![]() |
Jakiś serwis albo może forumowicz który zrobi update do CM 12 w Lenovo K910?
|
Są tu jacyś znawcy smartfonów? :)
Szukam czegoś do maks. 800zł. Jak najlepszy procesor, jak najwięcej ramu, aparat min. 8mpx, min. 8gb pamięci wewnętrznej. Żadnych Mant i innych tego typu wynalazków. Tyle tego na rynku, że głowa boli, więc liczę na jakąś fachową radę. |
Kuźwa, odkąd play wprowadził (dogadał się z innymi) korzystanie ze wszystkich sieci komórkowych średnio raz dziennie tracę zasięg i samo nie znajdzie, muszę ręcznie szukać jakiejkolwiek sieci.
Krew by ich zalała %^$$# |
Ja w Play jestem od lat i żadnych problemów nie mam z zasięgiem. Zmiany żadnej nie odczułem..
|
Wie ktoś może gdzie znajdę tego typu etui ( http://i2.wp.com/www.1mtb.com/wp-con...d-Covers-2.jpg ) na motorole moto g 3 gen.?
|
Odzyskiwaliście kontakty utracone z telefonu po przywróceniu ustawień fabrycznych? Zapomnialem że nie mam ich kopii na karcie sim i poszło się jebać wszystko...
|
Potrzebny mi najlepszy telefon w granicach 350 - max 400 zl. Doradzicie ?
|
Cytat:
http://www.spidersweb.pl/2014/03/myp...ja-opinie.html |
sony xperia z3 compact?
Ktos posiada, opinie? Konrado ty posiadasz! Daj jakis poradnik czy warto |
Lenovo K3 (zwykły, nie Note)
Lenovo Vibe X2 Lumia 640 Ma ktoś doświadczenia? Do tej pory zawsze miałam Androida, ale kusi mnie też spróbowanie Windowsa. Zależy mi przede wszystkim na tym, żeby telefon był stabilny, mam już dość Samsungów, które po roku zaczynają żyć własnym życiem. No i na tym, żeby telefon dobrze trzmał się w ręce. |
Ktoś przedłużał ostatnio umowę?
Sieć dowolna - oczywiście no limit za rozsądne pieniądze - ale jak patrzę na ceny telefonów to się włos jeży na głowie bo model sprzed 2 lat (Np. Xperia Z3) kosztuje po 1000 zł a modele z 2015 to jeszcze więcej ... kogoś popieprzyło chyba. |
ja przedłużyłem miesiąc temu
płace 35,99 brutto. Bez telefonu bo kupiłem używany. Wszędzie za free, na 3 miechy LTE bez limutu a tak to 5 gb i 10 zł za kazdego gigabajta więcej. T-mobile. |
Jeszcze mnie zastanawia ta oferta w orendżu na używki. Piszą że wymieniają obudowy i ekrany jeśli są porysowane lub uszkodzone a pytanie co z bateriami. To w sumie najważniejsze.
|
Mnie się ostatnio skończyła umowa w Play. Na razie przedłużyła się automatycznie na czas nieokreślony. Nie biorę nowej umowy, bo to co oferują to jakaś żenada, zwłaszcza gdybym chciał z telefonem.
Z tego co przeglądałem to bardziej się kalkuluje zmienić sieć, obojętne na którą. Oferty podobne, a przy zmianie 6 miesięcy gratis dają. |
Posiada ktoś z was telefon Kruger Matz ? Nie mogę połączyć się z internetem ( wifi ) , wyszukuje mi siec, wpisuje hasło ale się nie łączy, internet z karty działa. ten telefon ma 2 karty ( plus i orange ) to kruger matz nie mogę znalezc ustawien konfiguracyjnych
i tez podbijam pytanie które wcześniej było zadane dostałem ofertę przedłużenia umowy z play ale tego nie zrobię, gdzie najlepiej przenieść sieć , żebym mógł tanio korzystać z internetu, wysyłać smsy mmsy , dzwonić itp . rozważam kazdą opcję - abonament i kartę |
Wszystkie sieci oferują kompletnie to samo - rozmowy, sms, mms bez limitu - różnice są po 10zł w zależności od sieci. W ofertach z telefonem abonament 60-70 zł i masz komplet no limit - plus jakieś 2-5 GB
Tak mi się przypomniało - kiedyś były kupony rabatowe do oranga dla nowych klientów - zniżki na telefony czy abonament ale nie mogę teraz tego znaleźć... |
Ja mam HTC one E8 i nie narzekam.
|
Dobra, przechodzę do oranża (tej sieci jeszcze nie próbowałem), skusiłem się na 6 miesięcy abonamentu za free i akurat mieli to co chciałem - Z3.
|
Powiedzcie mi Pany, jak sprawa wygląda w Orange lub Playu? Jestem w tym złodziejskim Plusie, ale ich oferty, to jakieś kpiny, plus telefony marne. Umowa się kończy za 10 miesięcy, ale już się rozglądam, za czymś innym, bo z tymi złodziejami to nie zostanę.
Chętnie bym przytulił Iphone, chyba, że polecicie coś ciekawego. Najlepiej z dużą ilością cali. |
Wszystko jest ciekawsze od iphona ;) i ja tak całkiem poważnie - może skrzywienie zawodowe ale dla mnie w urządzeniu liczy się jego funkcjonalność i parametry techniczne a nie moda.
Gdyby nie ten ostatni model to apple byłoby jakieś 5 lat w plecy w stosunku do innych producentów. Zresztą Z5 i Galaxy 6 biją go na głowę już. Plus nie jest zły - też się przymierzałem wrócić (bo kiedyś byłem tam z 10 lat). W ofertach sieci akurat lojalność jest prawie gówno warta - opłaca się zmienić na cokolwiek by dostać spore gratisy, o które w swojej sieci trzeba by walczyć 5 godz na telefonie z BOK'iem. |
No, właśnie aktualnie posiadam Z2. Jestem zadowolony, ale powiedzmy sobie szczerze, bez internetu dzisiejsze telefony tracą 75% swojej wartości. A szanowna Pani poinformowała mnie, że w mojej ofercie lepszego internetu niż 512mb, to oni nie przewidują. No ku**, jak to jest możliwe w dzisiejszych czasach, kiedy inne sieci oferują praktycznie nie limitowany internet? :/
|
polecam Virgin Mobile, serio. Mam 5GB internetu, nie jestem związany umową, żyję jak król.
|
Cytat:
|
Mój sprzęt nadaje tylko 3g ale mam neta wszędzie, a zasięg fonii jest z play lub z orange.
|
Jest szansa gdzieś w Krakowie sprzedać Nokie Lumie 520 z uszkodzonym dotykiem? Mam 2 takie telefony i oddałbym oba nawet za 100 gdzieś.
|
Ubezpieczał ktoś komórkę w Orange? To jakiś fejk ... 15 zł miesięcznie a 2x w ciągu roku można komórkę zgubić czy zniszczyć i dają nową... Czytam na stronce ale nie widzę haka ...
|
Trzeba to dobrze opisac bo sa upierdliwi i szkody moga byc chyba do 700 zl bo tyle zwracaja.
|
jakis dobry telefon do 1000 zl ?
|
Dobry masz do 3 stowek. Pozniej im drozszy tym wiekszy bubel.
|
to jaki to jest dobry do 3 stowek ?
|
xiaomi redmi note 3, za 900zł na allegro wyrwiesz nówke.
|
Goclever Quantum 2 400, Overmax Vertis Youw, Media-Tech Imperius Aero.
|
Cytat:
|
czy ktoś może mi "doradzić" co jest lepszym zakupem... Sony Xperia Z3 czy Xperia Z3+ ?? ;) ktoś może miał z Was do czynienia z tymi modelami i jakieś opinie ?
|
Z3 i nawet sie nie zastanawiaj.
|
ok, a czemu bardziej Z3 ? a jesli nie Xperie to co innego ? slyszałem też o LG G4 i sam już nie wiem co wybierać :(
|
Bo Z3 to jednak flagowiec. Poza tym mniejsza ilosc bledow, wieksza stabilnosc systemu, tel sie tak nie nagrzewa jak z plusem.
Jak nie wiesz co wybrac to sie zastanow w ogole do czego smartfona potrzebujesz - aparat, gry etc., jaki budzet. I z tego, co wnioskuje to odezwij sie na pw. Konsultacje moga byc dlugie ;) |
Pytanie bardziej do tematu komórek.
Robiłem przywracanie ustawień fabrycznych w Samsungu Galaxy S3. Lecz zamiast loga Androida, na ekranie miałem jakieś kolorowe paski.... przez jakies 10 minut nic się nie działo. Postanowiłem zrobić dosyć głupią rzecz, bo.. wyciągnąć baterię. Po jej ponownym włożeniu telefon się nie włącza i nie reaguje na żadne kable... Jakaś sugestia co się mogło zepsuć? Bateria miała jakieś 80% |
W jaki sposob przywracales?
Wyciągając baterie przerwales uruchomione zadanie (ktore sie zwiesilo, brak odpowiedzi etc.). Wgrywales inne oprogramowanie niz oficjalne na niego? Jezeli tak, licznik KNOX pokaze nieautoryzowane zmiany w oprogramowaniu i nici z gwarancji. |
Próbowałaś kombinacje Power + Vol-/Vol+ itp?.
W internecie szukaj tytułów typu jak odceglić Galaxy S3 itp Gdybyś chciał to mam w domu S3 po upadku. Włącza się i pod słońce na ekranie widać treść więc prawdopodobnie to ekran jest padnięty. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:11. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl