:) Ukrytą Historię i Największe tajemnice spraw mrocznych, upiornych i niewyjaśnionych:) Do tego Dwie bombki wiślackie no i masa słodyczy:) A Wigilia była tradycyjnie o godz. 17. |
Cytat:
A tak na marginesie nie śpij na lekcjach polskiego:-D Czteroosobowa Wigilia się udała(pojadłem,popiłem no i obejrzałem wiecznie młodego Kevina:lol: :lol: ) |
Boże, ale się ożarłem...wigilia 10-cioosobowa, a zamiat Kevina oglądałem Grzegorza Brzęczyszczykiewicza;D
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Jak tam Kevin i Grzesiu?? pewnie znowu sie zgubil:P:rotfl: a drugi rozpetal ta wojne:-p? Tym razem powiedzial ze jest Franek czy Grzegorz:rotfl:?? sorki, cos mi musieli chyba dosypac do ktoregos dania:-P Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:41. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl