![]() |
Musimy przejść. Wszystkie gardła na stadionie i serca w domu za Wisłą!!
|
Jedziemy po nich ! :D
denerwuje sie.... |
Ja też mogłoby się już zacząć
|
Szacunek dla kibicow juz na poczatku gdy spiker przedstawial sklad...Zrobicie niezly kociol :)
Trzymam kciuku za Was bo jestescie po prostu lepsi i jestescie z PL. Proste. |
HEj szybka sprawa! jestem w USA i jestem w kafejce internetowej wie ktos gdzie mozna obejrzec meczyk wiselki??? BLagam o pomoc!
|
Mauroooooo :) Piekny strzal. Odkupil winy chlopak...przepiekny strzal.
|
mecz jest na sopcast ?
|
Wisła! brawo! ehh mialem jechac na mecz.. :(( 400km, ale duzo mam pracy... JJJBG!
|
Cytat:
Proponuje ITVP. Bardzo dobry obraz i dziala idealnie. http://www.itvp.pl/player/maxsize.ht...video_id=21150 Powiedz czy dziala bo szybko sie u mnie link wylacza.Link tylko dla widzow z Polski. Northrop podal calkowity link do wszystkich mozliwych relacji wiec spokojnie znajdziesz cos dla siebie. |
Cytat:
|
Dzieki Kreseq - ale .. "Dostęp do tego materiału nie jest możliwy z terytorium kraju z którego się z nami łączysz."
|
jak na razie to nasi siedli na przeciwniku pięknie, byleby sił starczyło. No i druga brameczka nie zawadziłaby :)
|
nie da sie ogladac na itvp z usa;;;;; sopcast tez nei dziala, ktos kiedys podal mi linka dobrego, blagam
|
Cytat:
|
http://soccer-live.pl/transmisje.php?id=pon-pia
ewentulanie http://www.kuszotv.pl/ wybierz. PS: Powinna byc czerwona dla tej swini...co on robi? TO antyfootball Karny i....2:0 Karnego nie bylo...ale zasluzenie. Jesli nic sie nie zmieni...to po meczu. Gratuluje. |
Wisla i tak wiele razy miala do siedziego pecha. 2:0 jedziemy dalej
|
3 : 0!!!!!!!!!!!
|
Boguski MoM...Do konca meczu EOT. Bedzie pogrom.
Szczerze gratuluje. Ci ktorzy byli przeklinani, obudzili sie....reszta wspiela sie wyzej.Wiecej nie potrzebujecie.Jestescie po prostu lepsi. |
a ma ktos link bezposrednio do relacji tak jak na itvp?
|
Kreseq naprawde jest super widziec jak kibic Legi kibicuje Wisle w pucharach. Jako liga musimy wygrac jak najwiecej punktow. - Respekt -
|
Jestem w SZOKU :shock:
Po tym co zobaczylem w Jerozolimie bylem pewien ze Beitar przejdzie dalej. To co Wisla grala przez pierwsze 40 minut to magia! Zoltka dla naszych to jakies ****a nieporozumienie... Brozek juz nie moze podejsc pod kibicow? ja sie tylko boje ze Beitar z byle ch.. strzeli gola, choc Wisla ich miazdzy. |
Jest dobrze :)
Boję się tylko o kondycję naszych grajków, bo pierwszą połowę grali na 150%. Dobrze byłoby się cofnąć lekko, pójść z kontrą i strzelić na 4:0. |
Cantoro to mnie zszokowal tym golem.Cud miod i orzeszki
|
Żeby tak dalej. Skorża to heros, co on zrobił z tym zespołem???!!! Wszystko poukładane, wszyscy znają swoje pozycje i wiedzą co robić!!!
Doping słabo słychać, ale wierze, że świetny ;] |
Jelsi ktos nie ma TVP zapraszam tutaj, bezposrednia audycja http://www.justin.tv/hqtv3
Co do gry, bajka ; > Maurycy dzisiaj to jakis inny gosc, nie kreci swoich koleczek tylko gra do przodu ; ] Diaz mnie pozytywnie zadziwil ^^ |
Trzeba strzelić jeszcze jedną bramkę bo może wpaść coś przypadkowego dla Beitaru i zacznie się nerwówka.
|
Super !!
Tylko tak dalej i nie odpuszczać jak pod koniec połowy. Bez sensu zarobione te żółte kartki, głupio wręcz. Będzie awans. |
slabo slychac? ja bardzo dobrze slysze
|
Żeby tylko nie wzięli przykładu z AC Milanu podczas finału Ligi Mistrzów 2005 :)
A tak po za tym, jest dobrze. Mam nadzieję, że strzelą jeszcze jedną bramkę. |
**szarkoz
Ja bym się przy naszej obronie troche bał cofnąć. Raczej konsekwentna gra do przodu - może znów coś wpadnie. |
Kiedy Wisla jest w formie to trafia na Real, Barce, Inter, Lazio.... kiedy nie to Panata, Anderlecht..... co za zycie....
|
Cytat:
Doping slabo slychac bo przyciszyli (i to konkretnie) glosniki spod trybun. A w rzeczywistosci jest pewnie niezly kociol. poczekamy na filmiki SKWK to sami sie przekonacie Boze.. prosimy Cie! |
e....gdzie jestes? Cos cię nie słychać? Czyżbyś był aż tak zalamany, że nie masz ochoty pisac na forum?:D
A co do gry - NIE POZNAJĘ TEJ DRUŻYNY!! Tak wszyscy pięknie grają..wiedza gdzie mają grać..pressing..ahh |
Żeby nie uwierzyć za bardzo w swoje możliwości! Choć po wywiadzie z Boguskim który po każdym pytaniu powtarzał, że jeszcze 45 minut można być spokojnym o niego!!! JAZDA JAZDA JAZDA!!!
|
W porownaniu do mecz nr 1 to graja jakies 2 inne druzyny...Jak Mauro sie pchal do wolnego to pomyslalem ze po cholere to on bedzie kopal? I co? I dobrze ze mnie nie slyszal:D Jest naprawde dobrze!!!!!
|
mozna gdzies ogladnac bramki z meczu ?
|
Brawo Diaz brawo Łobo!
|
Chyba nam sie Dżunior Dijas bardzo ładnie w zespół dziś wpisał.
Skorża to niezły magik. Wyczuł, na kogo postawić :) |
nosz k.. mać, jeszcze tylko polewy czekoladowej brakuje. GRATULACJE DLA SKORZY I ZESPOLU
|
Wojciech ;F
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:45. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl