![]() |
Też myslę że nie ma innej opcji jak wały!!!!! Koniki pierd...
Można się w****ić!!!!! Po 30 brali!!!!!!!!!!! |
Cytat:
ja nie rozumiem po **** te karty, skoro bilety dalej są w formie papierowej , debilizm |
Cytat:
Wytlumacz nam co niby widziales... |
kto mi sprzeda 2 biley na obojętny sektor oba na ten sam
|
Cytat:
No i jak tam mój wiek dalej ci coś nie pasuje. Życzę jak najtańszego zakupu u koników. |
Wymienie bilet z E na D, dopłace, może byc wejscie z karnetu,
|
Potrzebuje 1 bilet na sektor A. Jeśli ktoś by miał możliwość odsprzedać bilet proszę o kontakt najlepiej na ten adres [email protected] lub GG:9631796
|
Cytat:
|
Mam siedem karnetów na E chcę je wymienić na bilety na B . Bezgotówkowo. Zainteresowanych zapraszam na priv.
Interesuje mnie TYLKO wymiana, żadnych sprzedaży, handlów i innych "geszefcików" |
A co to da że napiszę co widziałem !! Nie trzeba widzieć żeby wiedzieć jak to się odbywa!! Ale byłem przekonany że do środy coś zostawią!!! Szkoda słów! Mam nadzieję że może coś w końcu z tym zrobią!!
|
Cytat:
|
2 bilety
Siema wszyscy
Sprawa potrzebuje 2 bilet na Śląsk nie ma ktoś na sprzedaż? Byle jaki sektor tylko żeby były na ten sam jak coś pisać na gg:1429115 Cena do uzgodninia |
Kupie bilety napewno sie dogadamy
|
gg:2363327 <-- pisac, kupię 2,3 bilety na mecz ze Slaskiem!!
|
Ja mam pytanie do Moderatorów: czy teraz nie powinny iść bany za oferty w sprawie biletów? (przed meczem z Legią wszędzie i wszystkich ew. banowaliście).
Sorry za OT i bez napinki :) EDIT: Cytat:
|
Kupie dwa bilety cena do dogadania pisac priv
|
Cytat:
|
Każdy mógł wziąść 1 bilet ale jak zawsze przekręty
------------------------------------------------------------- Kupie 2 bilety dowolny sektor byle ten sam gg:1429115 |
Jak miał przy sobie 30 kart to i 30 biletów dostał.
|
bilety kupie
|
Cytat:
|
to kur** niech sprzeda 2!! Przekręty w Wiśle ? Jutro jade może będzie jakiś konik ;d
----------------------------------------------------------------------------------------------- Kupie 2 bilety dowolny sektor byle ten sam gg:1429115 |
Cytat:
jakie przekręty? stałeś dziś po bilet? przekrętem jest to jak ludzie próbowali oszukać pracowników sklepiku wymieniając się kartami |
Cytat:
|
Stałam od 8 pod kasami i na własnej skórze przekonałam się że można było brać tylko 1 bilet na 1 KK, nie było opcji kupowania po 30 biletów... tzn dziś nie było...bo wiem że bardzo dużo biletów było podkładanych pod ladę dla znajomych...
|
Panowie za rok juz nie bedzie tego problemu. (nowy stadion) szkoda tez ,ze nie mozna w Naszym klubie rezerwowac biletów online :(
---------------------------------------- Kupie bilety na A pisać na priv. |
Cytat:
|
Stanie posiadam KK a na środe powinny byś przeznaczone jakieś bilety a każdy mógł po 1 bilet na 1 KK a tu po 3-4 kupywali wiec wiesz....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kupie 2 bilety dowolny sektor byle ten sam gg:1429115 |
stałem nie posiadam *
poprawka do wcześniejszego postu stałem nie posiadam *
|
Cytat:
Mozesz powiedziec mistrzu jakim cudem potrafili oszukac system, ktory potrafi tylko jednej osobie przydzielic bilet i wygenerowac unikalny kod ? Ponadto z jakiej racji mieli zostawiac cos na srode ? Karte kibica, o ile sie nie myle, mozna bylo wyrobic bez problemu juz z 3 lata temu. Kto nie mial KK i czekal do srody jest sam sobie winien. A teraz rozgoryczeni szukaja przekretow. karola9999: wiesz ? skad? Widzialas czy ktos komus powiedzial ? |
Cytat:
i co znaczy powinny być przeznaczone, a niby dlaczego? chwila, stałeś w kolejce i nie dostałeś biletu na A lub B? |
ej mam pytanie ile jest KK a ile biletów ?
|
kupię dwa bilety, obojętne który sektor, priv, gg:9675254
pozdrawiam |
Jestem w stanie za 2 bilety na ten sam sektor zaplacic w okolicach 150pln pisac na priva
|
Odkupie bilet na obojętnie jaki sektor! Pisać na PW! GG: 316643
|
Widze że tutaj żadnego handlarza biletów nie znajdę jutro na RR22 trzeba się wybrać i szukać koników! myślicie że będą?
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kupie 2 bilety dowolny sektor byle ten sam gg:1429115 |
Wie ktoś coś o biletach dla PZPN-u i Ekstraklasy?podobno wzieli tyś. na trybunę E!
|
Odkupię 3. bilety na sobotnie spotkanie - bardzo mi zależy. Chciałbym wciągnąć w klimaty kibicowskie osoby, które jeszcze na Reymonta nie były. Zabawa na trybunach zapowiada się świetnie, na boisku walka o MP, więc i czas na przyprowadzenie na Wisłę nowych twarzy uważam, że bardzo dobry. W związku z tym, że mam zamiar zabrać na mecz "żółtodziobów" najlepiej by były to wejściówki na A lub B, ew. E - choć i na skraju D pewnie gdzieś się uda ich upchnąć. ;)
(Proszę o kontakt na priv.) P! |
Cytat:
|
Cytat:
W zeszłym tygodniu już ktoś na Allegro miał 50 biletów i krzyczał po 100zeta tak więc myślę że co najmniej drugie tyle bo inaczej nic nie kupisz. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:12. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl