![]() |
Cytat:
http://www.ukr.agh.edu.pl/?pg_symb=kalend terminy AGH. a na AWF ogłaszają bodajze 7 lipca i papiery trzeba donieść w dniach 8-10 lipca. tyle wiem od babki z rekrutacji. |
Źle szukasz :)
http://www.rekrutacja.agh.edu.pl/?pg_symb=kalend http://www.up.krakow.pl/rekrut/index.php?page=kandydaci (terminy są w plikach PDF, dla każdego kierunku). Na AWF nie chce mi się szukać nawet. Ale pewnie będzie gdzieś tu http://www.awf.krakow.pl/index.php/studia/rekrutacja pzdr. |
Chodzi ktoś na budownictwo na pk? Mam zamiar złożyć tam papiery, tylko waham się miedzy zaocznymi a dziennymi..
Głównie chodzi o to czy na dziennych będzie czas żeby sobie dorobić i mieć coś własnych funduszy? |
troche odbigajac od tematu matur i przyjec na studia czy ktos sie wie kiedy nalezy zapisywac sie aby dostac akademik ??
|
Teczki z dokumentami trzeba jakoś specjalnie opisać? Gdzieś wcześniej widziałam taką informację,ale nie pamiętam na jakiej uczelni i nie mogę teraz znaleźć:) a że wyjeżdżam na dwa tygodnie, to wypadałoby mamie zostawić wszystkie dokumenty :D
|
moglby sie ktos wypowiedziec i porownac energetyke na agh i pk? gdzie lepiej,łatwiej itp
|
1. Studia zaoczne na państwowych uczelniach też są płatne?
2. Czy zajęcia na studiach zaocznych odbywają się co dwa tygodnie? Czy nie ma tutaj zasady? |
A jak to jest: gdyby mnie nie przyjęto w pierwszej rekrutacji na AGH, i nigdzie indziej bym się nie dostał, to czy za tzw. drugą rekrutację ( czy rekrutacje z list rezerwowych ) muszę znowu zapłacić?
4fan_player , zaoczne są wszędzie płatne. Czy to UEk czy UJ ... Czyli państwówki również. |
do usunięcia
|
Druga rekrutacja na agh w ub roku była gratis, ale trzeba było przynieść jakieś pismo, że w tej drugiej też chcecie wziąć udział...
|
AGH wyniki rekrutacji ogłosi 15 lipca... Będa one dostępne na stronce do wgladu, albo chociaz ile pkt miała ostatnia osoba na dany kierunek?
|
do usunięcia
|
ja złożyłem a raczej, zarejestrowałem się na 3 kierunki na przyrodniczym w Poznaniu...
mam nadzieje, ze gdzies sie dostane w pierwszej rekrutacji... mysle, ze z listy rezerwowej na bank, ale nigdy nie wiadomo |
Czy ktos startuje na UJ na zaoczne? Czy pojawilo wam sie na koncie ERK cos takiego?
Udzielone przez Ciebie informacje na temat Twoich osiągnięć w olimpiadach przedmiotowych są niezgodne z informacjami przechowywanymi w Krajowym Rejestrze Matur. Upewnij się, że podane przez Ciebie informacje o olimpiadach przedmiotowych są poprawne i dokonaj ich ewentualnej korekty w nieprzekraczalnym terminie do 9 lipca 2009 roku. Dalem opcje "nie podaje informacji", bylo ok wszystko a dzisaij sie takie info pojawilo! Bede dzwonil jutro do nich ale moze ktos wie wczesniej o co z tym chodzi? dzieki z gory za pomoc! |
mnie też się tak pojawiło i na paru innych forach ludzie dyskutują o tym, więc chyba nie ma się czym szczególnie przejmować.
musi to być jakiś ich błąd. |
Cytat:
|
No dzieki...ja jutro rano zadzwonie jednak i wyjasnie sprawe;) heh
|
Cytat:
2. Zależy od wydziału. Trzeba się wcześniej zorientować jak organizowano plan w poprzednich latach. Cytat:
|
Witam!
Powie ktoś coś o takich kierunkach jak :amdministracja, socjologia i politologia na up ? Jakie mniej więcej progi itp. Bo widzę że wos nie jest brany pod uwagę tylko polski i ang a te zdawałem na podstawie, odpwiednio 68 i 94 % . Są jakieś szanse, bo kasy szkoda ... |
Do kiedy jest rekrutacja na UJ ? Bo nie mogę znależć. Słyszałem, że do 7 lipca, nie mówcie, że mam 47 min :)
|
kandydaci z maturą nową polską lub IBO
(z wyłączeniem kandydatów z maturą nową polską 2002-2003 rejestrujących się na studia stacjonarne na Wydziale Farmaceutycznym)30 czerwca–7 lipca Czyli masz jeszcze 42 minuty :D ed: a tego to już nie wiem :) |
Skoro pisze 7 lipca to może włącznie ? : )
|
do 7 lipca włącznie
|
Cytat:
Udzielone przez Ciebie informacje na temat Twoich osiągnięć w olimpiadach przedmiotowych są niezgodne z informacjami przechowywanymi w Krajowym Rejestrze Matur. Upewnij się, że podane przez Ciebie informacje o olimpiadach przedmiotowych są poprawne i dokonaj ich ewentualnej korekty w nieprzekraczalnym terminie do 9 lipca 2009 roku. Miał ktoś z Was coś podobnego ? I 2 pytanie jeśli jutro wyślę im pieniądze to będę wziety do rekrutacji ? Koledzy wysyłali pieniądze na inne uczelnie w tamtym tygodniu i np. do dziś nie dostali potwierdzenia na koncie rejestracyjnym. |
piter116
Mam dokładnie to samo. Również zaznaczyłem opcję: nie podaję żadnych olimpiad, a mimo wszystko pojawiła się wiadomość, że informacja jest niezgodna z informacjami przechowywanymi w Krajowym Rejestrze Matur. Jutro z samego rana, zadzwonię do działu rekrutacji i spróbuje dowiedzieć się o co chodzi. A co do 2 pytania to tak będziesz wzięty do rekrutacji, gdyż liczy się dzień w którym dokonałeś przelewu, a nie moment w którym uczelnia otrzyma pieniądze. Lepiej nie wysyłać ich Pocztą Polską, gdyż trwa to wtedy bardzo długo. |
Cytat:
|
Cytat:
... |
jesli zarejestrowałem sie elektronicznie wczoraj to musze im jakieś papiery jeszcze dziś dorzucić?
|
Ja wysłałem opłatę na AGH w tamtą środę (6dni temu) i do dziś nie mam potwierdzenia na koncie :/ a UJ mi potwierdził wczoraj, też wysyłałem w środę.
edit: Zaksięgowali już, wyskoczyła mi ta tabelka ze wskjaźnikiem rekrutacji ale wynosi on całe... 0.00pkt! :D Yeah! :D <ściana> Mam nadzieję, że z czasem to zmienią, bo nie chce mi się do nich iść. |
Po pierwsze witam wszystkich bo jestem nowy na forum.
Mam takie pytanie: nie wiecie do kiedy trzeba składać dokumenty na politechnikę, chodzi mi o białą teczkę, tj. te wszystkie podania ankiety itd.? na wydział inżynierii lądowej bo nie mogę znaleźć tego na stronie? |
To jest pierwszy etap rekrutacji na uczelniach i w innych miejscach na wielu etapach życia.
Jak się nie umie czytać/spytać to się odpada ;D Internet wyrównał szanse.. Socjalizm :( |
do kiedy na AGH można przelewać kasę?
|
pysio - do 10 lipca. ;)
|
Czy wy ludzie nie umiecie czytać? Wszystko jest napisane najprościej jak się da. Nawet ludzie bez gimnazjum znajdują!
|
Wie ktoś może w jakich dniach będzie wiadomo czy się dostałem na studia na UP?
|
Jak sprawdzić wyniki na AWF? Podobno są dzisiaj
Już mam :) |
Cytat:
|
Cytat:
http://www.pk.edu.pl/rekrutacja/inde...231&Itemid=277 |
Cytat:
|
do usunięcia
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:36. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl